סקר פתוח : איך אתם רואים את הסרטים שלכם?
נכתב ב- 28/03/2010, 19:35
אני לא סובל פוקפורן, במידה ואני בקולנוע אני אוכל נאצ'וס.
אם אני בבית אני מפצח גרעינים או שפשוט שם כוס קולה / מים.
נכתב ב- 28/03/2010, 19:36
אין לי בכלל.קרייזי, שלא יהיו לך ציפיות גבוהות מ-"שרלוק הולמס".
לא תכננתי בכלל לראות את הסרט הזה, אך בגלל שראיתי בכמה מקומות בפורום דברים חיוביים על הסרט, אמרתי גם ככה אין סרטים עכשיו, אז נוריד את זה.
בנתיים גם ככה לא ממש בא לי לראות אותו, נחכה שממש ישעמם לי

נכתב ב- 28/03/2010, 20:27
נכתב ב- 28/03/2010, 20:29
אני הולך למיטה ורואה משם, זה די כיף אבל המסך קטן.
את השאר אני רואה במסך בסלון, שהוא 52 אינץ', ושם יש לי גם 5.1.
בדר"כ אני רק אוכל איזה שוקולד, לא ממש אוכל/שותה משהו במהלך הסרט.
כמובן שהכל ב-HD.
נכתב ב- 28/03/2010, 20:39
אני בד"כ רואה סרטים נחשבים באיכות מעולה וסרטים לא משמעותיים בDVDRIP.
פעם הייתי טוחן פופקורן ושותה המון קולה עם כל סרט אבל נגמלתי מהדברים האלה.
נכתב ב- 28/03/2010, 22:27
אם אני בבית של ההורים ויש לי כוח, אני מחבר מסך 23 אינץ' ללפטופ,
אם אין לי כוח אז אני לוקח את המשענת של הפופים של מילגה ורואה במיטה על 12.1 אינץ',
אם אני אצלי אז בד"כ על מסך 20 אינץ',
ואם אני ברכבת אז שוב בלפטופ.

עם חבר'ה או עם בנות אני לרוב מוצא מקום יותר שקט מהבית שלי.

הכל עם אוזניות ב-30 שקל (לפני הנחה) והכל ב-HD, חוץ מברכבת, שם הלפטופ לא מריץ HD טוב בלי חיבור לחשמל. (בגלל זה צריך להוריד SD במיוחד לרכבת)
אם אני צופה בסידרה שאני אוהב או סרט עם המלצות טובות אז בד"כ אני מכין גם פופקורן. (לא במיקרו! זה לא בריא!)
אה, ואם אני רואה שאנשים הורידו סינכרון לא טוב ותקועים בלי אינטרנט ברכבת אז אני שולף את ה-SW ממעמקי ההארד דיסק ונותן להם יד.

נכתב ב- 28/03/2010, 22:46
90 אחוז מהפעמים אני פשוט רואה במסך של המחשב 19 אינץ' עם אוזניות שמחוברות למערכת.
ב-99 אחוז מהפעמים יש איתי כוס קולה גדולה (אני מכור).
ובכלל אני בקושי רואים סרטים, וגם אם כן אני בן אדם שאוהב לישון הרבה חחח
אני פשוט נרדם סתם שאני יושב במיטה,
בגלל זה את רוב הסרטים אני יושב מול המחשב ורואה רק בשביל לא להירדם אחרי 10 דקות ואז אני פשוט לא חוזר לסרט יותר.
אבל בסיכום כולל,
סרטים זה חרא.
רק סדרות.
נכתב ב- 28/03/2010, 22:49
לעולם לא קרה לי המצב שאני רואה קטע ומחפש אותו בסרט, אולי למעט הסרט האחרון של שליחות קטלנית שרציתי כבר לראות את הקטע של הגשר המתפוצצת.גם לי קורה שאני מחפש שעה סרט ... יש סרטים טובים שאני אומר "אני אשמור אותם לפעמים שהם יבואו לי ממש טוב" ובסוף יוצא לי שאני לא רואה טוב כבר 3 שנים שהוא אצלי במחשב.
איך אפשר לאכול פופקורן בסרט.. זה כזה יבש , אין כמו צ'יפס (עם שמן לא תפוצ'יפס)... רק חבל שהוא נגמר בסוף![]()
טריילר זה הדבר הכי מסכן , אתה רואה פתאום מכונית מתפוצצת בסרט ואז אתה חושב כל הסרט איפה הקטע הזה יכול להכנס... כל פעם שאתה רואה מכונית שנראית דומה אתה אומר 'יווו הם יתפוצצו עכשיו איזה באסה'...
לא צריך טריילר וזהו.
יש טריילים שממש מראים סרט מעולה ובסוף אתה מגלה שהסרט כזה מסכן ... כמו שקרה לי עם 'הנבואה'
היה נראה סרט כל כך טוב בטריילר , אבל אחרי שרואים תסרט ומגלים שבסוף הכל היה חייזרים וכל מיני שטויות של מדע בדיוני ... סתם סרט מסכן :S
שיט עלית עלי...מסך 23" FULL HD של סמסונג, עם יחס נכון 16x9. רמקולים 5.1 של לוג'יטק דגם 530X או אוזניות 5.1 של חברת TRUST הבריטית. ותפסיקו לאכול מול המחשב, אתם רוצים להגיע למצב של השמנת יתר?
אגב מה זה אוזניות 5.1? Oם
דווקא סרט אדיר.קרייזי, שלא יהיו לך ציפיות גבוהות מ-"שרלוק הולמס".
לראות סרטים ברכבת? Oםאיזה משקיענים.
אם אני בבית של ההורים ויש לי כוח, אני מחבר מסך 23 אינץ' ללפטופ,
אם אין לי כוח אז אני לוקח את המשענת של הפופים של מילגה ורואה במיטה על 12.1 אינץ',
אם אני אצלי אז בד"כ על מסך 20 אינץ',
ואם אני ברכבת אז שוב בלפטופ.![]()
עם חבר'ה או עם בנות אני לרוב מוצא מקום יותר שקט מהבית שלי.![]()
הכל עם אוזניות ב-30 שקל (לפני הנחה) והכל ב-HD, חוץ מברכבת, שם הלפטופ לא מריץ HD טוב בלי חיבור לחשמל. (בגלל זה צריך להוריד SD במיוחד לרכבת)
אם אני צופה בסידרה שאני אוהב או סרט עם המלצות טובות אז בד"כ אני מכין גם פופקורן. (לא במיקרו! זה לא בריא!)
אה, ואם אני רואה שאנשים הורידו סינכרון לא טוב ותקועים בלי אינטרנט ברכבת אז אני שולף את ה-SW ממעמקי ההארד דיסק ונותן להם יד.
נשמע הזוי בנאדם.
נכתב ב- 28/03/2010, 22:54
מכין שני שקיות פוקפורן ומתפלל שהסרט עובד בחרא DVD שיש לי

אם עובד ועוד על סאנוד 5.1 אני בכלל מאושר.
אם לא גם טוב

ויוזר ניימ איך יש לך זמן וכוח להשקיע כלכך ולרשום קטעים בסרט והמלצות וכו'
חחח
נכתב ב- 28/03/2010, 22:55
חח כן, הוא ההזוי פהלראות סרטים ברכבת? Oם
נשמע הזוי בנאדם.
נכתב ב- 28/03/2010, 23:05
אה, ואם אני רואה שאנשים הורידו סינכרון לא טוב ותקועים בלי אינטרנט ברכבת אז אני שולף את ה-SW ממעמקי ההארד דיסק ונותן להם יד. biggrin.gif
שבוע שעבר היה לי קטע דומה, הייתי בטיסה מבולגריה לארץ, ופגשתי כמה חבר'ה ישראלים במטוס, בקיצור היינו עם המחשב של חבר שלי והמעפן הזה כל הסרטים שלו עם תרגום חיצוני ואין לו BS PLAYER ... אז מיד פניתי לחבר'ה שם בטיסה ושאלתי אותם אם יש להם את ההתקנה, וכמובן היה להם, אז יכלנו לרואת בשקט את "רשיון לגנוב" (פעם שניה שלי)
נכתב ב- 28/03/2010, 23:06
חחחחחחחחחחחחחחחח.חח כן, הוא ההזוי פהלראות סרטים ברכבת? Oם
נשמע הזוי בנאדם.

מה לעשות, אני נוסע הרבה ברכבת, ונסיעות ארוכות.
אם מתמזל מזלי ואני יושב, אז או שאני משחק טטריס או שאני רואה משהו להעביר את הזמן.
אגב, גם לשכב במעבר על איזה תיק זה אחלה פוזיציה לסרט.

נכתב ב- 28/03/2010, 23:42
רק קורע אותי המחשבה לראות סרט ואז פתאום מישהו שצפה כל הזמן בסרט מהצד שואל "אז זו האישה של הסרסור או של הברמן?".חחחחחחחחחחחחחחחח.חח כן, זה הזוי.לראות סרטים ברכבת? Oם
נשמע הזוי בנאדם.![]()
מה לעשות, אני נוסע הרבה ברכבת, ונסיעות ארוכות.
אם מתמזל מזלי ואני יושב, אז או שאני משחק טטריס או שאני רואה משהו להעביר את הזמן.
אגב, גם לשכב במעבר על איזה תיק זה אחלה פוזיציה לסרט.
נכתב ב- 28/03/2010, 23:43
נכתב ב- 28/03/2010, 23:55
לראות סרטים ברכבת? Oם
נשמע הזוי בנאדם.
בזמנו ראיתי ברכבת מישהו רואה דרך מאקו את הדוחות היומיים של האח הגדול, את השידור החי, והכל ברכבת
נכתב ב- 28/03/2010, 23:59
זה עוד בסדר אבל לראות סרט ברכבת זה מעצבן לדעתי... כנראה כי אף פעם לא עשיתי את זה (ולא אעשה).לראות סרטים ברכבת? Oם
נשמע הזוי בנאדם.
בזמנו ראיתי ברכבת מישהו רואה דרך מאקו את הדוחות היומיים של האח הגדול, את השידור החי, והכל ברכבת
נכתב ב- 29/03/2010, 01:07
אפילו הורדתי פרק של אבודים מTL דרך האינטרנט הזה.
נכתב ב- 29/03/2010, 02:45
נכתב ב- 29/03/2010, 07:38
1+שיט עלית עלי...מסך 23" FULL HD של סמסונג, עם יחס נכון 16x9. רמקולים 5.1 של לוג'יטק דגם 530X או אוזניות 5.1 של חברת TRUST הבריטית. ותפסיקו לאכול מול המחשב, אתם רוצים להגיע למצב של השמנת יתר?
אגב מה זה אוזניות 5.1? Oם
מה זה?
נכתב ב- 29/03/2010, 07:42
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים