אשכול ספאם
נכתב ב- 08/06/2012, 22:20
זה שמפריע לי לראות מה שהם עושים בפומבי זה משהו שאני לא יכול לקבל אותו.
אני בעד שכל אחד ישמור את חיי המין שלו בחדר המיטות בבית.
פשוט אמרתי בגלל שיש לך חברים שהם גייז אתה מבין את המצוקה שלהם יותר מאיתנו.
אבל זה לא אומר שאתה צריך להתעלם גם משאר האפליות שקיימות.
נכתב ב- 08/06/2012, 22:24
נייטדיזיין, כן, הם לא מחויבים להסתכל אם זה מפריע להם. הם מתלבשים איך שהם רוצים, ואין בזה בעיה.
קליפס, זה אומר שאתה בעד שזוגות סטרייטים לא יתנשקו ולא יחזיקו ידיים ברחוב?
- Muli אוהב את זה
נכתב ב- 08/06/2012, 22:33
שיראו זוג גייז אז אנשים יגיבו לזה אחרת, כל אחד יקח את זה לכיוון שלו.
כשאני ראיתי את זה, נגעלתי...לא כי בחרתי להגעל, כי זאת היתה התגובה הטבעית שלי.
ואני הבנאדם הכי פתוח ראש בעולם...מכבד, ולא נכנס לאנשים לחיים...אבל לראות את זה לא נעים לי.
אבל הם לא שואלים אותי איך אני מרגיש, כל אדם ועולמו...אני לא שופט בני אדם ואת סגנון החיים שלהם.
אותי חינכו להסתכל רק על עצמי.
נכתב ב- 08/06/2012, 22:40
נכתב ב- 08/06/2012, 22:44
- Muli אוהב את זה
נכתב ב- 08/06/2012, 22:50
נכתב ב- 08/06/2012, 22:56
- Muli אוהב את זה
נכתב ב- 08/06/2012, 23:08
נכון, זה יכול להגעיל אותי, אבל יש גם זוגות סטרייטים שמגעילים אותי, ואני מניח שהתגובה שלהם לזוגות סטרייטים קצת דומה (למרות שכנראה הם נגעלים פחות, כי זה דבר מקובל שרואים כל יום) לתגובה שלנו כשאנחנו רואים זוגות של הומואים. אין לנו מה לעשות לגבי זה... אנחנו צריכים לחיות עם זה
- Muli אוהב את זה
נכתב ב- 09/06/2012, 00:49
חחחחחחחחחחחחחחחח אחת היציאות החזקות שלך, הרגת אותי...גאונימה יותר נורא מהומו? הומו יהודי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי ג'ינג'י. ומה יותר נורא מזה? שני הומואים יהודים כושים ג'ינג'ים.
דיון מכובד, אה? הרסתי לכם, סתמו ת'פה ותפתחו אשכול.
נכתב ב- 09/06/2012, 13:12
אילן, המצעד הזה הוא מיותר לדעתי, לא אכפת לי בכלל מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל למה הם צריכים לדחוף את זה לפנים שלי, לשבש את מהלך היום הרגיל של תושבי ת"א וכל זה תוך כדי פרובוקציות?
אני מבין שהם רוצים להחשב יותר נורמטיביים בחברה. מקובל עליי, אבל זאת לא הדרך.
ועוד הם רוצים לקיים את המצעד בירושלים שזה שיא הפרובוקציה והצביעות.
הרי כמו שהם רוצים שיתחשבו בדעות ובנטיות שלהם, ככה הם צריכים גם להתחשב בדעות של הדתיים והחרדים ולא לדחוף להם לפנים בכל הכוח.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 09/06/2012, 13:24
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני "גאה" בך רצח עכשיומה יותר נורא מהומו? הומו יהודי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי ג'ינג'י. ומה יותר נורא מזה? שני הומואים יהודים כושים ג'ינג'ים.
נכתב ב- 09/06/2012, 13:59
אני מאמין שלא אכפת לך מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל אתה לא יכול להכריח אותם להסתתר בחיי היומיום, אתה צריך לקבל שקיימים הומואים ולסביות בחברה, ואתה צריך לקבל זוגות כאלה גם ברחוב, אפילו כשהם מתנשקים.אילן, המצעד הזה הוא מיותר לדעתי, לא אכפת לי בכלל מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל למה הם צריכים לדחוף את זה לפנים שלי, לשבש את מהלך היום הרגיל של תושבי ת"א וכל זה תוך כדי פרובוקציות?
הרי כמו שהם רוצים שיתחשבו בדעות ובנטיות שלהם, ככה הם צריכים גם להתחשב בדעות של הדתיים והחרדים ולא לדחוף להם לפנים בכל הכוח.
הדרך הכי טובה לעשות את זה זה דרך מצעד הגאווה. מצעד של יום אחד שאומר שהם גאים שהם כאלה, לא מוכנים להשאר כאלה רק בבית או בארון, אני לא רואה דרך אחרת.
הסכמתי כבר שהמצעד הוא פרובוקציה, אבל אין שום דבר רע בפרובוקציה. דווקא בגלל שהוא פרובוקטיבי ומעצבן אנשים שלא רוצים לראות אותם יש לו חשיבות. בירושלים המצעד הוא פרובוקטיבי הרבה יותר (דרך אגב - הוא כבר קיים, רק שאין שם צעדה אלא רק טקס במקום סגור כמו אצטדיון גבעת-רם) ויש לו אמירה הרבה יותר חזקה. מצלמים שם בעיקר את הפרובוקטיבים ביותר, אבל רוב האנשים שם לבושים בצורה נורמלית.
יש לך עוד דרך אפקטיבית שהומואים ולסביות יוכלו לומר לסביבה שהם לא מתביישים בנטייה המינית שלהם, למרות הסביבה ההומופובית שדוחפת אותם להתבייש בה?
- Muli אוהב את זה
נכתב ב- 09/06/2012, 14:47
מי אמר שאני מכריח אותם להסתתר בחיי היומיום? שיעשו מה שבא להם ברחוב (כמובן במסגרת החוק).אני מאמין שלא אכפת לך מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל אתה לא יכול להכריח אותם להסתתר בחיי היומיום, אתה צריך לקבל שקיימים הומואים ולסביות בחברה, ואתה צריך לקבל זוגות כאלה גם ברחוב, אפילו כשהם מתנשקים.
אילן, המצעד הזה הוא מיותר לדעתי, לא אכפת לי בכלל מה הם עושים בחיים הפרטיים שלהם, אבל למה הם צריכים לדחוף את זה לפנים שלי, לשבש את מהלך היום הרגיל של תושבי ת"א וכל זה תוך כדי פרובוקציות?
הדרך הכי טובה לעשות את זה זה דרך מצעד הגאווה. מצעד של יום אחד שאומר שהם גאים שהם כאלה, לא מוכנים להשאר כאלה רק בבית או בארון, אני לא רואה דרך אחרת.
הסכמתי כבר שהמצעד הוא פרובוקציה, אבל אין שום דבר רע בפרובוקציה. דווקא בגלל שהוא פרובוקטיבי ומעצבן אנשים שלא רוצים לראות אותם יש לו חשיבות. בירושלים המצעד הוא פרובוקטיבי הרבה יותר (דרך אגב - הוא כבר קיים, רק שאין שם צעדה אלא רק טקס במקום סגור כמו אצטדיון גבעת-רם) ויש לו אמירה הרבה יותר חזקה. מצלמים שם בעיקר את הפרובוקטיבים ביותר, אבל רוב האנשים שם לבושים בצורה נורמלית.
יש לך עוד דרך אפקטיבית שהומואים ולסביות יוכלו לומר לסביבה שהם לא מתביישים בנטייה המינית שלהם, למרות הסביבה ההומופובית שדוחפת אותם להתבייש בה?
אני לא מבין, למה הם צריכים לעשות את המצעד הזה? הוא לא תורם בכלום. יש דרכים אחרות שבהן הם יכולים לתרום לשינוי היחס כלפיהם.
בדיוק כמו שהקהילה הגאה רוצה שיתחשבו בה, ככה גם הקהילה הדתית רוצה שיתחשבו בה ועצם קיום מצעד כזה בירושלים או בכל ישוב בעל צביון דתי זו צביעות לשמה.
אני מניח שלא ראית מה הלך במצעד הגאווה, אומנם הרוב לבושים בצורה נורמלית, אבל חלק לא קטן בכלל לבוש בצורה מאוד מאוד מאוד פרובוקטיבית, לי זה פחות משנה, אבל אני מבין את הדתיים שזועמים על כך.
שלא תטעה, אני בכלל לא תומך בדתיים שטוענים שזה דבר פסול ואסור, אבל צריך להתחשב בהם, גם הם חלק מאזרחי המדינה, בדיוק כמו שצריך להתחשב גם במי שיש לו נטייה מינית אחרת.
למה לעצבן בכוונה אנשים? למה לבחור בדרך הזו? תמכת גם במצעד של הימניים באום אל פאחם? אני לא רואה הבדל.
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 09/06/2012, 15:08
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני "גאה" בך רצח עכשיו
מה יותר נורא מהומו? הומו יהודי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי. ומה יותר נורא מזה? הומו יהודי כושי ג'ינג'י. ומה יותר נורא מזה? שני הומואים יהודים כושים ג'ינג'ים.
הוא הקדים אותך:
כל הכבוד ספרקלס, אני גאה!
חוסר טקט זה לשאול הומו "איך היה במצעד? היה ארוך אה? בטח ממש קרעת ת'תחת..."
שאלתי גם סטרייט שהיה במצעד איך היה, הוא לא אנאלי.
- HomerSimpson אוהב את זה
- סטיבן רייט.
3 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים