עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#37741 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:20

חס וחלילה משהו רע, לא תשמע ממני משהו קיצוני אף פעם, מכבד אותם.
זה שמפריע לי לראות מה שהם עושים בפומבי זה משהו שאני לא יכול לקבל אותו.
אני בעד שכל אחד ישמור את חיי המין שלו בחדר המיטות בבית.

פשוט אמרתי בגלל שיש לך חברים שהם גייז אתה מבין את המצוקה שלהם יותר מאיתנו.
אבל זה לא אומר שאתה צריך להתעלם גם משאר האפליות שקיימות.

#37742 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:24

ג'ראלט, אין במצעד הזה עירום מלא. נייטדיזיין מדבר כנראה על מקרים בודדים של טופלס, שלא מצאתי שום תיעוד שהם קיימים, ואם הם קיימים אז ברור שזה ממעיט מהלגיטימיות שלו.
נייטדיזיין, כן, הם לא מחויבים להסתכל אם זה מפריע להם. הם מתלבשים איך שהם רוצים, ואין בזה בעיה.

קליפס, זה אומר שאתה בעד שזוגות סטרייטים לא יתנשקו ולא יחזיקו ידיים ברחוב?
  • Muli אוהב את זה

#37743 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:33

אבל זה לא אותו דבר, כי זה טבעי ונורמלי ומקובל.
שיראו זוג גייז אז אנשים יגיבו לזה אחרת, כל אחד יקח את זה לכיוון שלו.

כשאני ראיתי את זה, נגעלתי...לא כי בחרתי להגעל, כי זאת היתה התגובה הטבעית שלי.
ואני הבנאדם הכי פתוח ראש בעולם...מכבד, ולא נכנס לאנשים לחיים...אבל לראות את זה לא נעים לי.

אבל הם לא שואלים אותי איך אני מרגיש, כל אדם ועולמו...אני לא שופט בני אדם ואת סגנון החיים שלהם.
אותי חינכו להסתכל רק על עצמי.

#37744 קסם

קסם

קסם של משתמש או משתמש של קסם?

• ותיקים
  • 3,193 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:40

וואו, חפרתם ממש.

#37745 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:44

זאת בדיוק הנקודה של מצעד הגאווה, להראות שגם הומוסקסואליות צריכה להיות דבר טבעי נורמלי ומקובל, ובדיוק בגלל תפיסה כמו שלך (שזה לא טבעי נורמלי ומקובל) צריך לקיים אותו, עד שזה יהפוך לכזה.
  • Muli אוהב את זה

#37746 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:50

אין לי בעיה עם הומואים בכללי אבל שהם רוקדים ערומים או עם בגדים קטנים ברחוב אני חושב שצריך להשמיד אותם
תמונה שפורסמה

#37747 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:53

אבל זה לא טבעי :X
זה מקובל מבחינתי, אבל אני לא חושב שזה טבעי ונורמלי.
על הקטע של הנורמלי עוד אפשר להילחם ולהכניס את העניין הזה לנורמה החברתית, אבל זה פשוט מנוגד לטבע של האדם... אז אני לא בטוח לגבי הקטע הזה.
Posted Image

#37748 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:56

איך זה לא טבעי אם זה קיים בכל המינים בטבע, בכמות גדולה יחסית?
  • Muli אוהב את זה

#37749 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎23:03

אז אני מניח שבעיני זה לא טבעי.
אתה חושב שיבוא יום ולהיות גיי יהיה לגיטימי ומקובל כמו להיות סטרייט? אתה מייחל ליום כזה?
Posted Image

#37750 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎23:08

כן, אני מייחל שנטייה מינית תהיה דבר מקובל ושלא תהיה קיימת תופעה של אנשים ש"בארון" ומסתירים את הנטייה המינית שלהם, שלא יופלו ע"י הממסד ושיוכלו לקיים משפחה כמו כל זוג רגיל.
נכון, זה יכול להגעיל אותי, אבל יש גם זוגות סטרייטים שמגעילים אותי, ואני מניח שהתגובה שלהם לזוגות סטרייטים קצת דומה (למרות שכנראה הם נגעלים פחות, כי זה דבר מקובל שרואים כל יום) לתגובה שלנו כשאנחנו רואים זוגות של הומואים. אין לנו מה לעשות לגבי זה... אנחנו צריכים לחיות עם זה
  • Muli אוהב את זה

#37751 BeBest

BeBest

• רשומים
  • 1,784 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎23:15

טוב מי מתנדב לפתוח את אשכול ה"גאווה"?
  • Dolevv, IlanVic, cRaZy-BoY ו-3 אחרים אוהבים את זה

#37752 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎23:20

אני סיימתי את הדיון, אם מישהו אחר לא יתפתה להמשיך אותו, לא יהיה צורך באשכול :P
Posted Image

#37753 Muli

Muli

kthxbye

• רשומים
  • 1,815 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎23:25

וואו, חפרתם ממש.

לא, עדיף שנחפור על החבובות, נכון?
עד שיש פה דיון שמתנהל בצורה מכובדת...
  • d1f2, ZIPC, IlanVic ו-5 אחרים אוהבים את זה

#37754 Murdock

Murdock

גם אני קצת שלוגי

• חבר של כבוד
  • 10,482 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎23:43

מה יותר נורא מהומו? הומו יהודי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי ג'ינג'י. ומה יותר נורא מזה? שני הומואים יהודים כושים ג'ינג'ים.

דיון מכובד, אה? הרסתי לכם, סתמו ת'פה ותפתחו אשכול.
  • Dolevv, BeBest, ZIPC ו-7 אחרים אוהבים את זה

#37755 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎00:49

מה יותר נורא מהומו? הומו יהודי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי ג'ינג'י. ומה יותר נורא מזה? שני הומואים יהודים כושים ג'ינג'ים.

חחחחחחחחחחחחחחחח אחת היציאות החזקות שלך, הרגת אותי...גאוני :)

#37756 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎13:12

חחחחחחחחחח, כפיר יא אליל!

אילן, המצעד הזה הוא מיותר לדעתי, לא אכפת לי בכלל מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל למה הם צריכים לדחוף את זה לפנים שלי, לשבש את מהלך היום הרגיל של תושבי ת"א וכל זה תוך כדי פרובוקציות?
אני מבין שהם רוצים להחשב יותר נורמטיביים בחברה. מקובל עליי, אבל זאת לא הדרך.
ועוד הם רוצים לקיים את המצעד בירושלים שזה שיא הפרובוקציה והצביעות.
הרי כמו שהם רוצים שיתחשבו בדעות ובנטיות שלהם, ככה הם צריכים גם להתחשב בדעות של הדתיים והחרדים ולא לדחוף להם לפנים בכל הכוח.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#37757 Dolevv

Dolevv

Shut up and sit down, you big, bald fuck

• ותיקים
  • 10,277 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎13:24

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני "גאה" בך רצח עכשיו

#37758 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎13:59

אילן, המצעד הזה הוא מיותר לדעתי, לא אכפת לי בכלל מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל למה הם צריכים לדחוף את זה לפנים שלי, לשבש את מהלך היום הרגיל של תושבי ת"א וכל זה תוך כדי פרובוקציות?
הרי כמו שהם רוצים שיתחשבו בדעות ובנטיות שלהם, ככה הם צריכים גם להתחשב בדעות של הדתיים והחרדים ולא לדחוף להם לפנים בכל הכוח.

אני מאמין שלא אכפת לך מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל אתה לא יכול להכריח אותם להסתתר בחיי היומיום, אתה צריך לקבל שקיימים הומואים ולסביות בחברה, ואתה צריך לקבל זוגות כאלה גם ברחוב, אפילו כשהם מתנשקים.
הדרך הכי טובה לעשות את זה זה דרך מצעד הגאווה. מצעד של יום אחד שאומר שהם גאים שהם כאלה, לא מוכנים להשאר כאלה רק בבית או בארון, אני לא רואה דרך אחרת.
הסכמתי כבר שהמצעד הוא פרובוקציה, אבל אין שום דבר רע בפרובוקציה. דווקא בגלל שהוא פרובוקטיבי ומעצבן אנשים שלא רוצים לראות אותם יש לו חשיבות. בירושלים המצעד הוא פרובוקטיבי הרבה יותר (דרך אגב - הוא כבר קיים, רק שאין שם צעדה אלא רק טקס במקום סגור כמו אצטדיון גבעת-רם) ויש לו אמירה הרבה יותר חזקה. מצלמים שם בעיקר את הפרובוקטיבים ביותר, אבל רוב האנשים שם לבושים בצורה נורמלית.
יש לך עוד דרך אפקטיבית שהומואים ולסביות יוכלו לומר לסביבה שהם לא מתביישים בנטייה המינית שלהם, למרות הסביבה ההומופובית שדוחפת אותם להתבייש בה?
  • Muli אוהב את זה

#37759 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎14:47

אני מאמין שלא אכפת לך מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל אתה לא יכול להכריח אותם להסתתר בחיי היומיום, אתה צריך לקבל שקיימים הומואים ולסביות בחברה, ואתה צריך לקבל זוגות כאלה גם ברחוב, אפילו כשהם מתנשקים.
הדרך הכי טובה לעשות את זה זה דרך מצעד הגאווה. מצעד של יום אחד שאומר שהם גאים שהם כאלה, לא מוכנים להשאר כאלה רק בבית או בארון, אני לא רואה דרך אחרת.
הסכמתי כבר שהמצעד הוא פרובוקציה, אבל אין שום דבר רע בפרובוקציה. דווקא בגלל שהוא פרובוקטיבי ומעצבן אנשים שלא רוצים לראות אותם יש לו חשיבות. בירושלים המצעד הוא פרובוקטיבי הרבה יותר (דרך אגב - הוא כבר קיים, רק שאין שם צעדה אלא רק טקס במקום סגור כמו אצטדיון גבעת-רם) ויש לו אמירה הרבה יותר חזקה. מצלמים שם בעיקר את הפרובוקטיבים ביותר, אבל רוב האנשים שם לבושים בצורה נורמלית.
יש לך עוד דרך אפקטיבית שהומואים ולסביות יוכלו לומר לסביבה שהם לא מתביישים בנטייה המינית שלהם, למרות הסביבה ההומופובית שדוחפת אותם להתבייש בה?

מי אמר שאני מכריח אותם להסתתר בחיי היומיום? שיעשו מה שבא להם ברחוב (כמובן במסגרת החוק).
אני לא מבין, למה הם צריכים לעשות את המצעד הזה? הוא לא תורם בכלום. יש דרכים אחרות שבהן הם יכולים לתרום לשינוי היחס כלפיהם.
בדיוק כמו שהקהילה הגאה רוצה שיתחשבו בה, ככה גם הקהילה הדתית רוצה שיתחשבו בה ועצם קיום מצעד כזה בירושלים או בכל ישוב בעל צביון דתי זו צביעות לשמה.
אני מניח שלא ראית מה הלך במצעד הגאווה, אומנם הרוב לבושים בצורה נורמלית, אבל חלק לא קטן בכלל לבוש בצורה מאוד מאוד מאוד פרובוקטיבית, לי זה פחות משנה, אבל אני מבין את הדתיים שזועמים על כך.
שלא תטעה, אני בכלל לא תומך בדתיים שטוענים שזה דבר פסול ואסור, אבל צריך להתחשב בהם, גם הם חלק מאזרחי המדינה, בדיוק כמו שצריך להתחשב גם במי שיש לו נטייה מינית אחרת.
למה לעצבן בכוונה אנשים? למה לבחור בדרך הזו? תמכת גם במצעד של הימניים באום אל פאחם? אני לא רואה הבדל.

- סטיבן רייט.

#37760 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,052 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2012‏, ‎15:08

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני "גאה" בך רצח עכשיו

הוא הקדים אותך:

חוסר טקט זה לשאול הומו "איך היה במצעד? היה ארוך אה? בטח ממש קרעת ת'תחת..."
שאלתי גם סטרייט שהיה במצעד איך היה, הוא לא אנאלי.

כל הכבוד ספרקלס, אני גאה!

• HomerSimpson אוהב את זה

- סטיבן רייט.

3 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים