שמעו, כל המריבה שיש פה ראיתי גם באתרים מחול אבל הם פתרו את זה בצורה מאוד פשוטה.
האתר Addic7ed שאולי חלקכם מכירים מוציא כתוביות מאוד מהר , אז איזה אתר ספרדי החליט לקחת תתרגומים שלהם ולפרסם אותם - כאילו הצוות שלהם עשה את זה.
Addic7ed שבאמת עשו מהלך חכם הפסיקו לשחרר כתוביות ושהם ימשיכו רק ברגע שהאתר הספרדי -יכריז- שהוא זקוק להם
האתר הספרדי אחרי כמה ימים שלח להם מייל רשמי והתנצל על כל מה שקרה , אני בטוח שגם עכשיו הם לא מוחקים להם קרדיט.
כבר טענתי אתזה ועדיין אני בטוח ששביתה של שבועיים-שלוש תגרום לבילד לכרוע ברך ולבקש סליחה.
אני רוצה לראות איך הגולשים שם, ובמיוחד הVIP, יגיבו, וכמה סבלנות תהיה להם.
תאמינו לי שזה צעד שלדעתי חובה עליכם לעשות!
תמשיכו לתרגם, רק אל תעלו לשום מקום. כשבילד יתנצל ויבטיח לא לגעת בקרדיטים יותר תפרסמו את כל מה שעבדתם עליו.
אתם יודעים למה הוא יישבר ויתנצל? כי הלחץ שיפעילו עליו מאות הגולשים שם ובעיקר עשרות גולשי הVIP יהיה פשוט יותר מידי.
בזמן השביתה שלכם הלואי שיאשים אותכם בכל המתרחש, הוא רק יוכיח לכולם ובעיקר לעצמו שאולי הוא לא יכול איתכם, אבל הוא עוד יותר לא יכול בלעדיכם.
ותאמינו לי אף אחד לא ינסה לתפוס את מקומכם בפרק זמן כזה קצר, וגם אם ינסה בטוח ייכשל.
הגולשים, אולי חלקם יבינו וכנראה שרובם לא, אבל אף אחד לא ימות בלי תרגומים במשך שבועיים-שלוש, ואחרי זה כשתחזרו ותפרסמו את התרגומים האיכותיים שלכם,
האנשים שכל כך היתלוננו יקבלו את האוויר לנשימה שהם כל כך היו זקוקים לו, ויתיחסו אליכם בכבוד והערצה כמו שמגיע לכם!