עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

יש לי 32 סרטי בלו-ריי מקוריים!

• אנא התחבר בכדי להגיב
154 תגובות לנושא זה

#21 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎08:43

אגב, רציתי לרכוש היום בנוסף גם את "קלוברפילד" ו"shooter" (אני תמיד שוכח איך קוראים לסרט הזה בעברית), כחלק מהמבצע של "2 ב-200 מהשכרה". אבל בקושי יכולתי לרכוש את שני הסרטים שקניתי, אז על אחת כמה וכמה שמדובר בארבעה.

"על הכוונת".

ואגב, שמתי לב שלא רשמת אפילו פעם אחת שהורדת סרט.
זה היה יכול לחסוך לך הרבה מאוד כסף, על אותה איכות בדיוק, לא?

אני מאמין שהוא אספן..
תגידו אין מארז של דקסטר בבלוריי? של כל העונות עם כתוביות בעברית? ואם יש, אז מורדוק איך לך אין את זה? חחחח
תמונה שפורסמה

#22 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎15:00

אספן אספן, אבל יש גבול לכסף שאפשר לבזבז על זה חחחח.
אני מאמין שאם היה מוריד את כולם, היה חוסך 3,000 ש"ח +-, ואת ה-2,000 ש"ח +- של ה-PS3 (אלא אם כן הוא התכוון לקנות בכל מקרה, בשביל לשחק בו).

אבל בכל מקרה, שמח בשבילך, זה אחד הדברים החזקים שיש.
אני מת להוריד אחד לראות איך זה, אני רק צריך לקנות עוד כונן קשיח למחשב. (אין לי מקום לזה כרגע).

#23 Outwit

Outwit

!Take It

• חבר של כבוד
  • 4,465 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎16:06

אגב, רציתי לרכוש היום בנוסף גם את "קלוברפילד" ו"shooter" (אני תמיד שוכח איך קוראים לסרט הזה בעברית), כחלק מהמבצע של "2 ב-200 מהשכרה". אבל בקושי יכולתי לרכוש את שני הסרטים שקניתי, אז על אחת כמה וכמה שמדובר בארבעה.

"על הכוונת".

אני מאמין שהוא אספן..
תגידו אין מארז של דקסטר בבלוריי? של כל העונות עם כתוביות בעברית? ואם יש, אז מורדוק איך לך אין את זה? חחחח

לא מזמן יצא רק ה-DVD של דקסטר בארץ, אין לי מושג לגבי ה-BR.

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#24 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎16:58

צלם איזה תמונה של כל הסרטים ליד המערכת שקנית:P

בהזדמנות הראשונה שתהיה לי!

לכל המעוניינים יציאה חבילה של ארבעת סרטי הנוסע השמיני בבלוריי (לא בדקתי אם יש תרגום בעברית) בשם Alien Anthology

http://www.hd-report...Blu-ray_Box.jpg

ובכן, המארז הספציפי שהראת בתמונה הנ"ל לא יגיע לארץ. לעומת זאת, יגיעו שתי מהדורות אספנים מוגבלות בעותקים. הקווארדרילוגיה בארץ תהיה מתורגמת לעברית, כמובן. המהדורה הראשונה תהיה "מארז ביצה", בצורת הביצה שממנה יוצא ה-facehugger. את הביצה יעטוף alien למהדרין. הפסל אמור להיות איכותי לכאורה, אך עדיין לא מצאתי מידע לגבי החומר ממנו הוא עשוי. כמו כן, הולך לצאת מארז boxset פשוט יותר. מה שמיוחד בו למעשה זהו השרוול שמאגד אותו, שיכלול facehugger שמחבק אותו. ה-facehugger יהיה בולט (embossed) כמובן. מארז הביצה יעלה בארץ 599.90 ₪, כאשר מארז ה-FACEHUGGER יעלה 299.90 ₪. חשוב לציין שמחיר של 300 ש"ח בלבד זהו מחיר מצוין לטרילוגיה, אז על אחת כמה וכמה שמדובר בקוואדרילוגיה (סדרה של ארבעה סרטים). תמונות להלן.

מארז הביצה:
תמונה שפורסמה
יעלה בארץ 599.90 ₪, ויכלול כתוביות בעברית.

מארז ה-facehugger להלן:
תמונה שפורסמה
יעלה בארץ 299.90 ₪, ויכלול כתוביות בעברית.

"על הכוונת".

תודה רבה! בעוד מס' ימים אני אשכח שוב. :D

אני גם אספן סרטים באופן הלא חוקי. יש לי מאות סרטי 720p HD על המחשב. תמונה לדוגמה (טעימה קטנה):
ספוילר:
תמונה שפורסמה

אני מאמין שהוא אספן..

ברור שיש מארז של "דקסטר" בבלו-ריי. פשוט לא יצא עם כתוביות בעברית (רק שתי העונות הראשונות יצאו ורק ב-DVD), ולכן לא רכשתי את הסדרה.

אספן אספן, אבל יש גבול לכסף שאפשר לבזבז על זה חחחח.

ממש אין גבול לסכום הכסף שאפשר לבזבז על אספנות. אני אמנם מוגבל לתקציב חודשי שאני יכול להרשות לעצמי לבזבז על בלו-ריי'ס, אבל אין לי מכסה של סכום מסוים שאני לא מתכוון לעבור ברכישת סרטים. לכן אין גבול כללי, אלא רק מגבלה חודשית.

אני מאמין שאם היה מוריד את כולם, היה חוסך 3,000 ש"ח +-, ואת ה-2,000 ש"ח +- של ה-PS3 (אלא אם כן הוא התכוון לקנות בכל מקרה, בשביל לשחק בו).

רכשתי את ה-PS3 ספציפית בשביל לראות סרטי בלו-ריי, ולא עבור משחקים. נכון, אין ספק שיכולתי לחסוך אלפי שקלים. אבל האספנות היא התמכרות קשה, אצלי בכל אופן היא כזו.

אבל בכל מקרה, שמח בשבילך, זה אחד הדברים החזקים שיש.

תודה רבה לך!

אני מת להוריד אחד לראות איך זה, אני רק צריך לקנות עוד כונן קשיח למחשב. (אין לי מקום לזה כרגע).

תרכוש כונן קשיח חיצוני, המחירים לא בשמיים בכלל ודי זולים לכל כיס.

#25 eladfo

eladfo

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,104 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎17:02

קלוברפילד?! אחי אתה מתדרדר ... :P
אחד הסרטים הגרועים שראיתי בחיים. בהחלט בין השלושה הגרועים בחיי, אני כבר הולך לציין אתה בדיון ב"מסך הכסף"
אני די בטוח שאפילו נרדמתי בו.

Be the change you want to see in the world - Gandhi

#26 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎17:11

כל הסרטים על המדף:
תמונה שפורסמה

כל הסרטים מסודרים בשלשות ורביעיות על המיטה:
תמונה שפורסמה

שלושת השורות הראשונות:
תמונה שפורסמה

שימו לב. טרילוגיית המטריקס מגיעה עם שרוול קרטון קשיח ואיכותי ביותר, שגם יש לו אפקט "זוהר":
תמונה שפורסמה

שלושת השורות הבאות:
תמונה שפורסמה

השלישיה האחרונה פלוס שתי הרביעיות הראשונות:
טריוויה! "הדרך לפרדישן" זהו הסרט היחיד שעדיין נמצא בניילון!
תמונה שפורסמה

הרביעיה האחרונה שחותמת את האוסף:
תמונה שפורסמה

בונוס! באטפוד זכוכית לתצוגה מ"האביר האפל" מואר ע"י פנס:
תמונה שפורסמה

#27 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎17:17

אם אתה מוכר, אני אשמח לקנות! יש לנו רק סרטי DVD ואנחנו נשמח סופסוף לנצל את הבלוריי מלבד לנגן קבצי HD מדיסקאוקני ולראות DVD.
פאנסאב.CO.CC

#28 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎17:17

שתי אוספים מרשימים באמת של סרטי בלו-ריי:
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

#29 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎17:19

וואו, מטורף.
אבל זה כלום, יש תמונה אחת של אוסף משחקי וידאו שמתפרס על קיר שלם. משהו באמת אדיר.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#30 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎17:19

שתי אוספים מרשימים באמת של סרטי בלו-ריי:
תמונה שפורסמה

תמונה שפורסמה

וואו.
טוב זה ברור שהבעלים הוא אחד הטחונים.

#31 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎17:37

קלוברפילד?! אחי אתה מתדרדר ... :P
אחד הסרטים הגרועים שראיתי בחיים. בהחלט בין השלושה הגרועים בחיי, אני כבר הולך לציין אתה בדיון ב"מסך הכסף"
אני די בטוח שאפילו נרדמתי בו.

אהבתי גם את "ביום שזה יקרה", שנחשב לאחד הסרטים הגרועים.

אם אתה מוכר, אני אשמח לקנות! יש לנו רק סרטי DVD ואנחנו נשמח סופסוף לנצל את הבלוריי מלבד לנגן קבצי HD מדיסקאוקני ולראות DVD.

אני מוכר את "קליק", "50 דייטים ראשונים", "ספיידרמן 3" ו"חלון סודי". כולם ללא ניילון, מלבד "ספיידרמן 3" שעדיין סגור. כולם מכילים כתוביות בעברית. "50 דייטים ראשונים" ו"חלון סודי" נצפו פעם אחת בלבד, ומאז לא נעשה בהם שום שימוש. "קליק" ו"ספיידרמן 3" מעולם לא נצפו, אף על פי שהסרתי ל"קליק" את הניילון. כל סרט אני מוכר ב-65 ש"ח.

כמו כן, אני מוכר את "השומרים: גרסת הבמאי" ו"השומרים: ה-motion comic", שניהם לא מתורגמים לעברית. שניהם מגיעים עם שרוול קרטון פשוט, אך השרוול של "השומרים: גרסת הבמאי" מגיע עם קלף תלת ממד שמודבק אליו. שניהם נפתחו, אך לא נצפו מעולם. כל אחד מהם מגיע עם עותק דיגיטלי. "השומרים: מהדורת הבמאי" מגיע עם תקליטור תוספות. אני מוכר כל אחד מהם ב-95 ש"ח.

יש לי גם את "באטמן מתחיל" במהדורת gift set שמגיע עם כל מני פיצ'קעס כאלו ואחרים. הסרט לא מתורגם לעברית. אני מוכר אותו ב-75 ש"ח.

וואו, מטורף. אבל זה כלום, יש תמונה אחת של אוסף משחקי וידאו שמתפרס על קיר שלם. משהו באמת אדיר.

אני מכיר את התמונה הזו, ראיתי אותה לפני זמן מה. באמת מרשים. ראיתי גם תמונות כאלו של אוספי בלו-ריי, פשוט לא חיפשתי אותן. בתמונות הנ"ל נתקלתי ממש במקרה, והחלטתי לשתף.

וואו. טוב זה ברור שהבעלים הוא אחד הטחונים.

כן, אני מתאר לעצמי. אף על פי שמדובר באספן מחו"ל, ושם הסרטים זולים יותר בצורה משמעותית. אבל למרות זאת, עדיין במצטבר לקנות מאות סרטי בלו-ריי זה עסק יקר, אפילו בבריטניה.

#32 Silex

Silex

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• חבר של כבוד
  • 1,208 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎18:03

וואו, מאוד מרשים. :P
אני מנסה לעשות אוסף דומה של משחקים, אך לצערי התקציב שלי נמוך מאוד - אז ייקח לי זמן להגיע לאוסף מכובד. אם היה לי מספיק תקציב, יכול להיות שהייתי מתחיל לאסוף גם סרטים. כל הכבוד על ההשקעה, והעיקר שאתה אוהב את זה. :D

אגב, קלוברפילד הוא סרט די טוב. גם אני אהבתי אותו. אולי אתה לא אוהב סרטי אסונות, אבל להגיד שהוא אחד הסרטים הגרועים זו כבר הגזמה לדעתי.

#33 JaX

JaX

אם אני לא בצוות אני כנראה כבר לא בתול

• ותיקים
  • 4,789 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎18:30

אני מוכר את "קליק", "50 דייטים ראשונים", "ספיידרמן 3" ו"חלון סודי". כולם ללא ניילון, מלבד "ספיידרמן 3" שעדיין סגור. כולם מכילים כתוביות בעברית. "50 דייטים ראשונים" ו"חלון סודי" נצפו פעם אחת בלבד, ומאז לא נעשה בהם שום שימוש. "קליק" ו"ספיידרמן 3" מעולם לא נצפו, אף על פי שהסרתי ל"קליק" את הניילון. כל סרט אני מוכר ב-65 ש"ח.

כמו כן, אני מוכר את "השומרים: גרסת הבמאי" ו"השומרים: ה-motion comic", שניהם לא מתורגמים לעברית. שניהם מגיעים עם שרוול קרטון פשוט, אך השרוול של "השומרים: גרסת הבמאי" מגיע עם קלף תלת ממד שמודבק אליו. שניהם נפתחו, אך לא נצפו מעולם. כל אחד מהם מגיע עם עותק דיגיטלי. "השומרים: מהדורת הבמאי" מגיע עם תקליטור תוספות. אני מוכר כל אחד מהם ב-95 ש"ח.

יש לי גם את "באטמן מתחיל" במהדורת gift set שמגיע עם כל מני פיצ'קעס כאלו ואחרים. הסרט לא מתורגם לעברית. אני מוכר אותו ב-75 ש"ח.

אין לי עניים בסרטים לא מתורגמים לעברית וספיידרמן 3 ללא שאר הסרטים מזכיר לי שיש לי את שודדי הקאריבים 2 מבלי שאר הסרטים XDD
אבל אם אתה מעוניין למכור את "קליק" אז אחלה! אף על פי שאני לא מוצא סיבה למה שמישהו ימכור סרט גדול שכזה.
פאנסאב.CO.CC

#34 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎19:14

התלוצצתי, יוזר ניים. מה יש לך? אם אתה רוצה לרכוש סרטי בלו-ריי מתורגמים במחירים מוזלים, אז יש לך מס' אופציות.

א. מבצע ב"DVD ישיר". סרט ב-89.90 ש"ח:
שים לב! המבצע נגמר בסוף החודש הנוכחי או עד גמר המלאי, אז כדאי לך למהר.
איזה מין שכנה , מבט מגן עדן , הצלפים, רובוטס, טקסי בניו יורק, אלוין והצ'יפמנקס 2, הדרך לפרדישן , האיש במסיכת הברזל, שבעת המופלאים, תיק 39, ארבעת המופלאים, המלך האחרון של סקוטלנד, גארפילד, גארפילד 2, משפחת סימפסון, הנוסע השמיני נגד הטורף, היום השלישי, חייזרים בעליית הגג, אלקטרה, בוראט, סטאר טרק, עידן הקרח, עידן הקרח 2, עידן הקרח 3, לילה מוטרף במוזיאון 2, עלילות ספיידרוויק, לילה מוטרף במוזיאון, מפלצות נגד חייזרים, מלחמת הכלות, מבצע ואלקירי, חלון פנורמי , מארלי ואני, ההיסטוריה המטורפת של העולם, היום הארוך ביותר, אקס מן, אקס מן 2, משתגעים על מרי, הטוב הרע והמכוער, אשת החלומות, ללכת עד הסוף, בונד: מונרייקר - מהדורה מיוחדת, רעם טרופי, לכודים ברשת, נקמה בוערת, בונד: העולם אינו מספיק, תיקים באפלה, הקשר הצרפתי, בונד: גולדפינגר, מיס סאנשיין הקטנה, דרכים צדדיות, פרנקנשטיין הצעיר, תיקים באפלה 2, ביום שזה יקרה, מה שקורה בווגאס, שכחו אותי בבית, מלכי הרחוב, בונד: למות ביום אחר, אני עצמי ואיירין, בעקבות האוצר הרומנטי, בונד: לעיניך בלבד, בונד: כדור הרעם, השטן לובשת פראדה, ג'ונו, מת לחיות, מת לחיות 2, אלוין והצ'יפמנקס, פורץ הדרך.

ב. סרטי בלו-ריי מבריטניה. כעקרון, מרבית הסרטים ברשימה הבאה אמורים להיות מתורגמים. אבל (וזה אבל חשוב), לפעמים המידע באמזון הוא מוטעה ו/או חלקי. ככה שייתכן שיש סרט שכתוב שהוא מתורגם - והוא למעשה לא. וגם להפך, ייתכן שיש סרט שלא כתוב "עברית" בשפות התרגום שלו (מה שאומר שהוא גם לא נמצא ברשימה הנ"ל), אבל הוא כן מתורגם. דוגמה לסרט שכתוב שהוא מתורגם ברשימה הנ"ל אך הוא לא: open season וגם סרט ההמשך שלו. עפ"י אמזון שניהם מתורגמים, ואני יכול לומר לך שהם בוודאות לא. דוגמה לסרט נוסף שכתוב באמזון שהוא מתורגם (הווה אומר מופיע ברשימה הנ"ל), אך הוא לא מתורגם בוודאות: שליחות קטלנית 3. דוגמה לסרט מתורגם שלא מופיע ברשימה, כיוון שיש פירוט חלקי ו/או אין פירוט של שפות הכתוביות כלל: קוואדרילוגיית "נשק קטלני". אז מה בעצם עליך לעשות כדי לדעת אם הסרט שאתה מעוניין בו מתורגם או לא? ובכן, יש את האתר הבא. הוא אתר אמין, ואף פעם לא אכזב. פשוט תחפש את שם הסרט באנגלית בשורת החיפוש, ותבדוק אילו שפות הוא מכיל. אם כתוב שם שהוא מתורגם - אזי הוא מתורגם בוודאות. אם "עברית" היא לא אחת משפות הכתוביות - אזי הסרט לא מתורגם בוודאות.

אגב, לא הבנתי כ"כ אם אתה מתעניין ב"טרילוגיית ספיידרמן". למקרה שכן, ניתן לרכוש את הטרילוגיה מתורגמת בבלו-ריי מ"אמזון בריטניה", במחיר מצחיק של £18.57 פאונד בריטי.

אגב2, תמיד כדאי שתשווה מחירים עם אתר BASE.com הבריטי, לעומת "אמזון בריטניה". לפעמים הראשון זול יותר, לפעמים האחר. שים לב! כדי לדעת את המחיר הסופי של כל מוצר/הזמנה ב"אמזון בריטניה", אתה חייב להגיע לשלב הסופי של ההזמנה. זאת אומרת, קליק אחד לפני רכישה בפועל. וזאת משום שלחלק מהמוצרים יורד המע"מ הבריטי במעמד הרכישה, ומחיר המשלוח משתנה בהתאם למס' המוצרים (פירוט יש ב-FAQ שלהם, מחירים שונים למוצרים שונים). לעומת זאת, ב"בייס" אין הנחת מע"מ במעמד הרכישה לאף מוצר, ומחיר משלוח של מארז בלו-ריי "פשוט" עולה 1.29 פאונד בריטי פר מוצר. אלא אם כן מדובר במארז boxset כגון טרילוגיות שמגיעות במארז יחיד מאוגד, ואז במקרה הזה המחיר הוא כ-5 פאונד למשלוח פר מוצר "גדול" שכזה.

ג. לרכוש מ"בלוקבסטר" סרטים מהשכרה אשר תמיד מגיעים במצב מצוין (כמו חדש לגמרי). מחיר של סרט מהשכרה יהיה בד"כ 120 ש"ח "בלבד". עדיין יקר לסרט בלו-ריי, שכן אפשר לרכוש אותם באינטרנט במחיר של 129 ש"ח במצב חדש לגמרי. אבל הנה הפואנטה: חלקם ולפעמים אף רובם משתתפים במבצע "סרטים המשכרה 2 ב-200", שזה יוצא כאמור 100 ש"ח פר סרט. וכאן המבצע נהיה למשתלם! קח לדוגמה את סניף "בלוקבסטר רמת גן" (שהולך להסגר אגב ב-15 בנובמבר, אז כדאי למהר). כל סרטי ההשכרה שלהם משתתפים במבצע הנ"ל. יש להם מלאי גדול יחסית, ואפשר למצוא שם אחלה מציאות.

אגגגבבבבב. אתה יכול לרכוש גם את "טרילוגיית שודדי הקאריביים" מ"DVD ישיר" ב-270 ש"ח בלבד. זה יוצא 90 ש"ח פר סרט, מחיר מעולה לכל הדעות. זהו לא מחיר מבצע, אלא המחיר הרגיל של הטרילוגיה באינטרנט. בכל אופן, בחנויות היא תעלה לך 300 ש"ח. קיצר, נקודה למחשבה.

#35 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎19:31

איך אני רואה את זה שיבוא וירשום: "מה זה בלוריי?"
חח

בכל מקרה, מורדוק, אתה אומר שההבדל בין סרט 1080p לסרט בלו-ריי מקורי שווה 120 ש"ח +-? (עזוב ת'קטע של האספנות וזה).

#36 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎20:16

מה זה עזוב את הקטע של האספנות? האספנות זה כל הקטע.

#37 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎20:25

קטנוב צודק, האספנות זה כל הקטע.

#38 יוספי

יוספי

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 32 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎20:27

אני אחדד את השאלה.

ההבדל בין 1080p לבלו-ריי מקורי הוא כל כך משמעותי?

#39 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎20:59

אני אחדד את השאלה.

ההבדל בין 1080p לבלו-ריי מקורי הוא כל כך משמעותי?

לא. ההבדל הוא מזערי עד לא קיים. ה"הבדל" אפילו לא מצדיק הורדה של סרט בלו-ריי מלא, לעומת הורדה של 1080p x264. אז בטח ובטח ש"לא שווה" 120+- ש"ח.

או כאמור: "האספנות זה כל הקטע."

#40 Stricken

Stricken

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 236 הודעות

נכתב ב- ‎21/10/2010‏, ‎21:03

אני תמיד חשבתי שאוספים זה דבר מגניב,
אבל תמיד התייאשתי באמצע חח
המקסימום שלי זה העונה הראשונה של סקראבס, דוידי ריפ צרוב D:
אולי נאסוף גיטרות בעתיד,
חלום.