מאיפה הגיעו כל האנשים בעולם?
נכתב ב- 13/03/2008, 19:37

נכתב ב- 14/03/2008, 14:30
מהקופים ידידי מהקופים צאו כבר מהבועה הזאת.
ליורי .
תן לי בבקשה הסבר משכנע לשאלתי התמימה .
אם באת מהקופים ,מדוע העולם מקבל כעבירה בילתי ניסלחת את המושג "גילוי עריות " ?
אני מזכיר לך שגילוי עריות זה אח עם אחותו ובן עם אימו ופרה עם בן אדם וכן הלאה .
נכתב ב- 14/03/2008, 14:44
מהקופים ידידי מהקופים צאו כבר מהבועה הזאת.
ליורי .
תן לי בבקשה הסבר משכנע לשאלתי התמימה .
אם באת מהקופים ,מדוע העולם מקבל כעבירה בילתי ניסלחת את המושג "גילוי עריות " ?
אני מזכיר לך שגילוי עריות זה אח עם אחותו ובן עם אימו ופרה עם בן אדם וכן הלאה .
מה זה קשור עכשיו בוא קודם כל נרגיע את הרוחות מצטער שיצאתי עליך אבל נעבור לנושא אני מדבר איתך על הוכחות של מדענים ואתה מדבר איתי על ספר שנכתב היום פעם הז לא היה כמו היום פעם העולם היה טיפש ואנשים לא ידעו כלום(לא הייתה להם גם את הטכנולוגיה לדעת) קם מישהו והחליט שהוא כותב ספר כיום אם מישהו יקום לכתוב ספר זה לא ילך כי היום האנשים חכמים ומפותחים יותר אולי חלק מהדברים בתנ"ך נכונים אבל למישהו היה דמיון מפותח והחליט שהוא חכם גדול וקבע שהוא דיבר עם מישהו מלמעלה אין מה לעשות יש עצמות בנות 20 אלף שנה וע"פ התנ"ך העולם או לפחות המין האנושי קיימים בערך 5786 שנים (משהו כזה לא בקיא במספר המדוייק) אבל זה לא משנה שורה תחתונה מדענים מוכיחים וזה שאתה ואמר לי תראה לי הוכחות זה רק מדגיש את זה שאני צודק כפי שאמרתי זאת עובדה לא איתי אתה מתווכח אתה מתווכח עם אנשים חכמים שחוקרים וחוקרים ומוצאים עוד הוכחות שהמין האנושי קיים הרבה יותר היה אדם קדמון והיו דינוזאורים ואין מה לעשות אתה יכול לקבל את את זה ואתה גם יכול לא לקבל.
נכתב ב- 14/03/2008, 16:00
יורי, נניח ואלוהים ברא את העולם לפני 5,000 שנים. ביכולתו לבנות את העולם מבוגר ומפותח. כלומר, הוא יכול היה לבנותו בן מיליוני שנים. כך גם אדם וחווה, נולדו בגיל מבוגר וכבר מפותחים.
לגבי שאר המגיבים. כדאי שתלמדו את תיאורית האבולוציה לפני שאתם מגיבים שטויות... לפי התגובות שלכם, אפשר לדעת כי לא הבנתם אותה כלל וכלל.
שבת שלום לכולם!
נכתב ב- 14/03/2008, 16:52
אם באת מהקופים ,מדוע העולם מקבל כעבירה בילתי ניסלחת את המושג "גילוי עריות " ?אני מזכיר לך שגילוי עריות זה אח עם אחותו ובן עם אימו ופרה עם בן אדם וכן הלאה .
. מה אין תשובה ?!!
(תנסו לענות במוצאי שבת )
נכתב ב- 14/03/2008, 17:57
הסיבה לכך היא הדמיון במטען הגנטי של קרובי משפחה. ככל שהקרבה המשפחתית גדולה יותר, כך המטען הגנטי דומה יותר. במצב כזה, הסיכוי שגנים פגומים יבואו לידי ביטוי בגופו של הוולד גבוה. גנים פגומים הם בדרך כלל רצסיביים. גן רצסיבי יבוא לידי ביטוי רק כאשר שני האללים של הגן זהים. ככל שהמטען הגנטי של ההורים דומה, כך גדל הסיכוי שהאללים של גנים רצסיביים פגומים יהיו זהים במטען הגנטי של הוולד.
וחוץ מזה יש תרבויות שיש הדרגה לגילוי עריות והנה האבולוציה עושה גם פה את שלה
השאלה שלך טיפשית לגמרי נראה לי אפילו אתה לא הבנת אותה טוב מה אפשר לצפות ממך ככה זה כשרואים יותר מדי סרטים מתחילים לדמיין אחד
נכתב ב- 14/03/2008, 18:35
אתם אומרים שאין הוכחות לכך שהאדם בא מן הקוף? איפה ההוכחות שהאדם בא מאלוהים?
בטח לא בגלל שאלוהים אמר.אם באת מהקופים ,מדוע העולם מקבל כעבירה בילתי ניסלחת את המושג "גילוי עריות "?
תשנן טוב טוב את מה שיורי כתב בתגובה מס' 26, ובמיוחד את המשפט האחרון.
נכתב ב- 14/03/2008, 19:57
אני חייב להגיד שאני אוהב לקרוא כל מיני סיפורי מעשיות שהרבנים ממציאים ואומרים שהיו באמת כי הסיפורים הללו מעניינים, אבל לפחות אל תבישו את עצמכם.
אתם אומרים שאין הוכחות לכך שהאדם בא מן הקוף? איפה ההוכחות שהאדם בא מאלוהים?בטח לא בגלל שאלוהים אמר.אם באת מהקופים ,מדוע העולם מקבל כעבירה בילתי ניסלחת את המושג "גילוי עריות "?
תשנן טוב טוב את מה שיורי כתב בתגובה מס' 26, ובמיוחד את המשפט האחרון.
שמע עזוב גם אני יכול לטעון שסופרמן אמיתי והוא מתעופף מעל מגדלי עזריאלי עכשיו הכי מציק לי פה שהם מבקשים הוכחות כאילו שכל אחד מהם פה דיבר עם אלוהים סיפורים על אלוהים זה יפה אבל חקירה של מדענים אני מעריך שהיא יותר רצינית שמישהו יתקן אותי אם אני טועה.
נכתב ב- 16/03/2008, 23:45
כמו למשל הסיכוי שהיא הגיונית .
הקושי העיקרי של האדם החושב (ובכוונה אני אומר חושב ,כי כבודו משתמש בחוכמתם של מגיבים בכתבות אינטרנאט ,שנכתבו ע"י אנשים שהמוטיב המוביל אותם בד"כ ,הוא קיבעון מחשבתי ,שהתוצאה היחידה שמעניינת אותם זה,שמחר בבוקר יוכלו להמשיך לאכול סטיק לבן ,ולמה אני מאשים סתם? מכיוון שקהילת המדע בעצמה מטילה ספק גדול מאוד ואף מלגלגת בהמון כיתבי עת על הדארוויניזם ,ורק פה בארץ מייקרים במערכות החילוניות את הדת הזו ,שנחשבת היום,לאור גילויים חדשים כמופרכת מעיקרה )
אבל בוא נתנער לרגע מכל הידיעות ונחשוב בהיגיון פשוט .
תאר לך שאתה נתקל במכונה מופלאה, שפועלת בהרמוניה ובצורה מורכבת להפליא ,אתה לא מכיר אותה ,ואתה עכשיו מנסה להסביר לעצמך או לבנך כיצד נוצרה מכונה מופלאה זו.
אילו האמריקאי הראשון, אשר דרך על הירח, היה מוצא לפניו על הירח ,מכונה פשוטה יחסית- שעון
(אשר בו כל חלק בנוי בצורה המתאימה לשאר החלקים, וכולם יחד פועלים לתכלית מסוימת- סיבוב המנגנון במחזוריות קבועה),
האם היה אומר: מה נפלא מכשיר זה שנוצר מעצמו לפי חוקי הטבע?!
השומע קונצ'רטו לפסנתר
האם היה אומר: יצירה כבירה זו נוצרה עי חתול אשר קיפץ על פסנתר ולחץ על המנענעים לפי סדר מקרי כלשהו!
האם קבוצת קופים אשר אולפו להפעיל מכונת כתיבה יכולים במשך מיליוני שנים להדפיס במקרה את התנך בין שאר יצירותיהם חסרת המשמעות?!
והנה באה השערת האבולוציה ואומרת כי כל עולם החי המוכר לנו נוצר במקרה עי סדרה של טעויות או תאונות בזמן העברת התורשה מדור לדור.
השערת ההתפתחות היא רק לבוש מודרני להשקפה שהעולם נוצר במקרה בלי שום כוח מתכנן ומכוון,
וכבר ענה להם ר' עקיבא: ... כשם שהבית מעיד על הבנאי, העולם מעיד על בוראו.
ובלבוש מתמטי מודרני: גם חסידי השערת ההתפתחות מודים כי ...
הסיכוי שאותה מולקולה שהתחילה את התהליך, נוצרה במקרה, הוא אחד מתוך 252 10 שהוא מספר בן מאתיים חמישים ושניים אפסים!
סיכוי זה, עם כל אפסיותו שאינה ניתנת לביטוי, הוא רק הסיכוי שנוצרה החוליה המשוערת הראשונה, וממנה אל היווצרות האדם עוד רב המרחק פי כמה מאשר עד אליה. גם אם כל העובדות האחרות המחזקות את השערת ההתפתחות, לפי טענה חסידיה, היו נכונות ומוכחות (דבר הרחוק מהמציאות) גם אז הייתה ניצבת עדיין השאלה מה מידת הסבירות של השערה זו.
אם אתה גבר , ואתה עדיין קורא . אני אתפלא . אבל נניח שכן ,אתה תמצא עניין רב בדברים הבאים .
ואז גם תבין למה אני לא מכבד את התיאוריה הנ"ל .
נעבור עכשיו לניתוח מדעי של -סבירות השערת ההתפתחות מנקודת מבט של אחד מחוקי הטבע המקובלים כבסיסיים ביותר במדע:
החוק השני של התרמודינאמיקה.
הניסוח הפופולארי פשטני של חוק זה טוען כך: כל תהליך בטבע, הפועל מעצמו, מסתיים במצב שהוא פחות מסודר מאשר מצב ההתחלה.
אפשר לנסח זאת אחרת: כל תהליך ספונטאני בטבע מגביר את אי הסדר, וגורם לפיזור של אנרגיה.
כאשר זורקים על שולחן ביליארד 100 כדורים, הסיכוי שהארגון שיתקבל באופן מקרי יהיה מסודר בצורת ריבוע הוא אפס, לעומת הסיכוי שהם יגיעו למצב של אי סדר.
ומכאן, שאם ניתן לכדורי ביליארד להתנגש מעצמם, לפי חוק הטבע, לעולם ילך ויווצר מצב פחות מסודר, ולא יקרה שלפתע כל הכדורים ימצאו בצורה של קו ישר אחד, למשל.
התמוססות קוביית סוכר ופיזורה באופן שווה בכוס תה, היא דוגמא אחרת לפעולת חוק זה.
העובדה שכפית מים רותחים שתושם בכוס מים קרים תגרום לכך שלאחר זמן נקבל טמפרטורה שווה בכל הכוס, היא דוגמא נוספת.
יהיה זה לא מדעי אם נטען כי בכוס מים פושרים נוצר לפתע מעצמו מצב בו קטע מסוים יהיה בחום של °100, וחלק אחר בכוס, בטמפרטורה של °0 וזאת בדיוק טוענת השערת ההתפתחות !!!
אם ניזכר בדוגמא של כדורי הביליארד, נשאל :
האם החוק השני של התרמודינאמיקה היה מרשה להניח כי מיליארדים של אטומים יסתדרו מעצמם, בלי פעולת כוח חיצוני מכוון, בצורה כה מסודרת וכה בלתי מסתברת, כמו גוף האדם?!
מובן שלא.
סתירה ברורה זו איננה מאורע חד פעמי אשר קרה פעם אחת בעבר, כי עצם קיום החיים אפשרי רק על ידי שמירה בלתי פוסקת של מצב מאורגן בניגוד ללחץ הסביבה, בכוח חוקי הטבע, לפיזור האנרגיה ופירוק המצב המסודר.
העובדה כי גוף האדם שומר על חום גוף קבוע בכל תנאי הסביבה עומדת בניגוד בולט לדוגמא של כוס המים.
פער קבוע וקיים זה גרם לכך שויגנר, אחד מגדולי הפיסיקאים בדורנו, הגדיר את החיים כמצב של הסתברות אפס.
כל ניסיון להסביר התמדתו של פער זה עי קיום מנגנוני ברירה טבעית ומנגנונים שנוצרו במקרה, מתעלם מהפגם הלוגי שהמנגנונים עצמם נתונים גם הם ללחץ של הסביבה להתפרק לפי אותו חוק, והתמדת קיומם של מנגנונים אלה מחייבת קיום מנגנונים המפקחים עליהם.
אותו טיעון ניתן להעלות כנגד המנגנונים המפקחים האלה, ואין לדבר סוף.
מכאן, כי לא ניתן להסביר את תופעת החיים כהתמדה טבעית של פער תרמודינמי עם הסביבה, והסתירה קיימת ועומדת. חוקי הטבע מסבירים יפה כיצד החי נהפך (לאחר המוות) לדומם, אך אינם יכולים להסביר כיצד הדומם נהפך מעצמו ובשרשרת של מקרים לחי.
ובמאמר מוסגר כדאי להעלות קושיה עמוקה נוספת: מהו השינוי (כימי פיסיקאלי כמובן, כי השערת ההתפתחות אינה מודה בכוחות רוחניים) אשר הופך מכונה כימית חיה למתה, ובאותו זמן הופך את טבעה עד כדי כך שכאשר היא מתה היא מתחילה פתאום לציית לחוקי התרמודינאמיקה.
היריעה קצרה מלהכיל את כל הקושיות והסתירות שמעוררת השערת ההתפתחות.
נסיים פרק זה בקטע מדבריו של מונו, הביולוג הצרפתי חתן פרס נובל,
אשר בספרו המקרה וההכרח מבסס את הרעיונות על יסודות כימיים ביולוגים של תורת ההתפתחות.
בנקודה מסוימת גם הוא מודה כי: קיימת שאלה קשה אחת שאין לה פיתרון: אם הכל מקרי, למה קרה הכל בצורה אחת על פי תוכנית אחת?...
החומצה הגרעינית שלנו נוצרה רק פעם אחת ובצורה אחת... למה לא פעמיים?... שלש?... למה צופן גנטי אחד שווה לכל?
אלו שאלות רציניות ביותר, ולהן אין בידינו תשובה.
בעצם השערת ההתפתחות טמונה סתירה עצמית: ההשערה הועלתה על מנת להסביר את קיום התכליתיות בהופעת החיים, עי פעולות טבעיות של חוקי הטבע שאין לייחס להן מטרה מסוימת, אולם כל המנגנונים שמציעה השערת האבולוציה: ברירה טבעית, הסתגלות, הם כולם תכליתיים ביותר, והדבר דומה לאנציקלופדיה אשר בערך: אנגליה כתוב בה: ראה- בריטניה, ובערך בריטניה כתוב: ראה- אנגליה!
(עד כאן דבריו)
הסיבות להתפשטות השערת ההתפתחות
מכל האמור לעיל מתעוררת שאלה נוקבת: אם כך, כיצד אפשר להסביר שרוב המדענים, וכמובן הציבור הרחב, מאמינים שהשערת ההתפתחות היא עובדה ברורה ומוכחת?
אחת הסיבות להתפשטותה המהירה של השערת ההתפתחות היא כי צמחה על רקע נוח.
בהיותה מספקת הסבר לקיום העולם עי פעולת כוחות טבע ללא מטרה או תכלית מסוימת,
היא מאפשרת להשתחרר מהצורך להודות כי קיים בורא עולם,
וכי העולם נברא לצורך מטרה מסוימת.
הסבר זה נקלט בדיוק עם התגברות זרמים אנטי דתיים באירופה (במקביל נוצרה תנועת ההשכלה ביהדות), ולא לחינם כונתה המאה ה- 19: המאה ללא אלוקים.
השערת ההתפתחות שירתה גם צרכים פוליטיים
(מפלגות שונות טבעו על דגלן את האנטי דתיות, כקומוניזם, נאציזם)
וצרכים סוציאליים שונים (מלחמת המעמדות כביטוי של מלחמת הקיום בטבע לקראת קידמה וכו').
עכשיו שים לב להשלכה הנוראית של תורת דארווין .
העיוות הנורא שנוצר עי אימוץ רעיונות תורת ההתפתחות לתחומי החברה בא לידי ביטוי מזעזע בתורתו של היטלר יימח שמו:
תורת השבחת הגזע שגרסה בין היתר המתת חסד של חולים חשוכי מרפא בטענה כי: בטבע אין רחמנות על היצורים החיים הנמוכים בהשמדתם במלחמת הקיום, וההליכה נגד הטבע גורמת אובדן לאדם... ומהווה חטא נגד רצונו של הבורא הנצחי- ורק החוצפה של היהודים יכולה לדרוש להתגבר על הטבע! (מלחמתי, ע' 314).
הסיבה העיקרית להפצת השערת האבולוציה בציבור היא העובדה כי בבתי הספר (גם גבוהים) מוגשת השערה זו כעובדה מדעית שהוכחה עי המדע.
השימוש בהרבה מילים לטיניות ובציורים משוחזרים ומרשימים, תוך התעלמות מהאופי ההשערתי המובהק, רצוף הקשיים, הסתירות, והביקורת מצד מדענים דגולים, ובמיוחד העובדה שהיא מוגשת מפי אנשי מדע, כל אלה קובעים בתודעת הציבור או ההשערה הנל כעובדה מוגמרת וחותכת.
הקהל הרחב וגם ציבור המדענים אינו בקי כל עיקר ביסודות המדע, בתוקפן של השערות מדעיות ובביסוס האקסיומטי של שיטת המדע.
התוצאה היא שבתקופתנו נוצר הרושם כי אם מדען אומר דבר מסוים, זוהי ודאי אמת מוכחת.
בציבור נוצר טשטוש תחומים בין יישומי המדע- הישגי הטכנולוגיה ובין תיאוריות והשערות בתחום המדע.
העובדה כי המדע הגיע להישגים מדהימים בטכנולוגיה איננה נותנת תוקף לתיאוריות מתחום הביולוגיה.
הציבור אינו יודע שאין כל מניעה שמכשיר מסוים יפעל, למרות שהתיאוריה על אופן פעולתו מוטעית, כפי שכבר קרה רבות בעבר.
הקושי העיקרי הוא להבין את הלך מחשבתם של המדענים הגדולים באמת, העומדים לפני העובדות, ועליהם להכריע: האם נכונה השערת ההתפתחות, או שההיגיון אומר כי עלינו להניח שקיים בורא עולם, אשר יצר את העולם לתכלית מסוימת. האם באמת זוהי שאלה פשוטה של היגיון אשר בה יכול השכל הישר להכריע?
בניגוד לשאלה מסוג דומה: האם אפשרי במציאות שמטבע מסוים, מאוזן לחלוטין, יפול 84,000 פעם ברציפות על אותו צד בזריקה רגילה? שבה התשובה היא ניטרלית עבור השואל והמשיב, הרי השאלה הקודמת איננה כלל וכלל ניטרלית. אם המשיב יחליט כי השערת ההתפתחות אינה סבירה, וחייבים להניח כי האדם נברא עי בורא והוא תלוי בו, הרי נובע מכך כי הבורא אשר ברא עולם תכליתי רצה שהאדם יבצע תפקיד מסוים.
ההכרה שהעולם הוא מכוון ובעל משמעות, פירושה הודאה של האדם שאין מקריות, לעולם יש משמעות, למעשי האדם יש תוצאות והאדם אחראי למעשיו. וזוהי תפישת האמונה, מול התפישה של עולם חסר משמעות. ניתן היה לצפות כי האדם יקבע את החלטתו בשאלה גורלית זו לאחר עיון שכלי טהור ואמיתי עד כמה שאפשר, ורק אז יקבע מה עליו לעשות ומה רצונו לבצע. אך לא! אנו עדים לתופעה הפוכה: הרצון של האדם הוא שאומר לו כיצד שכלו צריך לבחור. רצונו של האדם להתנער מאחריות ומתלות בקבה, משפיע על שכלו להחליט בכיוון מסוים. היצר טוען: העולם הפקר, קח ותהנה, ויצר זה הוא השוחד יעוור עיני חכמים (דברים, טז).
תופעה תמוהה זו, העובדה כי שכלו והגיונו של האדם מתעוותים בהשפעת היצר, באה לידי ביטוי באחרונה בפסיכולוגיה המודרנית. הרציונליזציה (שכלון) היא תופעה של המצאת הסבר שכלי לצעד של אדם, אשר מניעיו אינם ידועים לו, או שאינו רוצה להודות בהם. דוגמא ידועה: אדם במצב היפנוזה מקבל הוראה להוריד את חולצתו כאשר המהפנט יקיש באצבעותיו. הוא גם מקבל הוראה לשכוח כי הופנט. כאשר הוא מתעורר ממצב ההפנוט, אינו זוכר כלום, ולפתע כאשר המהפנט מקיש באצבעותיו הוא מתחיל, בלי לדעת מדוע, לפשוט את חולצתו. לרגע הוא מהסס ואחכ הוא ממשיך, תוך כדי מתן הסבר, כמו: חם היום, לא כן? בשאיפתו של האדם להיות הגיוני הוא אוחז לפעמים בנימוקים שהגיונם הישר מפוקפק למדי.
תגליות אלה של הפסיכולוגיה אינן מפתיעות את לומדי הגמרא, שלמדו את דברי חזל שאמרו (סנהדרין סג, ב): לא עבדו ישראל עבודה זרה אלא להתיר להם גילוי עריות.
הרקע הפסיכולוגי לעימות בין דת ומדע הוא בעצם שאיפתו התת הכרתית של האדם להתנער מאחריות למעשיו, ומהודאתו בעולם בעל משמעות, ובתהליך של רציונליזציה למצוא הסברים שכליים הסותרים את האמונה.
צד פסיכולוגי נוסף של העימות בא לידי ביטוי בשאיפת האדם לשררה ועוצמה.
האדם ניצב מול עולם מסתורין עצום ומרגיש כטרף לאיתני הטבע, (גם היום!) כאשר חרב המוות מונחת על צווארו מרגע הלידה.
על רקע זה,עושה האדם שימוש מתמיד בכוחות היצירה שהבורא טבע בו, בניסיון להגדיל את כוחו ועוצמתו.
פיתוח המדע כדי להשתלט על הטבע, בניית מבני ענק כהנצחת הפרעונים, היא מלחמה נגד מות האדם כניגוד לתכונת האלמוות של הבורא.
מבחינה מסוימת, חיי הרוח של האדם (החילוני) מכוונים כדי לנסות ולהשתחרר ממגבלות האדם ותלות בקבה. ומה לנו דוגמא טובה מדור הפלגה! (נעשה לנו שם).
האדם בשיגעון הגדלות שלו מגיע עד קריאת תגר על הקבה: לי יאורי ואני עשיתיני... (יחזקאל כט, ג'). ובמהדורה מודרנית: התחזיות כי לא ירחק היום והאדם יוכל ליצור במעבדה עובר אנוש עם תכונות לפי הזמנה האדם יורד מדרגת עבד ה' לדרגת עבד זולתו הביולוג, וכפי שאמר הביולוג ג' האכסליי: לאור ההתפתחויות של המדע המודרני אין שוב צורך בדת...
ומה נפלאים דברי הנביא: ושח גבהות האדם ושפל רום אנשים ונשגב ה' לבדו ביום ההוא (ישעיהו ב', יז).
הרעיונות שהובאו לעיל, דורשים ביסוס רב יותר, ולא כאן המקום, אולם כדאי לצטט מדבריהם של מדענים מפורסמים, שיש בהם כדי להבהיר את הנקודות שהוסברו לעיל. אלדוס האכסלי, מדען והוגה דעות בן זמננו, היה מחסידי השערת האבולוציה. לקראת סוף ימיו, כתב מאמר בשם: וידויו של כופר מקצועי. נצטט משם קטע: היו לי סיבות לא לרצות שלעולם תהיה משמעות, ובתוצאה מכך הנחתי שאין לעולם משמעות, וללא שום קושי הייתי מסוגל למצוא נימוקים משביעי רצון להנחה זו... בעבורי, כשם שללא ספק בעבור רוב בני דורי, הפילוסופיה של חוסר משמעות הייתה מכשיר לשחרור... ממערכת מסוימת של מוסר, התנגדנו למוסריות מפני שהפריעה לחופש המיני שלנו.
ולמי שהיתה הסבלנות לקרוא בעיון את הדברים מובטח לו שהתענג על המסקנה שהוא איננו קוף , וטוב שכך ,לא?
ולגבי ההערה שהעריות לא בריאות לאדם ,וזו הסיבה שהעולם סולד מהם , הצחקת אותי עם הטיעון הזה .
מכיוון שהעולם סולד מטיבעו מהנ"ל ולא כתוצאה מידיעת מחקר חדשני .
היה כדאי שתברור את הטיעונים שאתה מעלה .
ובין היתר תנהג קצת בכבוד לבני אדם ,שאפילו לא מכירים אותך .ואולי מבוגרים מספיק ליהיות ההורים שלך .
את המידע שאני מביא לך כאן ,אני מלקט וטורח רבות .
היה ראוי שתטרח לקרוא ולא להשתלח . בקצת אנושיות גם דארווין מודה .
לילה טוב ידידי .
נכתב ב- 17/03/2008, 19:27
אני בטוח שהסיכוי שהתאוריה של דארווין נכונה גבוה מהסיכוי שהתאוריה של אדם וחווה נכונה.מי שיהיה רציני ,יבדוק את התאוריה של דארווין ויגלה הרבה דברים מעניינים .
כמו למשל הסיכוי שהיא הגיונית .
אז אל תנסה להוכיח לי שדארווין טעה כי קודם כל, זה ברור שהמעשיות על אדם וחווה הן טעות אחת גדולה!
נכתב ב- 17/03/2008, 22:02
כשאפילו לקרוא את התגובה שלי לא היה לך כח, ואתה עוד קורא לי פתי ?!!
ובכלל ,אם מדברים על היגיון ... מה פיתאום שעיסת בשר טבולה ב90 אחוז מים ,תדבר תחשוב ותצחק ...ותחיה .
(ואני מתכיוון למוח שלנו ולאישיות האינדבידואלית של כל אחד ואחד מאיתנו )
האם דארווין התייחס לזה בתיאוריה שלו ??!!
אם תקרא את דיברי גדולי הוגי הדיעות והמדענים בענייני האמונה באל אחד , תשתנה דעתך .
(או שלא איכפת לך מכלום ,ובמקרה כזה ,היה עדיף לכל אחד כזה ,שלא יגיד "ניראה לי שתאוריה זו או אחרת נכונה או לא ")
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים