אני יכול להסיק ככה, או שאתה שתול של KSP, כי שללת את החנויות הכי טובות בארץ והצבת אפשרות יחידה שהיא אחת הגרועות בארץ. או שאתה באמת בור חבל על הזמן שלא מבין כלום בשוק.אל תלך לחנויות כמו TMS ובלה בלה, סתם יקר והשירות יותר גרוע. PANDAS גם יקר וגם שירות ואיכות זוועה(וגם רחוק).
הכי טוב, KSP. קניתי מהם חלקים, הרכבתי לבד(6 חלקים + 2 מאוררים כי פשוט יש את הידע, אם אין לך ולא הרכבת מחשב יהיה לך ממש קשה ובקלות תוכל לשרוף משהו). אני מרוצה מהשירות באתי, לקח 10 דקות אמרתי להם את שמות החלקים נתנו לי אותם באריזה ויצאתי.
החלקים נורמליים והמחשב איכותי(על פי שלא תלוי בהם, אלה בחלקים) ואני עושה יותר על המחשב מאשר לשחק פוקימון בגיימבוי.
נתחיל ככה, KSP ואייבורי מייבאות את החלקים בעצמן בגלל זה הן זולות יותר, אבל לפיכך זה גם נותן להן אפשרות לשחק עם האחריות ולשנות אותו על פי רצונן וגם בנוסף לכך היו לא מעט סיפורים שאנשים קנו משתי החברות מוצרים חדשים לחלוטין ואז כשפתחו את הקופסא (שכבר הייתה פתוחה אצלהם, מוזר לא?) והתברר שהלקוחות קיבלו מוצר יד 2. בתגובה החנויות הגיבו "כן נתנו לכם מוצר יד 2 אחרי שהוא התקלקל ואנחנו תיקנו אותו (לא שהתיקון שלהם שווה הרבה) אז אין לכם מה להתלונן" ועוד המדיניות שלהן אומרות שברגע שפתחת את הקופסא אתה לא יכול אפילו לחשוב על להחזיר, אפילו עם המוצר יד 2 במצב חרא (ועוד אנשים מקבלים קופסאות פתוחות בכלל).
אייבורי לא יודעת להרכיב מחשבים ולתקן אותם אח"כ, זה החיסרון אצלם, שאין להם בכלל ידע טכני לבצע את העבודה. וKSP הם מאפיה שממש לא יודעים להרכיב מחשב, אבל יודעים להדליק אותו. הם מביאים לך אותו עובד, אבל ברגע שיש תקלה (לא משנה גודל הבעיה) הם משמעותית אומרים לך ללכת לעזאזל ושלא תחזור אליהם.
הייתי אצלם לפני חודשיים, קניתי קירור למעבד (למרות הכל, קירורים אפשר לקנות אצלם, את שאר החלקים פשוט לא כדאי) וראיתי סכסוך בין אישה בת 60 למוכר (ערס בן 17) שלטעתה קנתה 2 מחשבים, שניהם עשו בעיות ישר על ההתחלה ומה עשה בתגובה המוכר? צרח עליה שאם היא תחזור אליו עוד פעם הוא ישלח אותה לקיבינימט.
אז שוב, אתה רוצה להמליץ על חנות כמו KSP ואייבורי? החנויות הכי נוראיות ומחורבנות בישראל?
אני ממליץ חד משמעית על חנויות איכותיות כגון TMS,SKYPC וIQPC, כן הן יקרות יותר, אבל הן לא ידפקו אותך מאחור כשתתגלה בעיה במחשב.
אם תרצה להמשיך להתעקש שKSP ואייבורי הן חנויות טובות, אשמח לשלוח לך בפרטי כבר מקורות שיוכיחו לך על העוגמת נפש שהחנויות הללו משאירות בלקוחות שלהן.