עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

דיבורי ספורט

• אנא התחבר בכדי להגיב
1260 תגובות לנושא זה

#361 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎07/07/2015‏, ‎16:08

נו באמת שניר, קודם כל, מאיפה אתה יודע שג'ורדי פנה ישירות לדסה ואזולאי? או אם מכבי בכלל פנתה אליהם? יש לך מושג בכלל? שואל ברצינות.
דבר שני, אם ג'ורדי פנה אליהם באישור של טביב, הכל בסדר. זה חוקי לגמרי ולגיטימי. ואני מניח שזה מה שקורה בפועל.
לקבוצה אסור בשום פנים ואופן לפנות לשחקן תחת חוזה. אפשר לפנות לסוכן שלו בשאלה אם יש על מה לדבר, וזהו. כל דבר מעבר לכך שלא באישור המועדון אסור ומקבלים על זה עונשים כבדים. אז אם יש לך מידע אחר, תשתף, כי גם אני לא תומך בהתנהגות כזו של מכבי.

אני פשוט עושה 1 ועוד 1, נראה לכם שוורמוט לא ידע לפני הדרבי שמחר הוא במכבי?

נראה לך שאלי דסה חתם על חוזה ל3 שנים בלי אופציה יציאה (גם לאירופה) ופתאום רוצה לעבור למכבי?

זה מצחיק, כי אצל בן אמרתם שזאת ההוכחה שהוא רוצה מכבי ובדסה זה פתאום שונה?

עונשים? אי אפשר להוכיח בחיים, אלה אם כן עשו לג'ורדי אמבוש ושמו מלא מצלמות נסתרות,

הוא פונה דרך מקורב וזהו, סזאר ארסו אמר שבמשחק עצמו(!!!!)  שאלו אותו על החוזה שלו ועל אם הוא רוצה לעבור לחיפה.

ורמוט וידין זה באמת שמות שהוא פנה, עליהם אין אבל איזו הוכחה או משו ודאי, חוץ מהגיון.

ושהוא הגיע הוא גם פנה לקטן, וזה קטן אמר במילים שלו, אבל אחרי שהוא פרש, באחד הראיונות שהיו.
הוא לא אמר את זה בקטע של לבוא נגד ג'ורדי, אלא בקטע של אתה יודע, היו הצעות כשעוד הייתי שחקן חיפה. ואז אמר שגורדי פנה.

גם יעקב שחר בזמנו האשים אותו בזה. אבל אם כמה שזה עונשים כבדים, זה חרטא, כי אני מאמין שכולם עושים את זה בדרך כזו או אחרת, גם שחר.

מדוייק ביותר.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#362 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎08/07/2015‏, ‎18:11

נו באמת שניר, קודם כל, מאיפה אתה יודע שג'ורדי פנה ישירות לדסה ואזולאי? או אם מכבי בכלל פנתה אליהם? יש לך מושג בכלל? שואל ברצינות.
דבר שני, אם ג'ורדי פנה אליהם באישור של טביב, הכל בסדר. זה חוקי לגמרי ולגיטימי. ואני מניח שזה מה שקורה בפועל.
לקבוצה אסור בשום פנים ואופן לפנות לשחקן תחת חוזה. אפשר לפנות לסוכן שלו בשאלה אם יש על מה לדבר, וזהו. כל דבר מעבר לכך שלא באישור המועדון אסור ומקבלים על זה עונשים כבדים. אז אם יש לך מידע אחר, תשתף, כי גם אני לא תומך בהתנהגות כזו של מכבי.

אני פשוט עושה 1 ועוד 1, נראה לכם שוורמוט לא ידע לפני הדרבי שמחר הוא במכבי?

נראה לך שאלי דסה חתם על חוזה ל3 שנים בלי אופציה יציאה (גם לאירופה) ופתאום רוצה לעבור למכבי?

זה מצחיק, כי אצל בן אמרתם שזאת ההוכחה שהוא רוצה מכבי ובדסה זה פתאום שונה?

עונשים? אי אפשר להוכיח בחיים, אלה אם כן עשו לג'ורדי אמבוש ושמו מלא מצלמות נסתרות,

הוא פונה דרך מקורב וזהו, סזאר ארסו אמר שבמשחק עצמו(!!!!)  שאלו אותו על החוזה שלו ועל אם הוא רוצה לעבור לחיפה.

ורמוט וידין זה באמת שמות שהוא פנה, עליהם אין אבל איזו הוכחה או משו ודאי, חוץ מהגיון.

ושהוא הגיע הוא גם פנה לקטן, וזה קטן אמר במילים שלו, אבל אחרי שהוא פרש, באחד הראיונות שהיו.
הוא לא אמר את זה בקטע של לבוא נגד ג'ורדי, אלא בקטע של אתה יודע, היו הצעות כשעוד הייתי שחקן חיפה. ואז אמר שגורדי פנה.

גם יעקב שחר בזמנו האשים אותו בזה. אבל אם כמה שזה עונשים כבדים, זה חרטא, כי אני מאמין שכולם עושים את זה בדרך כזו או אחרת, גם שחר.

מדוייק ביותר.

מה? מה קשור וורמוט? הכל נעשה באישור ובידיעה של רמון, ולכן חוקי.

היו מגעים בין מכבי לוורמוט עוד בקיץ, שוב, באישור של הפועל, אבל וורמוט עוד התלבט ומשך את זה הרבה זמן וג'ורדי החליט לחכות עם זה. לכן המגעים בדרבי היו מאוד מאוד קצרים, הבנתי שנמשכו פחות מכמה שעות.

לא יודע אם באמת היו שיחות לפני הדרבי עצמו, אבל גם אם כן, אולי זה מסריח, אבל כשר לחלוטין. אין עם זה שום בעיה חוקית.

מאיפה אתה יודע שדסה רוצה לעבור למכבי עכשיו? לא ראיתי שום אזכור לזה.

מעניין מה שאתה אומר, כי הקהל של מכבי דווקא הבין שאין שום מגעים בגזרה שלו, אלא מול טביב בלבד שמעוניין לעשות קופה.

שוב, למיטב הבנתי, מותר לפנות לשחקן ולשאול אותו אם הוא מעוניין להגיע לקבוצה ויש על מה לדבר, וכנראה שבזה הסתכמה הפנייה של ג'ורדי לקטן וידין.

אבל עזבו, זו כבר סטייה גדולה מהנושא. גם אם ג'ורדי באמת עשה את זה, אין בכלל פרופורציות למה שהפועל עושה במקרה של רייכרט.

היא חותרת תחת מכבי ותחת החוזה של רייכרט בפה מלא, והיא צריכה להיענש בחומרה. הלוואי ויישרף המועדון המסריח והבכייני הזה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#363 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎08/07/2015‏, ‎19:38

אני חייב להגיד שיש לי הרגשה שהשנה באר שבע תעשה צעד קדימה ותיקח אליפות.
לאו דווקא בגלל ההחתמה של שהר. אבל הם עשו כמה שינויים טובים השנה, שהר, צדק, נאווקמה.
אני באמת חושב שהשנה יתחבר להם והם יקחו.

#364 tashad

tashad

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 622 הודעות

נכתב ב- ‎08/07/2015‏, ‎19:41

גם משנה מקום (אצטדיון חדש) משנה מזל . 

#365 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2015‏, ‎00:09

דווקא העניין הזה לא ממש האיר פנים בשנים האחרונות. נתניה ירדה ליגה בשנה שחנכה את האצטדיון, הפועל ומכבי פ"ת ירדו שתיהן ללאומית באותה שנה שנחנך אצטדיון המושבה ובוא נדבר על סמי עופר ומכבי חיפה השנה..

#366 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2015‏, ‎02:30

דווקא העניין הזה לא ממש האיר פנים בשנים האחרונות. נתניה ירדה ליגה בשנה שחנכה את האצטדיון, הפועל ומכבי פ"ת ירדו שתיהן ללאומית באותה שנה שנחנך אצטדיון המושבה ובוא נדבר על סמי עופר ומכבי חיפה השנה..

אתה יכול להוסיף לרשימה את  ביתר שקיבלה את טדי שהיא בליגה לאומית.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#367 Shai10

Shai10

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• Q-Fame
  • 1,477 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2015‏, ‎10:38

אם בית"ר קיבלה את טדי בלאומית זה אומר שטדי רק עזר לה, כי היא עלתה ומאז לא ירדה.....

מה בית"ר תעשה היום? צריך ניצחון בשביל שיהיה עוד ניקוד לישראל.

Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי

#368 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2015‏, ‎13:42

איזה ניקוד אחי, עם כל הכבוד המשחק היום לא יעלה כמעט ניקוד לישראל מאחר והיריבה היא יריבה ברמה נמוכה וגם זה רק סיבוב ראשון. את הנקודות האמיתיות מקבלים בבתים של הליגות האלה, ככה שמכבי מובילה את הטבלה אחרי ההופעה המוצלחת באירופית לפני שנתיים.

#369 Shai10

Shai10

• Q-Fame
  • 1,477 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2015‏, ‎15:06

כל צבירת נקודות של קבוצה ישראלית מעלה את הניקוד גם לכל שאר הקבוצות. למשל, על התיקו של בית"ר מכבי קיבלה 0.125 נק'.

ככה שאני אשמח שכל קבוצה ישראלית תצבור כמה שיותר נקודות, גם אם תודח לפני הבתים.

Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי

#370 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2015‏, ‎17:51

זה כן, ברור שעדיף שכל הקבוצות הישראליות יגיעו כמה שיותר רחוק. זה אמור להיות אינטרס של כל האוהדים.

מה שכן באתי להגיד מקודם זה שהנק' שמשיגים ממשחקים בשלבים האלה הן מינוריות. כמובן שעדיין עדיף שיעברו...

#371 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎09/07/2015‏, ‎18:03

זה כן, ברור שעדיף שכל הקבוצות הישראליות יגיעו כמה שיותר רחוק. זה אמור להיות אינטרס של כל האוהדים.

מה שכן באתי להגיד מקודם זה שהנק' שמשיגים ממשחקים בשלבים האלה הן מינוריות. כמובן שעדיין עדיף שיעברו...

אם אני לא טועה, ניצחון של בית"ר מקנה עוד רבע נקודה לכל הישראליות. ככה שאם נניח שבית"ר מקבלת עוד הגרלה נוחה בסיבוב הבא ומוציאה עוד ניצחון ותיקו, זה כבר 0.75 נקודה למכבי ושאר הישראליות.

זה לא מעט בכלל, ועוד יש את באר שבע וק"ש שיכולות לצבור עוד קצת. מכבי חייבת השנה לעבור את הסיבוב השלישי, כי אם כן, אנחנו כנראה נהיה מדורגים די גבוה בשנה הבאה.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#372 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2015‏, ‎00:52

עומר תשים משקפיים. :)

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#373 Shai10

Shai10

• Q-Fame
  • 1,477 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2015‏, ‎10:40

אם אני לא טועה, ניצחון של בית"ר מקנה עוד רבע נקודה לכל הישראליות. ככה שאם נניח שבית"ר מקבלת עוד הגרלה נוחה בסיבוב הבא ומוציאה עוד ניצחון ותיקו, זה כבר 0.75 נקודה למכבי ושאר הישראליות.

זה לא מעט בכלל, ועוד יש את באר שבע וק"ש שיכולות לצבור עוד קצת. מכבי חייבת השנה לעבור את הסיבוב השלישי, כי אם כן, אנחנו כנראה נהיה מדורגים די גבוה בשנה הבאה.

אם ניתן השנה עונה כמו עם סוזה, שנה הבאה אנחנו מדורגים בוודאות בסיבוב השלישי וסיכוי גבוה שגם בפלייאוף האלופות.

בגלל זה אני בסדר עם זה שנגיע השנה "רק" לבתים של האירופית, ואז שנה הבאה כבר נוכל לדבר ברצינות על האלופות.

כמובן שהצלחה של שאר הקבוצות הישראליות תסייע לנו מאוד בזה, ועל הדרך גם תביא אותן עייפות לליגה.

Yarden אומר/ת:
שי
Yarden אומר/ת:
אתה המלך החדש שלי

#374 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎10/07/2015‏, ‎19:25

דולב המשחק היום בין פדרר למארי זה בדיוק מה שדיברנו עליו.

מארי היה באמת טוב, אבל מול פדרר ששיחק מדהים היום, אין לו סיכוי.

• dorel310 אוהב את זה

#375 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,271 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2015‏, ‎16:02

דולב המשחק היום בין פדרר למארי זה בדיוק מה שדיברנו עליו.

מארי היה באמת טוב, אבל מול פדרר ששיחק מדהים היום, אין לו סיכוי.

מארי היה טוב? זה היה המשחק הכי גרוע שלו מאז ההפסד לפדרר בגמר ווימבלדון 2012. אני לא מוריד מפדרר שדפק פה משחק כאילו הוא לא בן 34. הוא שיחק מדהים אבל מארי היה פשוט זוועה.

ואגב, טניס נשים זה הספורט הכי חובבני שיש. זה מדהים כמה גרועות אפשר להיות. 

#376 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,271 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2015‏, ‎16:46

מוגורוסה אשכרה חזרה מ5-1, שברה פעמיים, ונשברה בסוף על ה-0. איזה חובבני זה וואו

#377 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2015‏, ‎17:29

וואלה אני לא יודע על מה אתה מדבר... מארי שיחק מצויין ולראייה הסטטיסטיקה שמראה כמה מארי היה קרוב לפדרר, ועם זאת כמה רחוק:

נק' שבירה - מארי 47      51 פדרר

כמות הווינרים הכוללת עמדה על 172 למארי ו188 לפדרר, כשמארי מנצח בכמות הווינרים בחבטות כף היד וגב היד, כמעט שווה בנקודות בקו האחורי וההבדלים בינהם בסופו של דבר באו בעליות של פדרר לרשת, שם לקח את מירב הנקודות, ולמרות זאת גם בעלייה לרשת מארי עם אחוזים טובים יותר.

פדרר ניצח ב2 שוברי שוויון ופשוט נתן משחק מדהים ברגעי הקלאץ' אבל באותה המידה מארי גם יכל לקחת את המשחק הזה 3-0. ההבדלים בין השחקנים זה בדיוק מה שאמרתי, בסופו של דבר ועם כל הכבוד למארי ולטניס הלא פחות ממדהים שהוא נותן בקריירה שלו, עדיין יש פער תהומי בינו לבין פדרר. הוא בחיים לא ישתווה לשחק הגדול בהיסטוריה שכבר מעבר לשיאו. גם לא לג'וקוביץ' שכבר כמה שנים מוביל את הענף, ולא לנדאל עם ה14 תארי גראנד סלאם שלו.

#378 Dolevv

Dolevv

• ותיקים
  • 10,271 הודעות

נכתב ב- ‎11/07/2015‏, ‎18:24

פדרר ניצח בשני שוברי שיוויון? הוא ניצח 7-5 7-5 6-4 אחי. מארי לא היה קרוב אפילו פעם אחת לשבור את רוג'ר. הכי קרוב הוא הגיע ל40-40 נראה לי. בכל משחקון הגשה שני מארי התקשה בזמן שפדרר הגיש כאילו הוא רודיק.

שמע למארי היו נקודות יפות, אין ספק, אבל אם היית רגיל לראות אותו כל משחק כמוני, היית יודע כמה הוא היה רע אתמול, וכמות האנפורסד ארורס שלו היתה גבוהה מבדר"כ. 

#379 RonB

RonB

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 668 הודעות

נכתב ב- ‎14/07/2015‏, ‎17:16

ערוץ הספורט לא ישדר יותר את הליגה הספרדית:

http://b.walla.co.il/item/2872691

#380 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎14/07/2015‏, ‎17:30

איזה מכה זה בשבילם, זה הדבר היחיד שהיה להם.
הם נשארים עכשיו רק עם ליגת האלופות שזה משו שיש הרבה חודשים מתים ואז לא יהיה להם מה לשדר בתכלס חח

מעניין מי יהיו השדרים בוואן

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים