הליגה האנגלית 2013/14
נכתב ב- 01/05/2014, 07:04
אתה יודע שהמאזן של מוריניו בשנתיים האחרונות נגד ברצלונה הוא 4 ניצחונות 3 תוצאות תיקו והפסד אחד?
ברור שאתה לא יודע.
באמת שדשנו בנושא הזה הרבה ואני רואה שהשנאה שלכם אליו וההשפעה של התקשורת עליכם גדולה מדי כך שאין טעם עוד להתווכח.
לטעמי ולדעת עוד אנשים שמבינים כדורגל הוא אחד מהמאמנים הטובים בהיסטוריה - עם התוצאות שלו אי אפשר להתווכח - אל תתווכחו איתי, תתווכחו עם הקורות חיים שלו.
נכתב ב- 01/05/2014, 09:38
מה אתה עושה לי שנתיים? אביחי אתה לא בסדר, אתה משתמש בכל מיני דברים, איך שנח לך....
רק ההודעה האחרונה שלך לדוגמא, בשנתיים האחרונות?
אתה מציג את זה כאילו יש לו הפסד אחד. אבל בוא נראה באמת את הסטטיסטיקה שלו:
מוריניו נגד ברצלונה -
בריאל מדריד 17 משחקים.
6 הפסדים
6 תיקו
5 ניצחונות
מאזן שלילי!
בצ'לסי
2 ניצחונות 2 הפסדים ו2 תיקו. מאזן שווה.
באינטר
1 ניצחון
1 תיקו
2 הפסד
מאזן שלילי
ככה שלמעשה, אין לו מאזן חיובי על ברצלונה בכל ההיסטוריה שלו. ואתה בוחר את השנתיים האחרונות ומציג כאילו הוא הפסיד פעם אחת.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 01/05/2014, 10:27
אני בוחר את השנתיים האחרונות שלו כי לבחון אותו בשנה הראשונה שלו בריאל מדריד זה לא צודק.
לאחר שבשנה הראשונה הוא בנה את הקבוצה (והפסיד לברצלונה בחצי הגמר בגלל השיפוט) - החל מהשנה השנייה ריאל מדריד עמדה ראש בראש עם ברצלונה והייתה טובה יותר.
באינטר אי אפשר להחשיב את ההפסד לברצלונה בקאמפ-נואו 1-0 כי למרות ההפסד (בעשרה שחקנים) אינטר עלתה לגמר.
וחוצמזה אינטר זו לא ריאל מדריד! ובמיוחד לא הייתה בזמן ההוא ברצלונה!
ריאל מדריד של מוריניו לימדה את העולם איך לנצח את ברצלונה - והיה ניתן לראות באותה שנה שיופ היינקס למד דבר או שתיים מריאל מדריד על ברצלונה.
נכתב ב- 01/05/2014, 10:56
האמת? אני לא זוכר את המשחקים האלה, ואני לא יודע אם ראיתי אותם....
מה זה לא צודק לשפוט את השנה הראשונה שלו? למה הוא מקבל רק חסד? אני לא אוהב שעושים זיגזג,
אם אתה מדבר סטיסטיקה, תחשיב את הכל, אם אתה מדבר על הנייר, תחשיב את הכל....
כמו שאתה אומר שצ'לסי קבוצה צעירה, ואז אתה אומר לא בלי השוער שני כי הוא זקן, ובלי זה ובלי ההוא.
זה לא הולך ככה, השוואה צריכה להיות טוטאלית, לא איפה שנח לך.....
1-0 לא נחשב כי הם עלו? מה זה השטויות האלה... הם הפסידו את המשחק. אם היה לו שיא של נגיד 100 נצחונות רצוף, ואז היה את המשחק הזה היית ממשיך לספור לו נצחונות? לא.
הוא הפסיד, הוא עלה בסופו של דבר, אבל הפסיד.
10 שחקנים זה חלק מהמשחק. תאמין לי שכל הקבוצות בעולם סבלו וגם נהנו מזה....
ד"א אין ספק שאינטר זה לא ריאל מדריד, בגלל זה חילקתי לך פר קבוצה שהוא אימן....
אביחי, אין ספק שהוא מאמן טוב, אני לא חושב שהוא צריך לאמן את נתניה. פשוט הבעיה היא שהוא אוהב להציג דברים בצורה שהוא תותח.
כמו עם החילוף אז, מה כתבת פה? איזה חילופים של מוריניו, כאילו מוריניו הביא את הגול ולא השחקן,
אבל הפעם 4 דקות אחרי שאטו נכנס, הוא עושה פנדל.... למה אתם כועסים על אטו הפעם ולא על מוריניו? לזה אני מתכוון שאתם נותנים לו רק חסד....
ונושא אחר לחלוטין, דיאגו קוסטה לא מצליח להניח את הכדור על הנקודה, ולי אישית באמת היה נראה שיש שם בעיה, הראו שהכדור תמיד זז לו, הגיע לו צהוב לדעתכם? (לא שהצהוב הזה משנה משהו עכשיו)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 01/05/2014, 11:30
מה זה לא צודק לשפוט את השנה הראשונה שלו? למה הוא מקבל רק חסד? אני לא אוהב שעושים זיגזג,
כמו שאתה אומר שצ'לסי קבוצה צעירה, ואז אתה אומר לא בלי השוער שני כי הוא זקן, ובלי זה ובלי ההוא.
אביחי, אין ספק שהוא מאמן טוב, אני לא חושב שהוא צריך לאמן את נתניה. פשוט הבעיה היא שהוא אוהב להציג דברים בצורה שהוא תותח.
כמו עם החילוף אז, מה כתבת פה? איזה חילופים של מוריניו, כאילו מוריניו הביא את הגול ולא השחקן,
נכתב ב- 01/05/2014, 12:34
שניר לפני הסטטיסטיקה - יש כדורגל. יש לאמן שחקנים, יש להגיד לשחקנים איך אתה מצפה שהם ישחקו, יש ללמד אותם את זה, יש לקחת בחשבון שזה לוקח זמן.אתה נוטה לזלזל באינטליגנציה של המשחק, מאמן הוא לא קוסם, הוא לא עושה הוקוס פוקוס. לשם השוואה דיאגו סימואנה הגיע לאתלטיקו בשנה הראשונה שלווקיבל בראש באותה שנה גם מריאל מדריד וגם מברצלונה. הנה עברו שנתיים, ואתלטיקו מדריד נהייתה קבוצה מפחידה - למה? כי לוקח זמן למאמן לבנות את מה שהוא רוצה,לוקח לשחקנים זמן להתרגל למה שהמאמן רוצה.תקן אותי אם אני טועה, אבל כדורגל לא בראש מעיינך, אתה רואה פה ושם משחקים, אבל לא עוקב ממש (אולי חוץ משל באיירן), לכן אתה רואה את הדברים בצורה שטחית (לא מעביר עלייך שום ביקורת, להיפך - אני מנסה להסביר ומקווה שתקח את זה בצורה טובה)כמו שאתה אומר - לא ראית את המשחקים האלה של ריאל-ברצלונה ולא ממש עקבת אחרי הכדורגל שריאל הציגה תחת מוריניו - אז זה לא הוגן לבוא ולהגיד לי,אחד שראה כל משחק ומשחק מאז שמוריניו הגיע לריאל שהוא דוגל בכדורגל הגנתי וכו'. בשנים האלה ראיתי שגם בשנה הראשונה שלו בריאל, ריאל התקשתה מאוד (למרות שהבקיעו מעל ל-100 שערים),אבל כן ראיתי דרך, כן ראיתי שהקבוצה משתפרת ממשחק למשחק, וכן ראיתי בעונה השנייה שלו איך היא הייתה הקבוצה הטובה באירופה.תראה איזה כדורגל מדהים.
הוא אף פעם לא אהב להציג את הדברים בצורה שהוא תותח - אף פעם! תמיד הוא השתמש בשחקנים שלו ואמר "כשאנחנו מנצחים זה כולם, כשאנחנו מפסידים זה רק אני".שניר, זה שוב מראה שאתה ניזון מהתקשורת הישראלית, התקשורת שבעצמה שונאת את מוריניו ואוהבת להוציא אותו כל פעם מחדש כ"אויב ציבור".אני אגיד לך עוד משהו, אחרי המשחק (של החילוף והגול) באו ושאלו אותו "איך ידעת שבה יבקיע?" הוא הצטנע ואמר "מזל".למה הצטנע? כי לאחר המשחק הזה כל שחקני צ'לסי היללו את מאמנם בפוסט מאצ' ואמרו שכל השבוע מוריניו עבד על תכנית ב', תכנית שתהיה לקראת סוף המשחק,וכולם אמרו שמוריניו אמר להם מה לעשות, איך לשחק עם שלושה חלוצים שהוא יכניס למשחק נגד קבוצה שלא רגילה לזה - לכן כשאמרתי איזה חילוף של מוריניוהתכוונתי לשפן שהוא שלף מהכובע.והנה, בזמנך הפנוי, תראה כמה סרטונים ותבין מי זה הבנאדם:
נתחיל קודם כל באני לא לוקח קשה, אני גם תמיד מודה שטעיתי אם מתקנים אותי ולא מחפש להתווכח ולצאת צודק.
עכשיו אני אשתדל לענות לך להכל, אם יש משהו שאתה רוצה תגובה מיוחדת, בכיף, רק תציין...
בקשר לרואה כדורגל? אז ככה, קודם כל אני כן רואה הרבה כדורגל, אני לא רואה ליגות של חול, ולמעשה דווקא את באיירן השנה בקושי ראיתי (רק בליגת האלופות וגם זה לא הכל, כי לא אהבתי את הסגנון משחק של השנה, אתה יכול לבדוק כמה פעמים כתבתי את זה) בארץ אני רואה המון כדורגל. לא פחות ממך, ואני נוסע לכל משחק בית בטדי כמעט. (יש לי מנוי.)
שאמרתי שלא ראיתי את המשחקים התכוונתי דווקא למשחקי של פורטו / אינטר, סופר-קלאסיקו כמעט תמיד אני רואה, אני אפילו זוכר תוצאות....
ניזון מהתקשורת הישראלית? אני דווקא הכי דעה משלי, אני מסתכל על סגנון המשחק שלו, על התגובות בנצחונות, על התגובות בהפסדים.... שהוא ניצח את ברצלונה הוא הצטלם עם היד עושה 3!!!!
(שד"א אם אני לא טועה ההפרש הכי גדול שהוא ניצח אותם זה ב2 שערים, והוא קיבל מהם 5, אני אז לא ראיתי את פפ עושה 5 בתמונות בטוויטר.)
זה שהוא אומר להם לשרוף זמן כמו שנערת ליווי מבזבזת זמן על מציצה.
זה שהוא מזלזל באוהדים שטסו (צ'ך) לראות משחק של הקבוצה האהובה שלהם, וסה"כ רוצים לראות כדורגל יפה....
אולי כאן אני שונה ממכם, אבל אני מעדיף לראות את הקבוצה שלי נלחמת, והופכת את העולם ומפסידה 2-1, מאשר לראות אותם מבזבזים זמן, וכל כדור בועטים לטיזינאבי, ושיגמר ב0-0.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 01/05/2014, 12:50
תראה, כדורגל ישראלי אני לא רואה ואין לי אהדה מסוימת כלפי קבוצה - כך שבארץ אין ספק שאתה רואה הרבה יותר כדורגל ישראלי.
תראה, מוריניו משתמש בכלים שיש לו, ואם אין לו כלים לעשות התקפה, הוא יעשה הגנה - וזה מה שהוא עושה בצ'לסי השנה.
כשהוא היה בריאל מדריד, בכל משחק חוץ בצ'מפיונס הוא שיחק בלי מערך נסוג.
נגד דורטמונד ב-4-1 אפילו ביקרו אותו על זה שהוא שיחק פתוח מדי.
אי אפשר להציג כדורגל יפה אם אין לך כלים להציג כדורגל יפה, ואי אפשר להציג כדורגל יפה אם אין לך באלאנס בכל העמדות.
מוריניו מכיר את צ'לסי יותר טוב ממה שאתה או אני מכירים אותה - הוא משתמש במה שיש לו.לא ראיתי אתכם אומרים משהו.
אתה לא יודע אם מוריניו אמר להם לבזבז זמן או לא, כל אחד בכדורגל היום עושה את זה לעיתים.
אבל אתמול כשאתלטיקו עשו זאת ב-1-1 לא ראיתי אתכם אומרים משהו.
למה אתה לא מבקר את אנצ'לוטי שלא ממש בא לשחק כדורגל פתוח נגד באיירן? כי הם הבקיעו, כי ההתקפות מתפרצות שלהם היו מסוכנות,
כי יש להם עם מי לעשות התקפות מתפרצות, כי הם רגילים לעשות התקפות מתפרצות, כי הם קבוצה מוכנה.
אתם יותר מדי יפי נפש... או שפשוט מסתכלים על המשחק בצורה שטחית.
לבוא ולבקר את מוריניו על משחק הגנה זה קל, אבל אתם לא יודעים להסתכל אל תוך הקנקן.
נכתב ב- 01/05/2014, 12:58
אח שלי אין קנקן להסתכל עליו...
אגב, הוא הפסיד 6 מתוך 8 החצאי גמר שהגיע אליהם, טיפה לוזר הייתי אומר.
נכתב ב- 01/05/2014, 13:13
יש קנקן. ומי שמבין בכדורגל רואה אותו.
לוזר? אם הוא לוזר אז פרגוסון אבא שלו.
הסטטיסטיקה שלו בצ'מפיונס הכי טובה משל כל המאמנים בהיסטוריה. להגיע עם צ'לסי לחצי גמר בעונה כזאת ולקרוא לו לוזר - נו באמת, אתה אידיוט.
נכתב ב- 01/05/2014, 13:21
יש הבדל בין לשרוף זמן אם פתאום השחקן שוכח לקשור את הנעליים, לבין שתי בלמים שמוסרים אחד לשני 100 מסירות.
הראשון מקובל עליי,
אתמול אתלתיקו לא שרפו זמן!!! אתה מדבר על הפנדל? שלקח לו 3 דקות? זכותו, היה 1-1 כל המשחק על הכתפיים שלו, והוא לא מצליח לסדר את הכדור, ראו במצלמה אפילו שאחרי שהוא מניח את הכדור הוא מתגלגל לו קצת, זכותו להניח כמו שהוא רוצה (ואם אתה לא מסתכל על זה רק בצורה שיטחית, אתה יודע שזה גם חשוב לביטחון שלך להרגיש שהכדור כמו שצריך)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 03/05/2014, 21:09
ארסנל וונגר זכו בונגר קאפ כמה שזה עצוב מה שנהיה מארסנל
למה לא מפטרים את ונגר ?
נכתב ב- 06/05/2014, 03:27
מישהו אמר לוזרפול ?
נכתב ב- 07/05/2014, 22:38
תענוג של פיאנלה במשחק של סיטי, טורה בעונה מדהימה.
נכתב ב- 13/05/2014, 15:56
http://sport2.thepos...l/content/98116
חחח יפה אני אוהב קטעים כאלה בספורט, שאנשים "קשוחים" מראים את הצד המצחיק שלהם באירועים מסויימים.
נכתב ב- 13/05/2014, 18:47
http://sport2.thepos...l/content/98116
חחח יפה אני אוהב קטעים כאלה בספורט, שאנשים "קשוחים" מראים את הצד המצחיק שלהם באירועים מסויימים.
חחחחחח ממה ששמעתי ווב שוטר לא ?
נכתב ב- 13/05/2014, 23:47
כן.
נכתב ב- 17/05/2014, 20:36
ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווהוווווווווווווווווווווווווווווווווו
נכתב ב- 17/05/2014, 21:47
מזל טוב דולב, מגיע לך לשמוח :-)
קצת נחת מארסנל, כל הכבוד על הקאמבק.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים