נבלות - הדיון הרשמי.
נכתב ב- 20/04/2010, 17:41
לא מעניין בכלל ,אני רוצה את ה40 דקות מהחיים שלי בחזרה.
נכתב ב- 21/04/2010, 02:45
איך הם הרגו את האלה בחוף יאללה חחחח
נכתב ב- 22/04/2010, 00:58
נכתב ב- 23/04/2010, 00:36
הפרק הראשון היה די כבד כי הוא בעצם היווה את ההקדמה לעולמם של אפריים ומושקה כי לא כלום יום שני זקנים יוצאים במסע נקמה בסתם אנשים צעירים.
הסצינות בעבר עם עוז זהבי - מצוינות. רק שימשיכו איתן.
מעניין איך ימשכו עכשיו 40 דקות כפול 4 פרקים מלבד כמה קטעי אלימות שסביר להניח שיגיעו. ספוילר לפרקים הבאים על פי התקציר: צריכים לדחוף לסדרה את החקירה של הבת של תמרה. השאלה כמה חלק מהפרק זה יקח...
אורח_omer323_*
נכתב ב- 23/04/2010, 06:14
נכתב ב- 23/04/2010, 07:25
מה הקשר לא הבינו את הגאונות?משעשע שכל העמך לא הבינו את הגאונות של יורם קניוק ושל הסדרה הזאת. לכו תראו נמלטים.
היה פרק מעפן עם משחק מעפן. אין כאן מה להבין.
נכתב ב- 23/04/2010, 10:08
רבים אחרים כן אהבו.מה הקשר לא הבינו את הגאונות?משעשע שכל העמך לא הבינו את הגאונות של יורם קניוק ושל הסדרה הזאת. לכו תראו נמלטים.
היה פרק מעפן עם משחק מעפן. אין כאן מה להבין.
נכתב ב- 23/04/2010, 11:20
פעם שנייה ברציפות הכי מהיר, איכותי וראשוני ברשת הישראלית.
נכתב ב- 23/04/2010, 12:03
והכי נקרע מצפייה ישירה כשהסדרה משודרת ב-HD.פרק 2 הועלה בלעדית לפורטל הטלוויזיה המוביל בישראל - HoRaDoT.NeT.
well done man. well done.
נכתב ב- 23/04/2010, 12:16
והכי נקרע מצפייה ישירה כשהסדרה משודרת ב-HD.פרק 2 הועלה בלעדית לפורטל הטלוויזיה המוביל בישראל - HoRaDoT.NeT.
העם לא רוצה 720P, הוא מוכיח את זה בכמות ההורדות שהוא מבצע מה"פורטל" שלכם. אין לכם כבר מה להציע, אתם סוס מת.
נכתב ב- 23/04/2010, 12:19
Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי
נכתב ב- 23/04/2010, 13:08
"איכותי" עלאק.פרק 2 הועלה בלעדית לפורטל הטלוויזיה המוביל בישראל - HoRaDoT.NeT.
איכות מחפירה.
כשתגיעו לקרסוליים של TVNETIL - תדברו.והכי נקרע מצפייה ישירה כשהסדרה משודרת ב-HD.פרק 2 הועלה בלעדית לפורטל הטלוויזיה המוביל בישראל - HoRaDoT.NeT.
העם לא רוצה 720P, הוא מוכיח את זה בכמות ההורדות שהוא מבצע מה"פורטל" שלכם. אין לכם כבר מה להציע, אתם סוס מת.
ל-TVNETIL יש כבוד ביחס אליכם שמפילים אתר של המתחרה כל ערב שוב ושוב.
בכל מקרה, סדרו את הנושא ביניכם בפרטי.
כמו שאמר ידידי Shai10. הנושא מיועד לשיחות על הסדרה.
נכתב ב- 23/04/2010, 13:41
כאלפיים גולשים הורידו מ"הסוס המת" כאשר מרביתם הורידו גרסת HDTV כזו או אחרת (בהתחלה הרי פורסמה גרסא רגילה משום שלא ידענו כי הסדרה צולמה ב-HD). יש הרבה מאוד אנשים שמעריכים איכות וסדרה ישראלית שצולמה באיכות טובה מהרגיל, צריכה להיות מסוקרת בצורה דומה.והכי נקרע מצפייה ישירה כשהסדרה משודרת ב-HD.פרק 2 הועלה בלעדית לפורטל הטלוויזיה המוביל בישראל - HoRaDoT.NeT.
בניגוד לאתר שלנו, באתר שאתה כל כך מתגאה בו מעוותים את כמות ההורדות כך שלא ניתן לדעת בבירור כמה הורידו.
אתה לא שווה יותר תגובה מעבר לכך. אם תרצה, ניתן להעלות את שאלת האיכות לדיון.
נכתב ב- 23/04/2010, 18:23
כאלפיים גולשים הורידו מ"הסוס המת" כאשר מרביתם הורידו גרסת HDTV כזו או אחרת (בהתחלה הרי פורסמה גרסא רגילה משום שלא ידענו כי הסדרה צולמה ב-HD). יש הרבה מאוד אנשים שמעריכים איכות וסדרה ישראלית שצולמה באיכות טובה מהרגיל, צריכה להיות מסוקרת בצורה דומה.והכי נקרע מצפייה ישירה כשהסדרה משודרת ב-HD.פרק 2 הועלה בלעדית לפורטל הטלוויזיה המוביל בישראל - HoRaDoT.NeT.
בניגוד לאתר שלנו, באתר שאתה כל כך מתגאה בו מעוותים את כמות ההורדות כך שלא ניתן לדעת בבירור כמה הורידו.
אתה לא שווה יותר תגובה מעבר לכך. אם תרצה, ניתן להעלות את שאלת האיכות לדיון.
תפסיק כבר להיות חשאי ולהרגיש רדוף, "מסוקרת", כל הגישה הזאת עם השמות שחרורים וכביכול האתר בובה הזה שנקרא fave, לא תועיל לכם אם א.ל.י.ס ירצו להפיל אותכם.
ושנית, איכות? עד שאתם משחררים שיחרור HDTV, אפילו לא ה720P, עדיף כבר לא לראות(לקח לכם כ-3 ימים לשחרר שיחרור שאתה כל כך מתגאה בסטנדרטים שלו).
בקיצור האתר שלכם סובל מחוסר יציביות וחוסר תוכן ואטרקטיביות כלפי הגולש הישראלי, כל היצע שלכם משודר בגל הפתוח אצל כל סלון.
אם IDown לא היה רוכש אותכם מצבכם היה כבר על הקרשים ואף אולי כבר נסגר ונשכח מהסצינה הישראלית.
זזתי לראות את פרק 3, הרי הכל בשביל ליהנות מכתמיו של יורם גאון אתה תאלץ לחכות עוד כחודש ימים, אני לעומתך יראה את הפרק כבר עכשיו נטול כתמיו של גאון.
נכתב ב- 23/04/2010, 18:43
תהנה מהצפייה בפרק 3. אל תשכח לסמן ספוילרים במידה ואתה רושם אותם כאן.תפסיק כבר להיות חשאי ולהרגיש רדוף, "מסוקרת", כל הגישה הזאת עם השמות שחרורים וכביכול האתר בובה הזה שנקרא fave, לא תועיל לכם אם א.ל.י.ס ירצו להפיל אותכם.
ושנית, איכות? עד שאתם משחררים שיחרור HDTV, אפילו לא ה720P, עדיף כבר לא לראות(לקח לכם כ-3 ימים לשחרר שיחרור שאתה כל כך מתגאה בסטנדרטים שלו).
בקיצור האתר שלכם סובל מחוסר יציביות וחוסר תוכן ואטרקטיביות כלפי הגולש הישראלי, כל היצע שלכם משודר בגל הפתוח אצל כל סלון.
אם IDown לא היה רוכש אותכם מצבכם היה כבר על הקרשים ואף אולי כבר נסגר ונשכח מהסצינה הישראלית.
זזתי לראות את פרק 3, הרי הכל בשביל ליהנות מכתמיו של יורם גאון אתה תאלץ לחכות עוד כחודש ימים, אני לעומתך יראה את הפרק כבר עכשיו נטול כתמיו של גאון.
*אני מתכוון לעמוד במילה שלי ולא לדון עימך בנושא הנ"ל.
נכתב ב- 23/04/2010, 18:50
נכתב ב- 23/04/2010, 20:07
Mopo אפשר לדעת מי אתה מהורדות.נט?
משתמש כבוד, שתרם ותורם לאתר מידי פעם, היו לי כמה ניקים באתר, את התכנים שלי(הבלעדיים) אני מעביר דרך אחד המנהלים הראשיים שם.
נכתב ב- 23/04/2010, 22:38
אנחנו 2 אתרים מתחרים וטבעי שיהיו מתחים אבל זה כבר על גבול הפיגור.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים