עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ריכוז הסרטים שאתם ממליצים לחברים !

• אנא התחבר בכדי להגיב
27 תגובות לנושא זה

#21 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎18/11/2007‏, ‎00:31

חגיגה בסנוקר

תמונה שפורסמה

ז'אנר: דוקומנטרי
במאי: בועז דוידזון
שחקנים: יהודה ברקן, יוסף שילוח, זאב רווח, אריה אליאס, ניצה שאול, טוביה צפיר, יעקב בנאי, מוסקו אלקלעי, Abraham Ronai, Talia Shapira (I)
שנת יציאה: 1975
אורך: 90 דקות

תקציר:
מסרטי הבורקס הפופולארים ביותר,גבריאל, ואחיו עזריאל, הם תאומים גמורים בחיצוניותם אך שונים באופן מהותי באישיותם. עזריאל הוא בחור תם, ישר ועובד בחנות ירקות. גברי, לעומתו, פרחח המשייט במכונית אמריקאית רחבה, ומבלה את זמנו במשחקי סנוקר בבית הקפה השכונתי של חנוכה. ביישנותו של עזריאל אינה מועילה לו בחיזוריו אחרי יונה, בתו של רב השכונה. בעצם, הוא עומד להפסיד אותה בכל רגע, משום שכבוד הרב מסיים בקרוב את המגעים לקראת שידוך בתו למושון האוויל. וכדי להבטיח שמושון, חדל אישים גמור, אכן יזכה ביונה הנאווה, נזעק לארץ, ישר מלב עסקיו הבינלאומיים )ויש מלחשים המאפיונריים,( הדוד שלו, סלבדור האלגנטי. בדרך אל הרב מספיק סלבדור להכות על שולחן הלבד הירוק את השותפים גברי וחנוכה, ואלה משלמים לו את מחיר הפסדם בהמחאה ללא כיסוי. מאוחר יותר, כשסלבדור הנחרץ מגלה זאת, שוקעים השניים בצרות. כדי להיחלץ מצרתם, מחויב גברי לחתן במהירות את תאומו עזריאל, ולזכות בכך באופן בלעדי בירושת אביו, שאת תמורתה ימסור ללא דיחוי לסלבדור רודף הנקם והבצע. אלא שהכלה יונה קרועה בין מושון הדביל לעזריאל הביישן. או אז נכנס לפעולה גברי, עתיר הניסיון עם נשים, ותחת מסווה אחיו הוא מבצע עבורו את כל פעילות החיזור הרצויה. בהגיע הרגע הגדול, רגע החופה, קוצר עזריאל את פרי עמלו הזריז של גבריאל, ובתוך כך מוסר איומו של סלבדור מראשם של גברי וחנוכה. סרט מצחיק עד דמעות

:D

#22 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎16/12/2007‏, ‎16:22

"חגיגה בסנוקר" הוא לא סרט דוקומנטרי, אלא סרט בורקס.

#23 katanov

katanov

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,019 הודעות

נכתב ב- ‎11/01/2008‏, ‎22:48

לך תבין נשים/In The Land Of Women

אני חייב להגיד שאני לא רואה הרבה סרטים בז'אנר אבל את זה אהבתי במיוחד.
סרט יפה, מהסרטים שאחרי שרואים אותם ממשיכים לחשוב עליהם.
אני בהחלט מוריד את ה-720p, צורב ומוסיף לאוסף של הסרטים האהובים עליי.
ממליץ בחום לכולם!

תמונה שפורסמה

תקציר:
קרטר ווב (אדם ברודי) הוא סופר פורנו רך שעולמו חרב עליו כשהחברה שלו - שחקנית מפורסמת - זורקת אותו. הוא נוסע מקליפורניה לפרברים של דטרויט כדי לטפל בסבתו החולה, ופוגש שם במשפחה של נשים שגרה מעבר לרחוב - והחיים של כולם, קרטר, הסבתא והנשים משתנים.

#24 XsesA

XsesA

סגן מנהל אתר סרטים

• Q-Fame
  • 1,548 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2008‏, ‎00:03

החשוד המיידי - The Usual Suspects

ממליץ בחום :D
תמונה שפורסמה

#25 oofir

oofir

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,119 הודעות

נכתב ב- ‎12/01/2008‏, ‎15:12

לוק, סטוק ושני קנים מעשנים

תמונה שפורסמה

תקציר:
מותחן בריטיקומי, סרטו הראשון של במאי צעיר, שזכה לתהילה היסטרית מצעירי בריטניה. אדי, חכמולוג-רחוב מקסים, נכנס למשחק הקלפים החשוב בחייו עם מאה אלף פאונד אותם השקיעו חבריו טום, בייקון וסואפ. אדי הוא שחקן לא רע בכלל, אבל המשחק הזה טומן לו פח אחד גדול ומותיר אותו חייב להארי הגרזן חצי מיליון פאונד

סנאצ'

תמונה שפורסמה

תקציר:
ניו יורק, לונדון, אנטוורפן. יהודים חרדים, מתאגרף צועני-אירי, כלב רצחני ובעיקר - היהלום הגדול בעולם - אלו הם החומרים מהם רוקח גאי ריצ'י את סרטו השני. כמו ב"לוק סטוק ושני קנים מעשנים" גם כאן העסק מסתבך ויוצא משליטה, גם כאן מעורבים טיפוסים מפוקפקים לצד לוזרים חסרי-מזל אך בעיקר "סנאצ'" הוא המשך ישיר של אותו סגנון פרוע, קצבי, עתיר הומור ואלימות. כאן אמנם כבר נעדרת הראשוניות שטענה את הסרט הראשון בעוצמה, אך במקומו נוכחת מיומנות כה רבה המאפשרת לריצ'י ללהטט בין קווי העלילה ושלל הדמויות עד שהסרט מצטבר ליצירה גדושה, דחוסה ומהנה למדי.

רקוויאם לחלום

תמונה שפורסמה

תקציר:
ועכשיו רקוויאם לחלום - סרט על הרואין, מעורר בחילה, מייצר תחושת ריק, מעורר רגש. ביומן נעורים עוד היינו בעמדה שיפוטית מצטדקת, בטריינספוטינג עוד היינו צריכים את הנראטיב. לא עוד. רקוויאם לחלום הוא סרט שנחווה ישירות על הבשר. בגלל זה לפעמים קשה פיזית לראות אותו. בגלל זה, כנראה, גם כמה מבקרי קולנוע מקומיים נזעקו שאינם מבינים אותו. אי אפשר להבין. צריך לחוות. ארבע נפשות מכורות מסתובבות על המסך, מחפשות את אותו חומר משכך כאבים, שיוכלו להעביר איתו עוד חתיכת יום. לא, הם לא אנשים שחיים ברחוב. הם סתם חיים את החיים הפרובינציאליים המערביים, המנותקים והריקים האלה, כששתי אופציות הריגוש הזמינות ביותר, והנפוצות ביותר, הן סמים וטלוויזיה. האמא הזקנה (אלן בורנסטין, מאליס לא גרה כאן יותר, בהופעת חייה) מתמכרת לערוצי קניות למתקדמים בטלוויזיה ולבונבוניירות שוקולד, אותן היא מלטפת באהבה מול המסך. הבן היפה מתמכר לקוקאין והרואין. מאוחר יותר תגיע גם האם לסמים, לאחר ש"תקבל הזמנה בדואר" להשתתפות בערוץ הקניות (תעלול שיווקי נלוז הנפוץ בארה"ב), ותתמכר בעקבות כך לכדורי דיאטה מרזים, שאינם אלא ספידים. יש גם סיפור אהבה של שני צעירים נואשים - ראסטי ג`יימס של שנות האלפיים. יש גם נער שחור, העורג לאמו מלאת האהבה, בזמן שהוא מזיין כוסיות. כל ארבעת השליחים האלה, תפקידם להכניס אותנו עמוק אל תוך חווית הכאב וההתמכרות. הנה, נותנים לנו את זה (עריכה מהירה, חדה, אישונים נפתחים, שטרות דולר מתגלגלים, חומר נשאף), הנה, לוקחים את זה מאיתנו. ולארונופסקי יש אלף שיטות קולנועיות חדשות לבטא את ההתמכרות, ההתרוקנות והכאב: שליטה מוחלטת בשפה הקולנועית על כל צדדיה מנפיקה סדרת סצנות מושלמות, כך שגם סיטואציות פרוזאיות לחלוטין (אישה זקנה בדיאטה מסתכלת בתשוקה במקרר) מעולם לא נראו כל כך פנים תודעתיות. נהוג להתייחס לסרט ברמה הנארטיבית, קודם כל, ואז לנקוט שיפוט ערכי, כזה או אחר. זה ממש לא מעניין כשמגיעים לרקוויאם. את רקוויאם לא רואים, את רקוויאם עוברים. מהיום שאלו: עברת את רקוויאם?

סרט - שישה ימים לסרט שלי! אולי אפילו אתרגם אותו.

"משהו חכם"

#26 אני-טיפש

אני-טיפש

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 30 הודעות

נכתב ב- ‎15/01/2008‏, ‎19:05

הנערה מהבית השכן / The Girl Next Door
http://www.imdb.com/title/tt0830558/

זה הסרט הכי טוב שראיתי! מדובר בסרט דרמה קשה לצפיה ומזעזע. לא מבחינת דם ושטויות כאלה, אלא פשוט המחשבה שמישהי עברה התעללות אכזרית שכזו. מבוסס על מקרה אמיתי, של סילביה לייקנס.
http://en.wikipedia....i/Sylvia_Likens

#27 Sleepless

Sleepless

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎17/02/2008‏, ‎20:18

אני רוצה להמליץ דווקא על דברים לא מפורסימים, את הסרטים כמו רובוטריקים רטטיו ועוד שהמליצו פה כבר ידוע שהם טובים לכן הם זכו לפירסום כזה גדול.

קודם כל הסרט האנימציה הטוב ביותר שראיתי בהרבה זמן, אם לא הטוב ביותר שראיתי:

Surf's Up \ תפוס ת'גלים

הסרט נעשה בצורה שונה לחלוטין מרוב סרטי האנימציה אני חושב שזו הסיבה שהסרט טוב כל כך.

תקציר:
הידעתם שבעצם הפינגווינים הם שהמציאו את הגלישה ? תפוס ת'גלים היא קומדיית פעולה מאולפני סוני לכל המשפחה באנימצית CGI. היא מתרחשת במהלך אליפות הגלישה העולמית של הפינגווינים שהוא הארוע, המסוכן , התחרותי והמרגש בעולם.

תמונה שפורסמה

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

סרט אימה קצת שונה, ריאליסטי אך לא אם רוצחים סדרתיים או פסיכופטים וגם לא ממש מפלצות.

The Breed \ הזן

תקציר:
סרטו החדש של אמן האימה, ווס קרייבן, בכיכובה של השחקנית מישל רודריגז. שני אחים, מאט וג'ון, יוצאים לחופשה בת שבוע באי אקזוטי כדי לשחרר קצת לחצים ולבלות. מצטרפים אליהם, החברות ניקי ושרה וחברם הטוב נוח. לאחר הלילה הראשון, אחת הבנות מותקפת ע"י כלב עזוב, שבעקבות זאת מחליטה החבורה לקצר את הטיול ולחזור מיד הביתה. אך אז הם מגלים שסירתם הוטבעה ושחייהם נמצאים בסכנה עקב קבוצת כלבים אימתניים שאורבת להם בכל פינה. כעת, חייבת החבורה למצוא את הדרך לברוח מהאי וממאות הכלבים הטורפים המאכלסים אותו.

תמונה שפורסמה

זהו לבינתיים. כל התקצירים והפוסטרים נלקחו מאתר סרטים

#28 ThE-YuRi

ThE-YuRi

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 58 הודעות

נכתב ב- ‎05/03/2008‏, ‎14:14

alpha dog

תמונה שפורסמה

הבמאי של "היומן", יצר סרט המבוסס על סיפורו האמיתי של ג'וני טרולוב שהיה ברשימת המבוקשים של ה FBI-במשך שנים, נתפס בשנת 2005, ובימים אלו נערך לו משפט סנסציוני. ג'וני טרולוב הוא בחור צעיר ועשיר הלהוט לרצות את אביו וסוחר סמים ידוע. ברגע של התלהבות ובניסיון להרשים את חבריו הוא חוטף את אחיו הצעיר של בחור שחייב לו כסף. הנחטף, שנהנה לראשונה בחייו מחברתם של הבנים הכי פופולאריים, בנות יפיפיות ומסיבות עד אור הבוקר, לא ער לדאגותיו של הוריו, לכעס אחיו ולגורל המר שמצפה לו.

green street hooligans

תמונה שפורסמה

מאט, הוא סטודנט אמריקאי שנוחת בלונדון אחרי שהוא מודח מלימודיו באוניברסיטת האוורד. הוא מתגורר אצל אחותו ובעלה. פיט, אחיו של הבעל, חושף את האמריקאי הצעיר לעולמם המחתרתי והמאוד אלים של חוליגנים המכורים לכדורגל ולקרבות רחוב עם חוליגנים אחרים שאוהדים קבוצות מתחרות.

שני סרטים חזקים מאוד שחובה לראות יש עוד פול אבל אלו שניים שנזכרתי בהם נכון לעכשיו מי שלא ראה לא מכבד את עצמו..

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים