אתה באמת תצליח ללמוד מאפס גם מתמטיקה 5 יח', גם פיזיקה וגם מגמה כלשהי ב10 חודשים ולהוציא ציון מעל 90?
בלי לזלזל, לא נראה לי.
אני ב"ה לא טיפש , ובחורים ברמה שלי עומדים בזה.
אני לא אומר שזה קל, אבל עדיין...
אברהם קול - אתה עשית השלמה?
בישיבה לא עברו על "אין הנחתום מעיד על עיסתו"?
דרך אגב, אם זורמים איתך, אז מלכתחילה "בחורים ברמה שלך" לא אמורים בכלל להזדקק לשיפור בגרויות. (יש מילה כזו להזדקק?)
פיזיקה ומתמטיקה אני לא חושב שבאמת קל להשלים בכל כך מעט זמן, אבל מקצועות כמו היסטוריה, ספרות ולשון אני בדרך כלל בקושי מקשיב בשיעורים ואז משלים את רוב החומר כמה ימים לפני המגן. לא שהציונים שלי מדהימים אבל הם כן כולם בסביבות ה-88-89.
נכון, בשיטה הנוכחית זה בעיקר זיכרון ומעט הבנה.
לעומת זאת בשיטה החדשה במתמטיקה צריך המון זיכרון והמון הבנה, פשוט זוועת עולם.
אפשר להשלים פיזיקה ב10 חודשים, זה לא כל כך קשה.
אבל לשלב ב10 חודשים האלה 5 יח' מתמטיקה זה כבר קשה, ועוד צריך להוסיף זמן בשביל לשון, היסטוריה, ספרות וכו'..
האמת כשתסתכלו אחורה תראו שלשפר מתמטיקה ופיזיקה הרבה הרבה יותר קל מלשפר את המקצועות ההומניים.
ולדעתי ב-10 חודשים אפשר עד מאוד לנסות מתמטיקה, פיזיקה ועוד מקצוע הומני. (נגיד הומני, למרות שאם משפרים טוב מתמטיקה ופיזיקה אפשר להניח שממוצע הבגרויות יעלה פלאים.)
בסמסטר אקדמאי שאורך 14 שבועות לומדים פי כמה וכמה חומר משילוב של מתמטיקה, פיזיקה ו-2 מקצועות הומניים. (בחדוא 1 (עם אות צמודה למספר) בד"כ "לומדים" את כל החומר התיכוני ביומיים בנטו. (פה שעה ושם שעה.)
בנוסף, אם אתם לא בטוחים שתצליחו לשפר מתמטיקה ופיסיקה ב-10 חודשים, אז תלכו למכינה אקדמאית. זה דבר נהדר ומחליף בגרויות לחלוטין. בנוסף בד"כ מי שעושה את זה יש לו עדיפות במוסד הלימוד. (כנראה משהו לא פורמלי)
OMG OMG OMG!!!!! ברקקק!!!! הלונגסט דייקר!!!
פרטים. טיזר. כתבה קצרה + טריילר.
כנראה הסרט היחיד שהטיזר שלו היה יותר ארוך מהטריילר. וכנראה הסרט היחיד שהגרין בנד בתחילת הטריילר שלו היה באותו אורך כמו הטריילר.
נקווה שייצא גם בבלוריי (או בכל דרך אחרת) לרשת, ורצוי גם בתלת-מימד. כתוב שם שרק בקולנוע אבל יכול להיות שזה סתם בולשיט כדי להרוויח יותר כסף מהכרטיסים. בכל מקרה לא נראה לי שאלך לעידן הקרח רק בשביל זה... ובכלל לא בטוח שזה יהיה בארץ
יואווווו.... אני מת עליהם
האמת שאני כן אלך כנראה לעידן הקרח, במידה ואשמע ביקורות סבירות מאנשים מבוגרים יחסית.
אם זה לא ילדותי ונגיד דומה לעידן הקרח האחרון אלך בכיף. (מה שאני לא יכול להגיד על מדגסקר...)