אני חושב שאפשר להגיד היום בביטחון שלא רק שלא מתים מזה, זה גם יותר בריא בלא מעט מובנים.עובדה: אפשר לחיות כטבעוני ולא למות מזה, כל עוד עושים את זה נכון.
אם אני הבנתי אותו:
גארי מציין שכל התעשייה זה שקר אחד גדול, אבל הוא גם שקרן(עובדות ללא ביסוס).

תעשיית הבשר, החלב והביצים - לא מה שחשבתם.
נכתב ב- 06/09/2012, 17:50
נכתב ב- 06/09/2012, 18:05

Good Guy Murdock
- Sparkles, joepescinof ו Coquelin אוהבים את זה
נכתב ב- 06/09/2012, 18:24
נכתב ב- 06/09/2012, 18:42
למה אתה וגם גארי לא מתייחסים לרצח המוני שקיים בדלתות פתוחות?
נכתב ב- 06/09/2012, 18:57
אני נגד תעשיית גורי הכלבים גם כן, מי שקונה גור כלבים בחנות לחיות מחמד תומך בתעשיה הנוראית הזו.
- yosefddd אוהב את זה
נכתב ב- 06/09/2012, 20:24
- RuinSain אוהב את זה
נכתב ב- 06/09/2012, 20:37
נכתב ב- 07/09/2012, 06:11
אתה תמיד דביל.כרגע אני אוכל המבורגר.
- Geralt of Rivia אוהב את זה
נכתב ב- 08/09/2012, 17:27
1. זו הסיבה המרכזית אבל לא במאה אחוז תקפה לכולם.עובדה: אנשים יכולים לחיות בלי בשר.
אם אני הבנתי אותו:
גארי מציין שכל התעשייה זה שקר אחד גדול, אבל הוא גם שקרן(עובדות ללא ביסוס).
עובדה: אפשר לחיות כטבעוני ולא למות מזה, כל עוד עושים את זה נכון.
עובדה: אנשים אוכלים בשר רק משום שטעים להם ובגלל הרגלים.
עובדה: כשהלב במצב לא טוב, למשל אחרי התקף לב, אומרים לך להמנע מבשר אדום, גבינה צהובה, ביצים ועוד.
עובדה: החיות הללו סובלות סבל בלתי נתפס, זו שואה לכל דבר.
עובדה: החיות הללו משועבדות, עוברות התעללות נוראית ונשחטות ללא סיבה הכרחית.
2. לא רק מדברים כאלה. אני מניח שגם מדברים לא מחיות שמכילים אחוזי שומן גבוהים. כמובן הכל במידה.
נכתב ב- 08/09/2012, 17:56
אני עדיין מעדיף לאכול בשר אמיתי כמו עוד הרבה אנשים בעולם .
וגם מבחינת ההלכה של הדת היהודית כמובן יש הנוהגים לאכול
בערב חג השבועות מאכלי גבינה
בסעודה רביעית של שבת ביצה
בסעודה ראשונה של שבת דג
וכל שבת ויום טוב ושני ימי ראש השנה היהודים כמובן וחג הפורים לאכול בשר אמיתי .
אז אם כל הרצון של הצמחונים , לפחות היהודים הדתיים לא יהיו מטעמי דת מוכנים לוותר על זה.
תמיד הדת היהודית הייתה נוראית מכל מצפון סביר בעולם הזה.

נכתב ב- 08/09/2012, 18:38
אתה תמיד דביל.
כרגע אני אוכל המבורגר.
פעם שאלת אותי מי יותר חשוב, את או החיים שלי ועניתי החיים שלי... הלכת עצובה מבלי לדעת שאת החיים שלי....
נכתב ב- 08/09/2012, 18:44

- Murdock אוהב את זה
נכתב ב- 09/09/2012, 02:30
דיווחו לי שהתגובה הזו גובלת בספאם. נראה שצודקים. אני מבקש לא להספים סתם בנושא.כרגע אני אוכל המבורגר.
- Murdock ו yosefddd אוהבים את זה
נכתב ב- 14/09/2012, 23:37
אם יורשה לי, כמה זמן אתה טבעוני?אני לא יודע למה בכלל זה צריך להיות השיקול. מזיק או לא, חיות נרצחות בשביל זה. אם זה לא מספיק, הן עוברות התעללות במשך כל החיים שלהן. מהרגע שהן נולדות ועד המוות המתוק שגואל אותן. היי, אם ראיתם את הסרטן במלואו ועדיין בוחרים לאכול בשר (וחלב וביצים), זה כבר נשגב מבינתי.
מצטער אבל להיות אוכל בשר זה הבחירה שלי ולא בגלל שזה מזיק (או לא, ברזל וזה) אלא נטו בגלל הטעם (המדהים יש לומר) של בשר. להיות טבעוני? באמת שאני מעדיף לחיות 5 שנים פחות ולא לאכול נבטים וחיטה דוחים כל החיים שלי.
אתה מוכן לחיות עם העובדה שהמון יצורים חיים חוויים את הזוועות הללו שיותר גרועים משואת העם היהודי (כן, כן)? רק משום שטעים לך? OK.
נכתב ב- 15/09/2012, 13:26
- eladfo אוהב את זה
נכתב ב- 16/09/2012, 00:19
ההודעות שלך מאוד מזכירות לי ציטוטים מההרצאה של גארי. הייתי בהרצאה שלו פה בארץ. אני מניח שגם אתה ראית את ההרצאה.אני צמחוני כתשעה חודשים וטבעוני פחות מחודשיים.
בכל מקרה, אפשר להיות טבעוני מבלי להטיף לאנשים אחרים. תשמור את זה לדמגוגים כמו גארי יורופסקי.
נכתב ב- 16/09/2012, 10:10
מרבית (אם לא כל) הדברים שאמרתי כאן הם עובדות, גם אם לא נעים לשמוע את זה. קל מאוד לזרוק את המילה "דמגוגיה" בדיון מהסוג הזה, שזו לרוב פשוט התחמקות מהשורה התחתונה. דמגוגיה או לא, זה לא סותר את העובדות הללו בסופו של דבר.
- Geralt of Rivia אוהב את זה
נכתב ב- 16/09/2012, 11:34
אני לא מתרץ שום דבר. לא אמרתי שלאכול בשר זה מצווה. לא הצדקתי שום דבר. אני מאוד מעריך טבעוניים, ויש לי לא מעט חברים כאלה.ראיתי את ההרצאה שלו בסביבות תחילת אוגוסט, אחרי שהייתי טבעוני ואחרי פתיחת האשכול. זה דיון ולא הטפה, לפחות מבחינתי וכך אני רואה את זה.
מרבית (אם לא כל) הדברים שאמרתי כאן הם עובדות, גם אם לא נעים לשמוע את זה. קל מאוד לזרוק את המילה "דמגוגיה" בדיון מהסוג הזה, שזו לרוב פשוט התחמקות מהשורה התחתונה. דמגוגיה או לא, זה לא סותר את העובדות הללו בסופו של דבר.
הוא אכן דמגוג, וצריך להיות בהרצאה שלו כדי להבין את זה. בפשטות, יש הרבה דברים לא נכונים בהרצאה שלו.
כמו למשל התאוריה שאנחנו הרביוורים. באותה מידה שאנחנו לא קרניבורים, אנחנו גם לא הרביוורים. זה טיפשי לחשוב שאנחנו בהמות שיכולות לחיות על עשב, כי אנחנו לא.
בהרצאה שלו בארץ, בחלק של השאלות והתשובות, שאלו אותו "מה דעתך על מחקרים בבעלי חיים", וגארי ענה בכך שזה מיותר לחלוטין.
הרבה אנשים יצאו נסערים אחרי ההרצאה ורצו לצרוח עליו. אפילו חלקם גדול מהם היו טבעונים. הבנאדם מאוד קיצוני, והוא נערץ רק על ידי הטבעונים שהתחילו לא מזמן.
רוב הטבעונים הוותיקים אומרים שההרצאה שלו היא מהפחות טובות, והיא דמגוגיה מוחלטת. אני לא המצאתי את זה שהוא דמגוג.
- Pyrophoenix אוהב את זה
נכתב ב- 16/09/2012, 12:07
אפשר להתווכח עד מחר אם אורח חיים טבעוני הוא בריא יותר, אבל הוא בוודאות לא פחות בריא לכל הפחות ובמקרה הרע. אפשר להיות צמחוני בקלות ואף טבעוני מבלי לפגוע בבריאות שלך. מכאן נובע שאכילת בשר, חלב וביצים היא מיותרת.
הוא משתמש במילים גדולות כמו אונס ורצח, אז אנשים קופצים ואומרים שהוא דמגוג. הוא כביכול משתמש בדמגוגיה זולה כשהוא משווה את התעשיה הזו לשואה, לעבדות השחורים וכיוצא באלה... אבל לא משנה כמה תסובב את זה, ההשוואות הללו נכונות בסופו של דבר. החיות הללו משועבדות והתעשיה הזו היא השואה שלהם.
0 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים