מה קורה עם Faq-man?
נכתב ב- 19/03/2008, 08:29
נכתב ב- 19/03/2008, 12:42
צריך לחזור בקרוב..
נכתב ב- 19/03/2008, 15:00
כמו כולם, גם אנחנו ( המנהלים ) מצפים לרגע שבו האתר יחזור.
מה שבטוח, לא הפסקנו לקודד, יש סרטים שכבר הועלו לשרתים שונים, רק מחכים שהאתר יחזור לפעילות מלאה.
שוב - האתר ממש לא נסגר, יש בעיה טכנית ומנסים להתגבר על זה.
נכתב ב- 20/03/2008, 13:47
כמו רבים פה, יש לי המון ידע בתחום אז אם אפשר לעזור, יותר מאשמח.
נכתב ב- 22/03/2008, 18:08
מה קורה עם האתר?
חבל שלא מעדכנים באימייל לרשומים.
אז מה עתידינו חברה?
נכתב ב- 22/03/2008, 18:25
האתר כבר סגור למעלה מחודש נראה לי
למה לא הודיעו כלום?
אז הוא אמור לחזור בקרוב או לא?

נכתב ב- 25/03/2008, 10:36
לצערנו כרגע אין ממש תאריך חזרה מדויק.
כמו כולם, גם אנחנו ( המנהלים ) מצפים לרגע שבו האתר יחזור.
מה שבטוח, לא הפסקנו לקודד, יש סרטים שכבר הועלו לשרתים שונים, רק מחכים שהאתר יחזור לפעילות מלאה.
שוב - האתר ממש לא נסגר, יש בעיה טכנית ומנסים להתגבר על זה.
אני חושב שהמנהלים של FAQ-MAN טועים בזה שהם משאירים את הגולשים בערפל.... וללא מידע על התקלה באתר ומועד חזרה צפוי.
נכון שהם לא חייבים דין וחשבון לאף אחד אבל האתר סגור כבר חודש (או יותר...) בגלל בעיה מסתורית והרבה אנשים בלית ברירה מוכנים להתפשר על איכות ועוברים לאתרים אחרים (אני אומר את זה בלי לנסות לפגוע באתרים האחרים, פשוט לדעתי FAQ-MAN הכי איכותיים בשחרורים שלהם) וכל זה יוצר מצב שהם מקטינים את הקהילה שהם יצרו במהלך החודשים שהם באוויר...
כל מה שהם היו צריכים לעשות, לדעתי, זה לפרסם הודעה קטנה באתר או לשלוח לרשימת תפוצה במייל הסבר על התקלה ותאריך חזרה צפוי כי אני בטוח שלא כולם כמוני שבודקים כל יום אם האתר חזר... בטוח שחלק מהאנשים כבר שכח את מהאתר לצערי ולא בודקים אם הוא פעיל.
אני אשמח לתגובה ממנהלי האתר.
נכתב ב- 25/03/2008, 22:16
לדעתי הוא היה האתר הטוב ביותר שקם בזמן האחרון. כולי תקווה שגם ימשיך להיות. כרגע זה לא נראה טוב וחבל.
Lion King, תודה לאל אבל הרוב רוצה לשכוח את ליונטוורק. אתר שמנוהל על ידי אינטרסנט ונוכל.
לא שכחנו את דיסק המשחקים שהובטח ועוד הבטחות רבות נוספות שנועדו להכניס כספים לכיסו האישי.
כולי תקווה שהאתר פאק-מן יחזור למסלול, מחזיק אצבעות.
אורח_׳�׳—׳“ ׳©׳™׳•׳“׳¢_*
נכתב ב- 25/03/2008, 22:51

האתר לא יחזור.
נכתב ב- 25/03/2008, 23:04
נכתב ב- 26/03/2008, 00:14
LION

נכתב ב- 26/03/2008, 12:53
כמו שאמרת, הקהילה התפזרה בכמה אתרים וכיום המנהל שם נשאר בלי כלום. כולם נטשו אותו מלבד כמה משתמשים בודדים.
אז לאחר שהקהילה נשמרה ומצאה מקומות טובים יותר, אני מאחל לנוכל שיסגר לו האתר. אין צורך באתרים שמנוהלים על ידי נוכלים.
אורח_׳�׳—׳“ ׳©׳™׳•׳“׳¢_*
נכתב ב- 26/03/2008, 19:10
למה קבעת שהם חלוצים?
לא ראיתי איזה אומץ יש לאתר להלה לפרסם לינקים לסרטים.
אני רוצה לראות אותך, בתור מנהל אתר מקבל תביעה של חצי מיליון שקל, וממשיך לפרסם קישורים

נכתב ב- 26/03/2008, 19:34
אתה הוא שזורק דברים לאוויר,אתה הדובר שלו?אתם סתם זורקים דברים באוויר. מתי נכנסת לשם? שמעת מ"חלוצי ליון"??
למה קבעת שהם חלוצים?
אני רוצה לראות אותך, בתור מנהל אתר מקבל תביעה של חצי מיליון שקל, וממשיך לפרסם קישורים
לא ביקשתי שיתן "קישורים" מספיק שיתן את שמות ההפצה באימיול או ירמוז בדרך כזאת או אחרת(יסתיר) וזה כבר יספק את הגולשים.
"להלה" עדיין משחרר קישורי סדרות אבל סרטים מקודדים ומשוחררים שם תחת שמות המפיצים
זה שאתה לא יודע להוריד משם זה לא אומר שהם לא מפיצים.
בעוד ליון אפילו לא נותן את השמות הפצה כמו ב NFO.CO.IL (אותם אנשים שהקימו את "ווארזפאו" לשעבר).
בנוגע לאיך אני יודע שהם חלוצים של האתר, קביעתי היא שפאק מנהול על ידי אותם משתמשים שעזבו את ליון בגלל הבטחות שלו שלא ידע לקייים הוא לא ידע להחזיר את האתר שבנה לו הוא עצמו דגל "באתר שיתוף קבצים עברי ראשון" אז איפה כול האמרות והתרומות של הגולשים? "החלוצים"(קרא לזה איך שאתה רוצה) תרמו בעבר בליון אבל שראו שהאתר לא יחזור להיות כמו שהיה אז הם הקימו אתר חדש תחת אותם כינוים כמו בליון ואני מספיק זמן גלשתי בליון כדי להכיר אנשים תותחים כאלה ,ורק אנשים איכותים כמוהם יודעים לנהל אתר שיתוף.
Lion
אורח_׳�׳—׳“ ׳©׳™׳•׳“׳¢_*
נכתב ב- 26/03/2008, 19:50
לא זכור לי שהייתה תביעה על סדרות.
אני לא יודע אם הוא מעסיק דוברים. תהיה בטוח שאני לא אהיה דובר של אף אחד.
רק אנשים איכותיים יודעים לנהל אתר כזה. בסדר.
אני לא ראיתי פה תגובה של אף אחד מצוות המנהלים שם. (בהתחלה הם הגיבו, כעת, איפה הם?)
בוא נראה כיצד האנשים האיכותיים ינהלו את האתר

נכתב ב- 26/03/2008, 20:09
אין ויכוח כי זה האתר הטוב ברשת הישראלית מכול בחינה אפשרית בה הוא עסק.
בין עם זה סיקורים מצוינים ומהירים וכמובן איכותיים.
או תמיכה בפורומים כמו מחשבים גרפיקה ועוד רבים וטובים.
רוב עם לא כול צוות המנהלים של האתר "פאק-מן" הם מנהלים שהיו בלייון. לכן זהו אתר של "חלוצים".
אני מאמין שיש סיבה טוב מאחורי זה שלא מעדכנים את הגולשים, אולי יש תקלה באתר או במערכת או בשרת (אני לא מבין גדול בתחום) והתקלה עדיין בגדר תעלומה.
אני מציע שנמתין בסבלנות ונחזיק אצבעות.
נכתב ב- 26/03/2008, 20:28
נקווה שיחזורעכשיו עברנו לסדרות..
לא זכור לי שהייתה תביעה על סדרות.
אני לא יודע אם הוא מעסיק דוברים. תהיה בטוח שאני לא אהיה דובר של אף אחד.
רק אנשים איכותיים יודעים לנהל אתר כזה. בסדר.
אני לא ראיתי פה תגובה של אף אחד מצוות המנהלים שם. (בהתחלה הם הגיבו, כעת, איפה הם?)
בוא נראה כיצד האנשים האיכותיים ינהלו את האתר
ואדון שם לא מוגדר אני רואה שהתחלת לדבר שטויות.
כואב לך על משהו, מזה "בוא נראה כיצד האנשים האיכותיים ינהלו את האתר" רואים שלא גלשת אפילו לא פעם אחת באתר האיכותי הזה, האתר התהדר באיכות תכניו תוך חודשים מהקמתו. עכשיו תחסוך ממני את תגובותיך אם אין לך תגובות המוכיחות את דבריך פשוט אל תגיב.
Lion
נכתב ב- 26/03/2008, 21:24
אתם סתם זורקים דברים באוויר. מתי נכנסת לשם? שמעת מ"חלוצי ליון"??
למה קבעת שהם חלוצים?
הוא לא זורק כלום לאוויר.
הם באמת היו החלוצים של ליון שהחזיקו את רוב מערכת הפורומים באתר.
הניק שלך מסמל הכל, אולי תחשוף את פרצופך האמיתי?...
מקווה בשביל כל הגולשים שאתר faq יחזור במהרה.

2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים