צ'ח, ושב"ש (קבוצה שרצה לאליפות) מבזבזת זמן מדקה 4 נגד קבוצה שמשתזפת ושהיא כבר ניצחה 3 פעמים העונה לא תגיד כלום?
מצטער, אבל אם להוציא את הפליאוף העליון הקבוצה ששיחקה את הכדורגל הכי שמח בארץ הייתה בית"ר.
מכבי תקפה בחמת זעם כל קבוצה בליגה שבאה לשחק נגדה 40 דקות מתוך 90 על מה אתה מדבר?
אתה רציני? ביתר נתנה תצוגות כדורגל שלא נתנה המון שנים, ניצחנו את כל הגדולות (בש לא גדולה) 4-2 אתכם בבלומפילד,
חיפה אכלה 3-0 ו 3-2, את ב"ש העפנו מגביע הטוטו (וזין שלי שמישהו יגיד שהוא לא היה חשוב להם, לקבוצה התחת הזה אפילו חשוב הקהל ההוגן)
3-1 על סכנין בדוחא שאצילי פרפר אותם, וכל הפליאוף התחת הזה באשמת טביב, השחקנים לא שכחו לשחק כדורגל, טביב עם כל החרא שלו הכניס את כל המיץ של הזבל לקבוצה, רב עם אצילי, זה חלחל לקהל וכולם יודעים מה קורה בביתר שיש בעיות עם הקהל.
איך אתם בכלל מבקרים את מכבי שכל העונה (כבר כמה שנים, השנה זה פשוט הגיע לשיא) קבוצות באות לבזבז זמן מדקה עשירית (ונשבע שאני יכול להביא דוגמאות!).
לא אמרתי שלא, אנחנו לא בזבזנו נגדכם זמן. (אולי קצת סתיו, שזה ביאס גם אותי, אבל ילד שזה משחק שני שלו, מבין אותו)
איך אתם בכלל מבקרים אותנו שכל השנה בוכים על שיפוט שמוטה לטובתנו אבל יש כל כך הרבה החלטות שבאו נגדנו, וכל כך הרבה שערים חוקיים שנפסלו לנו.
לא ביקרתי, כולם נאנסים ע"י שיפוט, תסתכל בגביע המדינה שרוקו משווה נגד חיפה,
בסכנין פסלו לנו גול חוקי, גול חוקי של פריירה מהקרן, לא חסר יש עוד מלא.
איך אתם בכלל מבקרים אותנו שב"ש באה ולא עוברת את החצי ב3/4 מהמשחקים נגדנו (מצחיק שהמשחק היחידי שהם שיחקו פתוח הם הפסידו נגדנו).
מסכים במאה אחוז, כתבתי את זה גם אחרי המשחק.
נכון מכבי חגגו בתיקו וזה עצוב ומביך, אבל איזה קטע שגם חיפה האימפריה עשתה את זה.
קודם כל אני מסכים, אבל חשוב לי לציין, מכבי אמרו "היום הכי טוב בחיים שלי, יותר טוב מאליפות", מצד שני בתור אוהד כדורגל לשמוע אוהדי חיפה שרים ב"ש ב"ש היה הדבר הכי עלוב ששמעתי בחיי.
בנוגע לראיקו כבר ספארקי נגע בזה, ההתאחדות שמה לעצמה מקלות בגלגלים ומכבי ניצלה את זה ודחפה להם זין לתחת, ובכל הכוח.
אש אש אש, כואב לי שביתר לא משקיעה ככה גם בלהגן על השחקנים / להגן על עצמה מפני הגזענים.
אני לא אמור לקבל רדיוס כי מישהו שמורחק זרק מצת, המשטרה אשמה.
וואלה אני לא אתבאס אם ב"ש יזכו, 40 שנה הם מחכים וואלה עשו עונה גדולה ומגיע להם, אבל בטח ובטח שלא מגיע להם יותר מאיתנו, למרות שחירבנו בזמן אמת (תכלס עשינו נק' יותר מב"ש בפליאוף העליון, עד עכשיו).
לא יודע כמה מגיע להם, הליגה השנה חלשה והיה להם אין סוף מזל בהתחלה (אתם שוכחים כמה גולים דקה 90.)
אבל אישית אני חושב שאם ב"ש השנה לא לוקחת, ושנה הבאה יש להם את אותה תצוגת קהל, מגיע להם.