עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

ילד פלסטיני נהרג על ידי ישראל כל 3 ימים

• אנא התחבר בכדי להגיב
462 תגובות לנושא זה

#361 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎18:06

למזלנו הרצח של אבו חדיר הראה שאם המדינה לא תיקח אחריות נגד האויב, אנשים יקחו לידיים, דבר שמכריח את המדינה להפסיק להפקיר את תושבי הדרום....

אם אתה מזדהה עם רצח בכוונה תחילה של ילד ערבי, אתה אדם נחות פי כמה משחשבתי. הרצח של אבו חדיר הוא אולי הכואב ביותר שהיה מתחילת הסכסוך הזה (EVER), כי הוא מעיד על הידרדרות מוסרית של יהודים שלא חשבתי שקיימת. בצד השני יש טרוריסטים, לא אצלנו. בצד השני יש חלאות אדם שמסוגלים לרצוח ילדים, לא בצד שלי (או ככה לפחות האמנתי). החארות האלה לא מייצגים אותי בשום צורה ואני, כמו רוב העם (לפחות החלק השפוי ולא הפנאט שבו), מזדעזעים ומקווים שהם לא ייצאו מהכלא בחיים. נקמת ילד קטן לא ברא השטן - זה נכון כשעושים את זה נאצים, זה נכון כשטרוריסטים רוצחים שלושה ילדים באוטו וזה נכון כשיהודים עושים את זה לילד ערבי.

ואני לא יודע מאיפה צצו התמונות האלה של אבו חדיר, אבל הקביעה שלך שהוא מריע על רצח השלושה היא מאודדדדדדד קלושה (אם יש משהו ברור יותר מאחורי התמונות האלה אני אשמח לראות ולשמוע, אבל בחרת לשתף רק אותן אז אני מניח שזאת סתם תמונה שהוצאה מהקשרה לצרכים פוליטיים). שנית, גם אם הוא שמח וצוהל מהרצח של הנערים זה לא הופך אותו למטרה כשרה, בדיוק כפי שאם חו"ח ירצחו אותך ערבים, הדעות שלך ממש לא מהוות הצדקה כלשהי לכך וזה עדיין יהיה רצח נתעב לכל דבר.

לגבי הפלסטינים - הם אכן נמצאים בין הפטיש לסדן, ועצוב לי על כך, אבל כמאמר הקלישאה - החיים לא מושלמים. הם לא העם הראשון שנקלע למצב שכזה. כשבעלות הברית הפציצו את גרמניה והרגו גרמנים רבים שלא הצביעו להיטלר - האם בעלות הברית היו אשמות? האם הן היו צריכות להפסיד במלחמה כדי להימנע מפגיעה באזרחים? בפירוש לא. כפי שנאמר בווידאו שרץ בפייסבוק כבר כמה שבועות - במצבים כאלה, הרוב שוחר השלם איננו רלוונטי. העם הפלסטיני צריך להתקומם נגד החמאס. זה מפחיד, זה קשה, ימותו הרבה אנשים כתוצאה מכך, אבל האשמה היא לחלוטין על החמאס ועל הפלסטינים עצמם שהגיעו למצב הזה. כל עוד יורים רקטות מכיכרות ומרחובות עזה, לישראל יש את הזכות ואת החובה להגן על אזרחיה, גם במחיר של חפים מפשע שנהרגים. באופן טבעי אנחנו נעדיף שימותו פלסטינים במקום שימותו ישראלים, ולכן זה מה שקורה ויקרה. אנחנו לא צריכים להתנצל שאנחנו חזקים יותר ושהיכולות שלנו טובות יותר.

• אורפז., phone, Pamidor ו-2 אחרים אוהבים את זה

"אני לא יכול להשתנות! אני כמו זיקית - תמיד לטאה!"
-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#362 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎18:44

לירן חולצה אפורה מככב שוב! חחחח :lol:

64543902.jpg

• Spirit, אורפז., rotembal ו-1 אחר אוהבים את זה

#363 rotembal

rotembal

Oh by the way which one's pink

• ותיקים
  • 7,056 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎19:11

10532506_10152625252101018_4365905521122

:facepalm:

#364 אורפז.

אורפז.

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎19:20

כן, גם אני בעד הרג של חפים מפשע

שוב לא הבנת מה כתבת, או שסתם אין לך שמץ של מוסר?

גם אני נגד הרג של חפים מפשע :|

כאילו זה לא היה ברור ממה שכתבתי אחרי זה?

#365 Pyrophoenix

Pyrophoenix

Crow's Eye

• ותיקים
  • 6,129 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎20:03

#366 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎20:13

למזלנו הרצח של אבו חדיר הראה שאם המדינה לא תיקח אחריות נגד האויב, אנשים יקחו לידיים, דבר שמכריח את המדינה להפסיק להפקיר את תושבי הדרום....

אם אתה מזדהה עם רצח בכוונה תחילה של ילד ערבי, אתה אדם נחות פי כמה משחשבתי. הרצח של אבו חדיר הוא אולי הכואב ביותר שהיה מתחילת הסכסוך הזה (EVER), כי הוא מעיד על הידרדרות מוסרית של יהודים שלא חשבתי שקיימת. בצד השני יש טרוריסטים, לא אצלנו. בצד השני יש חלאות אדם שמסוגלים לרצוח ילדים, לא בצד שלי (או ככה לפחות האמנתי). החארות האלה לא מייצגים אותי בשום צורה ואני, כמו רוב העם (לפחות החלק השפוי ולא הפנאט שבו), מזדעזעים ומקווים שהם לא ייצאו מהכלא בחיים. נקמת ילד קטן לא ברא השטן - זה נכון כשעושים את זה נאצים, זה נכון כשטרוריסטים רוצחים שלושה ילדים באוטו וזה נכון כשיהודים עושים את זה לילד ערבי.

ואני לא יודע מאיפה צצו התמונות האלה של אבו חדיר, אבל הקביעה שלך שהוא מריע על רצח השלושה היא מאודדדדדדד קלושה (אם יש משהו ברור יותר מאחורי התמונות האלה אני אשמח לראות ולשמוע, אבל בחרת לשתף רק אותן אז אני מניח שזאת סתם תמונה שהוצאה מהקשרה לצרכים פוליטיים). שנית, גם אם הוא שמח וצוהל מהרצח של הנערים זה לא הופך אותו למטרה כשרה, בדיוק כפי שאם חו"ח ירצחו אותך ערבים, הדעות שלך ממש לא מהוות הצדקה כלשהי לכך וזה עדיין יהיה רצח נתעב לכל דבר.

לגבי הפלסטינים - הם אכן נמצאים בין הפטיש לסדן, ועצוב לי על כך, אבל כמאמר הקלישאה - החיים לא מושלמים. הם לא העם הראשון שנקלע למצב שכזה. כשבעלות הברית הפציצו את גרמניה והרגו גרמנים רבים שלא הצביעו להיטלר - האם בעלות הברית היו אשמות? האם הן היו צריכות להפסיד במלחמה כדי להימנע מפגיעה באזרחים? בפירוש לא. כפי שנאמר בווידאו שרץ בפייסבוק כבר כמה שבועות - במצבים כאלה, הרוב שוחר השלם איננו רלוונטי. העם הפלסטיני צריך להתקומם נגד החמאס. זה מפחיד, זה קשה, ימותו הרבה אנשים כתוצאה מכך, אבל האשמה היא לחלוטין על החמאס ועל הפלסטינים עצמם שהגיעו למצב הזה. כל עוד יורים רקטות מכיכרות ומרחובות עזה, לישראל יש את הזכות ואת החובה להגן על אזרחיה, גם במחיר של חפים מפשע שנהרגים. באופן טבעי אנחנו נעדיף שימותו פלסטינים במקום שימותו ישראלים, ולכן זה מה שקורה ויקרה. אנחנו לא צריכים להתנצל שאנחנו חזקים יותר ושהיכולות שלנו טובות יותר.

אין לתמונות הללו משמעות בכל מקרה, המחבלים היהודים בחרו את הילד באופן רנדומאלי. (יום לפני כן הם ניסו לחטוף ילד בן 9).

#367 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎20:19

סנדק, כל מה שכתבת בחצי השני מדויק, אבל יש בעיה, נהרגו ישראלים רבים וזה לא הזיז לאף אחד, והרצח של חדיר היה כמעין סטירת השקמה למדינה, אתה חושב שאם הוא לא היה נרצח היו יוצאים למבצע? ממש לא. הרצח שלו הדליק מהומות וצה"ל החליט לא לשתות עוד... בקשר לזה שהוא עושה שלוש, זה המידע שקיבלתי באינטרנט, אני לא שכן שלו ואני לא יודע עם הוא נכון... אתה יכול לרשום בגוגל מוחמד אבו חדיר בעד החטיפה ולהתרשם בעצמך.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#368 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎20:37

מעולה, אתר ימני קיצוני שמודיע בעצמו שאין לו מושג ממתי התמונות. אחלה מקורות יש לך. משפט כמו "אני לא יודע עם הוא נכון" הוא לא נכון בשתי רמות; האחת לשונית שלא אתעכב עליה, והשנייה היא שזה לא מה שהשתמע מהדברים שלך קודם. הצגת את זה כעובדה ואז כשאני בא ואומר כמה שזה נשמע מופרך, אתה בא וטוען שאתה לא יודע אם זה נכון. אז בשביל מה רשמת את זה, ועוד כעובדה? ונגיד שאני שמעתי באתר שמאלני קיצוני שדוד של מוחמד הוא קצין במג"ב או ששרה נתניהו מזמינה באופן קבוע מהחומוסייה של סבתא שלו? מה עם קצת בדיקה עצמית?

לגבי כל השאר - שוב, אתה כותב שטויות. צה"ל יצא למבצע נרחב כדי למצוא את הנערים האלה. עובדתית כאילו. היה מבצע, קראו לו "שובו אחים". באופן קשור אך אחר, "צוק איתן" התחיל כי ירו רקטות מעזה. לא כי צה"ל נהיה חם על הערבים.

לשימושך:

מעריב לנוער שלום,

אני מאמין לכל דבר שאני קורא באינטרנט, חסר ביסוס ככל שיהיה, ואני מסיק מסקנות הזויות ונטולות כל קשר למציאות. האם אני ילד?

• Sparkles אוהב את זה

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#369 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎21:05

לא עשיתי בדיקה כי זה לא עניין אותי,

חוץ מזה זה באמת נשמע לי הגיוני, אם חברי כנסת ערבים מרשים לעצמם להגיד שחמאס זה ארגון שחרור, שכל אחד מהם מתלהב שנחטפו 3 ילדים, הסטודנט לרופאה למשל. נבחרת אלג'יריה, לא חסר, נשמע לך הגיוני גם שהאלה ממג"ב סתם נתנו לדוד שלו מכות? הוא לא זרק אבנים? שפרס רצה לבקר ואמרו לו שיש מצב שיתקפו אותו, אם האבא היה בא לבקר אצל המתנחלים היו עושים לו משהו!?

נשמעת משפחה טובה, אני מקווה שאתה לא גזען כמוני ואין לך בעיה לצאת עם הבת שלהם.

התוצאה הסופית שרציתי התקבלה, חמאס קיבל סטירה, זה לא משנה עם הילד הזה היה בעד החטיפה, גם אם הם היו חוטפים את הילד בן 9 הייתה את אותה תוצאה...

נכון, אני יודע שיש לכם פתאום קצת אזעקות וזה לא נעים, יש ילדים שחוגגים בר מצווה כבר שכל החיים שלהם ככה...

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#370 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎21:31

אחי זאת מדינת היהודים, יש לנו לגיטמציה להמשיך שנים....

בכל מקום אחר היה זורקים אותם לים,

תראה את פוטין אמרו לו שיחרימו אותו אמר סבבה אין יותר גז,

אנחנו צריכים להגיד אין יותר מח יהודי, שימשיכו להילחם עם מקלות ואבנים.

עם כמה שאתה שמאלני וחושב שישראל זה עם כובש ונאצים והכל, אתה חייב להודות שכמעט כל מדינה אחרת הייתה משמידה אותם. פוטין, ארה"ב ואירופה היו מזיינים כל מדינה ששולחת עליהם טילים.

אתה באמת לא מבין שאנשים כמו פוטין הם הבעיה בעולם ולא משהו שצריך לשאוף אילו? באמת? דרך אגב, אל תכניס לי מילים לפה. 

שניר- אם אתה חושב שהמצב הנוכחי בו בישראל יש מליונים שנחשבים סוג ב' הוא מצב טוב אז אין לי כל כך מה להגיד לך. מדינה פלסטינית בשטחי 67 תקום גם אם האספסוף הישראלי ירצה וגם אם לא. 

במצב שבו תהיה להם מדינה והם יחליטו לתקוף אותנו נוכל להכריז עליהם מלחמה וצה"ל יוכל לתקוף בכל כוחו.

וכדאי שתבין משהו נורא חשוב (למרות שאני מאמין שאתה לא מסוגל להבין), מדינה יהודית לא נותנת לך אפשרות לבצע פשעי מלחמה. 

למה אתה הולך מסביב? כמו שאמרתי, לא רק פוטין, אלא כל העולם היה מגיב בצורה חריפה בהרבה לטילים שיורדים עליו מהאוויר כל יום. לא, אני לא בעד אנשים כמו פוטין, אבל אני מעריך שגם אתה מאמין שיש לנו זכות להגן על עצמנו. כולנו (טוב, רובנו) היינו מעדיפים שזה לא יהיה עם הרג של חפים מפשע, אבל מה הפתרון? כאילו באמת אני רוצה לדעת מה אתה חושב שישראל צריכה לעשות בתגובה לירי טילים מרצועת עזה?

רוב מדינות העולם לא כובשת לכן הן לא היו נקלעות למצבים כאלה. צריך לקפל את הכיבוש, כל עוד הכיבוש נמשך אנחנו נסבול מטרור פלסטיאני. אם אתה חושב שאם תפיל את החמאס אתה תבטל את היצרים הלאומיים של הפלסטינים אתה טועה.

#371 Godfather

Godfather

GoodFella

• Q-Fame
  • 6,775 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎21:32

נשמע שזה כן מעניין אותך. ולא משנה אם זה לא מעניין אותך, אתה כותב משהו, תוודא שזה אמת, או שתציג את זה כמשהו שאתה לא יודע אם הוא אמת. זה פשוט עניין של בגרות ורצינות, ואם אתה מצפה שאנשים ייקחו אותך ברצינות אז ככה אתה חייב לנהוג. ושוב, ממש לא רלוונטי מה הילד הזה חשב. גם אם הוא צהל משמחה כשחטפו את הנערים זה לא הופך את זה בסדר להרוג אותו, כפי שזה לא יהיה בסדר להרוג אותך. ולגבי שצף העובדות שאין לי כוח לבדוק כי אני לא רואה בך מקור אמין - הן לא רלוונטיות בשום צורה לדיון אז לא מבין בכלל למה כתבת אותן, ולכן לא אגיב.

הרצח של אבו חדיר לא שייך למבצע, ממשלת ישראל היא לא ממשלה צמאת דם אלא גוף רציונלי (במידה) שפועל צבאית כשיש סיבה לפעולה צבאית, קרי רקטות אל ערי ישראל. אם אתה חושב שמה שהרוצחים של אבו חדיר השיגו זה שזה חימם את צה"ל על הערבים והוביל להפצצות בעזה, צר לי אבל אין לי מה לומר חוץ מזה שאתה טיפש באופן אמפירי.

וגם השורה האחרונה של ההודעה שלך לא ממש קשורה לעולם ולא מובן לי למה כתבת אותה.

-טרייסי ג'ורדן, 30 רוק

#372 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:03

נשמע שזה כן מעניין אותך. ולא משנה אם זה לא מעניין אותך, אתה כותב משהו, תוודא שזה אמת, או שתציג את זה כמשהו שאתה לא יודע אם הוא אמת. זה פשוט עניין של בגרות ורצינות, ואם אתה מצפה שאנשים ייקחו אותך ברצינות אז ככה אתה חייב לנהוג. ושוב, ממש לא רלוונטי מה הילד הזה חשב. גם אם הוא צהל משמחה כשחטפו את הנערים זה לא הופך את זה בסדר להרוג אותו, כפי שזה לא יהיה בסדר להרוג אותך. ולגבי שצף העובדות שאין לי כוח לבדוק כי אני לא רואה בך מקור אמין - הן לא רלוונטיות בשום צורה לדיון אז לא מבין בכלל למה כתבת אותן, ולכן לא אגיב.

הרצח של אבו חדיר לא שייך למבצע, ממשלת ישראל היא לא ממשלה צמאת דם אלא גוף רציונלי (במידה) שפועל צבאית כשיש סיבה לפעולה צבאית, קרי רקטות אל ערי ישראל. אם אתה חושב שמה שהרוצחים של אבו חדיר השיגו זה שזה חימם את צה"ל על הערבים והוביל להפצצות בעזה, צר לי אבל אין לי מה לומר חוץ מזה שאתה טיפש באופן אמפירי.

וגם השורה האחרונה של ההודעה שלך לא ממש קשורה לעולם ולא מובן לי למה כתבת אותה.

אתה חושב שאין קשר בין הרצח של חדיר למבצע?!

נחטפו הנערים, גילו שהם נרצחו, נקמו במוחמד, הצית את האש, אין סוף קאסמים לכל הארץ, אחרי 48 שעות יש מבצע, פורצים למכבי ת"א לפייסבוק, חמאסניק נולד,

אתה באמת חושב שבלי הרצח של מוחמד וכל המהומות של הבני דודים היה מבצע? חחחחח זה רק מראה באיזה בועה אתה חי....

הרקטות קיימות כל הזמן, רק במרכז זה די חדש, 

וסתם לחדד, אני לא חושב שהרוצחים אמרו לעצמם בוא נהרוג ערבי וזה יגרום למדינה לטפל במצב, הם סה"כ רצו לנקום, דבר גרר דבר ואחד מהדברים זה הרצח שלו, והאימפקט שלו הוא חלק גדול מאוד במבצע.

בקשר לתמונות שפרסמתי, ככה קראתי, האמנתי, יותר קל לי להאמין, אני לא מכיר תנועה של 3, אני מכיר V אני מכיר את התנועה של הרוקיסטים, מכיר שולם, ברוגז, ואפילו דאק פייס.

היה לי נראה לי הגיוני, לך לא? סבבה, תפעיל את השיקול דעת שלך....

כמו שהנחת שבאתר השני זה חרטא, אתה יכול להניח גם עלי, לא ממש אכפת לי. לא רוצה לבדוק את שאר הדברים אל תבדוק...

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#373 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:06

חחחחח גדול!

https://www.facebook...&type=2

#374 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:08

עם כמה שאתה שמאלני וחושב שישראל זה עם כובש ונאצים והכל, אתה חייב להודות שכמעט כל מדינה אחרת הייתה משמידה אותם. פוטין, ארה"ב ואירופה היו מזיינים כל מדינה ששולחת עליהם טילים.

אתה באמת לא מבין שאנשים כמו פוטין הם הבעיה בעולם ולא משהו שצריך לשאוף אילו? באמת? דרך אגב, אל תכניס לי מילים לפה. 

שניר- אם אתה חושב שהמצב הנוכחי בו בישראל יש מליונים שנחשבים סוג ב' הוא מצב טוב אז אין לי כל כך מה להגיד לך. מדינה פלסטינית בשטחי 67 תקום גם אם האספסוף הישראלי ירצה וגם אם לא. 

במצב שבו תהיה להם מדינה והם יחליטו לתקוף אותנו נוכל להכריז עליהם מלחמה וצה"ל יוכל לתקוף בכל כוחו.

וכדאי שתבין משהו נורא חשוב (למרות שאני מאמין שאתה לא מסוגל להבין), מדינה יהודית לא נותנת לך אפשרות לבצע פשעי מלחמה. 

למה אתה הולך מסביב? כמו שאמרתי, לא רק פוטין, אלא כל העולם היה מגיב בצורה חריפה בהרבה לטילים שיורדים עליו מהאוויר כל יום. לא, אני לא בעד אנשים כמו פוטין, אבל אני מעריך שגם אתה מאמין שיש לנו זכות להגן על עצמנו. כולנו (טוב, רובנו) היינו מעדיפים שזה לא יהיה עם הרג של חפים מפשע, אבל מה הפתרון? כאילו באמת אני רוצה לדעת מה אתה חושב שישראל צריכה לעשות בתגובה לירי טילים מרצועת עזה?

רוב מדינות העולם לא כובשת לכן הן לא היו נקלעות למצבים כאלה. צריך לקפל את הכיבוש, כל עוד הכיבוש נמשך אנחנו נסבול מטרור פלסטיאני. אם אתה חושב שאם תפיל את החמאס אתה תבטל את היצרים הלאומיים של הפלסטינים אתה טועה.

החמאס זה ארגון פונדמנטלסטי דתי קיצוני ואין לפעולות שלו שום קשר לכיבוש;  הוא לא מקבל את עצם נוכחתך כאן באדמה הזו. "כל עוד הכיבוש נמשך אנחנו נסבול מטרור פלסטיאני" - אין שום הצדקה לטרור כלפי אוכלוסיה חפה מפשע וגם אם תקום מדינה פלסטינית הטרור האסלאמי ימשך. אגב, גם סין כובשת בטיבט, את זה ידעת?

אתה מדבר בסיסמאות ריקות וחלולות, כאלו שמגיעות מרקע של תעמולה פלסטינית. ושלא ישתמע לא נכון - אני מתנגד להתנחלויות מבודדות ולשלטון הצבאי בשטחים.

#375 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:16

10492404_770896856265343_677477669916227

#376 הנסיך המדליק

הנסיך המדליק

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 795 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:19

החמאס זה ארגון פונדמנטלסטי דתי קיצוני ואין לפעולות שלו שום קשר לכיבוש;  הוא לא מקבל את עצם נוכחתך כאן באדמה הזו. "כל עוד הכיבוש נמשך אנחנו נסבול מטרור פלסטיאני" - אין שום הצדקה לטרור כלפי אוכלוסיה חפה מפשע וגם אם תקום מדינה פלסטינית הטרור האסלאמי ימשך. אגב, גם סין כובשת בטיבט, את זה ידעת?

אתה מדבר בסיסמאות ריקות וחלולות, כאלו שמגיעות מרקע של תעמולה פלסטינית. ושלא ישתמע לא נכון - אני מתנגד להתנחלויות מבודדות ולשלטון הצבאי בשטחים.

סין סיפחה את טיבט לפי מה שאני יודע ובכל מקרה כתבתי רוב מדינות העולם במיוחד בשביל מקרים כאלה.

בטח שיש לפעולות של החמאס קשר לכיבוש. החמאס הוא אכן פונדמנטלסטי אבל לא מדובר פה בדעא"ש או אל קידע (הוא אפילו מדכא ומרסן גופים כאלה ברצועה). מנהיגי החמאס מודעים לכך שיותר מגובלות 67 הם לא יקבלו (אפילו שכתוב מה שכתוב בחוקה שלהם). להגיד שהחמאס עושה את הטרור שלו בגלל הגיהאד ולא בגלל הכיבוש והמצור על עזה זה סיסמאות תעמולה ריקות מתוכן של הימין. 

#377 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:26

הצעה,

כל מי שחושב שהם לא חיות ושהם בני אדם טובים שוכרי שלום יעבור לגור בעזה, אם אחרי שנה ישאר מישהו חי , נתן להם את גבולות 67, WIN WIN, או שאין יותר שמאלנים וקיבלנו לגיטמציה, או שלא יהיה עוד טרור ונחיה בשלום ביחד,

מישהו פה מתנדב? כי אני לא סומך עליהם....

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#378 Pamidor

Pamidor

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 465 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:30

סין סיפחה את טיבט לפי מה שאני יודע ובכל מקרה כתבתי רוב מדינות העולם במיוחד בשביל מקרים כאלה.

בטח שיש לפעולות של החמאס קשר לכיבוש. החמאס הוא אכן פונדמנטלסטי אבל לא מדובר פה בדעא"ש או אל קידע (הוא אפילו מדכא ומרסן גופים כאלה ברצועה). מנהיגי החמאס מודעים לכך שיותר מגובלות 67 הם לא יקבלו (אפילו שכתוב מה שכתוב בחוקה שלהם). להגיד שהחמאס עושה את הטרור שלו בגלל הגיהאד ולא בגלל הכיבוש והמצור על עזה זה סיסמאות תעמולה ריקות מתוכן של הימין. 

רק בכדי שנבין את ההגיון שלך - אתה טוען שאילולא חמאס היה נמצא במצור בעזה וישראל הייתה מתנתקת ממנו מבחינה אזרחית וכלכלית - הוא היה מפסיק לירות רקטות על ישראל?

לצערי, אתה קורבן של פרופגנדה מצד השמאל הרדיקלי.

בעת הזו אמליץ לך לקרוא על כמה מיתוסים שאולי יגרמו לך לשנות את דעתך, ואת זה, במקרה, כתב לא ימני קיצוני גדול או תומך של "מסיבת התה", אלא ליברל ודמוקרט כמוני. קוראים לו פרופ' אלן דרשוביץ. 

http://www.thepost.c...=EE&0r9VQ=FLDJJ

#379 Asailow

Asailow

אני בחבר'ה

• Q-Fame
  • 574 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:30

כיבוש??? זאת האדמה והמדינה שלנו. מה כיבוש? יהודה-יהודי, מה לא ברור פה?

אם נחזור לגבולות 67, מה אתה חושב? שחמאס יתפרק? לא, הוא ימשיך לפעול עד שישמיד את כל היהודים(בחלומות).
אם אתה חושב אחרת, אתה חי באשליות. צר לי לומר לך. הם פשוט גאים מדי, צה"ל מפרק אותם בעזה והם עדיין ממשיכים בשלהם.

תמונה שפורסמה

#380 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎16/07/2014‏, ‎22:35

כיבוש??? זאת האדמה והמדינה שלנו. מה כיבוש? יהודה-יהודי, מה לא ברור פה?

אם נחזור לגבולות 67, מה אתה חושב? שחמאס יתפרק? לא, הוא ימשיך לפעול עד שישמיד את כל היהודים(בחלומות).
אם אתה חושב אחרת, אתה חי באשליות. צר לי לומר לך. הם פשוט גאים מדי, צה"ל מפרק אותם בעזה והם עדיין ממשיכים בשלהם.

גם אותך העירו היום חחחחחחחחחחחחח

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים