עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דרישת שקיפות ממנהל הפורום הזה

• הנושא נעול הנושא נעול
63 תגובות לנושא זה

#21 chikchik

chikchik

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎23:00

הייתי ממליץ להפוך את הפורום לפורום "דתות", יצור דיונים מעניינים וימנע הסתה.

#22 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎23:13

נכון, הרי אין זה מין דבר זה שיש במה רק לדת היהודית?

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#23 helpy4

helpy4

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 612 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎23:46

איזה מתוקים אתם.

:D

אין מלחמות בעולם, נגמר הרעב , אין מחר בגרויות
יש רק אידאל אחד
שנאת ההלפי

אשרי שזכיתי לאחד אתכם ולגרום לכם את העונג הזה.

נשיקות.

עוד לא ראיתי דבר כזה, סילופים ובעיות בהבנת הנקרא והסתה לכל הדברים הכי רעים וכל זה בכוונה תחילה
זה לא שיש פה עילגים ופיסכים..יש פה אנשים על רמה..פששש

באמת שאם היה לי זמן הייתי עונה לכל אחד, אבל יש לי דברים יותר חשובים מאשר להתעסק עם שטויות.

הרי כולכם שנאתם את הדתי בסירטון וגם את מנהל הפורום עוד לפני שנכנסתם להגיב...אז מה חדש?

שונאי חינם

רק שתדעו שאני בעיקרון מסודר עם תעסוקה ואם לא בא לכם יהדות...אז תחיו כמו שאתם רוצים ואל תגיבו, או שתגיבו לעניין
כל האשכול הזה בוודאי לא שייך ליהדות (בכל אופן , הוא לא נלמד בשום ביה"ס)

ולמען הסר צל צילו של ספק (זיכרונו לברכה) לא אני פתחתי את האשכול ההוא על האטאיזם.
מי שיקרא היטב, ללא מטרת ניגוח יבין מה היה הצד שלי בעניין מלכתחילה.
זה אתם שעירבתם שינאה מוקדמת ואני לא.
עובדה שאני בפורום כבר 3 שנים ומעולם לא פתחתי אשכולו שמטרתו ניגוח ואדרבה...גבריאל שזוכר, ראה גם שמחקתי בעבר אשכולות שבאו לייצר מריבות.
עכשיו זה סבבה להיות עם החזקים וללכת עם הלב.
אבל עוד יותר חכם מצדכם יהיה ללכת עם השכל.

לפורום יהדות הגעתי לאחר שראיתי שהוא כמעט סגור ולא שמיש
פתחתי בכדי להביא מנהגים יהודיים שמעט נשכחו מהישראלים החילונים, ופה ושם גם אמרתי את מה שכתוב בספרי הקודש הוותיקים והמאובקים לגבי סוגיות שעלו פה ושם.
ומכיוון שהיום יש הרבה בילבול לגבי נכונות היהדות והלגטימציה..הבאתי גם הוכחות ברורות ל- מתן תורה ויציאת מיצרים ועוד הוכחות מרתקות לנכונות התורה.

בעקבותיהם פרצו כאן ויכוחים מרים.

לא מצידי!!

אלא מצד שאנשים הבינו שאם הכל אמת , אז רומזים להם לחזור בתשובה...ובכן, א. למה לא ב. נראה לכם שמישהו מנסה להחזיר בתשובה דרך פורום?!!

מה אתם עד כדי כך דבילים?!!

את כל מה שכתבתי הכרתי מאז גיל 14 ולא חזרתי בתשובה ושום כלום.
היה לי נחמד לדעת את הדברים ותו לא.

יותר מאוחר חזרתי בתשובה, אבל זה לא בגלל האינפורמציה כמו בגלל תחושות פנימיות ורצון לשלימות ועוד

לחזור בתשובה ולהיות דתי זה לא הוקוס פוקוס, לא ולא. אתה יכול לדעת שיש חוק ואסור לגנוב ובכל זאת לחיות כגנב או שודד בנקים.

צריך רצון פנימי ואת זה --אף אחד לא יכול להכריח אותך!!

אז קאט דיס בולשיט אבאוד "החזרה בתשובה"
מה אנחנו מכונות?!

אני מאוד מאוד מבקש לעצור את האשמות והשטויות

ומבחינתי אני מוכן להתנצל אם מישהו נפגע בטעות בגלל שלא הבין את הכוונה שלי.
(ואף אחד לא לחץ עלי להתנצל..."שלוגי תוריד את הנעל מהגרון שלי..אח..אח..הנה בסדר")

אז הנה הסליחה שלי מכולם אבל אני מבקש באותו כיוון לבקש מכל מי שפגע בי במילים מכוערות שיעלה פוסט ויבקש סליחה כי נאמרו פה על ידכם דברים חמורים מאוד שלא ראוי שבן אדם יגיד לחבירו.

דבר נוסף:

אני לא מוכן שבפורום שהמטרה שלו X יבואו אנשים לשכנע ההיפך הגמור, אתה רוצה לשאול ? סבבה . אבל זה לא ראוי לעשות את המעשים של עדיבליבצל.

אני נשבע לכם שמעולם לא ראיתי פוסט אחד שלו בפורום יהדות שהיה חיובי כלפי איזה תוכן שלא יהיה..

אפילו אם היה עולה אשכול שמטרתו : הפרחים בהולנד יפים הוא יטען " יש כאן מטרה נלוזה להחזיר בתשובה ולבנות תאי חתרנות נגד אושיות הדמו.....די !"

הכל שלילי!!?!!

עכשיו תראו קטעים, אנשים יקראו במהירות. יחפשו מה אפשר לנגוח ויכנסו. תכינו גרעינים.

#24 cRaZy-BoY

cRaZy-BoY

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,376 הודעות

נכתב ב- ‎01/06/2010‏, ‎23:56

אני מתנצל שקראתי לך אפס, חוץ מזה לא רואה משהו להתנצל עליו....

אומנם אני לא פעיל בפורום יהדות וגם לא הייתי שותף בדיון הנ"ל, אבל סתימת פיות, נעילת אשכול וצינזור זה דבר חמור לטעמי, כל אחד רשאי להביע את דעתו גם אם היא מנוגדת לשלך, ואין לך שום זכות בעולם לערוך לו את ההודעה אלה אם כן הוא קילל או השתמש בשפה לא נאותה.

#25 Ofek.A

Ofek.A

The guy's a legend

• רשומים
  • 1,801 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎00:16

מתעלמים לחלוטין מהתגובות שלי?
אולי כי נוח לכם להתעלם..

"דת היא עלבון לכבוד האנושות.
איתה ובלעדיה, אנשים טובים עושים מעשים טובים ואנשים רעים עושים מעשים רעים,
אבל כדי שאנשים טובים יעשו מעשים רעים, צריך את הדת."

- סטיבן ויינברג..

ע

תמונה שפורסמה

#26 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎00:47

תפסיקו לבלבל את המח כבר..
מה אתם רוצים מהלפי?? הוא אחד הבודדים פה שבאמת מדבר דוגרי ולעניין.

אין פה פורום נצרות בגלל שאנחנו יהודים..
תתאפסו כבר.
יאללה, הלפי תעשה לי טובה ותנעל את הפורום..

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#27 yoyolifa

yoyolifa

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 889 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎00:48

בלי קשר לדעתיי ודעותיך, דיי ברור שיצאת פגוע מאותו אשכול.
על כך אני מצטער, זאת וודאי לא היתה הכוונה.

הקפדתי להשתמש בלשון נאותה אבל בכל מקרה.. אם יצא ונפגעת מדברי,
אני מתנצל.

אוסיף ואומר, שזה לגיטימי לגמרי שיהיה פורום שיעסוק ביהדות
(למרות שדתות, ודיון על אמונה מקיף יותר נשמע לי יותר פוליטקליקורט ומעניין אבל..)
אבל זה לא אומר שצריכה להיות שם יד חופשית. בתור מנהל לדעתי היית צריך לשנות את הכותרת.
(העובדה שזה שם הסרטון היא לא רלוונטית, התנהגות ואימרות הרב אינן בשליטתך)
הכותרת כשלעצמה פוגעת והיא זאת שגררה את כל הדיון.

להתעלם מהעובדה שהדיון הזה לדעתי לא מקובל בעליל (כמו גם דיון "מדוע חרדים הם סרטן בחברה הישראלית",
אני לא חושב כך אני רק נותן דוגמה לכותרת שהיתה גוררת תגובות רבות וזועמות הרבה יותר מהצד השני)
ואני עדיין בשוק תרבותי שיש אנשים שמקשיבים לרב הזה ועוד תופסים ממנו כמשהו רציני,
דיון צריך לכבד, וזה נזרק לכל הרוחות עם הכותרת, ועם העובדה שהכותרת לא הוחלפה.

אני מבטיח לך שאנשים לא מחפשים להעביר את זמנם בניגוח אנשים מאמינים בפורום יהדות,
אני בכלל לא נכנס אליו.. אבל יש כפתור למעלה "הצג הודעות חדשות" או סתם בעמוד הראשי,
שאנשים רואים כזאת כותרת פוגעת (ובהחלט מגוחכת) אז אתה לא יכול לצפות מהם לדיון תרבותי על
"אנחנו לא חולים או מחלה"

זהו.. ושוב כמובן לא התכוונתי לפגוע או להעליב אף אחד.

#28 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎00:59

תפסיקו לבלבל את המח כבר..
מה אתם רוצים מהלפי?? הוא אחד הבודדים פה שבאמת מדבר דוגרי ולעניין.

אין פה פורום נצרות בגלל שאנחנו יהודים..
תתאפסו כבר.
יאללה, הלפי תעשה לי טובה ותנעל את הפורום..

מי זה בדיוק אנחנו? :D

#29 avrahamcool

avrahamcool

קול, אברהם קול.

• ותיקים
  • 5,704 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎01:00

כל מי שנכנס בו בלי קשר..

כן , כן , מלכים אין רק באגדות...

1411724.png

#30 helpy4

helpy4

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 612 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎01:09

להתעלם מהעובדה שהדיון הזה לדעתי לא מקובל בעליל (כמו גם דיון "מדוע חרדים הם סרטן בחברה הישראלית",
אני לא חושב כך אני רק נותן דוגמה לכותרת שהיתה גוררת תגובות רבות וזועמות הרבה יותר מהצד השני)

אני בכלל לא נכנס אליו.. אבל יש כפתור למעלה "הצג הודעות חדשות" או סתם בעמוד הראשי,
שאנשים רואים כזאת כותרת פוגעת (ובהחלט מגוחכת) אז אתה לא יכול לצפות מהם לדיון תרבותי על
"אנחנו לא חולים או מחלה"

אבל אתה לראות היטב היטב שבעבר כשצינזרתי אפילו קללות או ניבולי פה , פתחו עלי ג'ורה. זה לא חדש הקטע הזה.
אז לצנזר כותרת? זה כולו טיזר שהחליט מי שהחליט לכתוב בתור כותרת, מה שחשוב זה הדיון או הסירטון שהוא העלה.
ואפשר בהחלט אם בא לך לשמוע את כל ההרצאה ולומר מה אתה לא מבין או מה מכעיס והכל..
אבל הקטע הוא שאף לא אחד ישב לשמוע ולראות. סתם התנפלו.
אני באופן אישי בלבד אמרתי את דעתי שאטאיזם זה א.ב. וג'
אתה יכול להתנגד ואתה יכול לומר כל טיעון מבוסס שיעלה על דעתך..אבל אתה בשום אופן לא מנהל דיון על ידי סיסמאות.
וכשזה חזר וחזר על עצמו ..זה הרתיח גם אותי. חשבתי..אולי בכלל יש פה שיטה? אולי בכלל יש כאן חוסר תרבות?
אתה יכול להתנגד לדעתי ולומר שאתה מתנגד בגלל א' וב' וג' , אתה יכול לנסות לשנות את דעתי.
מטרת כל דיון שיהיה איפשהוא הוא סיעור מוחות וניסיונות לשנות את דעתו של הזולת.
לא יתכן שאנשים יבואו עם אג'נדה שהם לא באים לנסות להשתנות ועוד לטעון כלפי טענה מוזרה:
" למה אתה מנסה לשנות את דעתינו, זה לא דמוקרטי וכל מיני חרטאבונות" זה כל מהות כל דיון וויכוח!

בן אדם ישר ללא מצפון משוחד יכול להתדיין עם כל אחד..העקום? לא שווה בעיני יותר מקליפה של פיסטוק.

ואנשים עוד כועסים עליי " למה אתה לא משתנה?" וואט דה.. אני עשרים ויותר עסקתי בחיפושים וקראתי והפכתי עולמות שיוכיחו לי אחרת
רצתי מרב לרב ודיברתי עם אנשים מאוד פיקחים והתמודדתי עם שאלות וכו'
לאחר שהחלטתי, אני לא צריך להמשיך לחפש כלום!
בטח לא לאחר שווידאתי . אדם שימשיך לחפש כל ימיו יפספס את הרכבת האחרונה

ואנשים עוד כועסים עליי " למה אתה לא משתנה?" וואט דה..תגיד טיעון משכנע ונדבר, תבוא תשב ללמוד כמו בן תרבות ונדבר, אבל לא ככה.

#31 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎01:12

נשאלת השאלה, האם צינזרת את מה שעדי טוען?
אתה מתחמק מהתשובה.

#32 helpy4

helpy4

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 612 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎01:13

בהחלט וגם הסברתי למה

#33 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎01:16

אפשר בבקשה את ההסבר רק לנושא הזה?

#34 helpy4

helpy4

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 612 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎01:17

הסברתי בפוסט הראשון ...

ואתה שוב מאשים מאשים אותי בהתחמקות , כאילו רומז שאני איזה מן סוג של רמאי..סחטין על הפרופוגנדה

#35 rotembal

rotembal

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎01:52

WOW איזה ריגשי.
מה כבר ביקשתי, את השורה או שתים שמסבירות למה מחקת.
אני לא הולך לקרוא את כל מה שרשמת עד שאני אמצא.

#36 yoyolifa

yoyolifa

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 889 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎04:01

מסכים שיש בעיה מסויימת בצינזור...
אבל אין מה לעשות החיים זה הכל התנגשות ערכים אחת גדולה.
לדעתי עדיף לשנות כותרת למשהו פחות מלהים (אפשר לכתוב מלהים? ככה כותבים בכלל? כאילו, התלהמות)
שבככל לא חייב לצנזר כלום, כמו "הרצאתו של הרב X: "למה אתאיזם היא מחלה קשה" "
מאשר להתמודד אחרי זה עם 8 עמודי ריב.

מסכים לגמרי על מהות דיון ושזה לגיטימי שכל צד מציג ומנסה לשכנע במידה מסויימת בצידקתו.

בקשר לאנשים שהגיבו בלי לראות בכלל.
שמע, אני לא רואה את עצמי מבזבז 40 דק' על האדון הזה, שזאת כותרת הרצאתו.
10 דק' הייתי רואה..

אבל אתה לא יכול בכנות לומר לי שזאת לא חוצפה לשים כותרת כזאת
(הקשרה לא רלוונטי, כי זאת עדיין הכותרת ומה שאנשים רואים שהם בכלל מחליטים להכנס)
ואז לכתוב "אבל מי שלא ראה עכשיו 40 דק', שלא יגיב בכלל"
שזה בידיוק מה שפותח האשכול עשה, בניסוח פחות עדין משלי.

אגב, אני לא בטוח שהייתי מתדיין אם כל אחד ואני כן מחשיב את עצמי אדם ישר.
יש אנשים ודעות מסויימות שפשוט לא שווים את הטירחה והזמן.
וזה לא נובע מחוסר פתיחות, זה נובע מכמה סיבות,
או תחושת מיצוי של הנושא
או סלידה מסויימת מדעת האחר
או פשוט שיעמום.
(למשל לא הייתי מתדיין עם מטיף שקורא לי חולה)

#37 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎17:31

"אנחנו לא חולים או מחלה"

אבל אתה לראות היטב היטב שבעבר כשצינזרתי אפילו קללות או ניבולי פה , פתחו עלי ג'ורה. זה לא חדש הקטע הזה.
אז לצנזר כותרת? זה כולו טיזר שהחליט מי שהחליט לכתוב בתור כותרת, מה שחשוב זה הדיון או הסירטון שהוא העלה.
ואפשר בהחלט אם בא לך לשמוע את כל ההרצאה ולומר מה אתה לא מבין או מה מכעיס והכל..
אבל הקטע הוא שאף לא אחד ישב לשמוע ולראות. סתם התנפלו.
אני באופן אישי בלבד אמרתי את דעתי שאטאיזם זה א.ב. וג'
אתה יכול להתנגד ואתה יכול לומר כל טיעון מבוסס שיעלה על דעתך..אבל אתה בשום אופן לא מנהל דיון על ידי סיסמאות.
וכשזה חזר וחזר על עצמו ..זה הרתיח גם אותי. חשבתי..אולי בכלל יש פה שיטה? אולי בכלל יש כאן חוסר תרבות?
אתה יכול להתנגד לדעתי ולומר שאתה מתנגד בגלל א' וב' וג' , אתה יכול לנסות לשנות את דעתי.
מטרת כל דיון שיהיה איפשהוא הוא סיעור מוחות וניסיונות לשנות את דעתו של הזולת.
לא יתכן שאנשים יבואו עם אג'נדה שהם לא באים לנסות להשתנות ועוד לטעון כלפי טענה מוזרה:
" למה אתה מנסה לשנות את דעתינו, זה לא דמוקרטי וכל מיני חרטאבונות" זה כל מהות כל דיון וויכוח!

בן אדם ישר ללא מצפון משוחד יכול להתדיין עם כל אחד..העקום? לא שווה בעיני יותר מקליפה של פיסטוק.

ואנשים עוד כועסים עליי " למה אתה לא משתנה?" וואט דה.. אני עשרים ויותר עסקתי בחיפושים וקראתי והפכתי עולמות שיוכיחו לי אחרת
רצתי מרב לרב ודיברתי עם אנשים מאוד פיקחים והתמודדתי עם שאלות וכו'
לאחר שהחלטתי, אני לא צריך להמשיך לחפש כלום!
בטח לא לאחר שווידאתי . אדם שימשיך לחפש כל ימיו יפספס את הרכבת האחרונה

ואנשים עוד כועסים עליי " למה אתה לא משתנה?" וואט דה..תגיד טיעון משכנע ונדבר, תבוא תשב ללמוד כמו בן תרבות ונדבר, אבל לא ככה.

זה לא ויכוח.
הכותב הפציץ עם כותרת מרעישה ופרובקטיבית שנועדה על מנת לעצבן את הלא מאמינים באלוהים.
אחר כך הוא הפיץ כמה סרטונים ארוכים.
בתגובה לכך הייתי יכול לשלוח אותו לספר של דוקינס שעונה על הטיעונים של הרב והוא בתגובה היה שולח לי ספר של זמיר כהן שעונה על הטיעונים של דוקינס.
אתה באמת חושב שככה ויכוח צריך להראות?!
ויכוח זה שכל אחד אומר את הצדדים שלו והטיעונים שלו, לא שכל אחד שולח אדם אחר לקרוא ספרים וסרטונים.
אם הוא היה כותב בתוכן האשכול את הטיעונים של הרב, אני אישית הייתי סותר אותם אחד אחד, אבל כיוון שהוא החליט להראות אותם דרך גורם שלישי, החלטתי לא לבזבז את הזמן ולראות את הסרטונים ולהביע את דעתי לגבי שליחת אנשים אחרים לראות סרטונים או ספרים שמסבירים הכל במקום לכתוב את התוכן בקצרה.

#38 עדי-בלי-בצל

עדי-בלי-בצל

כנראה שלא כל כך

• Q-Subber
  • 3,252 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎18:11

הלפי, באמת, אין שום צורך שתתנצל על מנת לנסות לזחול בחזרה לניהול הפורום, הפרישה שלך לא היתה רעיון כזה רע, ואין צורך שתחזור בך.

פעם אחרי פעם מופיעות כאן בפורום הודעות אנטי חילוניות, שאני, כחילוני גאה, ושאין בכוונתו להתנצל על כך, לא מוכן לסבול. בתור חבר צוות, ולא איזה מישהו שיכול לעוף מפה כי זה לא נראה לו, בשום פנים ואופן אין בכוונתי לשתוק כאשר אני מוצג פה כמטומטם נבער ונחות. בניגוד לטענתך, מעודי לא הפרעתי פה לדיונים, והתערבתי רק שהתעצבנתי מתוך רצון לשמור על כבודי וכבוד אמונתי. אני מקפיד לכבד אמונתם של אחרים, ודורש שבמידה זהה יעניקו כבוד לתפיסתי שלי.
כמנהל הפורום, אתה מגלה רגישות לדעתך שלך בלבד, ומביע אדישות טוטלית כאשר זה נוגע לאחרת. רק לפני כמה ימים היה כאן מי שהשווה את החילונים למכחישי שואה פעם אחר פעם, ואתה שתקת; בשרשור המדובר כאן הוכרזה אמונתי שלי כמחלה, ואתה לא רק שתקת, אלא הבעת תמיכה בפועל (בין היתר בצורת הזלזול שציטטתי בתחילת שרשור זה).

הגיע הזמן שתבין שהעדר-אמונה כמוה כאמונה, ודעתו של הלא-מאמין יקרה לו באותה מידה שדעתו של המאמין קרובה לליבו!

מעבר לכך, אני דוגל בדיון חופשי ובדמוקרטיה מלאה. הנטיה שלך לסגור דיונים ולצנזר הודעות, אותה פגשתי לא בפעם הראשונה, איננה מקובלת עלי, וסותרת את המסורת בפורום של הקבוצה. אם אין באפשרותך להתמודד עם דיון חופשי ופתוח, כנראה שאין סיבה שתעסוק בניהול הפורום, הרי אם אתה משוכנע שהאמת הטוטלית שייכת לך ולשותפיך, כל שנותר לך הוא לעסוק במיסיונריות שלה, לא?

1h9roi.gif

#39 helpy4

helpy4

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 612 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎21:12

הלפי, באמת, אין שום צורך שתתנצל על מנת לנסות לזחול בחזרה לניהול הפורום, הפרישה שלך לא היתה רעיון כזה רע, ואין צורך שתחזור בך.

פעם אחרי פעם מופיעות כאן בפורום הודעות אנטי חילוניות, שאני, כחילוני גאה, ושאין בכוונתו להתנצל על כך, לא מוכן לסבול. בתור חבר צוות, ולא איזה מישהו שיכול לעוף מפה כי זה לא נראה לו, בשום פנים ואופן אין בכוונתי לשתוק כאשר אני מוצג פה כמטומטם נבער ונחות. בניגוד לטענתך, מעודי לא הפרעתי פה לדיונים, והתערבתי רק שהתעצבנתי מתוך רצון לשמור על כבודי וכבוד אמונתי. אני מקפיד לכבד אמונתם של אחרים, ודורש שבמידה זהה יעניקו כבוד לתפיסתי שלי.
כמנהל הפורום, אתה מגלה רגישות לדעתך שלך בלבד, ומביע אדישות טוטלית כאשר זה נוגע לאחרת. רק לפני כמה ימים היה כאן מי שהשווה את החילונים למכחישי שואה פעם אחר פעם, ואתה שתקת; בשרשור המדובר כאן הוכרזה אמונתי שלי כמחלה, ואתה לא רק שתקת, אלא הבעת תמיכה בפועל (בין היתר בצורת הזלזול שציטטתי בתחילת שרשור זה).

הגיע הזמן שתבין שהעדר-אמונה כמוה כאמונה, ודעתו של הלא-מאמין יקרה לו באותה מידה שדעתו של המאמין קרובה לליבו!

מעבר לכך, אני דוגל בדיון חופשי ובדמוקרטיה מלאה. הנטיה שלך לסגור דיונים ולצנזר הודעות, אותה פגשתי לא בפעם הראשונה, איננה מקובלת עלי, וסותרת את המסורת בפורום של הקבוצה. אם אין באפשרותך להתמודד עם דיון חופשי ופתוח, כנראה שאין סיבה שתעסוק בניהול הפורום, הרי אם אתה משוכנע שהאמת הטוטלית שייכת לך ולשותפיך, כל שנותר לך הוא לעסוק במיסיונריות שלה, לא?

לעב"ב
:D
לאיש הנפלא והאגדה

ממש לא מעוניין לזחול, זו שוב שטות עילגת שלך.
אתה בוודאי יכול לבדוק כמה שהייתי זמין בחודשים האחרונים, אני עמוס בלימודים ואני כל הזמן ממתין בסבלנות ששלוגי ימנה מישהו שיחליף

אז למה אתה אומר את זה?
שנינו יודעים...הסוואה, כך קוראים לזה...או דמגוגיה.

דבר שני (והפעם בקצרה כי נכבד עליך לקרוא את דברי בדרך כלל)

אם היה כזה מקרה שמישהו השווה חילונים למכחישי שואה..מדוע לא שלחת לי מייל?

תמשיך להתחנגל עם הבלים, יש לך פה קהל שאוהב את זה. סע בשלום.

כי...בפעם המאה ושש עשרה אני אומר:
נכנסתי להגיב בגלל העליהום והאיטבח אל דתי ולא בגלל הנושא...כי בתחל'ס הנושא של אטאיזם מעולם לא משך אותי כנושא לשיחה בכלל.

ושוב פעם.
אתה יודע את זה היטב כי לא כתבתי על דברים כאלה ולא העליתי אפילו לא לחצי דקה את הסירטונים של הרב אמנון יצחק
(לא לטעמי, לא לשיטתי מה שנעשה שם ועוד ועוד )

ועוד עניין שדיברת עליו

אתה לא חושב שלמנהל פורום מותר להביע דיעה?!
מה ..אני נשיא המדינה או משהו?!

חוצמז'ה ..איך לך מה לעשות כל היום? אתה לא עובד באיזה משהו מספק?
מה אתה חופר בנקודה הזאת כל היום?

חליק ..היה מה שהיה ואמרתי אפילו סליחה אם מישהו נפגע
(ולמרות שלא התכוונתי בפועל לפגוע..אלא יותר להחזיר למתקיפים קצת , שיבינו שגם אצלם מסריח משהו ביושר הבין אישי)

עכשיו עשה טובה, לך תרגם איזה סרט אלים ורד לי מהוריד כי ממש לא נעים לי להתייחס עוד למה שקרה.

(אם היה לי קצת זמן, אני הייתי מתחיל לחפור בפורום עד העצם אחרי התגובות שלי לאשכולות שננעלו והודעות שצונזרו ושלוגי בירך על כל ההחלטות שלי..אז אל תנסה למכור שקרים לאנשים ולעמוד מוגן מאחרי תרומה לאתר..זה לא נותן לך שום לגיטמציה לנהוג כמו שאתה נוהג)

נ.ב

הייתי חייב לוודא משהו איתך ואני מוכן לצורך העניין לשמוע ממך תגובה

מה פשר המושג שאני, כחילוני גאה, ..כאילו..במה בדיוק אתה גאה?
על איזה אידאל רב משמעות מונח המושג המחודש הזה?
מה...כל קשה להיות חילוני במדינה הזאת שאתה צריך להרים את קרנה של החילוניות?
(חכה ..עוד להגעתי לפואנטה)
הרי להיות חילוני פירושו..לעשות מה שבא לי ואיך שבא לי..ואת זה עושה טוב מאוד גם הפרה ברפת
מטילה מימיה היכן שבא לה ואוכלת מכל הבא לפה (בתנאי שזה צומח איפשהו)
היא אפילו לא מחוייבת להזהר מגזל או ריבית...(כי גם היא לא מאמינה בשום חוק אלוהי)
אז מה בדיוק כל כך קשה או טהור או נעלה בתואר " שאני, כחילוני גאה, "

#40 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎02/06/2010‏, ‎21:47

הוא לא כתב שאסור לך להביע דעה, הוא כתב שאתה צריך לגלות רגישות לכל הדעות ולא לצנזר אותם.

והלפי, אתה רוצה להגיד לי שהסיבה היחידה שאתה לא גונב או רוצח היא בגלל שאלוהים ציווה לא לעשות כך?
אין לך צו מוסרי שאומר שזה אסור?

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים