אשכול ספאם
נכתב ב- 14/07/2012, 21:22
נכתב ב- 14/07/2012, 21:31
בגלל הסיבה הזאת שהוא התבטא נגד יהודים הוא לא מביים הרבה סרטים לצערי (כי היהודים שולטים בתעשיה)
כשחקן אני פחות אוהב אותו, אבל כבמאי הוא גאון, ורק על זה אני שופט אותו.
ובנינו...היהודים הם לא כאלה צדיקים, אפשר להבין למה הוא לא מחבב אותם, במיוחד בארצות הברית שרובם חלאות.
נכתב ב- 14/07/2012, 21:39
וואו, אני לא מאמין שהגעתי לרמה הזאת, אבל אתה אשכרה אנטישמי. חחחחח מה זה צריך להיות?יש הרבה שונאי יהודים בהוליווד, פשוט אתה לא מודע אליהם.
בגלל הסיבה הזאת שהוא התבטא נגד יהודים הוא לא מביים הרבה סרטים לצערי (כי היהודים שולטים בתעשיה)
כשחקן אני פחות אוהב אותו, אבל כבמאי הוא גאון, ורק על זה אני שופט אותו.
ובנינו...היהודים הם לא כאלה צדיקים, אפשר להבין למה הוא לא מחבב אותם, במיוחד בארצות הברית שרובם חלאות.
אם בן אדם הוא חלאה זה כי הוא חלאה, בלי שום קשר לדת שלו, בדיוק כמו שמל גיבסון הוא חלאת המין האנושי וצריך להירקב.
- Murdock, IlanVic, cRaZy-BoY ו-3 אחרים אוהבים את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 14/07/2012, 21:53
הכי קל להאשים את העולם בזה שכולם שונאים אותנו בלי סיבה, להזכיר את היטלר והשואה ולהתגונן כל הזמן...
העניין הוא, שאנחנו שמחים ששונאים אותנו, וזה הכי גרוע.
שלא תבין לא נכון, אני רגיש מאוד לשואה ואני לעולם לא אוכל להבין מה קרה שם לא משנה כמה אני אלמד.
הסיבה של הגרמנים לשואה זה לא הסיבה לשנאה של היהודים היום, זה לגמרי שונה, ככה שאני לא רוצה לערבב נושאים.
נכתב ב- 14/07/2012, 22:01
לפעמים עדיף שתשתוק, אתה מדבר שטויות בכמויות.
- Lightning ו charge אוהבים את זה
נכתב ב- 14/07/2012, 22:04
העולם רואה כאילו ישראל תוקפת בלי סיבה את עזה המסכנה
נכתב ב- 14/07/2012, 22:09
קליפס, יש דברים שהשתיקה יפה להם.
יהומו למה לא משחקים כבר?
אני עובד כמו חמור מגיע הביתה רואה אתה לא מחובר :|
נכתב ב- 14/07/2012, 22:10
ולפני שאנחנו מתלוננים ומחרימים כאלה ששונאים אותנו, בוא תסתכל מה קורה כאן בישראל, ולא מה שקורה מחוץ למדינה.
היום ראיתי כתבה על בחור בן 27 ששירת בקרבי, יהודי שהוריו עלו מאתיופיה וגידלו את הילדים שלהם כישראלים לכל דבר.
היה סיפור שהוא היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ...אחד השוטרים ריסס אותו בתרסיס פלפל, חישמל אותו מבלי סיבה ועוד הוסיף ואמר - תחזור לאפריקה.
לפני שאנחנו מבקרים שנאה של אחרים, בוא נשתנה אנחנו.
עד היום יש גזענות, עד היום מדברים על עניין אשכנזים, מזרחיים...אנחנו עם דפוק מהיסוד.
נכתב ב- 14/07/2012, 22:13
נכתב ב- 14/07/2012, 22:16
אתם לא רציניים.
עוד משהו שאני רוצה להוסיף:
אני הבנאדם הכי מתון בעולם, הכי פועל עם היגיון, אנשים לא פתוחי ראש באמת בנושאים האלה וחבל.
אני זה שרואה את המציאות כמו שהיא, כבר אמרתי את זה כמה פעמים...
אותי חינכו להסתכל על עצמי קודם, לפני אחרים.
ובמקום לבקר את מל גיבסון אי שם בהוליווד ולהחרים אותו כי הוא אמר משהו על היהודים, בוא תבחנו את החברה שלנו בישראל.
אנחנו לא טובים ממנו, שנאת חינם כבר אמרנו?
נכתב ב- 14/07/2012, 22:20
הסיבה ששונאים תיהודים בגלל הערבים
העולם רואה כאילו ישראל תוקפת בלי סיבה את עזה המסכנה
עד היום יש גזענות, עד היום מדברים על עניין אשכנזים, מזרחיים...אנחנו עם דפוק מהיסוד.
בכל מדינה ועם יש דברים כאלה, קליפס.
אתה פשוט לא במקומות הנכונים כדי לראות אותם, חבובו.
- Murdock אוהב את זה
נכתב ב- 14/07/2012, 22:20
בעיקון אני מסכים איתך לגבי השנאה במדינה, אבל זה לא דבר ייחודי רק ליהודים. תראה באירופה, בארה"ב ולמעשה בכל העולם כמה שנאת חינם יש, המין האנושי הוא זה שדפוק מיסוד. לצערי במקרה שלנו נוצר לצערי מצב שיש הרבה יהודים שסובלים משנאה עצמית שגובלת באנטישמיות, שילכו למקומות אחרים ויראו שזה לא כ"כ שונה ומדובר בתופעה אוניברסלית.למה שטויות?
ולפני שאנחנו מתלוננים ומחרימים כאלה ששונאים אותנו, בוא תסתכל מה קורה כאן בישראל, ולא מה שקורה מחוץ למדינה.
היום ראיתי כתבה על בחור בן 27 ששירת בקרבי, יהודי שהוריו עלו מאתיופיה וגידלו את הילדים שלהם כישראלים לכל דבר.
היה סיפור שהוא היה במקום הלא נכון בזמן הלא נכון ...אחד השוטרים ריסס אותו בתרסיס פלפל, חישמל אותו מבלי סיבה ועוד הוסיף ואמר - תחזור לאפריקה.
- Murdock ו CLIPSE אוהבים את זה
נכתב ב- 14/07/2012, 22:22
ובמקום לבקר את מל גיבסון אי שם בהוליווד ולהחרים אותו כי הוא אמר משהו על היהודים, בוא תבחנו את החברה שלנו בישראל.
אנחנו לא טובים ממנו, שנאת חינם כבר אמרנו?
כי אנחנו כולנו במקהלה שרנו ורקדנו שהשחורים אחראים על כל הצרות בעולם ולכל המלחמות בעולם, קליפס.
כן כן הו כן כן קליפס.
זה מה שאנחנו עושים. להסתכל על עצמי קודם הו כן.
נכתב ב- 14/07/2012, 22:22
סבבה יש אנשים חראות, יש יהודים חראות כמו שיש אמריקאים חראות, וחראות יש הרבה בכל מקום, עדיין זה לא אומר שכל היהודים ככה. (קצת מגוחך שאני צריך להגן על יהודים מול יהודי).
עובדה: רוב היהודים בארה"ב הם במצב כלכלי מאוד טוב+. הרבה יהודים הם מאוד עשירים (ביחס לכמות של היהודים בארה"ב). הרבה יהודים היו עשירים גם בתקופה לפני השואה. רוב היהודים הם מאוד חכמים.
עובדה 2: אנשים שונאים מגזר או עם שהם טובים מהם.
עובדה 3: יש הרבה יהודים חראות.
עובדה 4: אתה מדבר שטויות
עובדה 5: אנשים אוהבים לשנוא אחרים.
להזכירך! אתה ברחת פעם שעברה ששיחקנו. והיום שלחתי לך הודעה ולא ענית לי. אני מאמין שהשבוע נשחק, יש לי יותר זמן פנוי
קליפס, יש דברים שהשתיקה יפה להם.
יהומו למה לא משחקים כבר?
אני עובד כמו חמור מגיע הביתה רואה אתה לא מחובר :|
- Lightning ו Geralt of Rivia אוהבים את זה
נכתב ב- 14/07/2012, 22:26
אז אם במדינות אחרות יש גזענות זה אומר שאצלנו זה בסדר?בכל מדינה ועם יש דברים כאלה, קליפס.
אתה פשוט לא במקומות הנכונים כדי לראות אותם, חבובו.
כמו שקליפס אמר, לפני שאנחנו מבקרים שנאה של אחרים, בוא נשתנה אנחנו.
- CLIPSE אוהב את זה
נכתב ב- 14/07/2012, 22:31
ככה אני רואה את הדברים שקורים בארץ.
ומה שקורה בארצות הברית אני מספר ממה שחברים טובים שלי שחיים שם מספרים לי.
אני שומע יותר דברים שלילים מחיוביים, אז בגלל זה הנחתי לעצמי שרובם חלאות.
אל תהפכו אותי למישהו קיצוני, כי אני לא.
אני חושב שאני הקול השפוי, שרואה דברים איך שהם, ולא בוחר לעוות אותם.
נכתב ב- 14/07/2012, 22:33
- d1f2 ו CLIPSE אוהבים את זה
נכתב ב- 14/07/2012, 22:35
האמת שאין לי כל כך כוח להיכנס לדיון הזה ולהתחיל להסביר. אני ממש עייף ואני קם מחר לנסיעה ארוכה, אז אם תרצה תעלה את הנושא מחר ואני אגיד לך את דעתי ומה שאני מכיר מארה"ב וישראל. (איך שאני רואה את הדברים לפחות)
שיהיה לכם לילה טוב
וד"א, חייבים כבר לעשות מתישהו מפגש לראות את האנשים פה............................
- Murdock ו ג'ולס ווינפלד אוהבים את זה
נכתב ב- 14/07/2012, 22:35
אין ספק, אבל מה הקשר למה שקליפס אמר?אין בנאדם אחד במדינה הזאת שיכול להגיד שאנחנו לא עם פגום מהיסוד. אין.
אנחנו ישראלים ורק אז יהודים.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים