עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

NBA

• אנא התחבר בכדי להגיב
415 תגובות לנושא זה

#341 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎11:21

זה אחרי ההפסד של הלייקרס העונה למיאמי שקובי קלע באחוזים גרועים
הוא נשאר לבדו במגרש והתאמן על הקליעה שלו במשך שעה...
אם הוא לא מקצוען אני לא יודע מי כן

אוי זה הטיעון הכי שחוק בספר. מה נראה לך, שלברון, ווייד ורוז למשל לא משקיעים באימונים ומתאמנים? נראה לך שהם לא נותנים את הכל, מה זה הטיעון המגוחך הזה, כל הכבוד לקובי על ההשקעה אבל אתה מציג את זה כאילו הוא היחידי שעושה את זה, האחרים לא מקצוענים? לברון נותן 46 דקות במשחק, אז אתה רוצה להגיד לי שהוא לא משקיע? רוז התאמן קיץ שלם כדי לשפר את הקליעה שלו והחדירה לסל, סטודמאייר בחופשה בישראל הגיע להיכל נוקיה כדי להתאמן ולשמור על כושר, אז להציג את קובי כזן נדיר של השקעה זה פשוט פטתי, הרבה שחקנים באנ בי איי מתאמנים באופן קבוע במטרה להשתפר ונותנים את הכל, לא רק קובי

מעולם לא ערערתי על היכולות של קובי וההישגים שלו, כל הכבוד לו על ההישגים שהגיע אליהם, על ההשקעה באימונים והוא ללא ספק בטופ 10 של השחקנים הגדולים.
אבל מקצוען למופת מבחינתי זה לא רק להגיע להישגים ולהשקיע באימונים, זה גם לדעת איך להתנהל, קובי יותר מפעם אחת הוכיח לי שהאגו שלו יותר חזק מכל דבר אחר, כולל המאמן והקבוצה שלו, פיל ג'קסון כתב בספר שלו שהוא נתן לקובי הוראה מפורשת באחד המשחקים למסור כדור בשניות האחרונות וקובי ניסה לסיים את המשחק לבדו ללא הצלחה. ומה אתה מנסה להגיד שבגלל שהוא כבר לקח אחריות בעבר על הפסדים, זה אומר שיש לו זכות להאשים את החברים שלו, כשברור מאליו שהוא אשם לא פחות בהפסד? בגלל יחסי האנוש הגרועים שלו שאק וג'קסון עפו, ובאו על הלייקרס שנים שחונות, אז נכון שבשנתיים האחרונות הם זכו באליפות וכל הכבוד להם, אבל אני לא שוכח את ההתנהגות של קובי לאורך כל הקריירה. זה קודם הוא אחר כך הקבוצה, דבר שאתה לא יכול להגיד לגבי ג'ורדן, שידע גם לשתף שחקנים אחרים לטובת הצלחת הקבוצה. קובי אמנם לזכותו יאמר התבגר קצת בשנתיים של האליפויות האחרונות, אבל עדיין הוא לא השתנה יותר מדי, והשנה עקב העונה הדי בינונית של הלייקרס וקובי במונחים שלהם כמובן, הוא חזר לסורו. ולקרוא לשופט fucking faggot באמצע משחק על שריקה זה לא מכובד, ולא משנה מי עושה את זה.

וספארקלס, אתה באמת מנסה לדבר איתי על חוסר אובייקטיביות, שאתה ללא הרף יורד על ברצלונה בגלל שנאה נטו ואפילו קראת לסגנון המשחק שלהם "בונקר מודרני"? אני שונא את קובי בגלל ההתנהלות המבישה שלו, ואתה שונא את ברצלונה בגלל ההתחזויות, סגנון המשחק והתדמית התמימה לכאורה שלהם.

#342 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎11:47

אתה מוזמן להראות לי שחקן NBA שנשאר אחרי הפסד במשחק חוץ להתאמן על הקליעה שלו
ברור שכולם משקיעים באימונים, אבל אתה לא תראה מחויבות כמו של קובי אצל כולם

אתה כל הזמן מזכיר את המקרה עם פיל ג'קסון... נכון הוא רשם את מה שהוא רשם בספר שלו... אז? ראית את היחסים ביניהם בשלוש שנים האחרונות? אסור לו לריב עם מישהו? גם למייקל היה סיפור כזה ובכל זאת הוא נחשב למקצוען הכי גדול שהיה על המגרש

יחסי האנוש שלו עם שאק... שכחתי ששאק הוא בנאדם מושלם והוא בטח המקצוען הכי גדול בNBA... אל תשכח שהאגו שלו יותר גדול משל קובי :)
אז הוא קילל שופט... זה באמצע משחק, כולם עצבניים. מה לברון לא אמר לאימא שלו באחד ממשחקי הפלייאוף נגד בוסטון שתסתום את הפה שלה או משהו כזה? זה הופך אותו לבן חרא? שחקנים לא רבים באמצע משחקים?? אם שיחקת אי פעם כדורגל בשכונה, אף פעם לא קרה לך שהתעצבנת עד כדי כך שהתחלת לקלל מישהו סתם?

אתה צריך להפריד בין האופי של הבנאדם לבין המוסר עבודה שלו והמקצוענות שלו

#343 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎11:56

אתה מוזמן להראות לי שחקן NBA שנשאר אחרי הפסד במשחק חוץ להתאמן על הקליעה שלו
ברור שכולם משקיעים באימונים, אבל אתה לא תראה מחויבות כמו של קובי אצל כולם

ממש אתה יודע מה כל אחד עושה אחרי משחק, אני מניח שאתה עוקב אחריהם. הסרטון של קובי מבחינתי הוא לא יותר משטיק של יחסי ציבור, כדי להראות איזה מקצוען הוא, גם אם זה נכון, אני בטוח שיש עוד שמתאמנים וף אחד לא מצלם את זה.

אני ממש לא מתכוון להמשיך להתווכח איתך, את דעתי על קובי אני לא אשנה.

#344 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎12:04

וספארקלס, אתה באמת מנסה לדבר איתי על חוסר אובייקטיביות, שאתה ללא הרף יורד על ברצלונה בגלל שנאה נטו ואפילו קראת לסגנון המשחק שלהם "בונקר מודרני"? אני שונא את קובי בגלל ההתנהלות המבישה שלו, ואתה שונא את ברצלונה בגלל ההתחזויות, סגנון המשחק והתדמית התמימה לכאורה שלהם.

זה מה שהתכוונתי אליו, לא יותר מזה.
לא קשור לאובייקטיביות. אתה קורא בין השורות כשאין משהו שם.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#345 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎12:45

זה מה שהתכוונתי אליו, לא יותר מזה.
לא קשור לאובייקטיביות. אתה קורא בין השורות כשאין משהו שם.

אז לא הבנתי אותך נכון, מצטער.

#346 dats

dats

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 246 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎14:22

הנה השלשה של נוביצקי , פשוט מדהים...

היום משחק 4, אם מיאמי רוצים להישאר בתמונה לברון חייב לקלוע יותר, הממוצע שלו בסדרה נגד שיקאגו עמד על 25.8 נק' למשחק, כיום הממוצע של נגד דאלאס עומד על 18.5 נק' למשחק...

#347 Spirit

Spirit

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎17:20

הנה השלשה של נוביצקי , פשוט מדהים...

היום משחק 4, אם מיאמי רוצים להישאר בתמונה לברון חייב לקלוע יותר, הממוצע שלו בסדרה נגד שיקאגו עמד על 25.8 נק' למשחק, כיום הממוצע של נגד דאלאס עומד על 18.5 נק' למשחק...

חח אחי היום משחק 6

#348 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎17:43

כולםםםםםםם להתפללללללללל ולקוות שמיאמי ישוו היום את הסידרה בדרך למשחק שביעי וקובע!
בעזרת ה' זה יקרה!!!;
תמונה שפורסמה

#349 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎18:38

כולםםםםםםם להתפללללללללל ולקוות שמיאמי ישוו היום את הסידרה בדרך למשחק שביעי וקובע!
בעזרת ה' זה יקרה!!!;

בעזרת השם, ואז דאלאס יקחו.

#350 Outwit

Outwit

!Take It

• חבר של כבוד
  • 4,465 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎18:43

בעזרת ה' זה יקרה!!!;

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה שגם אני רוצה :)

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#351 Outwit

Outwit

!Take It

• חבר של כבוד
  • 4,465 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎18:47

אגב, מתי מתחיל המשחק עצמו?
ספורט5 מתחילים לשדר מ-3...

תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה
תמונה שפורסמה

#352 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎18:47

בעזרת ה' זה יקרה!!!;

לאאאאאאאאאאאאא
אני מוכן להתפשר שמי שיהיה הטוב ביותר במשחק הזה יקח..
אבל היום מיאמי חייבים לנצח!

ובעזרת השם לברון יביא 2 משחקים מטורפיםםםםםם ושכל כדור יכנס לוווווו והם ינצחו ויקחו את האליפות כשהוא חתום עליה ויהיה הMVP, זה החלוםםםםםםם שלייייייי!!!
זה הזמן שלוווווו, כמו שבסידרה מול בוסטון ושיקאגו הוא נכנס ברבע הרביעי לזון שלו ולקח את הסדרות, הלוואי הלוואייי שזה יקרה עכשיו..
תמונה שפורסמה

#353 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎19:33

מישהו באמת יודע מתי המשחק מתחיל תכלס, בלי זיוני מוח.
3 או 4?
וקינג, אתה רואה הרבה, אז אם אתה יכול לתת שעה מדוייקת מניסיון (יענו אחרי הצגת שחקנים אחרי הכל),
אני מתלבט אם לקום אבל אני רוצה לדעת בדיוק מתי

#354 IlanVic

IlanVic

• ותיקים
  • 3,809 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎19:38

לא ראיתי הרבה משחקים, אבל אלה שראיתי התחילו זמן קצר אחרי השעה שכתוב.
מה שכן, יש המון פסקי זמן, שנמשכים המון זמן (לא כמו באירופה), מה שדי גורע מהמשחק.

#355 Yari

Yari

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 855 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎19:45

אני ממש לא מבין בכל הנושא, אבל יש לי שאלה.

היום בחדשות, בפתיח, כחלק מהצגת הכתבות שיהיו בהמשך, הראו את לברון גיימס, וברקע יונית לוי אומרת: "ונדבר על למה כל אמריקה רוצה שהאיש הזה יפסיד היום".

למה באמת?

#356 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎19:48

היום בחדשות, בפתיח, כחלק מהצגת הכתבות שיהיו בהמשך, הראו את לברון גיימס, וברקע יונית לוי אומרת: "ונדבר על למה כל אמריקה רוצה שהאיש הזה יפסיד היום".

למה באמת?

בעיקר בגלל כל מה שהיה בקיץ, על זה שכביכול הוא ברח מלהיות מנהיג של קבוצה והלך לקבוצה של שחקן אחר,
ובנה טריו של סופרסטארים כמו שאתה עושה במחשב, ושכל התהליך שהוא עשה את זה, תוכנית טלוויזיה מיוחדת וזה.

* אל תפתחו עכשיו דיון על זה, אני לא באתי להגיד מי צודק מי לא חח, רק למה שונאים אותו.

#357 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎19:49

בגלל זה אני מקליט ורואה בבוקר

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#358 Yari

Yari

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 855 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎19:52

למה באמת?

בעיקר בגלל כל מה שהיה בקיץ, על זה שכביכול הוא ברח מלהיות מנהיג של קבוצה והלך לקבוצה של שחקן אחר,
ובנה טריו של סופרסטארים כמו שאתה עושה במחשב, ושכל התהליך שהוא עשה את זה, תוכנית טלוויזיה מיוחדת וזה.

* אל תפתחו עכשיו דיון על זה, אני לא באתי להגיד מי צודק מי לא חח, רק למה שונאים אותו.

אה אני מבין.

אז זה לא נכון ש-"כל אמריקה רוצה שהוא יפסיד".
אני משער שאוהדי הקבוצה הנוכחית שלו דווקא כן היו מבסוטים מהמעבר.

#359 Spirit

Spirit

• ותיקים
  • 3,248 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎19:52

בגלל זה אני מקליט ורואה בבוקר

בבוקר יש צבא,
והבעיה שלי שאני לא מסוגל להקליט ואז יום שלם לא להכנס לאף אתר ספורט, זה יחרפן אותי חחח

#360 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎12/06/2011‏, ‎20:03

יש איפשהו לראות ב-LIVE באינטרנט?
אין טלוויזיה. :\
תמונה שפורסמה

2 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים