אשכול הפוליטיקה
נכתב ב- 28/05/2012, 14:10
ח"כ במר"צ.
מר"צ שקראה להתפטרות ראש הממשלה כי נהרגו "אזרחים" במרמרה.
שקוראת לחלק את ירושלים.
ולהפסיק את המצור על תושביה התמימים של עזה.
מפלגה שחיה בכנסת בזכות שנאת דתיים.
נכתב ב- 28/05/2012, 15:10
לידיעתך, בעופרת יצוקה, מרצ בראשות חיים אורון תמכה במבצע וקיבלה הרבה ביקורות משמאל על התמיכה הכמעט חד משמעית שלה.
היא קוראת לחלוקת הארץ ולחלוקת ירושלים - שאם היית גר בה היית רואה עד כמה היא עיר מפולגת היום, ושעיריית ירושלים נאלצת לדאוג לתשתיות לתושביה הערבים, וזאת ללא הצלחה.
היא קוראת לסיום הכיבוש, להפרדת דת ומדינה, לזכויות מיעוטים, למדינת רווחה והיא המפלגה היחידה שנמצאת בכנסת ששווה להצביע לה, ואם לא יקרה משהו לא צפוי עד הבחירות הבאות - כנראה שלה אני אצביע.
נכתב ב- 28/05/2012, 15:18
למזלנו מר"צ לא תגיע רחוק אף פעם.
ועם קצת יותר מזל היא לא תעבור את אחוז החסימה
- yosefddd אוהב את זה
נכתב ב- 28/05/2012, 15:42
או שאתה מנסה בכח לשגע את כולם.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/05/2012, 16:03
נכתב ב- 28/05/2012, 16:13
http://www.mynet.co....3713551,00.html
ואילן עם אין סוף תגובות בעד השארת 60 אלף מסתננים, העסקתם (אם כחוק, אז גם מגיע להם זכויות סוציאליות וכו...), ופוסטר של ניצן מעל המיטה.
צביעות, רבותיי?!
"יש כאלו שיטענו שאנחנו גזעניים או אנטישמיים, ושכל אחד יש את הזכות לגור איפה שהוא רוצה.
זה לא נכון, כי השתלטות שכזו משנה את צביון השכונה, מפחיתה את ערכי הדירות, ועלולה לסגור רחובות".
מי אמר את זה?
1. תושבי דרום תל אביב על המסתננים.
2. ניצן הורוביץ על החרדים.
והזוכה הגדול הוא.... ניצן! תנו בכפיים!
כשאומרים את זה על מסתננים אילן וחבריו לדרך קוראים לנו גזענים.
כשאומרים את זה על חרדים, זה רק מתוך דאגה למדינה.
נכתב ב- 28/05/2012, 16:50
המאבק של תושבי רמת-אביב הוא נגד הכפייה הדתית של החרדים.
החרדים, במקום מקום שאליו הם עוברים לגור (ראה ערך שכונת קריית יובל בירושלים או בית שמש), דורשים שיתחשבו ברגושתם, שיסגרו מקומות בילוי בשבת, שמכוניות לא ינסעו בשבת ושנשים יעברו בלבוש צנוע ברחובות שבהם הם גרים. ברמת אביב מופעל מרכז חב"ד, שמטרתו המוצהרת היא מיסיונריות - החזרת צעירים תל-אביבים בתשובה.
תושבי רמת-אביב לא רוצים שגורל השכונה שלהם יהיה זהה לגורל בית שמש ושתופעל כפייה דתית נגד התושבים בה ופועלים באמצעים שברשותם כדי למנוע מצב של כפייה דתית בשכונה שלהם. במידה והחרדים היו רוצים להתיישב בשכונתם מבלי לכפות את דתם על תושביה החילונים, אז הייתה בכך שום בעיה. אין כאן שנאת חרדים, יש כאן בקשה לחופש דת וחופש מדת (שלא קיים בשום מקום במדינת ישראל).
הפליטים, לעומת זאת, לא רוצים לכפות דבר על תושבי דרום ת"א. כל רצונם הוא לחיות בשלום ובביטחון ואין להם שום כוונה זדונית. המאבק להוציא אותם מהשכונה הוא לגיטימי (ואני שותף לו), אבל תושבי דרום ת"א דורשים לכלוא את כולם ללא יוצא מן הכלל. ראית פעם את ניצן הורוביץ או ח"כ אחר ממרצ שטוען שצריך לכלוא את כל החרדים? אם תמצא, וודאי שלא אצביע למרצ.
נכתב ב- 28/05/2012, 16:57
אתה עושה צחוק?
המאבק של תושבי רמת-אביב הוא נגד הכפייה הדתית של החרדים.
החרדים, במקום מקום שאליו הם עוברים לגור (ראה ערך שכונת קריית יובל בירושלים או בית שמש), דורשים שיתחשבו ברגושתם, שיסגרו מקומות בילוי בשבת, שמכוניות לא ינסעו בשבת ושנשים יעברו בלבוש צנוע ברחובות שבהם הם גרים. ברמת אביב מופעל מרכז חב"ד, שמטרתו המוצהרת היא מיסיונריות - החזרת צעירים תל-אביבים בתשובה.
תושבי רמת-אביב לא רוצים שגורל השכונה שלהם יהיה זהה לגורל בית שמש ושתופעל כפייה דתית נגד התושבים בה ופועלים באמצעים שברשותם כדי למנוע מצב של כפייה דתית בשכונה שלהם. במידה והחרדים היו רוצים להתיישב בשכונתם מבלי לכפות את דתם על תושביה החילונים, אז הייתה בכך שום בעיה. אין כאן שנאת חרדים, יש כאן בקשה לחופש דת וחופש מדת (שלא קיים בשום מקום במדינת ישראל).
הפליטים, לעומת זאת, לא רוצים לכפות דבר על תושבי דרום ת"א. כל רצונם הוא לחיות בשלום ובביטחון ואין להם שום כוונה זדונית. המאבק להוציא אותם מהשכונה הוא לגיטימי (ואני שותף לו), אבל תושבי דרום ת"א דורשים לכלוא את כולם ללא יוצא מן הכלל. ראית פעם את ניצן הורוביץ או ח"כ אחר ממרצ שטוען שצריך לכלוא את כל החרדים? אם תמצא, וודאי שלא אצביע למרצ.
הם לא מכנסים אףאחד בכוח לבית חבד עד כמה שאני יודע אז אל תגיד שטויות זה מרכז קהילתי שמי שרוצה להשתמש בו מוזמן, אגב הומניות עלאק כל בית חבד מתפקד גם כבית תמחוי ומחלק מצרכים ומזון לאנשים..... לעניי המדינה אסור לעניי זימבבואה מותר ואפילו חייב
נכתב ב- 28/05/2012, 17:02
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 28/05/2012, 17:04
נכתב ב- 28/05/2012, 17:23
שניר (וקליפס) הוא הדוגמה המושלמת ל"חילוני" הישראלי, הוא אורתודוקסי מבלי שהוא מקפיד על קיום מצוות.
שניר הוא חילוני אורתודוקסי צבוע, ובגלל אנשים כמוהו בישראל עדיין אין נישואים אזרחיים, והמדינה כפופה במידה מסוימת לחוקי הדת האורתדוקסיים העתיקים.
נכתב ב- 28/05/2012, 17:32
בתי חבד בכל העולם דואגים ליהודים שנמצאים במקום, גם אח שלי שגר בחול הולך כל סוף שבוע לבית חבד בעיר שלו.
אולי תגיד לנו סוף סוף מה יש לך נגד יהודים?
כשהם חרדים זה בסדר לסלק, אבל מסתננים? חס וחלילה
החרדים עוד לא דיברו על שום כפייה ברמת אביב, אבל הגזענות שלכם החליטו שזה מה שהם רוצים.
גם לי יש בשכונה חרדים, ועדיין זו לא שכונה דתית ואתה מוזמן לעשות פה מה שבא לך.
כשאני אומר שלשמאל יש תכניות כאלה ואחרות אתה מתחיל לצעוק נאצי, אז איך לקרוא לך, אוטו-אנטישמי?"השתלטות החרדים היא מכוונת, שיטתית ומגיעה מהוראה ישירה", טען בכנס נציג עמותת חופש, פרופ' דן מלר. "על כל החזרה בתשובה הם מקבלים 500 דולר. אין להם שום דבר בראש, מלבד להקים מדינת הלכה".
מלר המליץ לתושבים לא לאפשר כניסה של חרדים לוועדי השכונות.
ח"כ הורוביץ, שמתגורר במרכז תל אביב, חיזק את דברי מלר: "יש כאן יד מכוונת מאחורי תופעות אלו ואין פה כוונות תמימות של החרדים".
בסרטון שהבאת מ"בצלם":
בראשון לא רואים מי המצית, רואים דמויות מעורפלות, רק בצלם קבעו שאלו מתנחלים.
בסרטון השני לא רואים בכלל הצתה, ולעמת מה שכתוב אני רואה שהצבא דווקא כן מרחיק את המתנחלים.
בקיצור אפילו עריכה מגמתית לא מצליחה תמיד.
וראש הסיעה קוראת ליהודים "יהודונים".אני יודע שניצן הורוביץ (הח"כ הטוב ביותר שנמצא בכנסת המזורגגת הזאת) הוא יו"ר ועדת העובדים הזרים.
לידיעתך, בעופרת יצוקה, מרצ בראשות חיים אורון תמכה במבצע וקיבלה הרבה ביקורות משמאל על התמיכה הכמעט חד משמעית שלה.
היא קוראת לחלוקת הארץ ולחלוקת ירושלים - שאם היית גר בה היית רואה עד כמה היא עיר מפולגת היום, ושעיריית ירושלים נאלצת לדאוג לתשתיות לתושביה הערבים, וזאת ללא הצלחה.
היא קוראת לסיום הכיבוש, להפרדת דת ומדינה, לזכויות מיעוטים, למדינת רווחה והיא המפלגה היחידה שנמצאת בכנסת ששווה להצביע לה, ואם לא יקרה משהו לא צפוי עד הבחירות הבאות - כנראה שלה אני אצביע.
http://www.youtube.com/watch?v=Nk7QlLeFu80
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 28/05/2012, 17:37
ב. לשניר: מי שמאחל (גם לאויביו) שואה, אינו ראוי להיקרא יהודי. ההודעה נמחקה, וזה עתה קיבלת התראה שאם לא תרסן מיידית את ההתבטאויות שלך, הם ייאלצו להיקרא במקומות אחרים.
נכתב ב- 28/05/2012, 17:38
עוד גזען שמאלני...היהודים לא טובים או מוסריים משום עם אחר.ב. לשניר: מי שמאחל (גם לאויביו) שואה, אינו ראוי להיקרא יהודי.
נכתב ב- 28/05/2012, 17:42
עוד גזען שמאלני...היהודים לא טובים או מוסריים משום עם אחר.
ב. לשניר: מי שמאחל (גם לאויביו) שואה, אינו ראוי להיקרא יהודי.
אם אחרי כל מה שעברנו כעם לא למדנו שום דבר על זכויות אדם, מוסריות, חמלה על החלש והנרדף וכבוד למיעוטים, אוי ואבוי לנו.
אם מכל זה לא למדנו לקח, מפחיד אותי לחשוב מה כן יכול ללמד אותנו מוסר וחמלה.
נכתב ב- 28/05/2012, 17:51
אותי תתן באן לעצמך?
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 28/05/2012, 18:00
אתה בעצמך (והתמונה בהודעות שלך כהמחשה קבועה) מעידים עד כמה גבולות חופש הביטוי כאן ניתנים למתיחה.
נכתב ב- 28/05/2012, 18:08
חופש ביטוי? אז כבר אסור להיות ימני בפורום? רק שמאלני מתקבל פה?
עזוב, אני אפילו לא צריך להגיב לך, ניתן לאחרים להגיב על מה שכתבת ונראה מה יש להם לומר.
עריכה:
אני רואה שהעלמת את מה שכתבת, יפה לך...
אולי בכל זאת ניתן להם לראות?
זה מה שהחבר כאן כתב לפני שערך.אם אחרי כל מה שעברנו כעם לא למדנו שום דבר על זכויות אדם, מוסריות, חמלה על החלש והנרדף וכבוד למיעוטים, אוי ואבוי לנו. אולי אפילו זה הגיע לנו.
רק תראו תחולניות של הבן אדם.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 28/05/2012, 18:16
NightDesign, מאז שהפסקת לתרגם, הסירחונות שמשתחררים מהמקלדת שלך מתנקזים כולם לכאן, והופכים לצחנה מתמשכת.
אתה בעצמך (והתמונה בהודעות שלך כהמחשה קבועה) מעידים עד כמה גבולות חופש הביטוי כאן ניתנים למתיחה.
מי זה לנו? הגיע לנו? אתה שמת עצמך לדובר יהודי השואה? אני לא רוצה להגיד מה אני חושב עליך ברגע זה ...
לאףאחד לא מגיע דבר כזה , וזה רק מראה כמה אתה לא יודע , ואתה ואילן שתי אנשים בעלי תפיסות עולם צרות שיכולים לסכם בשתיים שלושה משפטים, את הצדקנות שלכם את הטענות שלכם .אתם צודקים בכל עניין פלשתינאים מסתננים בתי חבד והכל למה? אתם לא יודעים כלום על המלחמות של המדינה , על האנשים שמנהלים אותה ובכל זאת מוחים את דעותיהם בשנייה אחת ומתעלמים מהמון דברים רק כדי להצדיק את עצמם..... לכו תלמדו ותחזרו ואז תדברו כמו בני אדם ולא כמו חיות (מכוון אולי רק לעדי בלי בצל)
נכתב ב- 28/05/2012, 18:18
זה כבר לא שמאלני מצטדק, זה רמה אחרת לגמרי.
גם אני סוגד לQ הזהב
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים