עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

אשכול ספאם

• אנא התחבר בכדי להגיב
51343 תגובות לנושא זה

#37721 IlanVic

IlanVic

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎20:49

לא ראיתי כל כך הרבה גאים גאות בחיים שלי, השתלטו על כל החופים בתל אביב.
סיוט, נלחצתי מכל מבט בוחן שלהם...אני בטראומה עכשיו חח

להגיד לך את האמת, אין לי שום בעיה עם הומואים אבל זה מגעיל לדעתי.
אני לא מבין למה הם צריכים לעשות את הצעדה הצעקנית הזאת ולחסום כבישים. תהיו הומואים, בכיף שיהיה לכם, אבל לא כל העולם צריך לראות את זה.

שמע, אני רואה שתי סיבות עיקריות לקיום המצעד כפי שהוא. האחת היא אפליה נגד הומואים, לסביות, ביסקסואלים, טרנסג'נדרים וכו'. השנייה היא הומופוביה ושנאה נגדם.
כל עוד שתי התופעות האלה קיימות (ולצערי, הן קיימות, גם בתל-אביב), המצעד הוא הכרחי וחשוב לקיים אותו, ומעביר מסר חשוב שאין בעיה בנטייה מינית שונה. לאחר שהם ישיגו זכויות שוות כמו הסטרייטים, לא יופלו על חשבונם, ושהשנאה נגדם תהיה תופעה שולית, אני לא אראה עוד צורך בקיום המצעד.
  • Muli אוהב את זה

#37722 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎20:55

אבל יכול מאוד להיות שהמצעד הזה משיג תוצאה הפוכה. אני די בטוח שלכל האנשים (השפויים לפחות) אין בעיה עם הומואים ולסביות. אבל ברגע שהם באים וחוסמים כבישים וגם ככה אנשים עצבניים בתל-אביב, אז זה יכול ליצור טינה נגדם. אז לא חושב שקיום המצעד יתרום במשהו להפחתת ההומופוביה והשנאה נגדם. להפך.
וגם אם זה יום אחד בשנה וזה לא נורא... עדיין. אני לא חושב שיש צורך בזה.
ואם היו נותנים להם לעשות את המצעד בירושלים כמו שהם רצו בהתחלה, אז בכלל היו שונאים אותם וזה היה יכול להיגמר במקרה לא נעים.
אבל שיהיה, כל עוד זה לא ליד הבית שלי אני לא מתלונן.
Posted Image

#37723 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎20:59

הם מקבלים את אותן זכויות, אל תגזים.
זה שמקבלים אותם שונה בחברה זה לא משהו שאפשר לשנות.

אפלייה קיימת בכל מיני זרמים, גזע, מין, צבע...אפילו מראה חיצוני ובריאותי.
הם לא מיוחדים.

#37724 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:02

קשה לי להאמין שבגלל המצעד אנשים שונאים ומפלים אותם. האפליה והשנאה נגדם הייתה קיימת הרבה לפני שהמצעד היה קיים, ואז היא הייתה חזקה הרבה יותר. המצעד הוא אחד הסיבות ללגיטימציה היחסית שהקהילה מקבלת מהסביבה, שאנשים מקבלים מסר שזה אחלה להיות גיי ולא פוחדים כמו פעם לצאת מהארון.
הם סך הכל מעבירים מסר שאין להם במה להתבייש בנטיות המיניות שלהם, ושאין להם סיבה להשאיר אותה בבית כמו שאנשים מצפים מהם. הם רוצים לקבל יחס שווה לזה שמקבלים סטרייטים.
הלוואי שלא היה בו צורך, אבל המצב הנוכחי הוא שהומואים ולסביות מופלים בהמון דברים במדינה (קליפס - הם לא מקבלים אותן זכויות, הם לא יכולים להתחתן, למשל), ושקיימת שנאה נגדם בקרב האוכלוסיה.
מצעד בתל-אביב מבחינתי הוא חשוב, כי תל-אביב היא חלק מהמדינה, אבל מצעד בירושלים הוא חשוב מבחינתי הרבה יותר. ירושלים היא בירת ישראל, זכותם לצעוד בה באופן חופשי, והמסר של הצועדים בירושלים יהיה חזק הרבה יותר, מהסיבה הפשוטה שההומופוביה בירושלים גדולה הרבה יותר מההומופוביה בתל-אביב. ברור שזאת פרובוקציה, אבל אין שום דבר רע בה, וחופש הביטוי מגן גם על פרובוקציות.
  • Muli אוהב את זה

#37725 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:08

חוץ מהקטע של החתונה, ואנחנו לא היחידים.
זה לא יושב עם מהות ארץ ישראל ומדינה יהודית, אין מה לעשות, זה לא משהו שיכול להשתנות.

לא תמיד אתה יכול לקבל כל מה שאתה רוצה.

#37726 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:15

יש אפליה נגד ההומואים והלסביות בדי הרבה תחומים, זה לא מסתכם רק בנישואין.
אז מה שאנחנו לא היחידים? מצעד הגאווה זאת לא תופעה ייחודית למדינת ישראל, זה מצעד שקיים בכל העולם הדמוקרטי שמאפשר להם לצעוד.
הם לא צריכים להסכים להיות מופלים בגלל שאנחנו מדינה יהודית, וסליחה, אבל אתה לא תחליט מה הגבולות שלנו למדינה יהודית. הם לא רוצים (וגם לא צריכים) להיות מופלים בגלל הנטייה המינית שלהם, דורשים שיוויון זכויות וקבלה של הסביבה בנטייה המינית שלהם. כל עוד זה לא קיים, המצעד הוא חשוב והכרחי.
  • Muli אוהב את זה

#37727 J.P

J.P

• רשומים
  • 1,637 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:17

מסכים עם Geralt of Rivia
אין לי שום דבר נגד הקהילה, אבל המצעד הזה בעיניי כלכך מיותר ויכול לגרום בדיוק ההפך
כמו גם שלא מזמן היה איזה מצעד של הקומוניסטים בת"א או משהו כזה, ונתקעתי בת"א בלי אוטובוס הביתה, וואלה זה מבאס תחת ומכעיס
זה לא שאני רואה את המצעד ואומר "טוב אם הם מסכימים ללכת ברגל לים הם צריכים להיות שווי זכויות". לא רואה איך זה עוזר להשיג את המטרה

וקליפס, מצטט את מיק ג'אגר?

#37728 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:18

בגלל זה כתבתי לך שקיימת אפליה בכל זרם, הם לא שונים מאחרים.
כל המצעד הזה לא באמת תורם למשהו, זאת סתם אשליה.

נותנים להם יום מיוחד ומצד שני מקבלים מהם שקט לכל השנה, הסכם הדדי ונחמד, כולם מרוצים ;)

J.P :bow:

#37729 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:45

יוני, זה נותן מסר שהם לא מתביישים בנטייה המינית שלהם ושאין להם על מה, למרות שהיו כאלה שהיו מעדיפים שהם יתביישו בה, ישארו בארון או לפחות לא יחצינו אותה.
העובדות מדברות שמאז שאנשים התחילו לצאת מהארון ולקבל את המיניות שלהם, האפליה נגדם פחתה והתופעה נעשתה לגיטימית יותר ויותר. לפני קצת יותר מ30 שנה, למשל, יחסי מין בין הומואים אפילו לא היו חוקיים, ולאט לאט הם קיבלו וממשיכים לקבל הכרה מהמדינות ומהסביבה.
הסקרים בכל העולם מראים עלייה מתמדת בתמיכה של נישואי גייז, במדינות אירופה הם כבר מקבלים זכויות כמעט מלאות ואפילו בכמה מהמדינות הליברליות שבארצות הברית. זה לא היה קורה בחיים אם הם היו נשארים בבית ומתביישים בנטייה המינית שלהם.
  • Muli אוהב את זה

#37730 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:56

אבל למה הם צריכים ללכת ערומים באמצע הרחוב?
יש כאלה שנפגעים מזה אתה יודע...
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#37731 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎21:59

הם לא הולכים ערומים. ואיך אחרים יכולים להפגע מזה שהם הולכים בלבוש מינימלי באמצע שרב בשיא הקיץ?
  • Muli אוהב את זה

#37732 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:02

ראיתי תמונות ממצעדים קודמים, היו שם גם אנשים ערומים (בנים לא לגמרי, אולי חוטיני) אבל בנות בהחלט הלכו שם טופלס.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#37733 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:03

אני דווקא בעד לסביות, אבל מהסוג הנשי והיפה, לא הגברי חח
ככה שאם היה עירום, חבל שלא הייתי שם לראות את זה ;)
  • charge אוהב את זה

#37734 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:06

אני די בטוח שהתופעה הזאת לא קיימת בישראל (אני אשאל חברים שלי שהיו במצעד בשביל להיות בטוח), אבל גם אם כן - מה זה משנה? איך מישהו יכול בדיוק להפגע מזה?
  • Muli אוהב את זה

#37735 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:09

עכשיו שאמרת שיש לך חברים גייז, אני מבין מאיפה באה הדעה והתחושה שלך.
אתה למדת לקבל את זה, אני בטוח שזה לא בא לך ישירות מההתחלה.

#37736 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:10

אני די בטוח שהתופעה הזאת לא קיימת בישראל (אני אשאל חברים שלי שהיו במצעד בשביל להיות בטוח), אבל גם אם כן - מה זה משנה? איך מישהו יכול בדיוק להפגע מזה?

הגזמת... יש הרבה אנשים דתיים וגם אנשים שקשה להם עם עירום באופן כללי שיכולים להיפגע מזה (שלא נדבר על ילדים).

בגלל זה לדעתי זו הייתה חוצפה וחוסר כבוד משווע אם הם היו בכל זאת עושים את המצעד בירושלים. לאנשים שם קשה מאוד עם דברים כאלה, ואני יודע שבעיקרון זאת הבעיה שלהם, אבל אני חושב שאת המינימום כבוד הזה אפשר לתת.
Posted Image

#37737 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:15

אנחנו לא מדברים על עירום, אנחנו מדברים על לבוש מינימלי, שאין בו שום בעיה, ואולי מקרה אחד או שניים של טופלס (שאני חושב שלא חוקי בישראל).
דתיים לא מחויבים להסתכל, ואין שום בעיה שילדים יסתכלו על אנשים שמחים ברחוב בלבוש מינימלי באמצע הקיץ.

קליפס, למה אתה אומר את זה כאילו זה משהו רע?

דרך אגב, אני הבנתי שרוב הצועדים לא היו גייז אלא יותר גיי פרנדלי והתייחסו לזה בתור פסטיבל.
  • Muli אוהב את זה

#37738 Geralt of Rivia

Geralt of Rivia

• רשומים
  • 1,147 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:17

אני אף פעם לא ראיתי בלייב איך המצעד הזה נראה, אבל התכוונתי למקרה שאכן יש בו עירום, לדעתי זה פסול.
Posted Image

#37739 NightDesign

NightDesign

• רשומים
  • 1,030 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:18

אנחנו לא מדברים על עירום, אנחנו מדברים על לבוש מינימלי, שאין בו שום בעיה, ואולי מקרה אחד או שניים של טופלס (שאני חושב שלא חוקי בישראל).
דתיים לא מחויבים להסתכל, ואין שום בעיה שילדים יסתכלו על אנשים שמחים ברחוב בלבוש מינימלי באמצע הקיץ.

קליפס, למה אתה אומר את זה כאילו זה משהו רע?

דרך אגב, אני הבנתי שרוב הצועדים לא היו גייז אלא יותר גיי פרנדלי והתייחסו לזה בתור פסטיבל.

מה זה לא מחוביים להסתכל? זה באמצע הרחוב ומכל הכיוונים, מה הם יסתכלו לשמיים וילכו?
אולי תנעל אותם בבית באותו יום וזהו.
הם יכולים לעשות את המצעד גם בלבוש הולם (גופיות, שורטס) אבל למה צריך להגזים, זה לא כאילו שביום יום הם הולכים ככה.
תמונה שפורסמה

גם אני סוגד לQ הזהב

#37740 charge

charge

LOOK AT MY BANK ACCOUNT

• רשומים
  • 2,902 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2012‏, ‎22:20

כמות הכוסיות מהפייסבוק שלי שהיו במצעד המגעיל הזה הוא ענק
כל עוד אני לא נחשף לגועל הזה ורואה רק את מה שאני אוהב אני שמח ;)
תמונה שפורסמה

5 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 5 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים