עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

תרגום סרטים איכותיים

• אנא התחבר בכדי להגיב
92 תגובות לנושא זה

#21 zzrxox

zzrxox

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 181 הודעות

נכתב ב- ‎11/03/2008‏, ‎23:26

תרגיל מתמטיקה פשוט:

ביום יש 24 שעות ובשנה יש 8760 שעות
במאה שנים יש 876,000 שעות

מכאן יוצא שגיזמו נמצא כרגע בגילגולו השני או השילשי.

אני צודק גיזמו ????????

#22 אלמוני_פלמוני

אלמוני_פלמוני

אני בחבר'ה

• מתרגמי רשת
  • 862 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎01:04

גיזמו: לחלק מהסרטים שציינת יש כבר תרגומים שנלקחו מ -dvd. אם אתה יודע לסנכרן תרגומים, פנה אלי בהודעה פרטית, ואני אשלח לך.

אחרי שתסנכרן לגרסאות שיש לך, תוכל להעלות אותם בעצמך לאתרי תרגום כך שיהיו זמינים לעוד גולשים. בכל מקרה, אני לא רואה טעם בתרגום

סרט שניתן "לקרוע" את התרגום שלו מה-dvd, אלא אם כן התרגום ממש גרוע (לצערי חברות ההפצה הישראליות מעדיפות לפעמים לקנות תרגומים בשקל

ממתרגמים גרועים עבור הוצאת ה-dvd, במקום לשלם קצת יותר על התרגום שהיה בקולנוע).
מכיוןן שהנהלת הפורום מסרבת למחוק את המשתמש שלי, אני נאלץ לנקוט בטריק
שיימנע ממני להיכנס לפורום עם שם המשתמש שלי. נא לא לשלוח לי פה הודעות
פרטיות! תודה.

#23 Sababa

Sababa

wWw.DDL-IL.NeT

• רשומים
  • 357 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎11:56

כמו ש וwhite fang - חרטטן!
עלק אתה רואה את העטיפה ויודע אם הסרט טוב או לא חח סע סע מה אתה מבין אתה אתה ... ההתנשאוות הזאת מתאימה לאלה שבאמת לא מבינים מהחיים שלהם בתרגומים ובסרטים בכלל!

יותרממני אתה מבין חח אוקי אם אתה אומר,, תאמין לי אני כל יום מתעדכן בסרטים ומוסיף ואם אתה אומר שאני אגדה זה סרט מגעיל אז אני חושב שאתה באמת לא מבין בסרטים אני אומר לך תאמת זה סרט גדול...

#24 Ariel Yahalom

Ariel Yahalom

נער הייתי, גם זקנתי

• Q-Fame
  • 2,237 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎12:35

שחר.
Sababa לא התכוון ש-white fang הוא החרטטן.
כוונתו הייתה שפותח האשכול הינו חרטטן כפי שהוכיח white fang.
(נכון שהניסוח של Sababa קצת מטעה, אבל כשתקרא את רצף התגובות, תמצא שזאת כוונתו.)

#25 GreenScorpion

GreenScorpion

גיבור על

• Q-Fame
  • 8,708 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎12:40

הבנתי. טעות שלי. התגובה נמחקה.

#26 עמית יקיר

עמית יקיר

אשת יחסי ציבור

• Q-Fame
  • 4,078 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎12:48

קודם כל טעם בסרטים, הוא בדיוק כמו שנרשם "טעם אישי". אותו כנ"ל לגבי ספר, טעם בבחירת בן/בת זוג וכו'.
שנית, מצחיק אותי כשמישהו כותב פה "יש להם מעט שגיאות כתיב" כשכל ההודעה שלו מלאה בשגיאות כתיב.
יש פתגם שאומר - "הגמל לא רואה את דבשתו" ולצערי הרב זה תקף גם אליך.
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#27 ThE-YuRi

ThE-YuRi

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 58 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎15:44

חח יש פה כמה אנשים שהם עלבון לאינטליגנציה חח כאילו הוא באמת התכוון לזה שהוא ראה מיליון סרטים יש אנשים שלא יודעים מה זו ציניות...

#28 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:05

לdf12 משתמש מלוקק לך תלקק לאיזה קפיברה יא טמבל ,באתר שרשמת אין את כל הסרטים שקיימים יא דביל,וקיימים הרבה יותר ממיליון סרטים,יש לי מיליון סרטים שזה סרטים אמריקאים+סרטים זרים+סרטי אנימציה ויש לי כמה סרטים שיש לי אותם בכמה גירסאות שונות,אם אני חרטטן מסכן אז לא יהיה איכפת לך לערוך התערבות קטנה בוא נגיד 10,000 $ מה איכפת לך אני חרטטן אז תרוויח אותם בקלות ,מה אתה אומר יש לך אומץ,תבוא למבשרת ציון ונראה איך אתה זוחל מפה כמו כלב ובלי כסף לאוטובוס,אם אתה מעוניין זה האימייל שלי gizmo230@nana.co.il בוא נראה אם חוץ מלבלב את הביצים ולהעיר הערות אתה יודע עוד משהו אני מחכה לך אפסססססס.

#29 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:12

לעמית יקיר לא התכוונתי להעליב אותך גבר אתה אחלה מתרגם ,יש לך קצת שגיאות כתיב כמו שרשמתי,יש מקרים שמדברת בחורה ובמקום לרשום את רשמת אתה או להפך אבל שטויות אף אחד לא מושלם,דבר שני גבר ההודעות שאני רושם לא אומרות כלום את ההודעות אני רושם מהר ולא מפריע לי אם יש שגיאות כתיב או לא,בתרגומים אני עובר כמה פעמים על התרגום שורה שורה התרגומים שלי מושלמים אם אתה רוצה אנ יעלה לך אחד שתראה,בבית ספר לא הלך לי ברוב המקצועות,אבל בלשון הייתי הכי טוב בבית ספר והוצאתי את אחד הציונים הכי גבוהים בארץ.
יום טוב גבר חבל שאתם לא פותחים אתר משלכם שבו יהיו כל התרגומים שלכם,במקום שיהיו עם תרגומים גרועים באתר כמו סרטים וטורק.

#30 GreenScorpion

GreenScorpion

גיבור על

• Q-Fame
  • 8,708 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:14

לעמית יקיר לא התכוונתי להעליב אותך גבר אתה אחלה מתרגם ,יש לך קצת שגיאות כתיב כמו שרשמתי,יש מקרים שמדברת בחורה ובמקום לרשום את רשמת אתה או להפך אבל שטויות אף אחד לא מושלם,דבר שני גבר ההודעות שאני רושם לא אומרות כלום את ההודעות אני רושם מהר ולא מפריע לי אם יש שגיאות כתיב או לא,בתרגומים אני עובר כמה פעמים על התרגום שורה שורה התרגומים שלי מושלמים אם אתה רוצה אנ יעלה לך אחד שתראה,בבית ספר לא הלך לי ברוב המקצועות,אבל בלשון הייתי הכי טוב בבית ספר והוצאתי את אחד הציונים הכי גבוהים בארץ.
יום טוב גבר חבל שאתם לא פותחים אתר משלכם שבו יהיו כל התרגומים שלכם,במקום שיהיו עם תרגומים גרועים באתר כמו סרטים וטורק.

דבר ראשון, עמית יקיר היא אישה, לא גבר.
דבר שני, אף אחד לא מושלם. תמיד יהיו טעויות כאלו או אחרות, לאו דווקא שגיאות כתיב שנובעות ממהירות הקלדה.

#31 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:24

סליחה מתנצל מבקש את סליחתך ,GreenScorpion גם אתה מתרגם סרטים לא? אוהב את התרגומים שלך אחרי עמית יקיר אתה מספר 1,לכל אלה שחושבים שאני שחצן,לא התכוונתי להשתחצן פשוט אמרתי לכם מה יש לי ומה אני חושב,לא אמרתי שאתם לא מתרגמים סרטים יפים אמרתי שאתם לא מתרגמים סרטים יפים מספיק,לזה שאמר שאני צריך להיות בגלגול השני הוא השלישי שלי אתה לא מצחיק אז תפרוש בשיא,אם היית קורא את כל ההודעה שלי הייתי רואה שרשמתי שראיתי את כל הכמות הזאת במשך 20 שנה פלוס,לפעמים אני לא רואה את כל הסרט אני מריץ איזה חצי מהסרט עד לאקשן של הסרט,אני רואה בסביבות 5-10 סרטים ביום אז תעשה אתה חשבון ותגיד לי אם זה אפשרי או לא חוץ מזה שרשמתי בסביבות מיליון סרטים לא מיליון.
אני יושן אולי שעה ביום זה מספיק לי בשאר הזמן אני מתרגם סרטים או משפץ אותם,רשמתי פה שאני מוכר סרטים וסדרות, בשביל יותר מ50,000 ש"ח בחודש לא מפריע לי שאני לא ישן,אם מישהו לא מאמין שיגיד לי איך סורקים ואני יסרוק את הפרנקלינים שלי בתקווה שכולם היכנסו בסורק.

#32 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:25

גם מזלזל באחרים, גם לא יודע להתנסח, גם מדבר כמו עבריין מטירה(אל תעלבו) וגם יורד על עמית יקיר שהיא גבר כמו ליה :D.
כדאי שתיקח את הפוזות שלך מפה כי זה לא המקום. זה אינטרנט כמו שאתה בטח יודע, ואני לא אבוא למבשרת ציון כדי לקבל את איומי המקלדת שלך.
דווקא תתפלא, ב IMDB יש הכל מהכל. לא קרה לי מקרה אחד שלא הופיע שם סרט ואפילו סדרות סוג ז' ישראליות שחיפשתי שם מצאתי בלי בעיה(ללא מידע מפורט אבל זה קיים שם..).

#33 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:30

אני לא יודע להתנסח אתה לא יודע לקרוא,אם היית יודע היית רואה שאמרתי עליה רק דברים טובים,אני לא מזלזל באף אחד ולא רב עם אף אחד רק איתך ,אתה תוקף אותי ומלכלך עליי ואז אתה עוד מעז לאמר שאני מתנהג כמו איזה עבריין מטירה,בן כמה אתה ילד שמנת,אני לא הולך לאף מקום אני אוהב את האתר הזה, אני מכיר אותו מהיום שנפתח אם מפריע לך אז תעזוב אתה.

#34 d1f2

d1f2

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• חבר של כבוד
  • 9,731 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:44

אני מכיר אותו מהיום שנפתח אם מפריע לך אז תעזוב אתה.

אתה לא מרגיש קצת סתירה בין הדברים?
לעומתך יש אנשים שכן פה מהיום הראשון...

#35 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:44

את זה לא ראיתי אני לא רואה אנימציה כזאת באתר imdb הוא מקבל 6 מתןך 10 כוכבים,ועל העטיפה רשום שזה סרט מצוין,נראה לי כמו סרט טוב בסה"כ הייתי נותן לו ציון 8\10 למרות שאני לא מת על סוג כזה של אנימציה,תשאל אותי על סרטים לא מצוירים או סרטים מצוירים אבל לא באנימציה כזאת ואני יגיד לך אם הסרט שווה צפייה ואם הוא טוב או שאפשר לוותר .
יום טוב גבר צפייה מהנה.

#36 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:47

אני גם פה מהיום הראשון שהוא נפתח ,אומנם לא נרשמתי בגלל שלא הבנתי איך נרשמים אבל עקבתי אחריו מהיום הראשון,אחריו ואחרי עוד 10 אתרי כתוביות שנפתחו לא מזמן.

#37 Shloogy

Shloogy

מתרגם משכמו ומטה

• Q-Fame
  • 6,105 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:47

:D

#38 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎16:58

תודה Shloogy ,גם אתה מתרגם פה לא? אחלה מתרגם אתה, כולכם פה תותחים,רשמתי כבר כמה פעמים שיתרגמו אבל אין מענה,דרך אגב גבר לא תמיד מה שממליצים זה מה שמקבלים,הרבה פעמים הורדתי סרטים שנתנו להם ציונים גבוהים,גם בעיתונים השונים וגם באתרים באינטרנט ובסוף הסרטים היו זוועה.
אותו דבר לגבי הקדימונים של הסרטים,שבהם הסרט נראה מדהים ובסוף שאתה רואה את כל הסרט אתה מתאכזב,הקדימונים זה בסה"כ דקה מהסרט זה לא קובע כלום לגבי האיכות של הסרט,אותו דבר לגבי המלצות של אנשים בדרך כלל מי שממליץ אלה זקנים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם,אם תרצה המלצה לסרטים יפים תשלח לי אימייל לפה gizmo230@nana.co.il ובכיף אני ימליץ לך.

#39 Sleepless

Sleepless

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,752 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎18:24

גיזמו בזמן שאני רוקה את התגובות שלך ושל אחרים בנושא הזה אני פשוט צוחק. אני בן אדם אם בעיות שינה, וכמה בעיות כאלה, לכן אני יכול להגיד לך שאם אתה היית יושן רק שעה ביום אתה היית...אםם...איך אני אוכל לנסח את זה? מת. אתה כנראה לא מבין על מה אתה מדבר, אם כל מה שאמרת נכון אז אתה רק חי בשביל כסף ואין לך אפילו זמן לבזבז אותו, אז רד מהניסיון הנואש לשקר. בין הכי טובים בלשון בכל הארץ? שמע אם באמת היית אז לא נראה לי היית עוד עבריין מקלדת, אני דווקא לפני הבגרויות(יש לי את היחידה הרשאונה השנה) ואני מדבר וכותב יותר טוב ממך ובהרבה. אם אני, או מישהו אחר גם, ישקיע קצת זמן הוא יוכל להוכיח שכל דבר שאמרת פה הוא שקר מוחלט, אבל זה ביזבוז זמן להתעסק אם אנשים שאין להם חיים אמיתים ובגלל זה הם מנסים להפוך למי שרוצים באמת להיות, רק שכטיפש אתה עושה זאת באינטרנת. אתר IMDB כולל בערך כל סרט שצולם בהיסטוריה, גם סרטים קצרים, אנימציות וכו', לכן כמו שאמרו פה אין שום מצב בעולם שיש לך מיליון סרטים,רק לצרוב אותם יעלה לך הון. נגיד וIMDB טועה ויש יותר סרטים? לך לאתר http://www.rottentomatoes.com/ שהוא גם כן פופולרי מאוד ותראה שאתה חי בסרט, כנראה אחד שדווקא לא מופיע בIMDB או rottentomatoes :D .

#40 gizmo23

gizmo23

אני קצת ביישן

• טרולים
  • **
  • 54 הודעות

נכתב ב- ‎12/03/2008‏, ‎21:38

גבר אם היית שם לב רשמתי באחד ההודעות שלא התכוונתי שהם באותה רמה רק שיתרגמו סרטים של השחקנים שרשמתי,רשמתי שמשנת 1991 והלאה כל השחקנים ארנולד,ואן דאם,סטיבן,ושאר אלה שציינתי ניהיו גרועים,רשמתי שאל,רוברט,וקלינט השחקנים הכי טובים בהוליווד למרות שגם לשלושתם יש כמה סרטים גרועים אבל להבדיל מהשאר אין שחקנים ברמה שלהם במיוחד לא של קלינט שפשוט עושה הכול מביים מפיק משחק,בקשר לאני אגדה מי שאומר שהסרט טוב באמת לא מבין בסרטים,מעניין מתוך 100000 איש שראו אותו 99999 אמרו שהוא גרוע ,ורק הליצנים שפה אומרים לי סרט פיצוץ,זה סרט גרוע בסיגנון של הסרט של קונסטנטין אם אתה מכיר,אמרו שאני אגדה 2 יהיה סרט חזק אבל זה סרט נחמד לא יותר מזה הסוף מאכזב מאוד,ראיתי גם את הגירסה עם הסוף האלטרנטיבי גם לא להיט.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים