עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

הליגה האנגלית 2013/14

• אנא התחבר בכדי להגיב
377 תגובות לנושא זה

#321 מישמיש

מישמיש

אם אני לא בצוות, אני חייב למצוא חיים

• רשומים
  • 2,332 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2014‏, ‎22:20

לא מבין מה הנקודה שלך קוב... ולגבי זה שההרכב השני שווה יותר מליברפול בהרכב הראשון אז רק שתדע שרק לואיס סוארז וסטראידג' שווים כמו כל ההרכב השני היום של צ'לסי.

מה הקשר כמה הם שווים? ליברפול שילמה עליהם משמעותית פחות ממה שצ'לסי שילמה על השחקנים שלהם. העליה המטורפת בערך של השחקנים האלה התבצעה אחרי שעברו לליברפול ולא לפני.
ההרכב ה"שני" של צ'לסי ששיחק היום עלה יותר מההרכב הראשון של ליברפול ששיחק היום.

הספסל של צ'לסי היום עלה כמו ההרכב של ליברפול היום.

הוא באמת גאון המוריניו הזה. הוא עולה למשחקים נגד קבוצות שהאמצעים שלהן לא מתקרבות לשלו, עושה בונקר ומבזבז זמן בצורה פשוט מגעילה. אם ג'רארד לא מחליק הם לא מבקיעים עוד שנתיים וזה נגמר 0-0, תוצאה שהיא לא טובה לצ'לסי. 

ואז כולם מהללים אותו והאוהדים של צ'לסי בכלל מאמינים לו שזה לא כישלון אם הם לא זוכים באליפות.

לדעתי הוא בכלל לא אוהב כדורגל.

ליברפול לא תזכה באליפות, אבל בזמן שצ'לסי מסיימת גם בלי אליפות עם הכדורגל גועל נפש שלה, אני יודע איזה אוהדים יותר נהנים מהמשחק. אני רק מקווה שאתלטיקו תאנוס אותם ברביעי.

מכיוון שאין לי כח לומר את הדברים שאני חושב כי אני מכיר כבר את התשובות בעל פה אני כבר לא מגיב פה. אבל אני חייב לציין שזה קצת ממה שרציתי לומר על המשחק ועל המאמן הזה בפרט.

• liverpool אוהב את זה

#322 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2014‏, ‎22:26

הבעיה פה היא לא בצורת משחק שמוריניו מעביר, כי יש מאמנים הגנתיים. הבעיה שהוא הורס משחקים עם הטקטיקה הזאת, והבעיה הגדולה יותר היא שהוא נחשב מאמן גדול למרות שהוא בונקריסט. לזכותו יאמר שהוא מנצל בצורה מושלמת את הכלים שעומדים לרשותו והשחקנים מבצעים בצורה מדהימה את ההוראות הטקטיות שלו.

#323 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2014‏, ‎22:42

הוא מנצל בצורה מושלמת את האמצעים העומדים לרשותו? הוא המנג'ר של אחד מחמשת המועדונים העשירים בעולם והוא משחק בונקרים בכל משחק גדול (וזה לא כאילו נגד יריבות חלשות יותר הוא משחק בצורה מלהיבה). זו תעודת עניות בשבילו שליברפול בכלל מעליו בטבלה כשמשווים את התקציבים והסגלים של שתי הקבוצות.

אין לי בעיה עם משחק הגנתי. אבל לא רק שהוא לוקח את זה לקיצון, הוא מוסיף לזה גם את הבכי שלו וביזבוזי הזמן הבאמת יוצאי דופן ברמות האלה. הם היום ביזבזו זמן אשכרה מהדקה הראשונה. לא ראיתי עדיין קבוצה מבזבזת ככה זמן בליגה האנגלית.

#324 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2014‏, ‎22:53

האמת שהוא באמת בכיין.

אבל הדוגמא שלך לא נכונה. אתלטיקו היא עם תקציב הרבה יותר קטן מבארסה וריאל ולמרות שריאל משחקים העונה מצויין אתלטיקו, בעזרת משחק הגנה לא מתפשר ובעזרת טקטיקה ברמה הכי גבוהה שיש, הגיע למצב שהיא צריכה 2 נצחונות מ3 משחקים כדי להבטיח אליפות.

כמו שנאמר פה, ההפרשים הם לא כאלה אסטרונומיים. בשכר, צ'לסי עם 4 מיליון יורו בממוצע לשחקן בעוד שליברפול עם 3. כן זה הפרש, אבל לא כזה גדול. אני מאמין בהחלט שברכש יש פער משמעותי אבל שאתה מסתכל שחקן שחקן, לצ'לסי אין שחקני על, אולי מלבד האזר ואוסקר. אין ספק אבל שליברפול ורוג'רס עושים עבודה יוצאת מן הכלל ושיפרו מספר שחקנים בצורה מדהימה.

מצד שני לכל מה שאמרתי, מוריניו הגיע בקיץ לצ'לסי והיה יכול לבנות סגל יותר טוב (תקנו אותי אם אני טועה), ולכן החלק הזה הוא אשמתו. מה שאני בא לומר פה, שאת העובדה ששחקני ליברפול (ואתלטיקו מדריד גם בדוגמא) השתפרו פלאים לעומת שחקני צ'לסי שרק נחלשו (באופן יחסי), אפשר לזקוף רק לחובת המאמן. ועם זאת הוא עדיין בחצי גמר ליגת האלופות ומגיע למחזורים האחרונים באנגליה כמקום שני עם סה"כ 2 נק' ממקום ראשון.

שוב, אני סותר פה את עצמי כמה פעמים אני יודע, אבל הכוונה הכללית שלי היא שהוא מאמן טוב, הגנתי מאוד אבל טוב, ועם זאת בהחלט אוברייטד.

#325 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2014‏, ‎23:04

קובי, לא הבנתי מה הפואנטה שלך. בילבלת אותי לגמרי.

הוא באמת גאון המוריניו הזה. הוא עולה למשחקים נגד קבוצות שהאמצעים שלהן לא מתקרבות לשלו, עושה בונקר ומבזבז זמן בצורה פשוט מגעילה. אם ג'רארד לא מחליק הם לא מבקיעים עוד שנתיים וזה נגמר 0-0, תוצאה שהיא לא טובה לצ'לסי. 

ואז כולם מהללים אותו והאוהדים של צ'לסי בכלל מאמינים לו שזה לא כישלון אם הם לא זוכים באליפות.

טוב אחי, הוא מיליונר והוא מאמן את צ'לסי סתם כדי להרוס לך את הכיף ולעשות לך דווקא.

הוא סתם קורע את התחת וסובל מהתקשורת, רק כדי לשמוח לאיד.

במקום לאמן הוא היה יכול להיות באיים הקריביים, מסודר לכל החיים, כולל הילדים שלו, אבל לא, הוא ממשיך לקרוע את התחת והוא אחד המאמנים שעובדים הכי קשה בעולם, אם לא הכי.

אני מבין את התסכול ואת הכעס שלך, אבל קצת פרופורציות בן אדם.

תגיד לי, עם איזה הרכב היית רוצה שהוא יעלה? האזארד? פצוע. טורס? לא פוגע. אטו? ישיש וגם לא פוגע.

האם הוא הגנתי? בהחלט. אבל הוא יודע להיות פרגמטי כשצריך. לדוגמה, בריאל הוא שבר את שיא השערים לעונה, והתקרב מאוד למספר הזה בשתי העונות האחרות. מאמן בונקריסט היה מגיע למאזן כזה? אני בספק.

שלא תטעה, אני לא בעד צ'לסי בכלל, אבל רצח האופי שאתם עושים למוריניו פשוט מרתיח אותי. עשיתם ממנו הנמסיס של עולם הכדורגל. למה שלא תיטפלו לאיטלקים? בשיאם הם היו הרבה יותר "גרועים" ממנו. הרבה יותר.

• avihai23 אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#326 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2014‏, ‎23:18

איזה כיף לשבור את שיא השערים בקבוצה אחת העשירות בהיסטוריה (!!) של הכדורגל...

שלא תבין לא נכון, גם בארסה עשירה לדוגמא, ועשירה מאוד, אבל השושלת שהם בנו שם זה מגידול שחקנים ולא מקניית כל מה שזז. זה אמנם לא קשור בכלל למורניו אבל רק בשביל העניין שלשבור שיא שערים בקבוצה כל כך מפוצצת כסף זו לא חוכמה גדולה. עדיין הישג אדיר, אבל לא הישג כמו האליפות של אתלטיקו למשל.

#327 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,055 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2014‏, ‎23:24

טוב, אז למה ריאל לא הצליחה לעשות את זה בשנים קודמות? למה בארסה לא הצליחה? למה סיטי לא מצליחה לעשות את זה למרות פתיחת עונה פשוט פסיכית?

זה ממש לא פשוט כמו שאתה חושב, וההוכחה היא מוריניו עצמו בעונה השלישית. הוא נשבר תחת הלחץ האטומי של התקשורת במדריד.

ולמה אתה נתפס למשפט אחד שאמרתי מתוך תגובה שלמה?

אגב, תזכרו שמוריניו ניצח פעמיים את ליברפול ופעמיים את סיטי. מה עוד אתם צריכים? נוקאאוט. אולי לא יפה, אפילו מכוער, אבל נוקאאוט.

• avihai23 אוהב את זה

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#328 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎27/04/2014‏, ‎23:29

מה הקשר כמה הם שווים? ליברפול שילמה עליהם משמעותית פחות ממה שצ'לסי שילמה על השחקנים שלהם. העליה המטורפת בערך של השחקנים האלה התבצעה אחרי שעברו לליברפול ולא לפני.
ההרכב ה"שני" של צ'לסי ששיחק היום עלה יותר מההרכב הראשון של ליברפול ששיחק היום.

הספסל של צ'לסי היום עלה כמו ההרכב של ליברפול היום.

ליברפול לא תזכה באליפות, אבל בזמן שצ'לסי מסיימת גם בלי אליפות עם הכדורגל גועל נפש שלה, אני יודע איזה אוהדים יותר נהנים מהמשחק. אני רק מקווה שאתלטיקו תאנוס אותם ברביעי.

זה לא משנה כמה ליברפול שילמה עליהם לפני X שנים או כמה צ'לסי שילמה עליהם לפני X שנים - מבחינת כדורגל ליברפול על הנייר הייתה אמורה לנצח את צ'לסי. כל ההתעסקות בשווי הוא אידיוטי.
ועכשיו בוא נדבר קצת כדורגל, למרות שאתה כעוס.
הוא עולה למשחקים ועושה בונקר? מה חשבת שהוא טיפש והוא יעלה כמו שארסנל, מנצ'סטר סיטי, יונייטד, טוטנהאם עלו וייקבל חמישייה? לא חביבי, זה לא בשבילו השטויות האלה.
הוא יודע מה צריך לעשות במשחקים כאלה וכמו שספארק אמר, הוא מאמן פרגמטי מאוד - ועובדה, הוא בלתי מנוצח לטופ-פור. נכון, ג'רארד החליק, אבל היה זה דמבה בה שלחץ אותו ולקח לו את הכדור... מאיפה זה הגיע? הוראה של מאמן. (להזכיר את הפנדל שהגיע לצ'לסי?)
זה אכן לא כישלון אם צ'לסי לא תזכה באליפות, להיפך, צ'לסי עם עונה מצויינת גם אם לא תזכה בשום תואר. היא השיגה מה שרצתה - השחקנים מקבלים דקות ברמות הכי גבוהות, מתחרים עד הסוף וניתן לראות שיפור גדול ביכולת של השחקנים הצעירים. צ'לסי עם הכדורגל גועל נפש שלה במאמזן הכי טוב מהטופ פור.

אתה ו"האיש בעל התשובות בעל פה" יכולים לקרוא למוריניו איך שבא לכם - אבל זה מתוך תסכול וחוסר הערכה למאמן גדול ומצליח שמוציא את המיץ מקבוצה ששנה שעברה לא רדפה אחרי שום תואר רציני. 

הוא מנצל בצורה מושלמת את האמצעים העומדים לרשותו? הוא המנג'ר של אחד מחמשת המועדונים העשירים בעולם והוא משחק בונקרים בכל משחק גדול (וזה לא כאילו נגד יריבות חלשות יותר הוא משחק בצורה מלהיבה). זו תעודת עניות בשבילו שליברפול בכלל מעליו בטבלה כשמשווים את התקציבים והסגלים של שתי הקבוצות.

אין לי בעיה עם משחק הגנתי. אבל לא רק שהוא לוקח את זה לקיצון, הוא מוסיף לזה גם את הבכי שלו וביזבוזי הזמן הבאמת יוצאי דופן ברמות האלה. הם היום ביזבזו זמן אשכרה מהדקה הראשונה. לא ראיתי עדיין קבוצה מבזבזת ככה זמן בליגה האנגלית.

שוב, אתה עדיין קצת פגוע מהמשחק נראה לי...

"מנשחק בונקרים בכל משחק גדול?" - נגד ליברפול בבית הוא שיחק סגור? נגד סיטי בבית ובחוץ הוא שיחק סגור? 

אני לא יודע למה אתה קורא בונקר, אבל לא כל הסתגרות זו בונקר. מאמן ששם דגש על ההגנה הוא לא בונקריסט וכן הלאה...

אל תשכח גם את ההרכב שהוא עלה - הוא לא יעלה עם הרכב כזה ויינסה לשחק פתוח, הרי זה אידיוטי (למביני המשחק ולאנשים אוביקטיבים).

באמת שאני לא מבין למה כל ההתבכיינות. כנראה אתה מושפע מהתקשורת בארץ, אבל כל איש כדורגל יגיד לך מה טמון בניצחונות האלה. (גם ונגר ופלגריני יגידו לך אחרי שהם קיבלו בראש באנפילד) 

#329 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎00:01

אני באמת לא מצליח להבין איך בשבילך מאמן עם התקציב אחד הגרועים בעולם הכדורגל, שבנה קבוצה כל כך אפורה ומגעילה, ומשחק איתה בצורה דוחה ובונקריסטית (כמו שכבר הבהרנו באשכול של ליגת האלופות, יש הגנתי ויש בונקר) הוא מאמן גדול. באמת שאני לא מצליח להבין. אם נקביל את זה לארץ, זה כמו שמכבי היום היו מקום שלישי עם סיכוי כמעט אפסי לזכות באליפות והייתי אומר שסוזה מאמן העונה (שגם היום, שמכבי מקום ראשון, אני לא חושב שהוא מאמן העונה).

--

ספארקס, כמו שאמרתי זה הישג אדיר, אבל הוא נעשה בקבוצה עם התקציב אחד הגדולים בהיסטוריה של המשחק, בליגה חלשה לדעתי, שאין לו שום תחרות מלבד קבוצה אחת.

בנושא התקשורת, הוא כל פעם עושה בדיחות ממסיבות עיתונאים, איך אתה מצפה שיתייחסו אליו בכבוד. אני לא אומר שידבר בקלישאות והכל כמו שאר המאמנים אבל שיראה קצת כבוד לאנשים שסה"כ עושים את העבודה שלהם (למרות שיש חלק שחורגים מגבול הטעם הטוב, אבל עדיין).

בנוגע לניצחונות שלו השנה, כמו שאמרתי, יש לו ניצחונות יפים מאוד השנה אבל הדרך שהוא השיג אותם היא מגעילה. כמו שאביחי אומר, הוא מאמן פרגמטי וריאלי ומשתמש במה שיש לו. העניין הוא שמהתחלה הוא הגיע עם אמצעים אדירים מבחינה כספית למצב שהוא רודף אחרי קבוצה שעל הנייר אמורה להיות פחות טובה ממנו. הכוונה פה שהוא הכניס את עצמו למצב שכדי לנצח את ליברפול הוא חייב לעשות בונקר ופה מבחינתי הנפילה שלו, שמאמן הכי טוב בעולם לא היה מגיע למצב כזה. בשונה לדוגמא ממויס שיש לו סגל סביר + והוא פשוט אימן את היונייטד בצורה גרועה.

• liverpool אוהב את זה

#330 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎00:15

למה שלא תיטפלו לאיטלקים? בשיאם הם היו הרבה יותר "גרועים" ממנו. הרבה יותר.

חח ת'אמת האיטלקים באמת יותר גרועים. אף פעם לא סבלתי את הכדורגל שלהם.

#331 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎01:18

למה ליברפול היו אמורים לנצח היום? הרי הסגל של צ'לסי טוב בהרבה, אז זה אומר שמוריניו לא עושה עבודה מספיק טובה אם הם לא פייבוריטים במשחק כזה.

דמבה בה היה שם בשביל ללחוץ אותו? אנחנו מדברים על קו האמצע כמעט, איפה בדיוק אתה רוצה שיהיה החלוץ (אולי גם הוא היה צריך להיות 20 מטר מהשער שלו כמו כל שאר השחקנים).

הפנדל שהגיע לצ'לסי? איך בדיוק הוא קשור? להזכיר לך את הפנדל שהיה על סוארז במשחק הראשון? את האדום שלא נשלף לאטו?

זה ועוד איך כישלון אם הם לא לוקחים אליפות וכשדיברתי על האוהדים שטופי המח בדיוק על זה דיברתי.

הצעירים מקבלים דקות ומשתפרים? צ'לסי הקבוצה עם ממוצע הגיל השני הכי גבוה בפרמיירליג, על איזה צעירים לעזאזל אנחנו מדברים??

צ'לסי באמת עם הממוצע הכי טוב במשחקים בין הגדולות, מכיוון שהיא הקבוצה היחידה שלא מחפשת ליזום במשחקים האלה. הקבוצות הבכירות האחרות באנגליה מנסות לשחק התקפי ומוריניו עוקץ אותם. זה לגיטימי וכל הכבוד. אבל יש סיבה למה למרות זאת הוא לא במקום הראשון וזה כי גם נגד הקבוצות הקטנות הוא דיי הגנתי ולא מצליח להכריע אותן. בדומה לבניטז בליברפול שהסתדר יפה מאוד מאוד עם הגדולות אבל היה נופל תמיד במשחקים נגד הקטנות.

אכן, לא כל הסתגרות היא בונקר. ריאל הסתגרה נגד באיירן אבל לא עשתה בונקר. צ'לסי, עם 9 שחקנים ברדיוס 20 מטר מהשער במשך 90 דקות, עם מקסימום 3 שחקנים שמצטרפים להתקפה, זה בונקר. אם ג'רארד לא מחליק אז צ'לסי לא מבקיעים ואז אף אחד לא מדבר על גאון. בהגנה הם סגרו יפה מאוד (שוב, לא כזאת חוכמה גדולה כשעושים את זה עם 9 שחקנים) אבל לא היתה באמת תוכנית גם להבקיע, זה היה ברור שהם מסתמכים על מזל. לצערי הרב גם היה להם את המזל הזה.

יש הבדל בין לשחק הגנתי לבין מה שמוריניו עושה. אף אחד לא מצפה ממנו לשחק פתוח. הרכב? שוב, מדברים על הרכב שעלה יותר מההרכב של ליברפול.

מושפע מהתקשורת בארץ? איך בדיוק?

ולא אמרתי שהוא עושה לי דווקא.

התקשורת עושה לו את המוות?? טוב בסדר. התקשורת (לפחות באנגליה) מעריצה אותו. אף אחד בתקשורת לא טרח להזכיר לו שעל אותו דבר שהוא עשה לאתלטיקו וליברפול, כשווסטהאם עשו לו הוא נכנס באמא שלהם בתקשורת וכינה את זה "כדורגל מהמאה ה-19" בין היתר. 

באופן כללי לא איכפת לי שמשחקים הגנתי, אפילו סופר הגנתי. אבל הצביעות שלו, הבכי שלו, הביזבוזי זמן הגועל נפש שלו וכל זה כשהוא מאמן את אחת מחמש הקבוצות הכי עשירות בעולם עם סגל של כוכבים פשוט מעצבן.

• rotembal אוהב את זה

#332 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎06:51

אני באמת לא מצליח להבין איך בשבילך מאמן עם התקציב אחד הגרועים בעולם הכדורגל, שבנה קבוצה כל כך אפורה ומגעילה, ומשחק איתה בצורה דוחה ובונקריסטית (כמו שכבר הבהרנו באשכול של ליגת האלופות, יש הגנתי ויש בונקר) הוא מאמן גדול. באמת שאני לא מצליח להבין. אם נקביל את זה לארץ, זה כמו שמכבי היום היו מקום שלישי עם סיכוי כמעט אפסי לזכות באליפות והייתי אומר שסוזה מאמן העונה (שגם היום, שמכבי מקום ראשון, אני לא חושב שהוא מאמן העונה).

--

ספארקס, כמו שאמרתי זה הישג אדיר, אבל הוא נעשה בקבוצה עם התקציב אחד הגדולים בהיסטוריה של המשחק, בליגה חלשה לדעתי, שאין לו שום תחרות מלבד קבוצה אחת.

בנושא התקשורת, הוא כל פעם עושה בדיחות ממסיבות עיתונאים, איך אתה מצפה שיתייחסו אליו בכבוד. אני לא אומר שידבר בקלישאות והכל כמו שאר המאמנים אבל שיראה קצת כבוד לאנשים שסה"כ עושים את העבודה שלהם (למרות שיש חלק שחורגים מגבול הטעם הטוב, אבל עדיין).

בנוגע לניצחונות שלו השנה, כמו שאמרתי, יש לו ניצחונות יפים מאוד השנה אבל הדרך שהוא השיג אותם היא מגעילה. כמו שאביחי אומר, הוא מאמן פרגמטי וריאלי ומשתמש במה שיש לו. העניין הוא שמהתחלה הוא הגיע עם אמצעים אדירים מבחינה כספית למצב שהוא רודף אחרי קבוצה שעל הנייר אמורה להיות פחות טובה ממנו. הכוונה פה שהוא הכניס את עצמו למצב שכדי לנצח את ליברפול הוא חייב לעשות בונקר ופה מבחינתי הנפילה שלו, שמאמן הכי טוב בעולם לא היה מגיע למצב כזה. בשונה לדוגמא ממויס שיש לו סגל סביר + והוא פשוט אימן את היונייטד בצורה גרועה.

גם לסיטי וליונייטד יש תקציב יותר גדול ושניהם קיבלו בראש. אתה כנראה מזלזל מאוד באינטלגנצייה של הכדורגל וחשוב שלמי שיש תקציב גבוה יותר חייב לנצח.
אתה חייב להבין דבר אחד, צ'לסי עדיין לא מחוברת... צ'לסי עדיין לא יכולה להעלות למשחק ולשלוט בו במיוחד משחק באנפילד עם ההרכב השני.
הדרך שהוא השיג אותם מגעילה? מה זאת אומרת? הרי כולם חשבו שהוא יבוא לאתיחד ויעשה בונקר, אבל לא - באתיחד צ'לסי לחצה גבוה ושיחקה כדורגל מעולה.
מוריניו יודע מה לעשות במשחקים גדולים ואיך לגשת לכל יריבה - אתה עוד תראה שבשנה הבאה - שצ'לסי תהיה מוכנה יותר, היא פחות תבוא להסתגר ויותר תשלוט במשחק.
מוריניו מכיר השחקנים שלו היטב והוא יודע מהם נקודות התורפה של הקבוצה שלו.
אורפז, אני מאוד מצפה ממך שתבין את התמונה הגדולה והתמונה הגדולה אומרת שצ'לסי קבוצה בבנייה.
נכון, הוא קיבל תקציב גדול לרכש אבל כמו שכבר אמרתי, בניגוד לשנת 2004 שהוא כבר הביא שחקנים מוכנים מהטופ האירופי, השנה הוא הביא שחקנים לעתיד.
ואן חינקל, וויליאן, מאטיץ', שורלה, סלאח בנוסף לצעירים שכבר יש לו - ומה הוא עשה השנה? לקח אותם לעונה גדולה מבחינתי, מבחינת הראייה שלי.
מאמן כדורגל צריך ללמוד את הקבוצה שלו בשנה הראשונה.

אם אתה זוכר, גם בעונה הראשונה שלו כמאמן ריאל מדריד הוא שיחק נגד ברצלונה מאוד מבוקר, עם שלושה קשרים אחוריים.
ומה הוא עשה במשך השנתיים האחרות? שיחק פתוח (כמובן עם הרבה מחשבה טקטית) וכמעט העלים את ברצלונה מהמשחק תוך כדי כדורגל התקפי עם לחץ מטורף על הכדור.

זה ועוד איך כישלון אם הם לא לוקחים אליפות וכשדיברתי על האוהדים שטופי המח בדיוק על זה דיברתי.

הצעירים מקבלים דקות ומשתפרים? צ'לסי הקבוצה עם ממוצע הגיל השני הכי גבוה בפרמיירליג, על איזה צעירים לעזאזל אנחנו מדברים??

שום כישלון, בדיוק כמו שהסברתי למעלה - הקבוצה בבנייה.
ושוב פעם אתה חוזר לזה שיש לו ממוצע גילאים הכי גבוה, אז אני נאלץ לא להסכים איתך כי העובדות מראות שאם תוציא את 2 השוערים המחליפים הממוצע מזנק למטה.
אתה ממש בורח מהעובדות שאני מנסה להסביר לך כבר הרבה זמן... צ'לסי בתקופת מעבר נקודה.
תסתכל על הרכש שהם הביאו ותגיד לי מה אתה מבין ממנו - כמובן אם תהיה אוביקטיבי.

אני מבין את התסכול שלך, זה היה אצל ליברפול בידיים והם לא לקחו את זה נגד הרכב חסר מאוד של צ'לסי - תאשים את הקבוצה שלך.

#333 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎07:29

אוקיי אני מקבל את העניין שהקבוצה בבנייה. לדעתי עדיין הוא היה צריך ליצור קבוצה יותר אטרקטיבית אבל אני מקבל את זה. זה לא שולל את זה שאני חושב שהוא מאמן מאוד טקטי והגנתי, ומצד שני אין ספק שהוא מאמן גדול אבל כמו שאמרתי אוברייטד. נראה מה יהיה עונה הבאה.

• avihai23 אוהב את זה

#334 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎07:37

חחח איך אפשר להגיד על מאמן כזה אוברייטד אני לא יודע...

#335 liverpool

liverpool

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 447 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎11:29

עזוב את 2 השוערים המבוגרים ועדיין ממוצע הגילאים של צ'לסי מהגבוהים בליגה.

שורלה, וויליאן, מאטיץ', סלאח הם א- לא ילדים (וויליאן בן 26, מאטיץ' בן 25 ושורלה בן 24!) וב- שחקנים שעלו הרבה מאוד כסף. לא מדובר כאן באיזה שליפה של צעיר באמת לא מוכר משום מקום כמו הרננדז למשל מיונייטד.

אני חוזר ואומר שוב בלי שום בעיה שבצ'לסי לא משחקים כמעט בכלל צעירים. היחידים שאפשר לקרוא צעירים בצ'לסי הם אוסקר, הזאר וסלאח וגם הם נקנו בסכומי עתק (סלאח לא עתק אבל עדיין סכום גבוה, כל כך גבוה שליברפול לא יכלו לשלם אותו) והיו כבר שחקנים מבוססים (בטח ובטח שהזאר) לפני שהגיעו לצ'לסי.

#336 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎14:19

מישמיש אתה צריך להגיב יותר, תענוג לקרוא תגובות שלך.

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#337 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎16:16

חחח איך אפשר להגיד על מאמן כזה אוברייטד אני לא יודע...

מאוד פשוט. בשביל חלק מהאנשים הוא נחשב למאמן הכי טוב בעולם, בעוד שבשבילי מאמן שמשחק בצורה כזאת לא יכול להיחשב ככה. גם חוץ מפורטו תראה לאן הוא הלך - אינטר הקבוצה הכי גדולה באיטליה באותם שנים (בזמן שיובה ומילאן ירדו מהגדולה שלהם לאחר הפרשה המפורסמת), ריאל מדריד העשירה כקורח וצ'לסי הקבוצה והכסף.

בוא נגיד ככה, אם הוא ילך עכשיו לאיזה טוטנהאם ויביא להם אליפות אני יעריך אותו מאוד, אבל העובדה הפשוטה היא שהוא הולך לקבוצות ענקיות (אולי מלבד אינטר אבל בסדר) מבחינה כספית. שוב, יש לו הישגים אדירים ואני לא שולל את זה לשנייה, אבל כמו שלדעתי פפ הוא לא הכי גדול בעולם גם אם יזכה שוב באלופות, ככה גם לא מוריניו.

• liverpool אוהב את זה

#338 SnirJa

SnirJa

Rolling Supreme

• ותיקים
  • 10,533 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎18:19

פפ לא מתאים לביירן. <--- במקום להגיד נקודה, הדגשתי אותה

gg1209191.jpg

בית"ר

במאבק עיקש ואכזר,

בדם ויזע,

לא נחנו אף רגע,

שיחקנו עם הלב והנשמה,

בוגרים וגם נוער,

גביע ותואר,

נרומנה בעוז והדר.

#339 avihai23

avihai23

• ותיקים
  • 3,247 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎20:16

מאוד פשוט. בשביל חלק מהאנשים הוא נחשב למאמן הכי טוב בעולם, בעוד שבשבילי מאמן שמשחק בצורה כזאת לא יכול להיחשב ככה. גם חוץ מפורטו תראה לאן הוא הלך - אינטר הקבוצה הכי גדולה באיטליה באותם שנים (בזמן שיובה ומילאן ירדו מהגדולה שלהם לאחר הפרשה המפורסמת), ריאל מדריד העשירה כקורח וצ'לסי הקבוצה והכסף.

בוא נגיד ככה, אם הוא ילך עכשיו לאיזה טוטנהאם ויביא להם אליפות אני יעריך אותו מאוד, אבל העובדה הפשוטה היא שהוא הולך לקבוצות ענקיות (אולי מלבד אינטר אבל בסדר) מבחינה כספית. שוב, יש לו הישגים אדירים ואני לא שולל את זה לשנייה, אבל כמו שלדעתי פפ הוא לא הכי גדול בעולם גם אם יזכה שוב באלופות, ככה גם לא מוריניו.

חחחח אורפז... לא נראה לי שאתה רציני או חושב.
פורטו? אתה יודע מה הוא עשה עם פורטו?  הוא לקח איתה גביה אופ''א בשנה הראשונה שלו, ובשנה השנייה הוא לקח טרבל כולל ליגת האלופות. עם פורטו. עם פורטו. זה לא מספיק טוטנהאם בשבילך?
לאן רצית שהוא יילך לאחר מכן? לאורטודקסים לוד?
מה הוא עשה בצ'לסי? קבוצה ש40 שנה לא זכתה בליגה? לקח איתה תארים בלי הפסקה בליגה הקשה בעולם. 
אינטר? אויש באמת... לקחת ליגת אלופות (טרבל) עם אינטר עם סגל כזה צריך להיות מאמן בינוני לפחות אתה לא חושב?
לנצח את ברצלונה (שבזמנו הייתה קבוצה שאי אפשר לנצח אותה והוכתרה הטובה בהיסטוריה) 3-1 עם תצוגת כדורגל סוחפת (לא היה שם בונקר אח שלי)...
להעיף את צ'לסי ואת ברצלונה בדרך לגמר ושם לנצח את באיירן מינכן עם סגל כזה... צריך להיות מאמן שמבין קצת אתה לא חשוב?
ריאל מדריד? בשביל מוריניו לא לקחת עם סגל כזה קצת יותר תארים זו אכזבה לפחות מבחינתו (אנחנו מצפים ממנו יותר מדי.) אבל להגיע לשלושה חצאי גמר בשלוש שנים אחרי ש-6 שנים לא עברו את השמינית, לשבור את ההגמוניה של ברצלונה "הקבוצה הטובה בהיסטוריה", להביא גביע אחרי 18 שנה, לשבור את שיא הליגה עם
121 שערים ו-100 נקודות - צריך להיות מאמן סבבה לא חושב?

לא כל פעם שיש לך כסף אתה בונה קבוצה טובה עם תארים ואני יכול להביא לך ים ים דוגמאות.

ההשוואה שלך לגבי מוריניו ו-פפ היא פשוט פגיעה - מוריניו תמיד הלך אחרי הקושי, אחרי האתגר, אחרי לבנות משהו, לשנות מנטליות של קבוצה, תמיד הוא בא לקבוצות שלו
כדי להציל אותם ולבנות אותן מחדש... אני באמת לא יודע איך אתה לא רואה את זה.
פפ לעומת זאת... בדיוק כמו שאמרת.

#340 אורפז.

אורפז.

• ותיקים
  • 3,623 הודעות

נכתב ב- ‎28/04/2014‏, ‎23:29

אח שלי שוב פעם. אני חושב שהוא מאמן גדול, אבל לא גדול כמו שעושים ממנו. אם נשווה את זה לשחקנים, אז הוא ריבאלדו אבל הוא לא רונאלדו. הוא ענק אבל לא הכי ענק.

בנוגע למשחק של אינטר עם ה3-1, לא בונקר? אחי אטו היה מגן ימני מה יש לך?

אתה אומר שהוא הולך לאתגר אבל פעמיים הוא הלך לצ'לסי שהיא קבוצה עשירה אחושרמוטה וכנל ריאל. על אינטר ובייחוד על פורטו מפרגן לו מאוד. הוא מאמן שמביא קבלות ומצליח, אבל וזה אבל לא קטן, בשנים האחרונות הוא הלך ל2 קבוצות עשירות בטירוף ולא כל כך הצליח בהם. בריאל הייתה לו אליפות וגביע ב3 שנים (תקן אותי אם אני טועה) עם תקציב רכש הזוי והשנה בצ'לסי הוא ככל הנראה לא ישיג כלום, ואם ישיג משהו באלופות אז שאפו, בקבוצה שהוא בנה. בנוסף לכל מה שאמרתי, ומה שאתה לא מצליח להבין, זה שאוהד כדורגל ניטרלי כמוני (לא יכול להעיד שיש לי העדפה לשום קבוצה באירופה) רוצה לראות כדורגל יפה וסוחף כמו בארסה של השנים הראשונות או באיירן של שנה שעברה או אפילו ריאל של השנה שמשחקים יפה מאוד, ולא כדורגל הגנתי, מסתגר ומתבנקר בכמעט כל משחק גדול.

בנוסף לכל זה אני חושב שהוא מתנשא, יהיר ונפוח. עם זאת אני מודע לעובדה שהשחקנים שלו ברובם אוהבים ומעריכים אותו מאוד ככה שכנראה בפן הזה מולם הוא מעולה.

בקיצור הדיון הזה דיי מיצה את עצמו, אתה לא מסתכל על זה בראייה אובייקטיבית כי אתה אוהב אותו ומצד שני אני שונא אותו ככה שזה דיון שלא באמת ילך לשום מקום.

1 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים