הבדיחה היא על חשבונינו
נכתב ב- 25/10/2010, 17:08
יש לך הסבר אחר לזה?
נכתב ב- 25/10/2010, 17:26
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 25/10/2010, 17:47
52?רק 52 אחוזים מהגברים החרדים עובדים, בהשוואה לקרוב ל97 אחוז באוכלוסיה הכללית.
יש לך הסבר אחר לזה?
כמה מהם בדיוק בשחור?
נכתב ב- 25/10/2010, 17:56
אם כן, נשמע לי שהם דווקא עובדים קשה.
מעניין למה החרדים העלוקות (לא כל החרדים - כדי שלא תגידו שאני מכליל) גרים על במות. הרי יש חוק ש...

נכתב ב- 25/10/2010, 18:00
אההה זה כמו הכתבה הנ"ל.
הראיון הוא בכלל פרי המצאתו של הכותב החילוני הבור.
נכתב ב- 25/10/2010, 20:41
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 25/10/2010, 20:55

נכתב ב- 25/10/2010, 20:58
נכתב ב- 25/10/2010, 21:27
שקר איום ונורא!
אפילו לא שליש מהציבור החרדי לומד יום שלם ולא עובד.
אתה יודע מה..הלוואי ששליש היה יושב ללמוד. בדיוק כמו שהרבה חילונים לומדים ומתעסקים בשטויות שאני מממן מהמיסים שלי.
מתוך אתר ערוץ 7 כאן
שיעור התעסוקה הכללי - של המגזר החרדי בכללותו (נשים וגברים) הינו 43.2%. שיעור המשתתפים בכוח העבודה עמד על 48.5% בהשוואה לשיעור השתתפות בקרב האוכלוסייה החילונית אשר עמד על 79%
שיעור התעסוקה של גברים חרדים - למרות מגמות חיוביות בשנים האחרונות, נותרו שיעורי התעסוקה של ציבור זה נמוכים מאוד. בממוצע רב-שנתי שיעור התעסוקה של גברים חרדים עמד על 37% בלבד והוא נמוך באופן משמעותי משיעור התעסוקה של גברים חילונים-מסורתיים העומד על כ-80%. שיעור הגברים החרדים הבלתי מועסקים עמד על 10% (בהשוואה ל-7% מקרב הגברים החילונים-מסורתיים).
שיעור התעסוקה של נשים חרדיות - גם שיעור התעסוקה של נשים חרדיות אשר עמד על 49% נמוך באופן משמעותי משיעור התעסוקה של נשים חילוניות (70%). שיעור הבלתי מועסקות בקרב ציבור זה עמד על 13% בהשוואה ל-9% בלתי מועסקות בקרב הציבור החילוני-מסורתי.
עבודה במגזר הציבורי - אחוז גבוה מהמועסקים בציבור החרדי עובדים בשירותים ציבוריים, ובעיקר בתחום ההוראה והחינוך בתוך המגזר החרדי פנימה, התופעה רווחת בייחוד בקרב הנשים (72% מהמועסקות בענפים אלו ו-56% מועסקות בענף החינוך בלבד) אשר כ-70% מהן עובדות במשרות חלקיות. 45% מהגברים החרדים מועסקים בענפים אלו (בהשוואה ל-43.5% מהנשים ו-20% בלבד מהגברים החרדים)
עבודה בתעשייה - 13.7% בלבד מהגברים החרדים מועסקים בענפי התעשייה בהשוואה ל-22.3% מהגברים החילונים. 4.8% מהנשים החרדיות מועסקות בענפים אלו בהשוואה ל-11% מהנשים החילוניות-מסורתיות
שעות עבודה - כמו כן, 31% בלבד מהנשים החרדיות עובדות במשרה מלאה (35 ש' שבועיות ומעלה) בהשוואה ל-71% מהגברים החרדים העובדים במשרה מלאה
נכתב ב- 26/10/2010, 01:25
אני מכיר לא מעט חרדים והמציאות קצת שונה מהמתואר
פשוט מאוד
יש אברכים שהאישה עובדת ומרויחה במידה מספקת , הם לא מקבלים שום קיצבה , הם מסתדרים הוא מקבל מהכולל (לא מהמדינה) 2000 שח ויושב ללמוד והיא מרויחה 5000 והם מסתדרים להם ככה.
ויש את היתר שהוא עובד והיא לא וגם הם מסתדרים יפה מאוד
איך?
אין להם חבילות של הוט וספורט5 פלוס לייב
אין להם מנוי לחדר כושר
הם לא מחליפים פלזמה פעמיים בשנה
לא נוסעים לשוויץ ולוולט דיסני
מסתדרים!
השאלה היא בכמה המדינה תומכת בפועל. בכמה? ב-11,000 בלבד
ובכמה אני תומך?
בלמעלה ממאתיים אלף חילונים עצלנים שלא רק שלא לומדים שום כלום
הם גם פושעים לשעבר ומסוממים
ומי אחראי להיותם כאלה אם לא התרבות המקולקלת שאתה כל כך מוקיר ?!
למה אני צריך (להזכירך שאני ואישתי עובדים ומרוויחים את לחמנו בכבוד) לממן את כל האגודות לצער בעלי חיים ושאר העמותות המטומטמות של התרבות הקלוקלת שלכם?! למה? (כולל העמותות של ההומואים והלסביות והספורט על גווניו וסוגיו המיותרים)
זה כלכלי זה?
נכתב ב- 26/10/2010, 01:40
ולשלם לאוכלי חינם שמשריצים ילדים זה חשוב?
שמוק!
נכתב ב- 26/10/2010, 10:58
בחיים לא שמעתי דבר יותר הזוי מזה..דמגוגי מאוד מה שכתבת
אני מכיר לא מעט חרדים והמציאות קצת שונה מהמתואר
פשוט מאוד
יש אברכים שהאישה עובדת ומרויחה במידה מספקת , הם לא מקבלים שום קיצבה , הם מסתדרים הוא מקבל מהכולל (לא מהמדינה) 2000 שח ויושב ללמוד והיא מרויחה 5000 והם מסתדרים להם ככה.
ויש את היתר שהוא עובד והיא לא וגם הם מסתדרים יפה מאוד
איך?
אין להם חבילות של הוט וספורט5 פלוס לייב
אין להם מנוי לחדר כושר
הם לא מחליפים פלזמה פעמיים בשנה
לא נוסעים לשוויץ ולוולט דיסני
מסתדרים!
השאלה היא בכמה המדינה תומכת בפועל. בכמה? ב-11,000 בלבד
ובכמה אני תומך?
בלמעלה ממאתיים אלף חילונים עצלנים שלא רק שלא לומדים שום כלום
הם גם פושעים לשעבר ומסוממים
ומי אחראי להיותם כאלה אם לא התרבות המקולקלת שאתה כל כך מוקיר ?!
למה אני צריך (להזכירך שאני ואישתי עובדים ומרוויחים את לחמנו בכבוד) לממן את כל האגודות לצער בעלי חיים ושאר העמותות המטומטמות של התרבות הקלוקלת שלכם?! למה? (כולל העמותות של ההומואים והלסביות והספורט על גווניו וסוגיו המיותרים)
זה כלכלי זה?
+1אתה אומר ששוויון בין ההומואים והלסביות, שהספורט והתרבות וכל האגודות למען צער בעלי חיים לא חשובים?
ולשלם לאוכלי חינם שמשריצים ילדים זה חשוב?
שמוק!
קטנוב ענית בידיוק מה שרציתי להגיד.

נכתב ב- 26/10/2010, 12:42
החרדים מביאים 12 ילדים כי הם יודעים שיהיה מי שיממן אותם (קרי, אנחנו).
נכתב ב- 26/10/2010, 12:42
זה שאתם מקללים עושה אתכם יותר חכמים?
ההפך זה עושה אתכם מפגרים.
נכתב ב- 26/10/2010, 13:16
חס וחלילה חרדים. עכשיו אתה כבר מוציא לי מילים מהפה וזה לא יפה."חרדים משריצים ילדים".
לכל אחד ואחד שהשתמש במשפט הזה.. לא זכור לי שקיללתי אתכם אי-פעם.
מרגיש לכם טוב לפרק את העצבים שלכם על "חרדים" בפורום??
תלמדו להתנסח קצת יותר בכבוד, זה לא יעשה לכם רע בחיים.
לא אמרתי "חרדים משריצים ילדים", אמרתי רק "משריצים ילדים".
המשפט הזה מיוחס לכל מי שמשריץ ילדים ודורש מימון, לא אכפת לי אם הוא חרדי או או נוצרי.
משריץ ילדים זה מי שעושה יותר ילדים מהמ שהוא יכול להרשות לעצמו.
היה אפשר לנהל דיון על זה אבל אני רואה שאתה יכול לדבר עם עצמך בשמי.
בן אדם שחושב שכל הבסיס של המדינה שלנו, שוויון (במקרה הזה בין הומואים ושאר האזרחים), וכל מיני אגודות למען בעלי חיים, וכל התרבות שלי זה משהו מיותר, שמוק זו מחמאה בשבילו. אני פשוט לא רוצה לנבל את הפה אז אני מעדיף להחמיא לו בציניות.
תבין, אין לי שום רצון או כוונה להיכנס בחרדים. מבחינתי כולם בני אדם.
אבל ברגע שמישהו (בין אם הוא חרדי או לא ותפסיק לחשוב שזה רק נגד חרדים) עושה משהו לא במקום, צריך להזכיר לו איפה הוא נמצא.
נכתב ב- 26/10/2010, 15:10
לא, הם מביאים 12 ילדים כי זאת מצווה.אני לא רואה בזה שום דבר פסול.
החרדים מביאים 12 ילדים כי הם יודעים שיהיה מי שיממן אותם (קרי, אנחנו).
מצווה, מכיר?
יודע מה זה?
ובמקום לבכות באינסוף אשכולות על זה שרע לך לממן אותם, תעבור מפה.
(בטח אתה מאלה שאומרים: "ברגע שיהיה לי גרין קארד אני עובר לארה"ב" וחיים בסרט שארה"ב זאת מדינת הקסמים בה חלומות מתגשמים.)
אז עד שיהיה לך גרין קארד, חלאס לבכות על כמה רע פה וכמה אין צדק, כי יחסית למקומות אחרים אתה בגן עדן.
נכתב ב- 26/10/2010, 16:16
מצווה עלק
נכתב ב- 26/10/2010, 16:26
לא, אבל שם אם אינך עובד, אתה לא מקבל "הטבות".חיים בסרט שארה"ב זאת מדינת הקסמים בה חלומות מתגשמים
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים