אשכול ספאם
נכתב ב- 03/08/2012, 15:25
זה יהיה בדיוק אותו דבר, אותם טעמים, אותו מתכון בדיוק, רק אריזה שונה...
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 03/08/2012, 15:45
עדיין מסקרן לנסות, נראה...בנתיים הבנתי שאין בוט, ככה שאני מוותר לבנתיים.
ברק, אני לא אתעלם ממך...עדיין יש לי קצת כבוד אליך.
אבל אני באמת לא מבין מאיפה אתה מביא את הדברים האלה, אתה שופט אותי בכזו קיצוניות, ומאיזו סיבה?
פה ושם אנחנו זורקים עקיצות אחד לשני, קח את זה בסבבה, ככה אני עושה לפחות.
לא חייבים לאהוב אחד את השני, זה בסדר.
אתה אוהב את 7, אני לא...אתה אוהב את קייטי פרי, ואני את תום יורק...זה בסדר לאהוב דברים אחרים
למה העוינות?
א. אני בחור חם מזג לפעמים. לפעמים ז"א תלוי בנושאים. כמעט לעולם בפוליטיקה אני לא מתעצבן, אחת מהסיבות שאני לא מבין בזה.
ב. אולי העוינות היא מעצבים. הפעם ההודעה הייתה מוגזמת מהצד, אבל זה באמת לא נעים שאתה כותב הודעות ולא מסביר את עצמך.
הרבה פעמים אתה אומר על סרטים או סדרות (הפעם האחרונה שראיתי שאמרת את זה היה בשובר שורות) שמזלזלים באינטילגנציה של הצופים.
כשאתה כותב שורה שהיא לא לגמרי ברורה מאליו, אני חושב שמכובד לכתוב הסבר לכך. (ההתעצבנות הראשונה הייתה באשכול הדת אם תזכור)
כמובן שיש את התגובה הידועה והנכונה כביכול של "אתה לא חייב כלום לאף אחד". אבל ככה זה בחיים לדעתי. לעולם אתה לא חייב כלום.
האמת שאני רוב הזמן משתמש בכלל במערכת ההפעלה של אפל כי:
א. אני פאןבוי של אפל. כן.
ב. אני באמת אוהב את מערכת ההפעלה הזו יותר.
ג. המחשבים שלהם שומרים לי על הערך הכספי, אני מוכר אותם כל 10 חודשים ורק מרוויח מזה.
עכשיו אני בין מקבוקים (בין מקבוק פרו למקבוק אייר שיגיע שבוע הבא) אז אני משתמש בווינדוס 7, שלמעט מספר דברים שמפריעים לי בווינדוס (כמו העדכונים הבלתי פוסקים. עכשיו כבר כמה ימים אני צריך לעדכן את האקרובט שלי) המערכת נהדרת. כיפית.
יש לי ווינדוס 7 על המקים גם בשביל קומפיילרים ללימודים.
משום שאני לא מבין גדול במערכות הפעלה (81 בקורס "מערכות הפעלה" חחח אבל זה רק בתיאוריה) אני לא יכול להצביע על דברים שאני לא מרוצה מהם.
כי כמשתמש ממוצע אני אוהב את הווינדוס 7. (ועוד יותר את ה-OSX. שבינתיים חוץ מחוסר במנהל הורדות נורמלי כמו IDM לא מצאתי חסרונות)
עכשיו בקשר ל"שחצנות" שלך. זה במרכאות כי זה שחצני או מתנשא להגיד על אדם שהוא שחצן.
אני חושב שאני יכול למצוא עכשיו כ-5 הודעות בהן הזכרת את יכולות המכירה שלך עם הסיגריות האלו.
אני יכול למצוא לא מעט הודעות בהן אתה חוסר ומדווח על הסטנדרטים שלך לנשים, לסרטים וכדומה. (או לא "כדומה")
הודעות המדווחות על העבודה הטובה שלך גם לא יהיה קשה למצוא. רמז: לא קשה למצוא עבודה שמרוויחים בה סביר. מספר דוגמאות:
1. מלצר במסעדה סבירה יכולה להגיע ל-6-8 אלף בחודש. הרוב אפילו נקי כי זה טיפים.
2. אינטל קריית גת לוקחת אנשים בלי תוארים ולפעמים גם בלי בגרות לעבודות שחורות. תנאים סבבה. שכר של 7 בחודש. אתה עובד 4\4. (4 ימי עבודה 4 ימי חופש אאל"ט)
3. פיליפס ישראל לוקחת בני נוער אחרי צבא או כאלו שיכולים להתחייב לשנתיים להיות בודקי תוכנה QA. עבודה שחורה אבל אתה סוגר 6 וחצי עם תנאים טובים.
והודעת השיא הייתה (ואולי אתה מצטער עליה ואז אני מצטער שאני מזכיר אותה) הייתה שבישרת למישהו שאין סיכוי שהוא חווה 10% מהחוויות שלך בחיים.
לדעתי זה לא נעים לקרוא כל הזמן הודעות נמרחות כאלו. אותי זה מעצבן נגיד. (אני אישית גם לא אוהב בפייסבוק את האנשים שמדווחים על הכל ואפילו לא אוהב את אלו שאומרים "שבת שלום, שתהיה שבת מלכה" או שטויות אחרות. רוב הפייסבוק הוא למען אלבומים בשם "אילת 2012!!! או "תאילנד 2012!!". )
אני לא חושב ששמעתי מעוד חבר פורום על העבודה שלו או על החיים שלו בכזה בפירוט.
וההצעה לגבי עזרה במציאת קורסים מעניינים היא בכלל לא בציניות. המון אנשים לא מודעים בכלל לאפשרות ללמוד רק קורסים שמעניינים אותם באונ' הפתוחה. ויש המון כאלו.
(הם לא זולים. 2000 שח לקורס אבל אם עושים חשבון לפי נקודות אקדמאיות ממוצעות [20 בסמסטר] זה בערך המחיר לקורס שמשלם סטודנט רגיל)
שים לב, ההודעה הארוכה הזו לא הייתה נכתבת בכלל אם לא היה נשאר לי כבוד כלפיך. יש כאן איזה 11 דקות של כתיבה לדעתי.
נכתב ב- 03/08/2012, 16:03
למה שטויות במיץ? כל הזנים שכתבת זה טוב ויפה וזה חומר פצצתי שאין בארץ בשום מקום.אלעד עם כל הכבוד, כתבת שטויות במיץ,
ירוק יכול להיות UPER וגם DOWNER,
תלוי מה אתה מעשן, הבעיה שבארץ אתה קונה פרח,
הדילר לא יודע מאיפה הוא בא בכלל, הוא מוכר אותו וזהו.
תנסה קצת לקרוא על סאטיבה ואינדיקה, על הכלאות של זנים,
יש חומרים שהם פצצת אנרגיה בקטע מפגר,
נכון אחרי שהשפעה עוברת אתה גמור, אבל גם קוק / MDMA / XTZ עושים את זה.
ככה שמה שאלעד כתב דיי נכון, כל הירוק בארץ לרוב DOWNERS.
חגי אומנם חרא אבל חומר ממריץ ברמות מטורפות שאפילו אי לא נותן...
נכתב ב- 03/08/2012, 16:36
הירוק כאן הוא Sour Diesel, שהוא פצצת אנרגיה, וגם אלאסקה שהוא חמוד. יקר מאוד התחביב הזה, אבל שווה את זה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 03/08/2012, 17:58
אתה בא למפגש אחי? אהמorelzor, כנראה שיש כאלה שהמצב שלהם יותר דבש....
הירוק כאן הוא Sour Diesel, שהוא פצצת אנרגיה, וגם אלאסקה שהוא חמוד. יקר מאוד התחביב הזה, אבל שווה את זה.
נכתב ב- 03/08/2012, 17:59
רק בחו"ל באמת יצא לי לעשן אותם, וגם לא בטוח שזה הם פשוט היה אחלה חומר בפרו.
בארץ כמו שאמרת אין הרבה כאלה. למעשה יצא לי להיתקל באחד פעם אחת במקרה.
בכל מקרה אצלי באזור כבר הרבה זמן אין כיוון לכאלה.
כנראה כמו שרשמת יש כאלה שהמצב שלהם יותר דבש.
בכל מקרה אתה חרא של בנאדם מה אני מדבר איתך בכלל?!
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 03/08/2012, 18:05
וישקרן שהיית פה לא עישנת מקפיץ? אתה התעלף בסוף הערב מרוב שלא הסתדרת עם השאכטות יא חרייאת!!!
עריכה 2345
אני מתקשר עוד כמה דקות.
סעמק עם כל העריכות האלה#%^#$
אוראל אני בא למפגש אלעד אני עוד כמה דקות מתקשר
- eladfo אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 03/08/2012, 18:32
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 04/08/2012, 05:35
הרצאה שכל מי שמשתמש במחשב צריך לראות
נכתב ב- 04/08/2012, 13:05
אין יותר מבאס מלהוריד סרט ואז אחרי שהוא ירד לדעת שהוא קיבל ניוק, כואב הלב על ה-ratio
נכתב ב- 04/08/2012, 13:38
נכתב ב- 04/08/2012, 14:09
אם זה סרט שאני מתכוון לשמור על הארדיסק, אז גם אני חוסך במקום.
נכתב ב- 04/08/2012, 14:21
Be the change you want to see in the world - Gandhi
נכתב ב- 04/08/2012, 14:23
רק רוצה להשלים אותו, אולי פיספסתי משהו מעניין.
נכתב ב- 04/08/2012, 15:23
עריכה: הם שיחררו עכשיו גירסא תקינה ל-XviD, בטח ה-720p/1080p קרוב.
נכתב ב- 04/08/2012, 16:19
נכתב ב- 04/08/2012, 17:03
נכתב ב- 04/08/2012, 17:13
- Geralt of Rivia אוהב את זה
נכתב ב- 04/08/2012, 17:19
אמרתי לך, זוועה.הרגע סיימתי לראות את הפרק האחרון של אבודים....
- rotembal אוהב את זה
3 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים