וואלק אתהיש לי דיבור עם יפת, לא סתם אנחנו חולקים את אותו השם.התוכן, אך כיוון שפורום דיבורים התחיל להכיל את אותם הנושאים, כנראה שיקרה אחד משני דברים:
א. איסור על פתיחת אשכולות בנושאים המדוברים.
ב. פתיחת פורום עולם השיתוף.
הכל בהתאם להחלטתו של בעל השרת, כמובן.

אולי יחזירו את פורום "עולם השיתוף"?
נכתב ב- 04/03/2010, 17:09
נכתב ב- 04/03/2010, 18:21
<נערך ע"י Superb>וואלק אתהיש לי דיבור עם יפת, לא סתם אנחנו חולקים את אותו השם.התוכן, אך כיוון שפורום דיבורים התחיל להכיל את אותם הנושאים, כנראה שיקרה אחד משני דברים:
א. איסור על פתיחת אשכולות בנושאים המדוברים.
ב. פתיחת פורום עולם השיתוף.
הכל בהתאם להחלטתו של בעל השרת, כמובן.
נכתב ב- 04/03/2010, 18:33
נכתב ב- 04/03/2010, 18:42
נו, טוב.סלח לי על העריכה, אך אני לא חושב שרן רוצה שהמסנג'ר שלו יפורסם ככה.

נכתב ב- 04/03/2010, 20:53
אתה גבר!נו, טוב.סלח לי על העריכה, אך אני לא חושב שרן רוצה שהמסנג'ר שלו יפורסם ככה.
נכתב ב- 04/03/2010, 21:39
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 05/03/2010, 03:42
גם אני יכול לבקש מחבר לשנות את הכינוי לרן ולצלם...נו, טוב.סלח לי על העריכה, אך אני לא חושב שרן רוצה שהמסנג'ר שלו יפורסם ככה.
נכתב ב- 05/03/2010, 12:21
הא? אני יכול גם בעצמי לשנות את הכינוי בשביל לגרום לכם לחשוב שזה הוא.גם אני יכול לבקש מחבר לשנות את הכינוי לרן ולצלם...נו, טוב.סלח לי על העריכה, אך אני לא חושב שרן רוצה שהמסנג'ר שלו יפורסם ככה.
מקודם הבאתי תמונה שבו אני שם לאורך זמן את העכבר על החשבון ואפשר לראות את האימייל ושרשום שם ran.yefet אבל SUPERB חסם את התמונה.
נכתב ב- 05/03/2010, 12:27

נכתב ב- 05/03/2010, 12:38
גם לי אין מושג למה, אנשים פה לא יכולים להאמין אחד להשני,לא מבין למה בכלל אתה צריך להראות לנו שאתה מכיר אותו
רק אמרתי שיש לי דיבור עם יפת והוכחתי.
נכתב ב- 05/03/2010, 12:40
נכתב ב- 05/03/2010, 12:53
חבוב, זה לא שלא האמינו לך שיש לך אותו במסנג'ר.גם לי אין מושג למה, אנשים פה לא יכולים להאמין אחד להשני,לא מבין למה בכלל אתה צריך להראות לנו שאתה מכיר אותו
זה פשוט ילדותי לומר דבר כזה.
בכלל, זה שיש לך אותו ברשימה, אומר שיש לך "דיבור" איתו?
נכתב ב- 05/03/2010, 13:58
כן אבל פה צילמת גם את הכינוי שלך בצורה מתוחכמת כדי להוכיח שזה לא אתההא? אני יכול גם בעצמי לשנות את הכינוי בשביל לגרום לכם לחשוב שזה הוא.גם אני יכול לבקש מחבר לשנות את הכינוי לרן ולצלם...נו, טוב.סלח לי על העריכה, אך אני לא חושב שרן רוצה שהמסנג'ר שלו יפורסם ככה.
מקודם הבאתי תמונה שבו אני שם לאורך זמן את העכבר על החשבון ואפשר לראות את האימייל ושרשום שם ran.yefet אבל SUPERB חסם את התמונה.
נכתב ב- 05/03/2010, 14:04
אני יכול להביא היסטורית שיחה אם אתה רוצה,חבוב, זה לא שלא האמינו לך שיש לך אותו במסנג'ר.גם לי אין מושג למה, אנשים פה לא יכולים להאמין אחד להשני,לא מבין למה בכלל אתה צריך להראות לנו שאתה מכיר אותו
למרות שזה לא דיבור כזה "רציני".
כל כך מתחוכם שזייפתי גם את הכינוי שלי בכל פורום שנרשמתי אליו אי פעם, כולל כאן.כן אבל פה צילמת גם את הכינוי שלך בצורה מתוחכמת כדי להוכיח שזה לא אתההא? אני יכול גם בעצמי לשנות את הכינוי בשביל לגרום לכם לחשוב שזה הוא.גם אני יכול לבקש מחבר לשנות את הכינוי לרן ולצלם...נו, טוב.סלח לי על העריכה, אך אני לא חושב שרן רוצה שהמסנג'ר שלו יפורסם ככה.
נכתב ב- 05/03/2010, 14:07
תגיד שיש לך דיבור עם ג'ק באוור ואולי זה ירעיד לנו משהו.
נכתב ב- 05/03/2010, 14:36
מי יודע.. אולי תברר לנו עם הח'ברה מהFBI?אני יכול להביא היסטורית שיחה אם אתה רוצה,חבוב, זה לא שלא האמינו לך שיש לך אותו במסנג'ר.גם לי אין מושג למה, אנשים פה לא יכולים להאמין אחד להשני,לא מבין למה בכלל אתה צריך להראות לנו שאתה מכיר אותו
למרות שזה לא דיבור כזה "רציני".כל כך מתחוכם שזייפתי גם את הכינוי שלי בכל פורום שנרשמתי אליו אי פעם, כולל כאן.כן אבל פה צילמת גם את הכינוי שלך בצורה מתוחכמת כדי להוכיח שזה לא אתההא? אני יכול גם בעצמי לשנות את הכינוי בשביל לגרום לכם לחשוב שזה הוא.גם אני יכול לבקש מחבר לשנות את הכינוי לרן ולצלם...נו, טוב.סלח לי על העריכה, אך אני לא חושב שרן רוצה שהמסנג'ר שלו יפורסם ככה.
נכתב ב- 05/03/2010, 15:11
אני אוהב יותר את הCIA.מי יודע.. אולי תברר לנו עם הח'ברה מהFBI?אני יכול להביא היסטורית שיחה אם אתה רוצה,חבוב, זה לא שלא האמינו לך שיש לך אותו במסנג'ר.גם לי אין מושג למה, אנשים פה לא יכולים להאמין אחד להשני,לא מבין למה בכלל אתה צריך להראות לנו שאתה מכיר אותו
למרות שזה לא דיבור כזה "רציני".כל כך מתחוכם שזייפתי גם את הכינוי שלי בכל פורום שנרשמתי אליו אי פעם, כולל כאן.כן אבל פה צילמת גם את הכינוי שלך בצורה מתוחכמת כדי להוכיח שזה לא אתההא? אני יכול גם בעצמי לשנות את הכינוי בשביל לגרום לכם לחשוב שזה הוא.גם אני יכול לבקש מחבר לשנות את הכינוי לרן ולצלם...נו, טוב.סלח לי על העריכה, אך אני לא חושב שרן רוצה שהמסנג'ר שלו יפורסם ככה.
נכתב ב- 28/04/2010, 17:33
נכתב ב- 28/04/2010, 19:39
הקפצת את האשכול הנודע של User Name. תודה רבה!יש חדש עם זה ?

וברצינות: באמת מה הולך עם זה?
נכתב ב- 28/04/2010, 19:44
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים