דוראל אין להם סיכוי, קלופ חותם בביתר, קל לו להתרגל לצהוב שחור D:

ליגת האלופות 2013/14
נכתב ב- 09/04/2014, 00:21
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/04/2014, 00:36
אתם צודקים אבל לפי דעתי זה היה יותר משחק גרוע של ריאל מאשר משחק טוב של דורטמונד.
סבבה שדורטמונד שיחקה טוב.
אבל הטעויות שריאל עשו פשוט הגיעו מטמטום, לחץ (לחץ מנטלי) וחוסר ניסיון.
אני לא לוקח מדורטמונד את המשחק הטוב שלהם. אבל לפי דעתי ריאל הם אלה שפשוט חילקו מתנות פעם אחרי פעם. (שתי הגולים. וכמובן עוד מלא מצבים ומלא מלא איבודים בגלל מסירות איומות)
-
נכתב ב- 09/04/2014, 00:40
צ'לסי החדשה? מה חדש שם בדיוק? סטוק לעשירים.
שחקנים צעירים? הגיל הממוצע של ההרכב שלהם היום היה 27 (ובאופן כללי היא הקבוצה הרביעית הכי מבוגרת העונה באנגליה).
מוריניו מקשקש על בנייה ותהליך בקבוצה עם פנקס צ'קים פתוח והרכב מבוגר.
- Cech אוהב את זה
נכתב ב- 09/04/2014, 01:02
אז ככה קצת פחות קשור להתחלה, אבל משהו חשוב,
הקהל של דורטמונד לא פחות ממדהים, זה רק מראה איזה כח יש לקהל, יותר מכל דבר אחר במשחק.
אני מציין את זה כי שדיברנו פה על ליגת העל, אמרתי לכם ששירים של הקהל זה לדעתי הדבר שהכי מטריף בעולם ושהשירים של מכבי לדעתי לא משהו ואמרתם שזה לא כזה חשוב....
עכשיו למשחק עצמו.
אני יודע שאתם תחשבו שאני מנסה להטריל אתכם כי אתם אוהדי ריאל,
אבל דורטמונד הייתה פי 100 יותר טובה, הגיע לה לעלות לדעתי, קבוצה של ילדים (הרבה יותר ילדים מצ'לסי (בשביל אביחי כי הוא אמר שזה מה שהוא רוצה לראות בצ'לסי))
עושה בית ספר לקבוצת הסופר-סטארים העולמית. הגנה מפחידה
(ווווואו שבנזמה עבר את השוער והומלס לקח לו מאחורה בגליץ נקי, ווווואו) , רעל בעיניים וכושר שיא
היו קטעים שהם עברו את ריאל כאילו הם קונוסים. איזה משחק גרמני הכל כמו מכונות אין שום בעיטה סתם.
(אני מתגעגע לתקופה שביירן הייתה משחקת ככה במקום מה שפפ עשה מהם)
ולאלה שחושבים שאני סתם מזיין את השכל, אני בטוח שישבתם במשחק ופחדתם להפסיד והיו רגעים שהרגשתם את זה,
כל הכבוד דורטמונד, באמת כל הכבוד.
מסכים איתך.
גם עונה שעברה אמרתי שדורטמונד אחת הקבוצות המרשימות.
לחשוב שעונה שעברה היא הייתה כמעט ברמה של באיירן אם לא ברמה שלה,
כשבאיירן הייתה בשיא שלה מזה שנים. אותו הדבר מה שעשתה לריאל גם עונה שעברה.
ריאל פחדו פחד מוות ונתנו ללחץ להשפיע עליהם, לא בטוח שהגיע להם להעלות.
נכתב ב- 09/04/2014, 01:25
אתם צודקים אבל לפי דעתי זה היה יותר משחק גרוע של ריאל מאשר משחק טוב של דורטמונד.
אני לא לוקח מדורטמונד את המשחק הטוב שלהם. אבל לפי דעתי ריאל הם אלה שפשוט חילקו מתנות פעם אחרי פעם. (שתי הגולים. וכמובן עוד מלא מצבים ומלא מלא איבודים בגלל מסירות איומות)
לחץ? חוסר ניסיון? דורטמונד זאת קבוצה של ילדים, איך אתה אומר לי חוסר ניסיון?
לחץ? הם פשוט רעדו מדורטמונד ועשו מלא טעויות, הם חשבו שזה סגור והגרמנים לא חשבו ככה,
המשחק הגרוע של ריאל הגיע בגלל הגנה מעולה של דורטמונד ולחץ מדהים,
אני יודע שלא תסכימו איתי על החלק הזה, אבל אני חושב שלדורטמונד יש את הסטמינה הכי גבוהה מכל הקבוצות,
נכון הם לא הכי מהירים, אבל הם פשוט יכולים לרוץ בלי סוף, זה נראה כאילו הם בתחילת משחק (והם שיחקו לחץ כל המשחק.)
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/04/2014, 07:36
תאמין לי אביחי, גם אם מוריניו ילך לאמן עכשיו את הפעול מרמורק אתה תחשוב שזו הקבוצה הכי טובה בעולם. אני יכול להישבע שבחיים לא ראית אותך מוציא מילה אחת נגד הבנאדם היהיר והמתנשא הזה.
נכתב ב- 09/04/2014, 09:14
אני כן חושב שהוא המאמן הכי טוב בעולם.
נכתב ב- 09/04/2014, 11:05
לחץ? חוסר ניסיון? דורטמונד זאת קבוצה של ילדים, איך אתה אומר לי חוסר ניסיון?
לחץ? הם פשוט רעדו מדורטמונד ועשו מלא טעויות, הם חשבו שזה סגור והגרמנים לא חשבו ככה,
המשחק הגרוע של ריאל הגיע בגלל הגנה מעולה של דורטמונד ולחץ מדהים,
אני יודע שלא תסכימו איתי על החלק הזה, אבל אני חושב שלדורטמונד יש את הסטמינה הכי גבוהה מכל הקבוצות,
נכון הם לא הכי מהירים, אבל הם פשוט יכולים לרוץ בלי סוף, זה נראה כאילו הם בתחילת משחק (והם שיחקו לחץ כל המשחק.)
אם כבר סטמינה אז אתלטיקו מדריד.
ואני לא חושב שסיפור פה היה "ההגנה המדהימה או הלחץ המדהים" של דורטמונד.
כי בייל, בנזמה ודי מריה איבדו כדורים בלי שום סיבה. ורצו עם הראש בקיר. שלא לדבר על המסירות האיומות של השחקנים.
כמו שכבר אמרתי, המשחק היה יותר גרוע מצד ריאל, מאשר טוב מצד דורטמונד.
-
נכתב ב- 09/04/2014, 11:12
לא הגנה מדהימה? ריאל האימתנית, הידועה בהתקפה החריפה שלה בעטה 3 פעמים לשער זהו.
בנזמה (חלוץ מפחיד!) לא מצליח לבעוט מול שער ריק ששחקן בא מאחורה ולוקח לו בגליץ'?
ההגנה של דורטמונד הייתה לא פחות ממדהימה, הם ניטרלו את ריאל, אני מסכים איתך שהיה לריאל יום רע, אבל לדעתי זאת לא הסיבה.
הגרמנים בבית פשוט מטורפים, להזכיר לך שנה שעברה? לדעתי ריאל עלתה במזל..
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/04/2014, 11:14
איפה ראית אותי אומר שצ'לסי הכי טובה בעולם? להיפך.
אני כן חושב שהוא המאמן הכי טוב בעולם.
אולי בזיוני שכל,
אבל בתור איך שהמשחק מתנהל קלופ יותר טוב ממנו.
ד"א לדעתי אתה נותן לו אובר קרדיט, למה שלא תתן קרדיט לשחקן על הגול? חחח מי שקיבל את הקרדיט זה מוריניו כאילו הוא הבקיע אותו...
נ.ב אביחי אתה בא למפגש נכון?
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 09/04/2014, 14:15
קלופ מאמן מדהים, באמת. אחד הטובים. הוא צריך כבר להוכיח את עצמו עם קבוצה שיש לה סיכוי ולא נגד באיירן. אבל אתה עדיין לא יכול להשוותו למוריניו.
מוריניו מבחינתי המאמן המושלם, ניתוח משחקים שלו וההכנה אליהם הם משהו יוצאי דופן.
אתמול כשהוא הכניס גם את בה וגם את טורס זה דבר שהם תרגלו באימון (טרי אמר שמוריניו הכין אותם למצב הזה) ובדיוק בגלל זה הגול הגיע. ברור שאם השחקן לא היה שם זה לא היה גול, אבל אתה יכול לראות שההכנה שלו יוצאת דופן.
אני עובד לצערי, לא אוכל להגיע.
נכתב ב- 09/04/2014, 14:56
אתם שוכחים גם את המשחק של שבוע שעבר שנגמר ב3-0.
אמנם דורטמונד שלטה במשחק ואיימה יותר, אבל בסופו של יום 2 השערים היחידים שלהם היו מטעויות של שחקנים של ריאל.
הנגיחה של פפה והמסירה של יראמנדי. דברים שבדרך כלל לא קורים בריאל...
דורטמונד כן הגיעה לעוד מצבים טובים אבל לא הצליחה לתרגם אותם לעוד שער.
לא קל לשחק מול דורטמונד בבית זה בטוח!
וכמו שטנדר אמר מעלי
נכתב ב- 09/04/2014, 16:02
אתם שוכחים גם את המשחק של שבוע שעבר שנגמר ב3-0.
אמנם דורטמונד שלטה במשחק ואיימה יותר, אבל בסופו של יום 2 השערים היחידים שלהם היו מטעויות של שחקנים של ריאל.
הנגיחה של פפה והמסירה של יראמנדי. דברים שבדרך כלל לא קורים בריאל...
דורטמונד כן הגיעה לעוד מצבים טובים אבל לא הצליחה לתרגם אותם לעוד שער.
לא קל לשחק מול דורטמונד בבית זה בטוח!
וכמו שטנדר אמר מעלי
נו באמת. טעויות זה חלק מהמשחק.
אם תסתכלו על התקציר של המשחק משבוע שעבר אתם תראו שהשערים של איסקו ורונאלדו נבעו מאיבודי כדור של שחקני דורטמונד באזור המסוכן.
רוב השערים נכבשים מטעויות של היריב, החוכמה היא לנצל אותן.
נכתב ב- 09/04/2014, 16:21
לא הגנה מדהימה? ריאל האימתנית, הידועה בהתקפה החריפה שלה בעטה 3 פעמים לשער זהו.
בנזמה (חלוץ מפחיד!) לא מצליח לבעוט מול שער ריק ששחקן בא מאחורה ולוקח לו בגליץ'?
ההגנה של דורטמונד הייתה לא פחות ממדהימה, הם ניטרלו את ריאל, אני מסכים איתך שהיה לריאל יום רע, אבל לדעתי זאת לא הסיבה.
הגרמנים בבית פשוט מטורפים, להזכיר לך שנה שעברה? לדעתי ריאל עלתה במזל..
כמה דברים:
1. "ריאל האימתנית, הידועה בהתקפה החריפה שלה" - רונאלדו הרי הוא הבורג המרכזי בהתקפה של ריאל. והוא לא שיחק.
2. בעטה 3 פעמים, זה נכון. אבל לא בגלל תצוגת הגנה מדהימה של דורטמונד, אלא בגלל שהקבוצה ככולה (הגנה, קישור, התקפה) לא הצליחה לחבר 2 מסירות בגלל שהם חבורת ילדות קטנות.
שוב, אני לא חושב שדורטמונד עשתה משהו מיוחד בהגנה..
פשוט כשבייל ודי מריה רצים עם הראש בקיר, מאבדים כדורים. כנ"ל מודריץ' וצאבי אלונסו (שלא לדבר על איירמנדי) שאמורים לתת את הפס המתוחכם, ולא עשו את זה כל המשחק בגלל מסירות עקומות (בדגש על עקומות. ולא בגלל שדורטמונד חטפו לנו כדורים)
משחק זוועתי של ריאל. אני לא חושב שההגנה שלהם סגרה כל כך טוב. כי אני בטוח שאם רונאלדו היה משחק היינו מבקיעים להם מינימום 2 גולים. כי הגענו למצבים שעם רונאלדו זה גולים בטוחים.
מה גם שרונאלדו מביא הרבה יותר מרק גולים למשחק של ריאל. הוא מביא ביטחון לכל מי שסביבו. הוא כמובן גם מושך יותר תשומת לב מיותר שחקני הגנה (מה שנותן חופש לבייל והחברים)
-
נכתב ב- 09/04/2014, 16:34
אזפיליקוואטה, הזאר, אוסקר היו שם כבר עונה שעברה.
שורלה הוא שחקן מחליף בכלל, ואן-חינקל לא משחק מאז תחילת העונה (פצוע), וויליאן שחקן עם שנים של ניסיון (יחסית) באלופות שהגיע ב35 מיליון.
מאטיץ' בן 25 ואחרי שנים בליגת האלופות (ושולם עליו סכום גדול מאוד) וסלאח שחקן שבקושי משחק.
זומה בכלל לא הגיע עדיין לצ'לסי אז אני לא מבין איך הוא רלוונטי.
הגיל הממוצע של ההרכב הפותח היה 27, לא של הסגל (לכן הגיל של השוער המחליף לא מעניין). הגיל הממוצע בליגה הוא הרביעי הכי מבוגר באנגליה.
איפה היו שלושת שחקני ההתקפה עונה שעברה? הזאר בצ'לסי (עוד שחקן שעלה 35 מיליון ויש לו כבר שנים של ניסיון בליגת האלופות), אוסקר היה בצ'לסי (אחרי ששולמו עליו 25 מיליון) וויליאן היה בשחטאר שמגיעה דרך קבע לנוקאאוט באלופות.
"התקפה של ילדים" זה כבר ממש שקר. הזאר בן 23, אוסקר בן 22, וויליאן בן 26 אוטוטו (כולם היו כוכבים, על כולם שילמו סכומים גבוהים מאוד) ואטו בכלל בן 32-40. ממש ילדודס.
הדבר היחיד שמתחדש בצ'לסי זה סגל השחקנים שכל עונה מוציאים עליו סכומים גבוהים מאוד.
צ'לסי יוזמת? מעניין שהם יזמו אתמול כשהם חייבים לנצח 2-0. יצירתיות? ברק? תיחכום? לא. מעיפים כדורים לרחבה ובונים על מצבים נייחים.
מה זה מעניין הגיל של השחקנים כשהם קונים כשכל אחד מהם הוא כוכב (ברמה כזו או אחרת) ועל כל אחד משלמים עשרות מיליונים? אפשר לחשוב שיש שם איזה שחקני רכש שהגיעו משום מקום ובעלות נמוכה...
צ'לסי לא בבנייה ולא נעליים. זה סתם תירוצים של מוריניו במידה והוא לא ייקח תואר.
דוראל, לא עשיתי לך לייק על התגובה בעמוד הקודם על קלופ כי בסוף רשמת שהגיע הזמן שהוא יגיע לארסנל או יונייטד (חס וחלילה) אבל תגובה מצוינת.
מבחינתי מדובר במאמן הטוב בעולם היום (אומנם צריך עוד להוכיח את עצמו בקבוצה אחרת אבל מה שהוא עושה שם מדהים). אם לא הייתי מרוצה מרודג'רס אז קלופ הוא היה האופציה המועדפת עלי לאימון ליברפול מכל המאמנים בעולם, כולם כולל כולם.
- dorel310 אוהב את זה
נכתב ב- 09/04/2014, 17:26
liverpool, ב-09 אפר' 2014 - 17:34, אמר: liverpool, ב-09 אפר' 2014 - 17:34, אמר:דוראל, לא עשיתי לך לייק על התגובה בעמוד הקודם על קלופ כי בסוף רשמת שהגיע הזמן שהוא יגיע לארסנל או יונייטד (חס וחלילה) אבל תגובה מצוינת.
מבחינתי מדובר במאמן הטוב בעולם היום (אומנם צריך עוד להוכיח את עצמו בקבוצה אחרת אבל מה שהוא עושה שם מדהים). אם לא הייתי מרוצה מרודג'רס אז קלופ הוא היה האופציה המועדפת עלי לאימון ליברפול מכל המאמנים בעולם, כולם כולל כולם.
חח אל תדאג אני לא אוהב לא את יונייטד וגם לא ממש את ארסנל. אני בכלל מקווה שהוא ישאר בגרמניה, אבל עם הדומיננטיות של באיירן יהיה לו קשה לתת פייט. מה שבטוח, אם הוא היה מאמן את באיירן היא הייתה הרבה יותר חזקה, אטרקטיבית ודורסנית מהקבוצה הנוכחית של פפ.
ורודג'רס גם מאמן מעולה, ללא ספק מאמן השנה בפריימר ליג.
- liverpool אוהב את זה
נכתב ב- 09/04/2014, 18:03
זה היה משחק מזעזע של ריאל, בלי להוריד טיפה מהכבוד כלפי דורטמונד.
שניר, בנזמה הוא ממש לא חלוץ מפחיד.
סליחה, סליחה, הוא כן מפחיד - את אוהדי ריאל. הוא אדיש, עצלן ופשוט גרוע. כישרון יש לו ובטונות, אבל מבחינה מנטלית הוא לא ראוי אפילו להיות בליגה ב'. פשוט בטטה, ואתמול הוא היה מתחת לכל ביקורת.
- Nikita אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 09/04/2014, 18:43
זה היה משחק מזעזע של ריאל, בלי להוריד טיפה מהכבוד כלפי דורטמונד.
שניר, בנזמה הוא ממש לא חלוץ מפחיד.
סליחה, סליחה, הוא כן מפחיד - את אוהדי ריאל. הוא אדיש, עצלן ופשוט גרוע. כישרון יש לו ובטונות, אבל מבחינה מנטלית הוא לא ראוי אפילו להיות בליגה ב'. פשוט בטטה, ואתמול הוא היה מתחת לכל ביקורת.
ערן לוי
-
נכתב ב- 09/04/2014, 18:55
אגב אחת הסיבות שאני לא מתחבר לריאל וברצלונה זה בגלל שהן יותר מדי תלויות בשחקן אחד. בארסה בלי מסי וריאל בלי רונאלדו לא מפחידות במיוחד.
נכתב ב- 09/04/2014, 19:20
אתה ממש אטום וכנראה ממש לא אובייקטיבי כדי לקבל.
1 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים