שודדים דורשים את כספך או את חייך, נשים דורשות את שניהם
ציטוטים גדולים
נכתב ב- 14/06/2010, 23:41
נכתב ב- 15/06/2010, 04:51
נכתב ב- 21/06/2010, 17:12
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 23/06/2010, 00:53
Winston Churchill
אגב, זה היה בMW2 מי שזוכר... Shepherd אמר את זה
When You Do Something You've Never Done Before,
No matter how poorly it turns out,
You're on your way to doing it better next time
נכתב ב- 23/06/2010, 01:06
נכתב ב- 05/07/2010, 16:08
נכתב ב- 22/07/2010, 00:56
"I have noticed that the people who are late are often so much jollier than the people who have to wait for them."
- E. V. Lucas
"Realism...has no more to do with reality than anything else."
- Hob Broun
"Democracy is a device that ensures we shall be governed no better than we deserve."
- George Bernard Shaw
נכתב ב- 29/07/2010, 20:38
"The shortest distance between two points is under construction." -Noelie Altito.
נכתב ב- 29/07/2010, 20:40
פרויד
נכתב ב- 29/07/2010, 22:54
תרמתי הרבה, תרמו גם לי בכך שתרשמו דרכי, תודה
#371 אורח_omer323_*
נכתב ב- 29/07/2010, 23:17
דאגלס אדאמס.
גאון!
נכתב ב- 31/07/2010, 02:34
יש מספר אינסופי של עולמות, פשוט משום שקיים מרחב אינסופי של חלל שהם יכולים להמצא בו. על כל פנים, לא כל אחד מהם מיושב, ולפי כך חייב להיות מספר סופי של עולמות מיושבים. כל מספר סופי שנחלק באינסוף הוא בקירוב גבוה דיו - לא כלום - ועל כן אפשר לומר כי האוכלוסייה הממוצעת של כל הפלנטות ביקום היא אפס, מכן נובע כי אוכלוסיית היקום כולו היא גם כן אפס, וכי אותם אנשים שתפגוש מזמן לזמן הם תוצרים של דמיון מעוות ותו לא.
דאגלס אדאמס.
גאון!
-
#373 אורח_omer323_*
נכתב ב- 31/07/2010, 03:18
יש מספר אינסופי של עולמות, פשוט משום שקיים מרחב אינסופי של חלל שהם יכולים להמצא בו. על כל פנים, לא כל אחד מהם מיושב, ולפי כך חייב להיות מספר סופי של עולמות מיושבים. כל מספר סופי שנחלק באינסוף הוא בקירוב גבוה דיו - לא כלום - ועל כן אפשר לומר כי האוכלוסייה הממוצעת של כל הפלנטות ביקום היא אפס, מכן נובע כי אוכלוסיית היקום כולו היא גם כן אפס, וכי אותם אנשים שתפגוש מזמן לזמן הם תוצרים של דמיון מעוות ותו לא.
דאגלס אדאמס.
גאון!
אשמח אם תפרט יותר
נכתב ב- 31/07/2010, 03:20
דאגלס אדאמס.
גאון!
אשמח אם תפרט יותר
#375 אורח_omer323_*
נכתב ב- 31/07/2010, 03:30
נכתב ב- 31/07/2010, 18:38
המסקנה אולי נכונה (שצפיפות אוכלוסיית היקום היא אפס, לא הפאדיחה שהוא כתב אחריה), אבל ה'הוכחה' היא שטות גמורה ותו לא.יש מספר אינסופי של עולמות, פשוט משום שקיים מרחב אינסופי של חלל שהם יכולים להמצא בו. על כל פנים, לא כל אחד מהם מיושב, ולפי כך חייב להיות מספר סופי של עולמות מיושבים. כל מספר סופי שנחלק באינסוף הוא בקירוב גבוה דיו - לא כלום - ועל כן אפשר לומר כי האוכלוסייה הממוצעת של כל הפלנטות ביקום היא אפס, מכן נובע כי אוכלוסיית היקום כולו היא גם כן אפס, וכי אותם אנשים שתפגוש מזמן לזמן הם תוצרים של דמיון מעוות ותו לא.
דאגלס אדאמס.
גאון!
1) אם קיים מרחב אינסופי של חלל זה לא אומר שיש מספר אינסופי של עולמות.
2) זה שלא כל אחד מהם מיושב, לא אומר שרק מספר סופי מיושב.
עוצמת הכוכבים היא בת מנייה (גם אם היא סופית וגם אם היא אינסופית), ובפרט ניתן לסדר את הכוכבים בסדרה עולה (כמו המספרים הטבעיים, לתת מספר לכל כוכב).
ברגע שנתת לכל כוכב מספר, הנח שכל מספר זוגי לא מיושב. קיבלת שלא כל אחד מהם מיושב, ועדיין מספר העולמות המיושבים אינסופי.
#377 אורח_omer323_*
נכתב ב- 31/07/2010, 18:59
המסקנה אולי נכונה (שצפיפות אוכלוסיית היקום היא אפס, לא הפאדיחה שהוא כתב אחריה), אבל ה'הוכחה' היא שטות גמורה ותו לא.יש מספר אינסופי של עולמות, פשוט משום שקיים מרחב אינסופי של חלל שהם יכולים להמצא בו. על כל פנים, לא כל אחד מהם מיושב, ולפי כך חייב להיות מספר סופי של עולמות מיושבים. כל מספר סופי שנחלק באינסוף הוא בקירוב גבוה דיו - לא כלום - ועל כן אפשר לומר כי האוכלוסייה הממוצעת של כל הפלנטות ביקום היא אפס, מכן נובע כי אוכלוסיית היקום כולו היא גם כן אפס, וכי אותם אנשים שתפגוש מזמן לזמן הם תוצרים של דמיון מעוות ותו לא.
דאגלס אדאמס.
גאון!
עוצמת הכוכבים היא בת מנייה (גם אם היא סופית וגם אם היא אינסופית), ובפרט ניתן לסדר את הכוכבים בסדרה עולה (כמו המספרים הטבעיים, לתת מספר לכל כוכב).
ברגע שנתת לכל כוכב מספר, הנח שכל מספר זוגי לא מיושב. קיבלת שלא כל אחד מהם מיושב, ועדיין מספר העולמות המיושבים אינסופי.
קודם כל, ברור לי שהתאוריה לא נכונה... ההוכחה שסותרת את התאוריה היא, אני ואתה
אבל... ביססת את כל ההסבר שלך על זה שאין מספר אינסופי של עולמות, ועל זה אפשר להתווכח שעות
קודם צריך להסכים על זה שיש להם מרחב אינסופי להמצא בו , שהיקום אינסופי
אחכ אפשר לדון אם זה אומר שיש מספר אינסופי או לא
לפי דעתי עצמת הכוכבים לא בת מנייה ובגלל זה התאוריה שלך שגויה
אבל כמו שאמרתי, אפשר להתווכח על זה שעות, ואני מעדיף שלא להתחיל, כי זה פשוט לא יגמר, וגם אין לי (ואני מאמין שגם לך) מספיק ידע בשביל לטעון טענות מבוססות בוויכוח
נכתב ב- 31/07/2010, 19:07
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 31/07/2010, 19:21
לא ביססתי את ההסבר שלי על זה שאין מספר אינסופי של עולמות.המסקנה אולי נכונה (שצפיפות אוכלוסיית היקום היא אפס, לא הפאדיחה שהוא כתב אחריה), אבל ה'הוכחה' היא שטות גמורה ותו לא.יש מספר אינסופי של עולמות, פשוט משום שקיים מרחב אינסופי של חלל שהם יכולים להמצא בו. על כל פנים, לא כל אחד מהם מיושב, ולפי כך חייב להיות מספר סופי של עולמות מיושבים. כל מספר סופי שנחלק באינסוף הוא בקירוב גבוה דיו - לא כלום - ועל כן אפשר לומר כי האוכלוסייה הממוצעת של כל הפלנטות ביקום היא אפס, מכן נובע כי אוכלוסיית היקום כולו היא גם כן אפס, וכי אותם אנשים שתפגוש מזמן לזמן הם תוצרים של דמיון מעוות ותו לא.
דאגלס אדאמס.
גאון!
קודם כל, ברור לי שהתאוריה לא נכונה... ההוכחה שסותרת את התאוריה היא, אני ואתה
אבל... ביססת את כל ההסבר שלך על זה שאין מספר אינסופי של עולמות, ועל זה אפשר להתווכח שעות
קודם צריך להסכים על זה שיש להם מרחב אינסופי להמצא בו , שהיקום אינסופי
אחכ אפשר לדון אם זה אומר שיש מספר אינסופי או לא
לפי דעתי עצמת הכוכבים לא בת מנייה ובגלל זה התאוריה שלך שגויה
אבל כמו שאמרתי, אפשר להתווכח על זה שעות, ואני מעדיף שלא להתחיל, כי זה פשוט לא יגמר, וגם אין לי (ואני מאמין שגם לך) מספיק ידע בשביל לטעון טענות מבוססות בוויכוח
אמרתי שאם יש מספר אינסופי של עולמות, זה לא בהכרח נכון מה שהוא אמר ע"י דוגמה נגדית.
ואם יש מספר סופי של עולמות, אז הוא בכל מקרה טועה כי מספר סופי שונה מאפס חלקי מספר סופי לא שווה לאפס.
דבר שני - אתה חושב שעוצמת הכוכבים יותר גדולה מעוצמת הרציונלים?
נניח שאנחנו חיים במספר מימדים סופי, n. כלומר, אנחנו חיים בR^n.
נוכל לעשות התאמה חח"ע בין כל כוכב ביקום כולו לבין סדרה של n מספרים רציונלים, כלומר איבר בQ^n (זה אפשרי כי אין שני כוכבים שנמצאים באותה נקודה).
לכן, נקבל שעוצמת הכוכבים היא קטנה שווה לעוצמת המספרים הרציונלים בחזקת n (ששוה לעוצמת המספרים הרציונלים, ששוה לעוצמת המספרים הטבעיים).
בפרט עוצמת הכוכבים היא בת מניה, אולם אין לי מושג אם היא אינסופית או סופית.
#380 אורח_omer323_*
נכתב ב- 31/07/2010, 19:24
אני אניח שאתה צודק,כי זה נראה שאתה יודע מה אתה אומר
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים