בתור צופה מהצד...דעה אישית על אתרי הוורז שאינם חיים בשלום...
נכתב ב- 03/10/2008, 19:20
נכתב ב- 03/10/2008, 19:22
ההרשמה לאתר נפתחה ..אל תשכח שDDL-IL זה אתר סגור
נכתב ב- 03/10/2008, 19:22
התמונה של גיבורים קטנה (אני בתוך שלא קודדה ברזולוציה הזו), אי אשפר לראות דרכה הבדלים.
אבל, אם תסתכל טוב, תראה מה קורה בצד השמאלי למטה בפנים של האיש, מפוקסל. תסתכל בשיער של האישה, מפוקסל.
זה הבדלים שהרוב לא מרגישים, אבל אני כן.
נכתב ב- 03/10/2008, 19:23
4. דבר אחרון, רוצים להשוות? הולכים לalexa. התוצאות: מקום ראשון: הורדות.נט - מקום 97. מקום שני: איידאון - מקום 105. מקום שלישי - DDL, שעדיף שלא נזכיר את המקום שלה בארץ.
כמה דברים בקשר לזה,
סקרים ואתרים כאלה לא תמיד צודקים.
דבר שני, אתה אומר שלא נזכיר את המקום ל-DDL
וואלה זה האתר שאני הכי מכבד ואני אומר את זה בתור איש צוות ב-IDOWN
אני בטוח שאתה צעיר ברשת, אם היית ותיק היית זוכר את הימים היפים ב-DDL לפני כמה שנים שאז אף אחד לא הסתכל בכלל על הורדות או איידאון (אני אפילו לא יודע אם הם היו קיימים).
היינו (הייתי בו.) האתר בין המתקדמים בארץ אם לא הכי.
וואלה שימח אותי לראות שהוא נפתח לאחרונה מחדש עם כל הצוות הישן, זה עשה לי משהו טוב בלב =]
בזכות האתר הזה הגעתי לאיפה שהגעתי ברשת היום, ולכל הקידודים וכל זה.
אז גם אם הם מקום 5016505 אלף, הם עדיין אתר טוב =]
נכתב ב- 03/10/2008, 19:24
לדוגמא אפילו העלית קידוד שלי להיביטס!
נכון יש אצלנו כאלה עם אבירקומפ.. ואני מקלל את התוכנה הזאת.. אבל מנסים ללמד אותם לקודד עם VB.
לפי דעתי הציון שנתת להורדות מחפיר ביותר! יש לנו את הקהילת פורומים הכי חמה ברשת, משפחה אחת גדולה של אנשים ישרים וחכמים!
לפי דעתי לנו מגיע 9
לאיידאון 7 - בגלל השחיתות שלהם (לא רוצה להזכיר שמות)
ול-DDL גם 8
נכתב ב- 03/10/2008, 19:24
ובקשר לנושא אני לא יגיב לחפירה אתה באתה מאתר IDOWN אתה הייתה ב-IDOWN איתי מוצץ לך טוב טוב בשביל שתרשום את אותם דברים
אז דיי לחפור ולשחק אותה שאתה "הצופה מהצד"
ובקשר ל-IDOWN וואלה כל הכבוד...המספר כניסות שלכם..דבר ראשון ההורדות זה לא מד הורדות זה מד כניסות ותנסו אפילו..
ואתר horadot.net שבוע וחצי לא היה ברשת עקב תקלה..מה אתה מצפה מאחרים שרוצים להוריד? לחכות לנו?! לא! אז הם הלכו אליכם אבל עכשיו חזרנו ורואים מי שולט טוב טוב
ובקשר ל-DDL-IL לא מכיר את הרוב שמה..מה שאני רואה שהם מנסים הרבה הרבה מאמץ וזה מקשה אפילו אני נכנס דיי הרבה בזמן האחרון לשמה ורואים את המאמץ!! ישר כח
נכתב ב- 03/10/2008, 19:26
טעות שלי , התבלבתי עם הקישורים של התמונות .. בחרתי תמונה ממוזערת ..UnStopped, הנה התשובה:
התמונה של גיבורים קטנה (אני בתוך שלא קודדה ברזולוציה הזו), אי אשפר לראות דרכה הבדלים.
אבל, אם תסתכל טוב, תראה מה קורה בצד השמאלי למטה בפנים של האיש, מפוקסל. תסתכל בשיער של האישה, מפוקסל.
תיקנתי ועכשיו תיראה ..
- אולי כי זה תמונת איכות אז שמים טיפה לבד אבל שרואים בטלוזיה הכל מצויין !
נכתב ב- 03/10/2008, 19:26
Spirit יקר.. alexa זה האתר הכי ישר בסקרים אין מצב הוא משקר! אין מה לעשות הורדות נט גדולים על כולם4. דבר אחרון, רוצים להשוות? הולכים לalexa. התוצאות: מקום ראשון: הורדות.נט - מקום 97. מקום שני: איידאון - מקום 105. מקום שלישי - DDL, שעדיף שלא נזכיר את המקום שלה בארץ.
כמה דברים בקשר לזה,
סקרים ואתרים כאלה לא תמיד צודקים...
נכתב ב- 03/10/2008, 19:27
4. דבר אחרון, רוצים להשוות? הולכים לalexa. התוצאות: מקום ראשון: הורדות.נט - מקום 97. מקום שני: איידאון - מקום 105. מקום שלישי - DDL, שעדיף שלא נזכיר את המקום שלה בארץ.
כמה דברים בקשר לזה,
סקרים ואתרים כאלה לא תמיד צודקים.
דבר שני, אתה אומר שלא נזכיר את המקום ל-DDL
וואלה זה האתר שאני הכי מכבד ואני אומר את זה בתור איש צוות ב-IDOWN
אני בטוח שאתה צעיר ברשת, אם היית ותיק היית זוכר את הימים היפים ב-DDL לפני כמה שנים שאז אף אחד לא הסתכל בכלל על הורדות או איידאון (אני אפילו לא יודע אם הם היו קיימים).
היינו (הייתי בו.) האתר בין המתקדמים בארץ אם לא הכי.
וואלה שימח אותי לראות שהוא נפתח לאחרונה מחדש עם כל הצוות הישן, זה עשה לי משהו טוב בלב =]
בזכות האתר הזה הגעתי לאיפה שהגעתי ברשת היום, ולכל הקידודים וכל זה.
אז גם אם הם מקום 5016505 אלף, הם עדיין אתר טוב =]
אני די חדש בניהול אתרים שונים אבל הייתי באתרים כמו ILPD וכו'.
מסכים איתך שגולשים זה לא חשוב, וגם אני מאוד מכבד את DDL, יותר מiDown. סתם אמרתי אם אתם כבר בקטע של השוואות, אז יש אתר מיוחד לזה..
נכתב ב- 03/10/2008, 19:28
מי במילה גל מסכים איתך.. איתי יושב באמת על גיא טוב טוב ואומר לו מה לכתוב. חבל גיאגיא לאחרונה אתה משחק באש תזהר
ובקשר לנושא אני לא יגיב לחפירה אתה באתה מאתר IDOWN אתה הייתה ב-IDOWN איתי מוצץ לך טוב טוב בשביל שתרשום את אותם דברים
אז דיי לחפור ולשחק אותה שאתה "הצופה מהצד"
ובקשר ל-IDOWN וואלה כל הכבוד...המספר כניסות שלכם..דבר ראשון ההורדות זה לא מד הורדות זה מד כניסות ותנסו אפילו..
ואתר horadot.net שבוע וחצי לא היה ברשת עקב תקלה..מה אתה מצפה מאחרים שרוצים להוריד? לחכות לנו?! לא! אז הם הלכו אליכם אבל עכשיו חזרנו ורואים מי שולט טוב טוב
ובקשר ל-DDL-IL לא מכיר את הרוב שמה..מה שאני רואה שהם מנסים הרבה הרבה מאמץ וזה מקשה אפילו אני נכנס דיי הרבה בזמן האחרון לשמה ורואים את המאמץ!! ישר כח
נכתב ב- 03/10/2008, 19:31
נכתב ב- 03/10/2008, 19:33
אני מרגיש בהבדל.טעות שלי , התבלבתי עם הקישורים של התמונות .. בחרתי תמונה ממוזערת ..UnStopped, הנה התשובה:
תיקנתי ועכשיו תיראה ..
אבל גם איך אפשר לראות את זה ככה במסך רחב?
נכתב ב- 03/10/2008, 19:33
AVI RECOMP היא נראת לכם שהיא לא כל כך טובה (והיא באמת:פ) אבל, אתם רואים את אותם קידודים במחשב..מה רציתם?!
אני סרט שאני מקודד רואה את זה בטלוויזיה (במקרה שלי זה LCD של טושיבה 42 אינץ') ורואים פצצה אני לא יחפור תראו אתם בעצמכם!
אז אל תדבר שטויות
נכתב ב- 03/10/2008, 19:36
תשתדלו לא לנבל את הפה.
נכתב ב- 03/10/2008, 19:41
לא יודע איך אפשר לראות ככה במסך רחב , אין לי מסך רחב שאני אוכל לבדוק ..אני מרגיש בהבדל.טעות שלי , התבלבתי עם הקישורים של התמונות .. בחרתי תמונה ממוזערת ..UnStopped, הנה התשובה:
תיקנתי ועכשיו תיראה ..
אבל גם איך אפשר לראות את זה ככה במסך רחב?
אבל שאני חושב על זה , מה הסיבה שלא יראו אותו הדבר ?
אם יראו במסך רחב טוב שהתרגום נמצא על הסרט , אז מה הבעיה שיראו טוב שהתרגום נמצא על השוליים השחורים ?
רק המיקום של התרגום שונה לא ככה ...
נכתב ב- 03/10/2008, 19:43
רק אני מעדיף להוריד מאתרים כמו projectw, warez-bb, warezshare וכדומה?
פעם ב... אני מוריד איזה אלבום שירים מהאתרים idown,ddl,horadot
היחיד שייאמר לזכותו שאני באמת מוריד את הכובע זה האתר tvnetil שמספק ראשון את התוכן הכי ישראלי שיש D:
ולאלה שבאמת לא יכולים בלי האתרים האלה תנסו לפתוח אתר בעצמכם ולכו תדעו אולי תצליחו ; )
נכתב ב- 03/10/2008, 19:44
שאני אבין
רק אני מעדיף להוריד מאתרים כמו projectw, warez-bb, warezshare וכדומה?
פעם ב... אני מוריד איזה אלבום שירים מהאתרים idown,ddl,horadot
היחיד שייאמר לזכותו שאני באמת מוריד את הכובע זה האתר tvnetil שמספק ראשון את התוכן הכי ישראלי שיש D:
ולאלה שבאמת לא יכולים בלי האתרים האלה תנסו לפתוח אתר בעצמכם ולכו תדעו אולי תצליחו ; )
לא לכולם יש פרימיום בראפידשייר...
ולדעתי שלושת האתרים הישראלים המובילים ברמה גבוהה יחסית
נכתב ב- 03/10/2008, 19:48
במקום שלא תראה את השוליים האלה במסך הרחב(כי השוליים נועדו "להשלים" את התמונה למסך מלא) ותראה את הפרק על כל המסך, אתה צריך להוסיף לך שוליים מיותרים שאתה לא צריך(כי המקור הוא מסך רחב וכך גם המסך שלך).לא יודע איך אפשר לראות ככה במסך רחב , אין לי מסך רחב שאני אוכל לבדוק ..
אבל שאני חושב על זה , מה הסיבה שלא יראו אותו הדבר ?
אם יראו במסך רחב טוב שהתרגום נמצא על הסרט , אז מה הבעיה שיראו טוב שהתרגום נמצא על השוליים השחורים ?
רק המיקום של התרגום שונה לא ככה ...
כדי שיראו את התירגום שמקודד במסך מלא, צריך לראות את השוליים השחורים וזה מקטין את התמונה למרות שהתהליך הזה מיותר לבעלי מסך רחב.
נכתב ב- 03/10/2008, 19:54
ביקשתי שפה נאותה - קיבלתי מציצה.
אה ?
אין לכם בושה?
אני מבקש שלא תריבו יותר.
שימו לב למה DDL לא רושם תגובות כאלו?
חבל הורדות,חבל.
שתהיה לכם : גמר חתימה טובה,בתקווה שהיא תהיה "טובה".
שבת שלום !
בבקשה תמחקו את התגובות הלא קשורות לנושא.תודה
נכתב ב- 03/10/2008, 19:54
ככה ש...תחזרו לאתר שלכם.
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים