אשכול ספאם
נכתב ב- 14/06/2012, 09:55
נכתב ב- 14/06/2012, 10:54
לא קיבלת את ההודעה של נייט?שלושה ימים לא הייתי פה ונייטדיזיין קיבל טרול, איך זה קרה?
נכתב ב- 14/06/2012, 10:56
נכתב ב- 14/06/2012, 11:57
אני בטוח שעוד משתמשים קיבלו.
נכתב ב- 14/06/2012, 13:43
נכתב ב- 14/06/2012, 13:59
הוא אמר שרק אלה שמשתתפים באשכול הפוליטיקה קיבלו.למה לא קיבלתי? אני מרגיש לא מיוחד
נכתב ב- 14/06/2012, 17:31
לא שאני מסכים עם הדעות של עב"ב ואילן, אבל הדרך שבה ND עשה את זה היה אינפינטילית לחלוטין.
- ZIPC אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 14/06/2012, 18:42
בקשר לספרטקוס, לא יודע מה אנשים יצאו נגד הסדרה, ראיתי כבר 4 פרקים והיא סבבה בנתיים
אגב קליפס אני צריך את עזרתך בנוגע לסיגריות האלקטרוניות.
אני רוצה לקנות 2 להורים שלי כדי שיפסיקו להסריח לי את האוטו ובכללי שאולי (בתקווה) יפסיקו לעשן.
השאלה היא איזה חברה הכי מומלצת, והאם היא ממש מדמה סיגריה אמיתית (עשן, טעם וכו'..)?
תודה
האמת שאני לא מבין גדול בדגמים שקיימים בשוק, אני סתם עושה כסף טוב מזה מהצד חח
אני מוכר רק דגם אחד, שכאן בארץ מוכרים אותו ב120 שקל, ואני קונה אותו מאתר סיני ב-12 ומוכר ב40.
מה שאני מוכר זה רק נותן אשליה לאנשים, לא באמת אפשר להפסיק לעשן איתו.
הוא עושה את העבודה, הוא מוציא עשן ומדמה סיגריה, וכן יש טעם של טבק, מלבורו, פרלמנט...ואפילו בטעמי פירות אם אתה רוצה.
הצד החלש שלו זה הסוללה, רק 190 MAH, שזה אומר שזה מספיק לאחר טעינה רק שעתיים שלוש בשימוש רציף.
היותר יקרות עם סוללה בהרבה יותר חזקה ונראת קצת אחרת...
אם אתה רוצה לקנות את הדגם שאני מדבר עליו בשביל להתנסות, או סתם לראות איך זה נראה ועובד אז הנה הלינק
http://www.tinydeal....ill-p-2805.html
- Heisenberg אוהב את זה
נכתב ב- 14/06/2012, 19:26
בקשר לספרטקוס, לא יודע מה אנשים יצאו נגד הסדרה, ראיתי כבר 4 פרקים והיא סבבה בנתיים
אגב קליפס אני צריך את עזרתך בנוגע לסיגריות האלקטרוניות.
אני רוצה לקנות 2 להורים שלי כדי שיפסיקו להסריח לי את האוטו ובכללי שאולי (בתקווה) יפסיקו לעשן.
השאלה היא איזה חברה הכי מומלצת, והאם היא ממש מדמה סיגריה אמיתית (עשן, טעם וכו'..)?
תודה
האמת שאני לא מבין גדול בדגמים שקיימים בשוק, אני סתם עושה כסף טוב מזה מהצד חח
אני מוכר רק דגם אחד, שכאן בארץ מוכרים אותו ב120 שקל, ואני קונה אותו מאתר סיני ב-12 ומוכר ב40.
מה שאני מוכר זה רק נותן אשליה לאנשים, לא באמת אפשר להפסיק לעשן איתו.
הוא עושה את העבודה, הוא מוציא עשן ומדמה סיגריה, וכן יש טעם של טבק, מלבורו, פרלמנט...ואפילו בטעמי פירות אם אתה רוצה.
הצד החלש שלו זה הסוללה, רק 190 MAH, שזה אומר שזה מספיק לאחר טעינה רק שעתיים שלוש בשימוש רציף.
היותר יקרות עם סוללה בהרבה יותר חזקה ונראת קצת אחרת...
אם אתה רוצה לקנות את הדגם שאני מדבר עליו בשביל להתנסות, או סתם לראות איך זה נראה ועובד אז הנה הלינק
http://www.tinydeal....ill-p-2805.html
וחוץ מהלטעין צריך לעשות עוד משהו?
נכתב ב- 14/06/2012, 19:38
אתה מקבל 10, כל פילטר נגמר אחרי בערך 40 -50 שאיפות מהניסיון האישי שלי.
אתה יכול לקנות אותם גם לחוד אחר כך, דולר וקצת לחבילה.
אתה יכול לראות שם ביקורות וידאו שהגולשים עשו, ותמונות וכאלה.
שמע, בשביל 12 שקל היא עושה עבודה מצוינת...במיוחד שקופסת סיגריות עולה היום מעל 20 שקל, גם הגרועות שמבניהם.
זאת עסקה טובה, ובגלל זה אני מוכר יותר מאחד לאנשים, שמבקשים ממני אותה בכמויות.
- Heisenberg אוהב את זה
נכתב ב- 14/06/2012, 22:18
נכתב ב- 14/06/2012, 23:59
גם אם אתה תלוי באלקטרונית זה לא פוגע בך או משהו, זה סתם נראה אדיוטי.בשלב מסויים אמורים להפסיק לעשן לגמרי או שנהיים תלותיים באלקטרונית?
נכתב ב- 15/06/2012, 01:27
- HomerSimpson אוהב את זה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 15/06/2012, 02:10
את החומר הממכר שזה הניקוטין זה נותן, פשוט בלי שאר החומרים הרעילים והמסרטנים של הסיגריה.בשלב מסויים אמורים להפסיק לעשן לגמרי או שנהיים תלותיים באלקטרונית?
ככה שאני לא יודע כמה זה אפקטיבי, כמו שאמרתי בהודעה הקודמת שלי - אשליה בלבד.
דווקא זה לא נראה אדיוטי, זה נראה ועובד אחד לאחד כמו סיגריה אמיתית.גם אם אתה תלוי באלקטרונית זה לא פוגע בך או משהו, זה סתם נראה אדיוטי.
בשלב מסויים אמורים להפסיק לעשן לגמרי או שנהיים תלותיים באלקטרונית?
זה מוצר מדבקה תכלס, הכל מיוצר בסין...אותה סיגריה רק משווקת כמותג..נותנים לה שם ורצים עם זה.
אפילו ג'וני דפ עשה לזה יחסי ציבור בסרט חח
http://www.youtube.com/watch?v=DOJDm9wcxTw
עזוב אותך נוסטלגיות שניר, יש לך אותי...זה לא מספיק? חחחבל שהפורום לא כמו פעם, אולי על הנייר כן, אבל חסרה לי האוירה של פעם.
נכתב ב- 15/06/2012, 02:38
אולי לא כולם קיבלו, בכל מקרה,
עב"ב לא יודע לשמור על פה שלו, ואז מתלונן שאחרים יותר מהירים ממנו.
"פליטות מקלדת" עלק הן אמירות לכל דבר, וגם לי זה קרה ואין לי בעיה שיתפסו אותי ואני אסביר, עב"ב בחר לא להסביר (היה איזה הסבר מפגר על מטפורה שלא משכנע אפילו את עצמו) אלא לחסום אותי כדי שלא יצטרך להגיב ולהתמודד עם האמת.
אין לי בעיה שיחסום, אבל לראייה, כבר קראו לי בפורום סרטן, היטלר, ועוד ועוד, על כל אלו אף אחד לא קיבל אף עונש, לא נזיפה, כנראה שיש פה משטרת מחשבות - סתימת פיות.
אני מרוצה שגרמתי לו לחסום אותי, רק הראתי כמה הוא מפחד וטועה, בן אדם שיודע שהוא צודק לא יפעיל אמצעים לא כשרים, רק בנאדם שמפחד.
הוא איבד כל לגיטימיות, זרק את כל הערכים שלו לפח ונתן דרור ליצרים שלו שגם ככה היו בכוונה להשתיק אותי כי אף פעם לא הסכמתי איתו על שום דבר ותמיד ידעתי להתקיל אותו.
הרי הוא יכל להגיד טעיתי, אני מצטער, המשפט לא היה במקום, אבל אפילו התנצלות כזו לא הייתה, הרי אם הוא טוען שזו הייתה טעות, למה הוא לא ניסה לכפר על הטעות, להתנצל?
את אותו הדבר שהוא טוען ש"עשיתי" לו, אילן עשה לי בדיוק עם מקרה אחר, ושם נחשו מה, לא חסמו אותו.
הטיעון שלו זה "הפורום שלי" אז אם זה הפורום שלו, אני באמת מעדיף לא לכתוב שם.
עד שהוא הצטרף לאשכול לא הייתה לאף אחד כוונה לנעול את האשכול או לחסום משתמש על דבר כזה או אחר, כנראה שהוא הביא איתו משהו מאוד רע.
עד לפעם הבאה,
NightDesign
!!!Lucky son of a gun
איך הקדמת אותי ימניאק!?!?!!
ועוד השתדלתי כל כך קשה... יש לי כבר קואליציה רחבה יותר מביבי.
נראה כאילו אתה בפולטיקה "היזנברג" לא קטן בזכות עצמך, שובבון שכמוך.
תעשה לעצמך טובה, ותמחק גם את היוזר הזה לאלתר. חפש מקום אחר לא דו-פרצופי.
פורם הפוך על הפוך - את הטרולים הם מאמצים לקרבם, ואת הנפשות הטובות הם מנדים, oh joy.
ביי, אחי, אתה תחסר.
...All by myself
נכתב ב- 15/06/2012, 02:54
ידעתי שפורום פוליטיקה יהיה אסון, פילג את כולם
לחשוב שעד לא ממזמן היתה כאן אוירה של ילדי הפרחים, פיס אנד לאב חח
נכתב ב- 15/06/2012, 06:35
מתי זה קרה?לחשוב שעד לא ממזמן היתה כאן אוירה של ילדי הפרחים, פיס אנד לאב חח
- Sparkles ו Geralt of Rivia אוהבים את זה
נכתב ב- 15/06/2012, 11:02
אולי לא תמיד היתה אהבה גדולה בן כולם, אבל כיבדו אחד את השני.
אני תמיד נותן את הדוגמא שלי ושל דוראל, אנחנו כמעט לא מסכימים על כלום, אבל בחיי שאני אוהב אותו ומכבד, והוא זורם...שזה הכי חשוב.
קחו דברים בקלות, בכלל...לדעתי פוליטיקה זה משהו שאתה צריך לשמור לעצמך.
בחיי היום יום זה באמת לא מעניין, צריך למקד את האנרגיות והזמן על עצמך ועל הסובבים אותך, חבל על העצבים.
בפעם המיליון שאני אני מצטט את רון קופמן - דעה זה כמו רקטום, לכל אחד יש ;-)
נכתב ב- 15/06/2012, 11:51
נכתב ב- 15/06/2012, 12:01
חחחחחחחחחחחחחחhttp://www.mynet.co....4242169,00.html
חח השכבה שלי אבל לא, לא לקחתי בקטע הזה חח.
4 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 4 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים