עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

עוד חוצפה יוצאת דופן של טורק

• אנא התחבר בכדי להגיב
47 תגובות לנושא זה

#21 Cokegod

Cokegod

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:28

כתוביות אינן פלטפורמה לכל העולה על דעתו של המתרגם - הדבר מראה על חוסר מקצועיות ואינו שייך כלל. אתה רוצה לפרסם עצומות למיניהם - תמצא מקומות אחרים(כמו בפורום כאן למשל), גם דברים כמו "נתראה בעונה הבאה" אינם שייכים ואינם מקצועיים.{ - בתרגומי אולפנים לא תראה דברים כאלה}.

תודה לך על תרומתך רבת השנים לסצנה אך את דעותיך האישיות ואיחולים למיניהם ראוי שתשמור למקומות אחרים ושלא תשתמש לקדמם באמצעות הפלטפורמה של הכתוביות.

כתוביות הן יצירה של הבן אדם, כלומר אם אתה רוצה להעתיק אותה אז תעתיק את כולה ואל תמחק חלק ממנה, גם אם זה לא נראה לך.
לדוגמא גם פרסומות סמויות בסרטים זה לא דבר נחמד לראות, אבל בכל זאת אתה לא רואה אף אחד מעלה סרט שחתכו ממנו כל קטע עם פרסומת סמויה.
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

#22 BBLN

BBLN

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 359 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:35

שמעו, כל המריבה שיש פה ראיתי גם באתרים מחול אבל הם פתרו את זה בצורה מאוד פשוטה.
האתר Addic7ed שאולי חלקכם מכירים מוציא כתוביות מאוד מהר , אז איזה אתר ספרדי החליט לקחת תתרגומים שלהם ולפרסם אותם - כאילו הצוות שלהם עשה את זה.

Addic7ed שבאמת עשו מהלך חכם הפסיקו לשחרר כתוביות ושהם ימשיכו רק ברגע שהאתר הספרדי -יכריז- שהוא זקוק להם
האתר הספרדי אחרי כמה ימים שלח להם מייל רשמי והתנצל על כל מה שקרה , אני בטוח שגם עכשיו הם לא מוחקים להם קרדיט.

#23 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:42

הצוות מכיר את הריב שהיה ל-Addic7ed.
הפסקת תרגומים משמעה פגיעה בגולשים, והמתרגמים מנסים להמנע מכך ע"י שימוש בהסברה.

#24 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:44

בבקשה רק אל תעשו את זה השבוע, יש דקסטר!!! :q:

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#25 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,733 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:46

יש ביס.

#26 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:50

האתר Addic7ed שאולי חלקכם מכירים מוציא כתוביות מאוד מהר , אז איזה אתר ספרדי החליט לקחת תתרגומים שלהם ולפרסם אותם - כאילו הצוות שלהם עשה את זה.

Addic7ed שבאמת עשו מהלך חכם הפסיקו לשחרר כתוביות ושהם ימשיכו רק ברגע שהאתר הספרדי -יכריז- שהוא זקוק להם
האתר הספרדי אחרי כמה ימים שלח להם מייל רשמי והתנצל על כל מה שקרה , אני בטוח שגם עכשיו הם לא מוחקים להם קרדיט.

כבר טענתי אתזה ועדיין אני בטוח ששביתה של שבועיים-שלוש תגרום לבילד לכרוע ברך ולבקש סליחה.
אני רוצה לראות איך הגולשים שם, ובמיוחד הVIP, יגיבו, וכמה סבלנות תהיה להם.
תאמינו לי שזה צעד שלדעתי חובה עליכם לעשות!

תמשיכו לתרגם, רק אל תעלו לשום מקום. כשבילד יתנצל ויבטיח לא לגעת בקרדיטים יותר תפרסמו את כל מה שעבדתם עליו.
אתם יודעים למה הוא יישבר ויתנצל? כי הלחץ שיפעילו עליו מאות הגולשים שם ובעיקר עשרות גולשי הVIP יהיה פשוט יותר מידי.
בזמן השביתה שלכם הלואי שיאשים אותכם בכל המתרחש, הוא רק יוכיח לכולם ובעיקר לעצמו שאולי הוא לא יכול איתכם, אבל הוא עוד יותר לא יכול בלעדיכם.
ותאמינו לי אף אחד לא ינסה לתפוס את מקומכם בפרק זמן כזה קצר, וגם אם ינסה בטוח ייכשל.
הגולשים, אולי חלקם יבינו וכנראה שרובם לא, אבל אף אחד לא ימות בלי תרגומים במשך שבועיים-שלוש, ואחרי זה כשתחזרו ותפרסמו את התרגומים האיכותיים שלכם,
האנשים שכל כך היתלוננו יקבלו את האוויר לנשימה שהם כל כך היו זקוקים לו, ויתיחסו אליכם בכבוד והערצה כמו שמגיע לכם!

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#27 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎19:55

בבקשה רק אל תעשו את זה השבוע, יש דקסטר!!! :clap:

יש ביס.

א. אין לי VOD והפרק ישודר ב"לייב" רק אחרי 3 ימים.
ב. אין לי ממיר HD.
ג. אני מעדיף את התרגום של הצוות :q:

אלעד, אתה צודק, אבל זה יפגע בגולשים, קהל היעד של התרגומים.
אני חושב שהצוות צריך להשאיר את הצעד הזה כאופציה אחרונה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#28 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎20:01

כבר טענתי אתזה ועדיין אני בטוח ששביתה של שבועיים-שלוש תגרום לבילד לכרוע ברך ולבקש סליחה.

תמשיכו לתרגם, רק אל תעלו לשום מקום. כשבילד יתנצל ויבטיח לא לגעת בקרדיטים יותר תפרסמו את כל מה שעבדתם עליו.
אתם יודעים למה הוא יישבר ויתנצל? כי הלחץ שיפעילו עליו מאות הגולשים שם ובעיקר עשרות גולשי הVIP יהיה פשוט יותר מידי.
בזמן השביתה שלכם הלואי שיאשים אותכם בכל המתרחש, הוא רק יוכיח לכולם ובעיקר לעצמו שאולי הוא לא יכול איתכם, אבל הוא עוד יותר לא יכול בלעדיכם.
ותאמינו לי אף אחד לא ינסה לתפוס את מקומכם בפרק זמן כזה קצר, וגם אם ינסה בטוח ייכשל.
הגולשים, אולי חלקם יבינו וכנראה שרובם לא, אבל אף אחד לא ימות בלי תרגומים במשך שבועיים-שלוש, ואחרי זה כשתחזרו ותפרסמו את התרגומים האיכותיים שלכם,
האנשים שכל כך היתלוננו יקבלו את האוויר לנשימה שהם כל כך היו זקוקים לו, ויתיחסו אליכם בכבוד והערצה כמו שמגיע לכם!

כאן אתה טועה, לא יופעל עליו שום לחץ.
כל תגובה שתהיה נגדו תמחק.
כל הלחץ יופעל כלפי הצוות, כי רק כאן אפשר להתלונן.

#29 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎20:09

אילן אני לא חושב גולשי הVIP יעברו עלזה בשתיקה.
בילד צריך אותם יותר ממה שהם צריכים אותו והוא לא ימחק להם הודעות, וייקח את הסיכון לאבד משתמש VIP.
לדעתי.
אילן גולשים שיגיעו לכאן בתלונות יבינו את הסיבה, טורק עושה בעיות ומוריד קרדיטים, ויחזרו להתלונן אצל בילד.

#30 BBLN

BBLN

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 359 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎20:10

לא חייב לפגוע בגולשים, אפשר לעלות רק תרגום מובנה עם שיתוף פעולה של iDown או משהו
פשוט זה יהיה שבוע של רק תרגום מובנה עם 10 שניות של מסך שחור וקישור לבלוג שפתחתם נגד טורק.

אגב מי שדיבר על התרגום של יס, שמתי לב שהסנכרון של Q יותר מדויק משל האולפנים האלה :q:

#31 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎20:14

קילומבו, אם התרגום שלי לא מקצועי בעיניך, אתה יותר ממוזמן לא להוריד אותו, ואתר טורק מוזמן לא להעלות אותו אליו. את השיקולים של מה מתאים ומה לא מתאים לתרגום תשאיר למי שמתרגם. זה לא שפרסמתי סוברו למכירה, פרסמתי נושא חשוב בקשר לסדרה.

אני עדיין לא מבין מאיזה חור צצת, אבל אתה תעשה לכולנו טובה אם תחזור לשם.

עד עכשיו הייתי בטוח (כמו כולם כאן) שאתה שליח של בילד, אבל אז נתקלתי ביוזר שלך באתר המצחין ההוא, וגם שם אתה נוטה להסתכסך ולעלות לאנשים על העצבים. מה שמביא אותי למסקנה שאתה פשוט בן אדם חסר חיים ששואב הנאה חולנית מללכת נגד הזרם, להתווכח ולריב עם כולם.
הצלחת להסיט כל אשכול שבו הגבת מנושאו המקורי וזו הפעם האחרונה. מעכשיו, כל הודעה שלך שלא עוסקת ישירות בנושא שבו אתה מגיב, או סתם פרובוקטיבית וחצופה, תיבעט לאשכול "ספאם בקילו-מבו". הייתי עושה זאת גם כאן אבל לא הספקתי לראות את זה לפני שיותר מדי אנשים שפויים הגיבו לך.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#32 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎20:16

"וזה ייפגע בגולשים ..."
עשה לי טובה אף אחד לא ימות או יפנה לפסיכולוג בגלל שלא צפה בסדרה האהובה עליו במשך שבועיים-שלוש.
אז קצת יתעצבנו, אולי קצת הרבה, וגם יתבאסו, אבל זה הקרבה שחייבת להעשות, למען עתיד טוב יותר. ובסוף כולם יבינו.

No sacrifice, No Victory

#33 BBLN

BBLN

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 359 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎20:19

"וזה ייפגע בגולשים ..."
עשה לי טובה אף אחד לא ימות או יפנה לפסיכולוג בגלל שלא צפה בסדרה האהובה עליו במשך שבועיים-שלוש.
אז קצת יתעצבנו, אולי קצת הרבה, וגם יתבאסו, אבל זה הקרבה שחייבת להעשות, למען עתיד טוב יותר. ובסוף כולם יבינו.

No sacrifice, No Victory

גם ככה פרינג' בפגרה :q:

#34 glfinish

glfinish

EPR Paradox

• טרולים
  • 5,205 הודעות

נכתב ב- ‎09/12/2010‏, ‎22:49

רעיון מעולה, תודה.

צוות IDXfree

תמונה שפורסמה

#35 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎10/12/2010‏, ‎01:16

על ה'זין פגיעה בגולשים. זה בכלל לא צריך להיות חלק מההחלטה אם להשבית את התרגומים או לא. להפסיק לתרגם זה רעיון טוב רק שבמקרה שלנו יקומו כל מיני מסכנים שחושבים שהם מבינים אנגלית וביניהם טורק, FXP וכו' ובילד ישתמש בתרגומים שלהם. מבחינת הגולש הפשוט שלא מבין אנגלית כלל ולא מכיר דקדור עברי נכון, שום דבר לא ישתנה. חבל שרוב מוחץ של הגולשים הוא כזה.
אלו שמורידים באופן קבוע מסרטים וסבסנטר גם ככה מורידים קבוע מהאתרים האלו אז המהלך לא ישפיע עליהם והם רק יקבלו חשיפה לסכסוך כשישאלו את עצמם למה אין תרגומים וימצאו תשובה.
הגולשים הפשוטים שהם רוב מוחץ, יבינו שיש תרגום בטורק ויעברו אליו כי כל מה שהם רוצים זה תרגום. מבחינתם כל תרגום הוא תרגום טוב. על ה'זין שלהם סכסוך או לא, קרדיטים או לא...

ותעיפו כבר את הצנזורה הילדותית והעלובה הזו למילים כמו 'זין ו'זונה. כאילו מישהו שואל את עצמו למה התכוון המשורר כשהוא כתב "בן יונה" או "על הביפ".

#36 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎10/12/2010‏, ‎05:32

איזה צנזורה? הנה: לא מאיימים על זונה עם זין.

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#37 Superb

Superb

רציני? 10,000 הודעות!?

• Q-Fame
  • 17,865 הודעות

נכתב ב- ‎10/12/2010‏, ‎10:37

איזה צנזורה? הנה: לא מאיימים על זונה עם זין.

זה צינזר. חברי צוות לא הושפעו מזה.
כובה עכשיו.

#38 eladfo

eladfo

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎10/12/2010‏, ‎16:17

אז מסתבר שתקיעת שורות באמצע התרגום עובדת יפה מאוד :q:

מביך -ן yaronnnnnnן √
כבר כמה זמן שמפריע לי שיש באתר השמצות על מתרגמים שאני מוריד כתוביות שלהם, אבל בימים האחרונים אני רואה דבר שמפריע עוד יותר, שהוא שיש בכתוביות עצמן השמצות נגד טורק! איך אתם מרשים שיהיה דבר כזה באתר? זה נראה מוזר שבכתוביות שאני מוריד מאתר יש השמצות נגד עצמו. כדאי לסדר את זה.

ואתזה במיוחד אהבתי.
גם הופתעתי לראות שבילד לא מחק לו את התגובה

• מילא לגנוב כתוביות של QSUBS -ן r3viveן √
מילא לגנוב כתוביות של QSUBS מאתרים אחרים, אבל לפחות תעשו בדיקה לפני שאתם שמים אותן באתר.

#39 KiRoV

KiRoV

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 340 הודעות

נכתב ב- ‎11/12/2010‏, ‎01:19

חדש באתר של T
http://www.torec.in/...

#40 Cokegod

Cokegod

• רשומים
  • 2,321 הודעות

נכתב ב- ‎11/12/2010‏, ‎01:54

חדש באתר של T
http://www.torec.in/...

חחחח
"במקרה שגם צעד זה לא יעזור ניאלץ לנקוט בצעדים אקטיביים ולא רק פסיביים כפי שעשינו עד עתה."
להעתיק כתוביות מסאבסנטר/סרטים לטורק זה צעדים פסיביים?

אה ואם אתם נורא רוצים לפרסם את הבלוג של קיו בטורק אבל הם מצנזרים אותו, ישנו כלי קטן ונחמד שנקרא http://tinyurl.com
זה לפחות ייגרום להם להבין שלצנזר לינקים לא יוביל אותם לשום מקום D:
פטריוטיזם היא דרכו של האוויל לומר שארצו נעלה על האחרות רק מכיוון שנולד בה.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים