נו באמת שניר, קודם כל, מאיפה אתה יודע שג'ורדי פנה ישירות לדסה ואזולאי? או אם מכבי בכלל פנתה אליהם? יש לך מושג בכלל? שואל ברצינות.
דבר שני, אם ג'ורדי פנה אליהם באישור של טביב, הכל בסדר. זה חוקי לגמרי ולגיטימי. ואני מניח שזה מה שקורה בפועל.
לקבוצה אסור בשום פנים ואופן לפנות לשחקן תחת חוזה. אפשר לפנות לסוכן שלו בשאלה אם יש על מה לדבר, וזהו. כל דבר מעבר לכך שלא באישור המועדון אסור ומקבלים על זה עונשים כבדים. אז אם יש לך מידע אחר, תשתף, כי גם אני לא תומך בהתנהגות כזו של מכבי.
אני פשוט עושה 1 ועוד 1, נראה לכם שוורמוט לא ידע לפני הדרבי שמחר הוא במכבי?
נראה לך שאלי דסה חתם על חוזה ל3 שנים בלי אופציה יציאה (גם לאירופה) ופתאום רוצה לעבור למכבי?
זה מצחיק, כי אצל בן אמרתם שזאת ההוכחה שהוא רוצה מכבי ובדסה זה פתאום שונה?
עונשים? אי אפשר להוכיח בחיים, אלה אם כן עשו לג'ורדי אמבוש ושמו מלא מצלמות נסתרות,
הוא פונה דרך מקורב וזהו, סזאר ארסו אמר שבמשחק עצמו(!!!!) שאלו אותו על החוזה שלו ועל אם הוא רוצה לעבור לחיפה.
ורמוט וידין זה באמת שמות שהוא פנה, עליהם אין אבל איזו הוכחה או משו ודאי, חוץ מהגיון.
ושהוא הגיע הוא גם פנה לקטן, וזה קטן אמר במילים שלו, אבל אחרי שהוא פרש, באחד הראיונות שהיו.
הוא לא אמר את זה בקטע של לבוא נגד ג'ורדי, אלא בקטע של אתה יודע, היו הצעות כשעוד הייתי שחקן חיפה. ואז אמר שגורדי פנה.
גם יעקב שחר בזמנו האשים אותו בזה. אבל אם כמה שזה עונשים כבדים, זה חרטא, כי אני מאמין שכולם עושים את זה בדרך כזו או אחרת, גם שחר.
מדוייק ביותר.