אוי זה הטיעון הכי שחוק בספר. מה נראה לך, שלברון, ווייד ורוז למשל לא משקיעים באימונים ומתאמנים? נראה לך שהם לא נותנים את הכל, מה זה הטיעון המגוחך הזה, כל הכבוד לקובי על ההשקעה אבל אתה מציג את זה כאילו הוא היחידי שעושה את זה, האחרים לא מקצוענים? לברון נותן 46 דקות במשחק, אז אתה רוצה להגיד לי שהוא לא משקיע? רוז התאמן קיץ שלם כדי לשפר את הקליעה שלו והחדירה לסל, סטודמאייר בחופשה בישראל הגיע להיכל נוקיה כדי להתאמן ולשמור על כושר, אז להציג את קובי כזן נדיר של השקעה זה פשוט פטתי, הרבה שחקנים באנ בי איי מתאמנים באופן קבוע במטרה להשתפר ונותנים את הכל, לא רק קוביזה אחרי ההפסד של הלייקרס העונה למיאמי שקובי קלע באחוזים גרועים
הוא נשאר לבדו במגרש והתאמן על הקליעה שלו במשך שעה...
אם הוא לא מקצוען אני לא יודע מי כן
מעולם לא ערערתי על היכולות של קובי וההישגים שלו, כל הכבוד לו על ההישגים שהגיע אליהם, על ההשקעה באימונים והוא ללא ספק בטופ 10 של השחקנים הגדולים.
אבל מקצוען למופת מבחינתי זה לא רק להגיע להישגים ולהשקיע באימונים, זה גם לדעת איך להתנהל, קובי יותר מפעם אחת הוכיח לי שהאגו שלו יותר חזק מכל דבר אחר, כולל המאמן והקבוצה שלו, פיל ג'קסון כתב בספר שלו שהוא נתן לקובי הוראה מפורשת באחד המשחקים למסור כדור בשניות האחרונות וקובי ניסה לסיים את המשחק לבדו ללא הצלחה. ומה אתה מנסה להגיד שבגלל שהוא כבר לקח אחריות בעבר על הפסדים, זה אומר שיש לו זכות להאשים את החברים שלו, כשברור מאליו שהוא אשם לא פחות בהפסד? בגלל יחסי האנוש הגרועים שלו שאק וג'קסון עפו, ובאו על הלייקרס שנים שחונות, אז נכון שבשנתיים האחרונות הם זכו באליפות וכל הכבוד להם, אבל אני לא שוכח את ההתנהגות של קובי לאורך כל הקריירה. זה קודם הוא אחר כך הקבוצה, דבר שאתה לא יכול להגיד לגבי ג'ורדן, שידע גם לשתף שחקנים אחרים לטובת הצלחת הקבוצה. קובי אמנם לזכותו יאמר התבגר קצת בשנתיים של האליפויות האחרונות, אבל עדיין הוא לא השתנה יותר מדי, והשנה עקב העונה הדי בינונית של הלייקרס וקובי במונחים שלהם כמובן, הוא חזר לסורו. ולקרוא לשופט fucking faggot באמצע משחק על שריקה זה לא מכובד, ולא משנה מי עושה את זה.
וספארקלס, אתה באמת מנסה לדבר איתי על חוסר אובייקטיביות, שאתה ללא הרף יורד על ברצלונה בגלל שנאה נטו ואפילו קראת לסגנון המשחק שלהם "בונקר מודרני"? אני שונא את קובי בגלל ההתנהלות המבישה שלו, ואתה שונא את ברצלונה בגלל ההתחזויות, סגנון המשחק והתדמית התמימה לכאורה שלהם.