שניר לקחת את מה שכתבתי כאילו כתבתי את זה עליך, ממש לא. אני כותב את זה כנגד התקשורת ואוהדי הליגה שהתגייסו השנה נגדנו. עכשיו, אני מבין שזה יותר פופולארי להיות נגד השולטת, וכנראה שגם אני הייתי בעד ב"ש השנה אם נגיד חס וחלילה הייתי אוהד חיפה, אבל זה ממש ברמה מגמתית שכולם מנסים להפיל אותנו ולחכות לזמן שנקרוס.
אני חושב שאתה אחד היחידים בארץ שיגיד שבית"ר שיחקה יותר טוב ממכבי לאורך העונה, לראיה ה23 נקודות הפרש שיש לנו ממכם. לכם היה פליאוף חלש אבל גם לנו, הפער הוא פחות יותר כזה בינינו. הניצחון שלכם בבלומפילד היה לא יותר מנס, ויכול לקרות פעם ב10 משחקים, ועובדה שבמשחק הבא שהפסדתם לנו (ה3-2) היה צריך להיגמר ב5-0 לנו.
בנוגע לעניין טב"ח וההוצאת חוץ, קצת נמאס לי לחזור על דברים אבל כמו שספארקי אמר - המון קבוצות עושות ועוד יעשו מהלכים דומים לזה, ההבדל הוא שאנחנו כבשנו. אם הייתם מכירים אותי במשחקי כדורגל (בבלומפילד ובשכונה) הייתם יודעים שאני כנראה אחד האנשים הכי הוגנים והכי מתפשרים בעולם, לא שזה דבר כזה חיובי אבל עדיין, ואני גם התביישתי שהוא עשה את זה. אבל מפה ועד העליהום המפגר הזה שעשו עליו ועל הקבוצה שלנו, כשאשכרה כל משחק מבזבזים נגדנו לפחות עשרים דקות (אתם בכלל קולטים מה הנתון הזה אומר??), עושים הצגות ובעצם מנסים להוציא נקודות בכל דרך מסריחה אבל חוקית שיש. אז למה שאנחנו נמשיך לסבול את זה? במועדון שמו קו ברור שלא עוצרים משחק אלא אם שופט מורה לכך וזה מה שקרה. קצת נמאס לעסוק בעניין הזה.