עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

משחקי הכס - עונה 7

• אנא התחבר בכדי להגיב
413 תגובות לנושא זה

#361 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎15:52

דולב אתה טועה, לאניסטר בכלל לא היו קשורים למוות של ג'ון ארין, אלא ליטלפינגר בהחלטה עצמאית שלו.

האשימו אותם, זה כן... אבל במטרה לסכסך עם הסטארקים, ליטלפינגר ניצל את את ליסה כי היתה אוהבת אותו מאוד, והיתה מוכנה לעשות הכל בשבילו.

ככה שהיא שלחה את המכתב לאחותה קייטלין בהאשמה שהלאניסטרים הרעילו אותו, מה שגרם לכל הסיפור הזה לקרות.

אני מכיר את זה מהספר, אני חושב שמשם אני יודע שהכל התחיל ממנו, או שזה אולי הוזכר מתישהו בסדרה ואולי שכחתי, אבל זאת לא תגלית חדשה.

מדהים היה לראות איך דמות כזו עצומה מתחננת על החיים שלה, האמת, אני חושב שהגיע לו מוות אולי יותר ראוי.

דמות גאונית גם בסדרה וגם בספר, אבל עשה את שלו, היה ברור שלא יתקדם הלאה, הגיע רחוק מספיק, אבל רצה יותר, ונפל... התלמידה עלתה על המורה, מבריק.

#362 JavaIO

JavaIO

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 904 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎17:52

זה בסדר דולב.. חודש מעכשיו יהיה עדיין רעש וכו',

אבל באוקטובר כבר חוזרות הסדרות שיעבירו לנו את הזמן בהמתנה לעונה הבאה. :)

יאללה מר. רובוט.

איך אפשר להשוות בכלל

מר רובוט סדרה מונוטונית ומשעממת

לא השוותי.. שים לב מה כתבתי:

חוזרות הסדרות שיעבירו לנו את הזמן בהמתנה לעונה הבאה

נראה לי זה מספיק ברור שהכוונה היא שהסדרות האלה כאן כדי להעביר לנו את הזמן בהמתנה למשחקי הכס...

(ברור שזה לא באמת ככה.. אבל רק מדגים את מידת ההשוואה..)

מר רובוט פשוט חוזרת עוד חודש אז היא תהיה הראשונה (מבין עוד איזה 5-6) שאני כנראה אצפה בה.

#363 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,320 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎18:11

דולב אתה טועה, לאניסטר בכלל לא היו קשורים למוות של ג'ון ארין, אלא ליטלפינגר בהחלטה עצמאית שלו.

האשימו אותם, זה כן... אבל במטרה לסכסך עם הסטארקים, ליטלפינגר ניצל את את ליסה כי היתה אוהבת אותו מאוד, והיתה מוכנה לעשות הכל בשבילו.

ככה שהיא שלחה את המכתב לאחותה קייטלין בהאשמה שהלאניסטרים הרעילו אותו, מה שגרם לכל הסיפור הזה לקרות.

אני מכיר את זה מהספר, אני חושב שמשם אני יודע שהכל התחיל ממנו, או שזה אולי הוזכר מתישהו בסדרה ואולי שכחתי, אבל זאת לא תגלית חדשה.

מדהים היה לראות איך דמות כזו עצומה מתחננת על החיים שלה, האמת, אני חושב שהגיע לו מוות אולי יותר ראוי.

דמות גאונית גם בסדרה וגם בספר, אבל עשה את שלו, היה ברור שלא יתקדם הלאה, הגיע רחוק מספיק, אבל רצה יותר, ונפל... התלמידה עלתה על המורה, מבריק.

לא התכוונתי שהלאניסטרים הרעילו, אלא שאני לפחות לא ידעתי שזה היה הוא שעשה את זה. לי זה בא בשוק לא צפוי. 

היה דמות מצויינת. 

היה פרק כמעט מושלם 

#364 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎18:20

כן היה פרק טוב, בגלל זה העדפתי לסכם את העונה אחרי הפינאלה.

לא יודע כמה זמן נצטרך לחכות לעונה האחרונה, אבל עכשיו שהחורף כבר כאן, מקווה שיסגרו אותה כמו שצריך.

ג'ורג' מרטין בעצמו הפסיק לצפות בסדרה ולייעץ לה, לא יודע אם זה בגלל שהוא לא אוהב מה שהוא רואה, או שאין לו זמן.

כולי תקווה שהסדרה הזו תסתיים כיצירת מופת, אל תצפו לסוף שמח, כי דבר כזה לא יקרה, מי שראה ראיונות עם מרטין יודע.

#365 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎18:31

הוא עדיין רואה את הסדרה, סתם ניפחו את אחד מהרעיונות שנתן:

http://www.slashfilm...ame-of-thrones/

רק אמר שהסדרה והספרים נפרדו לגמרי, ויש בערך 20 דמויות שעדיין חיות בסדרה שימותו בספר הקרוב. הוא בפיגור בעונה האחרונה, אבל עדיין רואה.

ולא לצפות לסוף טוב אחרי העונה הזאת? פחח.

• cRaZy-BoY אוהב את זה

#366 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎18:39

זה שהם נפרדים הוא אומר עוד מהעונה הרביעית או החמישית אם אני לא טועה, זה לא חדש לי, אפילו כתבתי את זה כאן.

אבל היוצרים הולכים לאותו כיוון פחות או יותר, הכוונה שלי היתה מבחינה עלילתית, לא מבחינת ביצוע, סיום חמוץ מתוק להגדרתו.

#367 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎18:43

קצת יהיה קשה ללכת על אותו כיוון עם 20 דמויות שהגורל שלהן שונה מהסדרה, תחשוב שכבר אין היום כל כך הרבה ראשיות...

אם מרטין היה כותב סצנה כמו המפגש היום, זה היה או נגמר בזה שסרסיי מארגנת חתונה אדומה, או בזה שחאליסי שורפת אותם. או שבכלל שטות כזאת לא הייתה קורת.

• d1f2 אוהב את זה

#368 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎18:47

אבל אין לך יכולת לדעת מה יהיה הגורל של הדמויות האלה, הסדרה התקדמה בזמן שהספרים תקועים.

לעזאזל, בספרים בראן עדיין עם העורב בעל שלוש העיניים, בזמן שבסדרה הוא הספיק לחנוך אותו ולמות חח

שלא נדבר על סטאניס, והמלחמה עם הבולטונים ורמזי סנואו, פער מטורף, יש מלא דוגמאות.

מרטין מדריך אותם לכיוון מסוים, בסדרה מתמקדים בדמויות הראשיות והחשובות עם גורל דומה לספר של מרטין, זה נשמע לי הגיוני.

לא יודע, לא נכנס לזה, עזוב, אני מסתבך סתם, נחכה לעונה הבאה וזהו חח

#369 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎18:59

נכון ויש מצב שיש דמויות בסדרה שחיות בספרים, אבל זה ראיון מלפני כמה ימים. הכוונה ש-20 מתוך הדמויות שמופיעות בפרקים האחרונים אמורות למות לפי הספר, והוא מדבר על הספר הקרוב ולא האחרון, ככה שרוב הסיכויים שזה לא משהו שיקרה בעונה הבאה.

תחשוב כמה דמויות גדולות כבר יש, או תסתכל בפתיח ותראה כמה שחקנים עדיין כותבים כראשיים, לא נשארו הרבה.

הספרים יהיו שונים לגמרי, ובצדק. חוץ מקווים כלליים מאוד אין שום קשר. תחשוב שנגיד אפשר להשמיט את כל העלילה של המפגש עם סרסיי בלי שזה ישפיע על העלילה הראשית. בסופו של דבר חאליסי וג'ון יילחמו במהלכים הלבנים וזהו, כמו שהיה צפוי כבר שנים.

#370 dvodvo123

dvodvo123

Queen Of Peace

• Q-Subber
  • 24,424 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎19:04

נראה לי יש לי זיקפה, או שגמרתי.

וואו. דולב סיכם את זה יפה, אני ללא מילים.

הלכתי לקעקע את פאקינג מלך הלילה רוכב על פאקינג דרקון מת.

#371 JavaIO

JavaIO

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 904 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎19:08

תיקון קטן זיפק, הוא אמר ש20 דמויות מתו בסדרה ובספר הן עוד בחיים. (כתבת הפוך)

“The book series and TV adaptation go their separate ways. On the screen characters are killed right and left. About twenty of them have died already, which are quite alive to me and will appear in a new book.”

#372 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎19:12

זיפק הכניס אותי לבלבלה.

#373 ZIPC

ZIPC

ירוק לנצח.

• Q-Subber
  • 13,692 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎19:15

אופס... עדיין, אמר שהסדרה והספרים התנתקו.

#374 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎19:23

חחחחחחחחח מי היה מאמין? אתה אנושי, לא ידעתי שאתה מסוגל לטעות ;-)

הכוונה שלי בכל העניין היא שמרטין הדריך אותם לסוף מסוים שהדמויות שאנחנו רואים עכשיו יהיו גם בסוף שלו.

אולי זה יהיה שונה לגמרי מבחינת ביצוע פרטים ודמויות, אבל זה יהיה לזה את אותו אפקט, לא הגיוני שזה יהיה משהו עצמאי משלהם.

#375 YoRt3m

YoRt3m

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,464 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎19:36

מדהים איך מכל הסצנות הסצנה עם מלך הלילה על הדרקון הייתה הכי פחות מלהיבה עבורי.

כל הסצנות במעלה המלך היו בניחוח של פעם. אהבתי במיוחד גם את הסצנות עם ליטל פינגר, ג'יימי וכמובן חיזיון החתונה וגילוי שמו של ג'ון סנו למרות שחצי מהדברים האלו כבר ידעתי בגלל ספוילרים או תיאוריות מהספרים וכו'

אחלה פרק

That's the way the cookie crumbles

#376 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎21:31

wONnFWp.png

#377 ds123

ds123

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 775 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎21:44

WOW WOW WOW!!!!

איזה פרק

אני מתרגש יותר מידי מכדי להגיב עליו

3520yeg.jpg

#378 CHiPoPo

CHiPoPo

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 955 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎22:08

ואווו פשוט שלמות! הפרק הכי טוב בסדרה hands down!

כל סצינה הייתה מושלמת! סגרו כ"כ הרבה קצוות בפרק הזה.

אני לא רואה אותם פותרים את המלחמה עם המתים ועם סרסי בעונה הבאה (6 פרקים) אלא אם כן כל אחד יהיה סרט.

לא מאמין שעכשיו נחכה שנה+ בשביל הסדרה המדהימה הזאת!

#379 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎22:12

לוצי, זה לא מדויק, כי בראן פשוט היה מוחץ כל טיעון של בייליש, והיה יכול להוכיח בקלות לכל אחד מהנוכחים בחדר שיש לו את הכוח.

חוץ מזה שבדרך כלל בייליש לא כזה ששולף במקום, אלא מתכנן את המהלכים מראש בדייקנות. זה לא המקרה פה.

הסצנה הייתה צפויה, אבל הביצוע היה מעולה. זה אשכרה הרגיש כמו חיה שנתקעה במלכודת ומנסה להימלט ממנה בכל דרך אפשרית ולא מצליחה.

התמוגגתי מהסצנה הזו.

זיפק וקליפס, הדרך לסוף כנראה תהיה שונה, אבל מרטין ויוצרי הסדרה כבר אמרו שהסוף אמור להיות זהה במידה מסוימת.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#380 The Joker

The Joker

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,470 הודעות

נכתב ב- ‎28/08/2017‏, ‎22:48

Spoiler

תמונה שפורסמה

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים