עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אולימפיאדת בייג'ינג

• אנא התחבר בכדי להגיב
118 תגובות לנושא זה

#21 Elad2

Elad2

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• חבר של כבוד
  • 2,232 הודעות

נכתב ב- ‎08/08/2008‏, ‎18:52

איזה בושה שהישראלים לעסו מסטיקים.
ועם המצלמות?
רק ישראלים.

#22 kob317

kob317

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,004 הודעות

נכתב ב- ‎08/08/2008‏, ‎18:56

יורוספורט ערוץ 112 ביס.
באמת העיפו אותו רחוק כדי שנשכח ממנו.

#23 אורח_Live at Leeds_*

אורח_Live at Leeds_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎08/08/2008‏, ‎19:01

שילכו להציל טיבטים, דיקטטורים נבלות לא רואה את זה בחיים

#24 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎08/08/2008‏, ‎19:02

חמוד..

#25 אורח_Live at Leeds_*

אורח_Live at Leeds_*
  • אורחים

נכתב ב- ‎08/08/2008‏, ‎19:47

שילכו להציל טיבטים, דיקטטורים נבלות לא רואה את זה בחיים

שלוגי אם ת'כבר עורך תמחק הכל
חללאס עם הוואנאבי חופש ביטוי, רבאקקקקק

#26 cuuldude

cuuldude

הספאמר של הצוות, אחרי foxi9

• חבר של כבוד
  • 1,124 הודעות

נכתב ב- ‎08/08/2008‏, ‎22:15

ועם המצלמות?
רק ישראלים.

באמת בושה אם היו מסטיקים, אבל ראיתי עוד ספורטאים, ממשלחות אחרות, עם מצלמות.

#27 quicki

quicki

I'll laugh until my head comes off

• חבר של כבוד
  • 4,912 הודעות

נכתב ב- ‎09/08/2008‏, ‎13:13

אוף, לא ראיתי את הסוף ואת הדלקת הלפיד. כיביתי אחרי שישראל נכנסה.
איפה אפשר לראות את זה?

משה, אני מניח שזה הטקס.
Olympic.Games.Opening.Ceremony.Beijing.2008.HDTV.XViD-PiX

#28 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎09/08/2008‏, ‎13:36

גל יקוטיאל הגיע לקרב על מדלית ארד ( ג'ודו עד 60 ק"ג ) אבל הפסיד וסיים במקום החמישי.
בכל זאת כבוד מסויים, לא הייתה ציפיה שהוא יביא מדליה.

#29 yonash53

yonash53

אני קצת ביישן

• רשומים
  • **
  • 93 הודעות

נכתב ב- ‎09/08/2008‏, ‎15:51

תאמת אני פספסתי תטקס למישהו יש לינק להוריד אותו או משהו? :rolleyes:
אם אני לא טועה שידרו בערוץ 1.

#30 sagi1984

sagi1984

מעריץ מספר 1 של ג'ון ווין

• ותיקים
  • 3,079 הודעות

נכתב ב- ‎09/08/2008‏, ‎17:55

האם מישהו ראה עכשיו נגמר משחק כדור עף נשים יפן נגד ארה"ב, איזה מישחק מדהים הייתי בטוח שהיפניות ינצחו כי הם הובילו בכמה נקודות אבל בסוף האמריקאיות ניצחו, הייתה לנבחרת האמריקאית שחקנית בת 28, 1.88 מטר מעולה עשתה הרבה חסימות ובעצם בזכותה האמריקאיות ניצחו.
בקיצור משחק מדהים.
תמונה שפורסמהתמונה שפורסמה
ג'ון וויין מלך המערבונים של כל הזמנים!!!
תמונה שפורסמה

#31 gggg

gggg

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎03:11

יאללה נפנק אתכם בסיכום שכתבתי:

סיכום היום הראשון:

הישראלים:

גל יקותיאל (ג'ודו עד 60 ק"ג): סיים במקום החמישי והפסיד בקרב על מדלית הארד לאלוף העולם, ההולנדי רובן הוקס.
יכל להיות סיפתח בנזונה למשלחת הישראלית אם הוא היה זוכה.. ב2012 אני חושב שהוא יזכה..
3:00 דקות לסיום הקרב הגורלי זכה ההולנדי ביוקו, דווקא אחרי פתיחה טובה ואסרטיבית של יקותיאל. 2:10 דקות לסיום הקרב זכה הוקס בניקוד עבור קוקה והגדיל יתרונו. ההולנדי התקרב עוד יותר לניצחון אחרי שיקותיאל נענש בקוקה. בדקה האחרונה הצליח הוקס לרתק את יקותיאל ולמשוך זמן עד לסיום. יקותיאל סיים חמישי בדירוג הכללי. במדליית הזהב זכה צ'וי הקוריאני.
קודם לכן גבר יקותיאל באיפון על קרייג פאלון הבריטי בגמר בית הניחומים, ניצחון שהיקנה לו את המקום בקרב על מדליית הארד. 3:50 לסיום הקרב זכה פאלון בניקוד כשביצע קוקה ועלה ליתרון 0:1. פאלון המשיך בדומיננטיות, וכעבור דקה ביצע ווזארי וקיבל ניקוד נוסף. 2:07 דקות לסיום הקרב עלה יקותיאל על הלוח עם ווזארי משלו. יקותיאל המשיך במגמת הקאמבק וביצע איפון מרשים שהעלה אותו לקרב על הארד.
את בית הניחומים החל יקותיאל ברגל ימין עם ניצחון על נסטור חרגיאני הגאורגי, בזכות קוקה שניתנה לו בגין פסיביות של יריבו. היריב הבא שלו היה רוסלאן קישמאחוב הרוסי, בקרב שהיה משעמם למדי כששני המתחרים ממעטים לתקוף. גם קרב זה הלך לתוספת זמן ושם תרגיל יפה של יקותיאל העניק לו קוקה וניצחון. יריבו של הישראלי בגמר בית הניחומים (סביב 13:00 שעון ישראל) יהיה הבריטי קרייג פאלון, אלוף אירופה ב-2006. ניצחון גם עליו יעלה את יקותיאל לקרב ישיר על מדליית הארד.
יקותיאל החל את היום עם ניצחון בסיבוב הראשון על צגנבטאר השווטאר המונגולי, מדליסט הארד מאתונה. הקרב נפתח בצורה שקולה. אחרי דקה אחת החל יקותיאל ליזום יותר. אלא ששני המתחרים היו קצת פסיביים ובתום חמש דקות סיימו ללא ניקוד והמשיכו מיידית להארכה, בה כל ניקוד מעניק ניצחון. כחצי דקה מפתיחת ההארכה יקותיאל השיג קוקה והכריע את הקרב.

אלכס שטילוב (התעמלות): לא עלה לגמר הקרב רב אבל העפיל לגמר תרגיל הקרקע עם ניקוד של 15.600 מהמקום השמיני (והאחרון שמספיק לגמר).
את שלב המוקדמות בקרב רב סיים עם ציון כולל של 87.800 נק' שלא הספיק לו כדי להתברג בין 24 הראשונים ולהעפיל לגמר הכולל.
שטילוב, שסיים שביעי בתרגיל הקרקע באליפות העולם לפני שנתיים, פתח את התחרות עם 15.575 נק' על סוס הקפיצות, המשיך עם 14.500 על המקבילים, 14.225 על המתח, 15.600 בקרקע, 13.825 על סוס הסמוכות, וסיים עם 14.075 על הטבעות.
גילי לוסטיג ראש המשלחת: "דפקו אותו בציון, הוא היה שווה יותר. הוא נתן הופעה מאוד מכובדת, היה טוב בכל המכשירים ולא נפל מאף מכשיר, ובמשימה העיקרית שלו, גמר הקרקע, העפיל לגמר. אם השופטים יהיו עקביים, אז הסיכויים שלו טובים".

גל נבו (שחייה): סיים היום במקום ה-11 במשחה הפותח של משחקי בייג'ין, 400 מטר מעורב אישי. נבו עצר את השעון על 4:14:03 דק', שיפור של כ-3.5 שניות לשיא של מיקי חליקה מ-1999, וסיים רביעי במקצה שלו.
"הייתי לוקח את התוצאה הזאת בשתי ידיים לפני התחרות", אמר נבו לאתר ספורט 5, "זו התוצאה שחשבתי שהיא קצה גבול היכולת שלי". נועם צבי, יו"ר איגוד השחייה, אמר: "זו התוצאה האיכותית ביותר של השחייה הישראלית בכל הזמנים".

תום בארי (שחייה): קבע שיא ישראלי (1:02.42 דק') וסיים במקום ה-42 הכללי.
תקרית בינלאומית נרשמה במקצה של תום בארי במוקדמות ה-100 מטר חזה, כאשר השחיין האיראני מוחמד עלירזאה, ששובץ יחד עם הישראלי, לא התייצב, ככל הנראה בהוראות ראשי המשלחת האיראנית.

אניה גוסטמלסקי (שחייה): סיימה במקום ה-36 הכללי במוקדמות ה-100 מטר פרפר, עם שיא אישי של 59.50 שניות.
"זה לא המקצה החזק שלי", אמרה גוסטומלסקי, "חבל מאוד שלא שיבצו אותי במקצה עם שחייניות חזקות יותר שהיו דוחפות אותי קדימה".

לסיכום:
פתיחה טובה מאוד של המשלחת הישראלית.. אם רק יקותיאל היה לוקח את המדליה זו הייתה פתיחה חלומית...
שטילוב העפיל לגמר, נבו ובארי שיפרו את שיאי ישראל ואניה גוסטמלסקי שיפרה את השיא האישי שלה.

הישראלים שיופיעו מחר:

שחר פאר (טניס): תתמודד בשעה 14:00 במסגרת הסיבוב הראשון מול סורנה קריסטאה הרומניה, המדורגת 57 בעולם.
פאר, המדורגת 25 בעולם, צפויה לגבור עליה למרות הכושר הלא טוב בו היא נמצאת לאחרונה.

אנדי רם ויוני ארליך (טניס זוגות): בשעה 16:00 יעלו למשחק הראשון שלהם בטורניר הזוגות.
השניים נמצאים בכושר טוב ורק בתחילת השבוע הפסידו בגמר טורניר סינסינטי לצמד האמריקאי התאומים בוב ומייק בריאן. עם זאת, ולמרות ציפיות לשפר את הישגם מאתונה (רבע גמר) ההגרלה הקשה שקיבלו, שסידרה להם כבר בסיבוב הראשון מפגש מול הצמד הצרפתי מיקאל לודרה וארנולד קלמנט (שהפסיד לישראלים בגמר הגראנד סלאם הראשון של השנה, באוסטרליה), תעשה להם חיים קשים במיוחד כבר מהרגע הראשון.

אניה גוסטמלסקי (שחייה): ב-13:30 תשתתף במוקדמות ה-100 גב בבריכה. זהו המשחה החזק שלה והיא צפויה להיות קרובה הרבה יותר לחצי הגמר מאשר התוצאה אותה השיגה היום, כשסיימה במקום ה-36 ב-100 פרפר.

נמרוד שפירא בר אור (שחייה): ב-14:10 יקפוץ לבריכה נמרוד שפירא בר אור, השחיין הצעיר והמוכשר שהצטרף למשלחת כשבוע ימים לפני תחילת המשחקים בלבד. הוא יתחרה במוקדמות 200 חופשי.

גיא ברנע (שחייה): ב-15:08 ישתתף במוקדמות 100 גב. ברנע, שיאן ישראל במרחק הזה וגם בחציו, הוא אולי המועמד הישראלי הבולט להעפיל לחצי גמר אולימפי. או לפחות להיות הקרוב מכולם (זה כמובן לא כולל את גל נבו, שהיום הפתיע את כולם וסיים במקום ה-11 במוקדמות ה-400 מ.א, משחה בו לא מתקיים שלב חצי גמר). ברנע סיים במקום ה-19 במקצה זה באליפות העולם ב-2007 ובמקום השביעי באליפות אירופה לפני חצי שנה. ככה שיש למה לצפות.

אירועים נוספים:

עדיין בקשר למשלחת הישראלית, ציפי אובזילר (טניס) עשויה להשתתף בטורניר היחידות!
הטניסאית ציפי אובזילר, שמתוכננת לשחק יחד עם שחר פאר בטורניר הזוגות בבייג'ין, עשויה למצוא את עצמה גם בטורניר היחידות, בעקבות פרישתן של לינזי דבנפורט וטטיאנה גולובין.
אובזילר, 118 בעולם, נמצאת כרגע במצב של כוננות לאחר שהאמריקאית והצרפתייה פרשו מההגרלה הראשית עקב פציעה.
לפי חוקי הטורניר, אם שחקנית אחת פורשת, מנסים המארגנים להכניס במקומה שחקנית מאותה מדינה. במידה וזאת אינה בנמצא, פונים המארגנים לשחקניות שנכנסו רק לטורניר הזוגות עפ"י דרוג היחידות שלהן.
ה-ITF אמנם לא פרסם רשימה רשמית של מחליפות, אך ככל הנראה כרגע נמצאת אובזילר כרגע ראשונה או שניה ברשימת המחליפות.
סיכוייה של הטניסאית הישראלית יכולים לגדול עוד: השתתפותן של שתי הסרביות המובילות את הדרוג העולמי, אנה איבנוביץ' וילנה ינקוביץ', מוטלת בספק והשתיים יחליטו על כך רק בבוקר המשחקים.

האם גיאורגיה נמצאת בדרך לפרוש מבייג'ין?
בעקבות המשבר הצבאי בין רוסיה לגיאורגיה בבירת דרום אוסטיה, צחינוואלי בו לפי דיווחים שונים נהרגו יותר מ-2,000 אנשים מאיימת המשלחת של גיאורגיה למשחקים האולימפים בבייג'ין לפרוש מהתחרויות אם הקרבות יימשכו.
מי שצפוי לקבל את ההחלטה הסופית בנושא הוא נשיאה של גיאורגיה, מיכאיל סאקאשווילי שנמצא בבעיה עקב מתקפת צבא רוסיה מהאוויר שהגיעה בתגובה לפעולות הצבא של גיאורגיה בדרום אוסטיה.
דובר המשלחת של גיאורגיה הגיב בנושא ואמר: "אנחנו עדין לא יודעים מה יהיה, אבל בנתיים יש דיונים שונים בנושא".
גיאורגיה שרק קיבלה את עצמאותה לאחר התפרקות ברית המועצות בתחילת שנות ה-90 השתתפה לראשונה במשחקים באולימפיאדות אטלנטה 1996.
מאז המשחקים בארצות הברית השיגה גאורגיה 12 מדליות במשחקים. 8 מדליות ארד, 2 מכסף ו-2 מזהב אותם השיגו באולימפיאדת אתונה, הג'ודוקא זוראב זביאדווארי ומרים המשקולות ג'ורג' אסאנידזה.
במשלחת הנוכחית לבייג'ין שלחו בגיאורגיה 35 ספורטאים כאשר את הדגל הניף המתאבק ראמאז נוזאדזה בן ה-25 שזכה במדלית הכסף באולימפיאדת אתונה בסנגון יווני-רומי עד 96 ק"ג.
פרט לענפי הלחימה המסורתיים בהם מתמחים ספורטאי המדינה (הרמת משקולות, האבקות וג'ודו) גיאורגיה גם שלחה לבייג'ין נבחרת נשים וגברים בכדורעף חופים.

בחזרה לבריכת השחייה, מייקל פלפס שבר שיא אולימפי במשחה הראשון שלו בבייג'ין, 400 מטר מעורב אישי.
כולם ידעו שהיום הראשון בבריכה אמור להיות של מייקל פלפס, והשחיין הטוב בהיסטוריה סיפק את הסחורה הבוקר (שבת) עם שיא אולימפי חדש ב-400 מעורב אישי. ריאן לוכטה, עמיתו למשלחת האמריקאית שאמור לאיים עליו בגמר, העפיל לשמונה האחרונים רק מהמקום החמישי.
פלפס קבע זמן של 4:07.82 דק', מהיר מעט יותר ממדליסט הארד באתונה לאסלו צה ההונגרי, שעם 4:09.26 ניצח את מקצה 2, בו קבע גל נבו שיא ישראלי מדהים.
ב-400 חופשי גרנט האקט האוסטרלי, כוכב ה-1500, סיים את המוקדמות רק במקום החמישי. לארסן יאנסן האמריקאי סיים ראשון עם 3:43.10 דק'.
אלכסנדר דלה און הנורבגי קבע שיא אולימפי עם 59.41 ב-100 חזה, מה שמהווה הצהרת כוונות לקראת הגמר, בו קוסוקה קטיג'ימה היפני יצטרך להגן על תוארו מלפני ארבע שנים. קטיג'ימה עצמו, שיאן העולם ב-200 חזה ומדליסט הזהב מאתונה ב-200 וב-100, סיים את המוקדמות במקום השני עם 59.52, רק שמונה מאיות איטי משיאו האישי. יהיה חם בגמר.
בנשים, הסנסציה האמריקאית קייטי הוף עשתה את שלה ב-400 מעורב אישי כשסיימה שניה בשמונה מאיות רק לבת מולדתה אליזבת ביזל, שגמעה את המרחק ב-4:34.55 דק'.
ב-100 מ' חזה נשים ליבי טריקט האוסטרלית, כוכבת בריכה המתחרה בבייג'ין בחמישה מקצים שונים, עלתה לחצי הגמר רק מהמקום ה-11. ג'סיקה שיפר, אוסטרלית גם היא, הייתה המהירה ביותר עם 57.58, 79 מאיות מהיר מטריקט.
במקצה שסגר את היום הראשון בבריכה הפתיעו הסיניות כשהשיגו את התוצאה הטובה ביותר ב-100X4 חופשי נשים עם 3:36.8, לפני מעצמות השחייה של אוסטרליה (שסיימה שלישית במקצה של סין, אחרי גרמניה) וארה"ב (שהשיגה לצד גרמניה את הזמן השני בטיבו, 3:37.5). עם זאת, אף הפתעה לא נרשמה בנוגע לזהות העולות לגמר, שמלבד המדינות הנ"ל יורכב גם מהולנד, צרפת, בריטניה וקנדה.

והסיכום הכללי:

אחרי היום הראשון של התחרויות בבייג'ין, שתי היריבות העיקריות על המאבק לזכות בראשות טבלת המדליות בסיום האוליפיאדה, המעצמה מארה"ב והמארחת מסין נמצאות צמודות בראש הטבלה.
האמריקנים שהשיגו שלוש מדליות עשו זאת בתחרות הסייף לנשים. שלושת הסייפות שהשלימו את הסרייה על הפודיום הן מריאל זאגוניס, שזכתה בזהב, סאדה ג'אקובסון שזכתה בכסף ובקה וורד שזכתה בארד.
גם המארחים הסינים יכולים להיות מרוצים אחרי יום המשחקים הראשון לאחר שהשיגו שתי מדליות זהב.
הראשונה הגיע מצ'ן שזכתה בבכורה בהרמת משקולות לנשים עד 48 ק"ג. זכיה נוספת לסינים במקום הראשון הגיעה בירי אויר למרחק של 10 מ' כאשר וואי פנג זכה בתחרות הקליעה לגברים.
במקום השלישי נמצאת דרום קוריאה. הקוראנים זכו במדלית זהב בג'ודו (הקטגוריה בה הפסיד גל יקותיאל) אחרי זכיה מרשימה של מינהו צ'וי בזהב. מדליה נוספת הגיעה מיונג הו ג'ין שזכה בכסף בקליעה ל-10 מ'.
שלוש מדינות נוספות זכו בזהב. רומניה עלתה לדוכן המנצחים אחרי הזכייה המרשימה של אלינה אלכסנדרה דימיטרו בג'ודו במשקל של עד 48 ק"ג. הספרדים יכולים להיות גם הם מרוצים אחרי זכיה של סמואל סאנצ'ז בתחרות האופניים וגם הצ'כים יכולים להיות מרוצים אחרי הזכיה של קתרינה אמונס בקליעה למרחק של 10 מ' בנשים.
חמש מדינות (קובה, אוסטריה, איטליה, טורקיה ורוסיה) יכולות לצאת מאוכזבות לאחר שזכו רק במדלית הכסף ואילו שמונה מדינות נוספות סיימו את יום המשחקים הראשון עם מדלית ארד.

טבלת המדליות:

מדינה זהב כסף ארד סה"כ
סין 2 0 0 2
ארה"ב 1 1 1 3
דרום קוריאה 1 1 0 2
צכיה 1 0 0 1
ספרד 1 0 0 1
רומניה 1 0 0 1
טורקיה 0 1 0 1
רוסיה 0 1 0 1
קובה 0 1 0 1
איטליה 0 1 0 1
אוסטריה 0 1 0 1
טייפה 0 0 1 1
קרואטיה 0 0 1 1
צפון קוריאה 0 0 1 1
יפן 0 0 1 1
שווייץ 0 0 1 1
ארגנטינה 0 0 1 1
הולנד 0 0 1 1
אוזבקיסטאן 0 0 1 1

#32 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎03:12

ועם המצלמות?
רק ישראלים.

לא נכון, לא רק הישראלים היו עם מצלמות.
ועל הזין שלך מה הם עושים, תן להם להנות!

#33 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎03:35

מה שמשדרים ערוץ הספורט,גם בערוץ 1 לא?
אני רוצה לראות בעיקר את הכדורגל
למה אין לי ערוץ הספורט

#34 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎03:36

רק בערוץ הספורט יש את הכדורגל והכדורסל.
נראה לי שגם הכדורעף רק שם וכל שאר מקצועות הכדור וכל מה שאין בו ישראלים.
חוץ מערוץ 1, ספורט 5, 5+ ו5+ LIVE יש גם שידורים ביורוספורט אם בא לך..

#35 gal shafrir

gal shafrir

gal shafrir

• רשומים
  • 235 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎03:42

פאקקק איזה מדהימה יצאה הדלקת הלפיד

כן ראיתם איך הוא הקיף את כל האיצטדיון? משהו מדהים.

הקיף את כל האיצטדיון ב"ריצה"...
כמה זיקוקים :P כבוד לסינים!..D=

כשהוא "רץ" באוויר. טקס פתיחה מהמרשימים :rolleyes: .

#36 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎03:50

אה הבנתי,סבבה תודה אחי על העידכון.

#37 gggg

gggg

• ותיקים
  • 5,626 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎04:11

שיא עולם למייקל פלפס!
מדליית זהב ראשונה שלו מתוך השמונה שהוא מנסה להשיג..
הוריד 2 שניות מהשיא הקודם שלו ו4 שניות מהשיא האולימפי שלו.
4:03.84 שניות ב400 מטר מעורב אישי

#38 Fakit

Fakit

רק הגעתי

• רשומים
  • *
  • 8 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎17:34

לצערי פספסתי את רוב הפתיחה.
אבל הענין עם הלפיד היה מדהים!
איך שהוא התרומם לשמים פתאום (:

#39 d1f2

d1f2

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎10/08/2008‏, ‎20:05

HEN, חסר לך שאתה לא מפרסם תקציר כמו ליום הראשון בשאר הימים =]

#40 יניב51

יניב51

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 947 הודעות

נכתב ב- ‎11/08/2008‏, ‎00:26

2 ישראלים בחצי הגמר בשחיה:
http://olympic.sport...1193.44279.html

אניה גוסטמלסקי סיימה שניה במקצה שלה היום, שברה שיא ישראלי, אך זה לא הספיק לה לעלות לחצי הגמר והיא במקום ה 25.

סה"כ היה יום מעולה, ניראה מה יהיה מחר ( היום :rolleyes: )

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים