מה שאני חושב על ביטול הנקודות:
קודם כל זאת בדיחה, איך ביטלו את הורדת הנקודות?
שלא תבינו לא נכון, למכבי לא היה צריך להוריד נקודות: אבל(!!!) הם אלה שבחרו ללכת יד ביד עם הפועל ולהציג חזית משותפת במקום לגזור אותם.
אבל אני חושב שהמהלך הזה הוא כולו מיץ', הוא הכניס המון (למרות שזה לא התפשט בינתים) הרבה מוסר ואירופה לכדורגל שלנו, ההתנהלות של מכבי מדהימה,
ראיתי ראיון איתו שדיברו איתו על זה שהוא "פריאר" והוא אמר שהוא לא, הוא מאמין במשהו אחר, וזה באמת דבר מוסרי ומראה כמה הוא מאמין בזה, גם איך שהוא הגיב ביד קשה לגזענות נגד ראדי.
כל הכבוד. הדבר הזה יקדם אותנו (את כל הקבוצות הגדולות) בהמשך.
ביטול הנקודות מראה שזה סתם היה אירוע תקשורתי וזה לא שונה מאוהד ביתר שרץ עם דגל.
אורפז, בקשר למה שאמרת אז שאנחנו "תמיד בעייתים" לפי החוקים אנחנו בלי שום תנאי ואין להסתכל עלינו כמופרעים, זה משפט אסור לבוא עם סטיגמות...
עכשיו לדבר שלא נותן לי לישון וכבר נותן לי עודף לחץ דם זה המשחק עם סכנין.
עם כל מה שקורה במדינה, כל הרעש בתקשורת אל אסור להכניס דגלי ישראל, לה פמיליה רוצים לעשות צעדת דגלים בסכנין...
המשחק הזה בשבילי (ואתם יודעים כמה אני קיצוני) הוא מלחמת עולם, אני רוצה שישברו להם רגלים, אגרופים דקירות ומצידי לקבל ניצחון טכני כי יש להם הרוג.
זה משהו שאני לא אשכח לעולם לבואטנג, הוא הרביץ לסלים טועמה גלי'צים בשביל כל אוהדי ביתר, הוא היה הזר הכי מדהים שהיה פה אי פעם,
אין מילים לתאר, הוא גם אהב את הקהל והמועדון כמו לא יודע מה, הוא בכה שהוא עזב, הוא נשבע שהוא ירוץ עם דגל ביתר במונדיאל הוא אמר שאין לו חברים בישראל שיש לו משפחה.
אני כ"כ רוצה נצחון גם העונה הזאת הרבה אנשים מתסכלת, אבל אני חושב שהם סתם חזירים,
אנחנו קבוצה חדשה שבנויה על זרים עם ניסיון שאמורים ללמד ילדים ישראלים...
ואנחנו עמדנו וניצחנו את הגדולות שפגשנו, ניצחנו את חיפה, עשינו תיקו בק"ש (בשן והעין האמת) תיקו עם ב"ש (הם ניצלו בשן ועין.)
ניצחנו את הפועל בחוץ. (אמאלה שער 11 עלה באש, יש לי וידאו מהגופרו מי שרוצה בפרטי)
ואנחנו מקום חמישי בטבלה, מצויין לבית"ר. (לא לשכוח שפייר מדובר בקבוצת תחתית.)
לנצח אותם משאיר אותנו במאבק על אירופה, (אני באמת מאמין שיש לנו סיכוי, ב"ש לוזרים.) +השינוי של להתחיל לנצח קבוצות קטנות במקום לעשות איתם תיקו.
יאללה בית"ר.