חחח יפה!בראשית ברא האדם את האלוהים
מפה מתחיל הכל...
קבלו מה מעסיק את תלמידי הישיבות
נכתב ב- 23/10/2010, 22:33
"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 23/10/2010, 22:56
נכתב ב- 23/10/2010, 23:00
לעסוק בהחזרה בשאלה זה לא הרבה יותר טוב.
זה לא טוב , זה מצויין!!
ואני לא מנסה להחזיר אף אחד בשאלה {אע"פ שכנראה אותך כבר עירערתי...}, רק להראות כמה דת זה דבר אידיוטי.
נכתב ב- 23/10/2010, 23:02
אל תהיה מטומטם, איש באמונתו יחיה.לעסוק בהחזרה בשאלה זה לא הרבה יותר טוב.
זה לא טוב , זה מצויין!!
ואני לא מנסה להחזיר אף אחד בשאלה {אע"פ שכנראה אותך כבר עירערתי...}, רק להראות כמה דת זה דבר אידיוטי.
נכתב ב- 23/10/2010, 23:04
אל תהיה מטומטם, איש באמונתו יחיה.לעסוק בהחזרה בשאלה זה לא הרבה יותר טוב.
זה לא טוב , זה מצויין!!
אם כבר אז נאמר : "צדיק באמונתו יחיה" , וזה עוד ציטוט מהספר האדיוטי ההוא.
ומה הקשר בכלל? דת זה הדבר שהביא לעולם רק מלחמות, מוות, רוע, ובורות. ולכן להחזיר בשאלה זה מצויין!!!
נכתב ב- 23/10/2010, 23:05
אבל בצורה כזאת לפתוח משתמש חדש בשביל להפיץ שנאה ולגרום לריבים?
אני, כמובן, נגד מימון האברכים והאפליה, לא בגלל שהם עוסקים ב"שטויות", אלא בגלל שהאברכים האלה לא תורמים למדינה, לא עושים צבא ואין סיבה שהם יופלו לטובה על חשבון הסטודנטים שמתגייסים לצבא ברובם ומחזירים למדינה את הלימוד שלהם.
אני חושב שאתה צריך ללמוד טיפת סובלנות לשונה, גם אם אתה לא מסכים איתו.
נכתב ב- 23/10/2010, 23:06
בני אדם תמיד ימצאו סיבה להרוג אחד את השני.אל תהיה מטומטם, איש באמונתו יחיה.לעסוק בהחזרה בשאלה זה לא הרבה יותר טוב.
זה לא טוב , זה מצויין!!
ומה הקשר בכלל? דת זה הדבר שהביא לעולם רק מלחמות, מוות, רוע, ובורות. ולכן להחזיר בשאלה זה מצויין!!!
עם דת או בלי דת
נכתב ב- 23/10/2010, 23:07
סלח לי, אני אחד מהאנשים הפחות דתיים פה, לא מאמין באלוהים ותומך בהפרדת הדת והמדינה.
אבל בצורה כזאת לפתוח משתמש חדש בשביל להפיץ שנאה ולגרום לריבים?
אני, כמובן, נגד מימון האברכים והאפליה, לא בגלל שהם עוסקים ב"שטויות", אלא בגלל שהאברכים האלה לא תורמים למדינה, לא עושים צבא ואין סיבה שהם יופלו לטובה על חשבון הסטודנטים שמתגייסים לצבא ברובם ומחזירים למדינה את הלימוד שלהם.
אני חושב שאתה צריך ללמוד טיפת סובלנות לשונה, גם אם אתה לא מסכים איתו.
לא רואה איפה הייתי פה לא סבלן. בסך הכל הראיתי את זוועות וטמטום הזיית הדת באשר היא.
נכתב ב- 23/10/2010, 23:09
בני אדם תמיד ימצאו סיבה להרוג אחד את השני.אל תהיה מטומטם, איש באמונתו יחיה.לעסוק בהחזרה בשאלה זה לא הרבה יותר טוב.
זה לא טוב , זה מצויין!!
עם דת או בלי דת
זה כמו לומר "שבלי אלכוהול בנהיגה ועם אלכוהול בנהיגה אנשים עדיין ימותו על הכביש"...
נכתב ב- 24/10/2010, 01:32
אם אתה חושב שזה לא נכון אתה לא נורמלי .בני אדם תמיד ימצאו סיבה להרוג אחד את השני.אל תהיה מטומטם, איש באמונתו יחיה.לעסוק בהחזרה בשאלה זה לא הרבה יותר טוב.
זה לא טוב , זה מצויין!!
עם דת או בלי דת
זה כמו לומר "שבלי אלכוהול בנהיגה ועם אלכוהול בנהיגה אנשים עדיין ימותו על הכביש"...
נכתב ב- 24/10/2010, 01:34
אם אתה חושב שזה לא נכון אתה לא נורמלי .בני אדם תמיד ימצאו סיבה להרוג אחד את השני.אל תהיה מטומטם, איש באמונתו יחיה.לעסוק בהחזרה בשאלה זה לא הרבה יותר טוב.
זה לא טוב , זה מצויין!!
עם דת או בלי דת
תחשוב על זה עוד שנייה וחצי... חבל סתם יצאת טמבל.
נכתב ב- 24/10/2010, 01:39
אין סיבה שאנשים ימשיכו לחיות בשקר ועם אותם דעות ומנהגים שהיו נפוצים גם לפני 2000 שנה.
אני לא רואה כל רע בלהחזיר בשאלה, להפך, אני רק חושב שאדם שעבר תהליך כזה יהיה אסיר תודה על כך שהוא לא צריך להמשיך לחיות בשקר.
"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."
- סטיבן ויינברג..
ע
נכתב ב- 24/10/2010, 01:46
שלא כמוכם שעדיין חי בעולם של שקר וכזב, עולם שפל וטפל ללא עיקר כלל.
אתם אין לכם מושג בכלל עד כמה אתם חיים בשקר מוחלט.
רק תחשבו על זה כ-ל החיים שלכם עכשיו מבוססים על כ-ל-ו-ם. מכל העובדות והמחקרים והפיצוצים והקופים שלכם, לא יישאר לכם ש-ו-ם ד-ב-ר. זה פשוט מדהים.
נכתב ב- 24/10/2010, 01:51
אם צריך לבדוק את השדיים ולחפש קמט כלשהו, או את צבע הפטמות יש אפשרות לצאת מזה בזול בבתי המשפט, הרי אלה הם דברים חכמים לא?
אגב אני בטוח שהצגתם כאן רק את הדוגמאות הקיצוניות ביותר ולא את כל הדברים שהם לומדים שם..
למרות שאני נגד כל השטויות שהם עושים ונגד כל התלמידי ישיבות שלא עושים כלום חוץ מלקרוא איזה ספר שלדעתי לא נחוץ..
אבל צריך לכבד אותם בתור בני אדם.
וכן, גם אני חושב שצריך לשלולל מהם את כל הפרבילגיות המיוחדות שהם מקבלים - כל התקציבים מהמדינה על זה שהם לא עושים כלום.
נכתב ב- 24/10/2010, 01:53
אני למזלי, חזרתי בתשובה.
רק תחשבו על זה כ-ל החיים שלכם עכשיו מבוססים על כ-ל-ו-ם. מכל העובדות והמחקרים והפיצוצים והקופים שלכם, לא יישאר לכם ש-ו-ם ד-ב-ר. זה פשוט מדהים.
באמת צר לי עליך שאתה אדם כה חלש, שלא מצא לעצמו(או לא חיפש מספיק) תשובות לשאלות שהטרידו אותו, והמציא לעצמו את אלוהים להפיל עליו הכל.
נו מה לעשות, יש אנשים חלשים ויש אנשים חזקים יותר שמוכנים להמשיך וללמוד להמשיך ולשאול שאלות ולא נכנעים, אתה נכנעת.
נכתב ב- 24/10/2010, 01:54
אבל, אם אני אני משום שאתה אתה ואתה אתה משום שאני אני, אז אני לא אני ואתה לא אתה.
איך להתקין W7 מכונן USB
(אני)
נכתב ב- 24/10/2010, 01:55
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגע בלבלת בשכל !אני למזלי, חזרתי בתשובה.
באמת צר לי עליך שאתה אדם כה חלש, שלא מצא לעצמו(או לא חיפש מספיק) תשובות לשאלות שהטרידו אותו, והמציא לעצמו את אלוהים להפיל עליו הכל.
נו מה לעשות, יש אנשים חלשים ויש אנשים חזקים יותר שמוכנים להמשיך וללמוד להמשיך ולשאול שאלות ולא נכנעים, אתה נכנעת.
נכתב ב- 24/10/2010, 01:55
אגב אני בטוח שהצגתם כאן רק את הדוגמאות הקיצוניות ביותר ולא את כל הדברים שהם לומדים שם..
למרות שאני נגד כל השטויות שהם עושים ונגד כל התלמידי ישיבות שלא עושים כלום חוץ מלקרוא איזה ספר שלדעתי לא נחוץ..
ממש לא הקיצוניות ביותר. ישנם עוד אלפי דוגמאות הזויות לא פחות, אם לא הרבה יותר. כנס לקישורים שנתתי שם ותראה בעצמך.
נכתב ב- 24/10/2010, 01:56
ממש לא הקיצוניות ביותר. ישנם עוד אלפי דוגמאות הזויות לא פחות, אם לא הרבה יותר. כנס לקישורים שנתתי שם ותראה בעצמך.
למה אלפי? מאות אלפי. חחח
למי שמעוניין להחליט לבד:
http://www.qsubs.net...4...st&p=471356
אבל, אם אני אני משום שאתה אתה ואתה אתה משום שאני אני, אז אני לא אני ואתה לא אתה.
איך להתקין W7 מכונן USB
(אני)
נכתב ב- 24/10/2010, 01:57
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגע בלבלת בשכל !אני למזלי, חזרתי בתשובה.
אוקייי... הרגע הראית לי מהי רמתו האינטלקטואלית של האדם עימו אני מנהל דו-שיח. אני את כיתה ג' סיימתי, ולפני הרבה שנים.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים