הכתב הרגיל נכתב על ידי גבריאל והמודגש על ידי:
------------------------------------------------------------------------------
ת'כלס תלוי אם מה שאני יאמר אתה תאמין או לא .
גם ככה אנשים פה לא מאמינים בכלום חוץ מעצמם ורוצים לדעת גם אולי למה יש צל לכל אחד וכל מיני שטויות כאלה.
שהמדע יחקור מה שהוא יכול וזהו מעבר לזה שירגע.
הרי מה המדע חוקר ? את מה שקיים, איך הוא עובד וכו' וזה סבבה אבל למה הוא קיים זה אף אחד מהמדענים לא יכול לומר.
המוח הרי זה הפרשות כימיות. רק הפרשות כימיות? לא נראה לי.. ואיך אתה מסביר את זה שיש בעלי חיים שאין להם מוח?
הלב זה רק משאבה של דם שלא מפסיקה לעבוד משום מה . הלב הוא שריר לא רצוני, הניסוחים שלך מאוד לא מדויקים, הוא לא מפסיק להתכווץ כיוון שהמוח גורם לו לכך.
והעיניים רואות באורך פלא ויכולות להבדיל בעומקים שונים, רבדים שונים בטבע ובנוף מסביב בין צבעים וכל זה בשתי כדורי ג'לי קטנים כאלה שמחוברים לחתיכת בשר במשקל 70 ק"ג . לעיניים שלנו לקח יותר מ700 מיליון שנה להתפתח, מדענים יודעים בדיוק כיצד ואיך. ישנם בעלי חיים בעלי עיניים יותר מפותחות, וכאלה שפחות, הרבה פחות.
וכל המערכת המופלאה הזו של הגוף פועלת סתם ככה ונוצרה מפיצוץ ענקי.-גם כן סתם ככה . היא לא נוצרה מהפיצוץ, אם אתה רוצה שיתייחסו אליך ברצינות, אתה צריך להגיב ברצינות, אלא אם כן אתה באמת מאמין שאנחנו, האתאיסטים, מאמינים שהגוף נוצר ישר מהפיצוץ..
ופלא שהפיצוץ יצר לנו גם דרך נפלאה להתרבות, אהה כן, וגם עם מי להתרבות, והתהליך הזה בפני עצמו הוא מדהים ביותר . יש בטבע יצורים שדרך ההתרבות שלהם הרבה יותר מופלאה משל בני האדם. תהליך ההתרבות הראשוני היה חלוקת תאים אם אני לא טועה, מערכת ההתרבות של היונקים מפותחת מאוד והתפתחה במשך מיליונים של שנים.
והגנים הם רק סלילים שנוצרו גם הם מהפיצוץ המופלא הזה . עוד פעם עם הניסוח המזלזל, תקרא בויקיפדיה בדיוק ממה הם בנויים.
אהה נכון, הוא גם יצר מערכת פינוי פסולת מצויינת שלא מוציאה שום דבר מ"הדברים הטובים" שאוכלים כמו ויטמינים וכל מיני דברים שעוזרים לנו-אהה כן וגם דרך לפרק את האוכל הזה בצורה מספקת לגוץ עד לגורמים ולויטמינים ועוד שזה יעזור לגוף לצמוח ולגדול . שוב פעם אני חוזר, זה לא נוצר בBOOM, אלא בהתפתחות איטית במשך מאות מיליוני שנים.
פשש פיצוץ חכם לאללה, יש לו חוכמה רבה ועצומה ביותר שאי אפשר להבין.
אהה נכון הוא יצר גם את הדברים שבלעדיהם לא הינו יכולים לחיות כמו אויר ומים לשתיה.
ועוד כל מיני דברים חכמים ומסובכים בצורה בלתי תאמן.
ככה זה שיש פיצוץ, אבל אל תטעו הוא היה גדול לא קטן.
וזה רק אנחנו לא דיברתי על העולם שלנו בכלל, ועל העובדה הקטנה הזו שאנחנו במרחק מתאים ביותר מהשמש בשביל לחיות. הסתברות מכיר?
ככה זה פיצוץ יוצר דברים יפים וחכמים שיכולים לחשוב לאהוב לשנוא ועוד כל מיני דברים.
ועוד כל מיני דברים שהתורה אומרת לנו אותם לפני אלפי שנים ועד עכשיו לא הופרכו.וגם לא יופרכו עם הוחכות מהמדע .-אבל כמובן תחפשו דברים תמיד כדי לומר " הנה מצאנו משהו לא טוב בתורה " .
הרי אני יודע שזה קשה זה הכי קשה וזה מחייב אבל כל אחד בשלו. אתה יכול לתת דוגמא? תודה.
------------------------------------------------------------------------------
ועכשיו אני רוצה לשאול אותך שאלה, איך אלוהים נוצר בדיוק? אם אתה אומר שזה לא הגיוני שעולם כל-כך מפותח ובלתי יאמן נוצר "לבדו", והוא נוצר אך ורק על-ידי אלוהים, זאת אומרת שאותו אלוהים צריך להיות אפילו יותר בלתי יאמן, איך אתה מסביר את זה?
לפי דעתי המחשבה הזאת יוצרת פרדוקס עצום, והוא שאלוהים ברא אלוהים ברא אלוהים ברא אלוהים ברא אלוהים וכו' וכו'..... ברא אלוהים ברא עולם. סוף.
אשכרה אתם מוכיחים את מה שאני אומר שהכל נוצר מהקב"ה .
למה ? בגלל המורכבות של הכל -וזה לא אומר שאני חושב שבגלל המורכבות הזו אני לא רוצה להיכנס לזה ולגלות את "האמת", זה טוב לחקור ולהתפתח אבל לחשוב שמשהו ללא מחשבה עמוקה על הכל יצר את זה באופן שבו הוא נוצר זה לדעתי מחשבה קצת סתומה.
בגלל שהמדע חוקר כלכך הרבה וימשיך לחקור כל המזן ועדיין יגיע רק לקצה קצהו של הבריאה הזו .
האדם העולם, והכל ביחד אתם מוכיחים לי שהכל נוצר מהקב"ה .
בקשר לדוגמא, אני מתכוון לזה שאם אתם בטעות תאמרו "טוב התורה אמת" אז תצטרכו ללכת על פיה ולכן אתם לא רוצים כי היא אומרת דברים קשים לביצוע ואתם רוצים לעשות רק מה שאתם רוצים לעשות.
אז תאמרו לי אתם אם העיניים נוצרו במהלך 700 מיליון שנה ודבר אחר נוצר במשך ככה וככה שנים, מה היה באמצע של כל זה ? אדם פחות טוב ?
כן אני מכיר הסתברות ואם אתה יודע מה ההסתברות שזה באמת יקרה ככה סתם אז לא הית אומר את זה .
בגלל כל ההדגשות שלך ומה שאתה אומר שהניסוח שלי לא מספק , ברור שהוא לא מספק אני יכול להביא לך ניסוחים מדעיים מפורטים ביותר, רק מיהרתי כי נכנסה שבת בדיוק ורציתי להכליל, כדי לסיים.
שוב אני אומר - כל ההדגשות שלך רק אומרת לי שאתה מבין שזה מסובך ביותר ומותאם הכל באופן כלכך הגיוני שזה לא יכול להיווצר ככה סתם או במשך תהליך ארוך, הרי מה הכוח שמניע אותו להתפתח ככה סתם ?
גם תראה עוד משהו מופלא, הגוף שלנו הוא גוף חדש כביכול כל כמה חודשים, ע"י חידוש תאים שקורה בגוף שלנו לכל האיברים באופן אוטומטי ובלתי מורגש ככה שהגוף יוכל לעמוד כביכול בקשיי הזמן ולהיות בריא ומסוגל להכל כמו חדש -תמיד.
ולשאלה שלך, אלוקים תמיד היה.
אלוקים הוא דבר מחוץ לבריאה ומעליה, והוא יצר הכל. לא יצר עוד אלוקים ועוד אלוקים. אלוקים היה תמיד ויצר אותנו ואת כל הבריאה בחוכמה עצומה ואדירה ביותר -כמו שאנחנו שמים לב .
רשמתי את זה קצת מבולגן ולא בסדר הנכון כי אני ממהר מאוד ולכן, סליחה על זה אבל את הרעיון המרכזי אני מקווה שתבינו.