למזלנו הרצח של אבו חדיר הראה שאם המדינה לא תיקח אחריות נגד האויב, אנשים יקחו לידיים, דבר שמכריח את המדינה להפסיק להפקיר את תושבי הדרום....
אם אתה מזדהה עם רצח בכוונה תחילה של ילד ערבי, אתה אדם נחות פי כמה משחשבתי. הרצח של אבו חדיר הוא אולי הכואב ביותר שהיה מתחילת הסכסוך הזה (EVER), כי הוא מעיד על הידרדרות מוסרית של יהודים שלא חשבתי שקיימת. בצד השני יש טרוריסטים, לא אצלנו. בצד השני יש חלאות אדם שמסוגלים לרצוח ילדים, לא בצד שלי (או ככה לפחות האמנתי). החארות האלה לא מייצגים אותי בשום צורה ואני, כמו רוב העם (לפחות החלק השפוי ולא הפנאט שבו), מזדעזעים ומקווים שהם לא ייצאו מהכלא בחיים. נקמת ילד קטן לא ברא השטן - זה נכון כשעושים את זה נאצים, זה נכון כשטרוריסטים רוצחים שלושה ילדים באוטו וזה נכון כשיהודים עושים את זה לילד ערבי.
ואני לא יודע מאיפה צצו התמונות האלה של אבו חדיר, אבל הקביעה שלך שהוא מריע על רצח השלושה היא מאודדדדדדד קלושה (אם יש משהו ברור יותר מאחורי התמונות האלה אני אשמח לראות ולשמוע, אבל בחרת לשתף רק אותן אז אני מניח שזאת סתם תמונה שהוצאה מהקשרה לצרכים פוליטיים). שנית, גם אם הוא שמח וצוהל מהרצח של הנערים זה לא הופך אותו למטרה כשרה, בדיוק כפי שאם חו"ח ירצחו אותך ערבים, הדעות שלך ממש לא מהוות הצדקה כלשהי לכך וזה עדיין יהיה רצח נתעב לכל דבר.
לגבי הפלסטינים - הם אכן נמצאים בין הפטיש לסדן, ועצוב לי על כך, אבל כמאמר הקלישאה - החיים לא מושלמים. הם לא העם הראשון שנקלע למצב שכזה. כשבעלות הברית הפציצו את גרמניה והרגו גרמנים רבים שלא הצביעו להיטלר - האם בעלות הברית היו אשמות? האם הן היו צריכות להפסיד במלחמה כדי להימנע מפגיעה באזרחים? בפירוש לא. כפי שנאמר בווידאו שרץ בפייסבוק כבר כמה שבועות - במצבים כאלה, הרוב שוחר השלם איננו רלוונטי. העם הפלסטיני צריך להתקומם נגד החמאס. זה מפחיד, זה קשה, ימותו הרבה אנשים כתוצאה מכך, אבל האשמה היא לחלוטין על החמאס ועל הפלסטינים עצמם שהגיעו למצב הזה. כל עוד יורים רקטות מכיכרות ומרחובות עזה, לישראל יש את הזכות ואת החובה להגן על אזרחיה, גם במחיר של חפים מפשע שנהרגים. באופן טבעי אנחנו נעדיף שימותו פלסטינים במקום שימותו ישראלים, ולכן זה מה שקורה ויקרה. אנחנו לא צריכים להתנצל שאנחנו חזקים יותר ושהיכולות שלנו טובות יותר.