עספור! * זהירות: ספויילרים *
נכתב ב- 12/04/2010, 21:38
ושים לב מה רשום בכותרת יקוק
נכתב ב- 12/04/2010, 21:46
אני לא צריך להוריד שום דבר כי אני כבר קראתי את הספויילרים, יבן שרמוטה!אז תוריד מהחתימה יא מזדיין
ושים לב מה רשום בכותרת יקוק
מה אתה משחק אותה מגניב, מקלל באנגלית? ספוילרים זה לפרקים ששודרו ואם זה לפרקים שלא שודרו אז לפחות תסמן בספויילר יהומו!!!!!!!
נכתב ב- 12/04/2010, 21:49
אתה יודע.
עברית
וואלה אני מאושר שהרסתי לך.
נכתב ב- 12/04/2010, 21:51
נכתב ב- 12/04/2010, 21:51
אני אגואיסט? חחחחחחחחח...[אגואיסט הומו
צודק, שכחתי ש-"קוק" זה בעברית!
נכתב ב- 12/04/2010, 22:18
או שמישהו המציא הכל והפיץ (הלוואי) או שפשוט אי אפשר לעשות סדרה ישראלית בלי שידליפו (הגיוני.. כמו שבהבורר גילו שהבורר "מת" עוד לפני הסוף...)
נכתב ב- 12/04/2010, 22:24
דיי יהומו קוקסינל חתיכת זבל כמוך לא ראיתי יזבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חחחח כן שמעתי גם את מה שרשמתם עכשיו...
או שמישהו המציא הכל והפיץ (הלוואי) או שפשוט אי אפשר לעשות סדרה ישראלית בלי שידליפו (הגיוני.. כמו שבהבורר גילו שהבורר "מת" עוד לפני הסוף...)
למהה?!!?!?!?!?!?!? אני בעונה השלישית כבר!!! למהה?!?!?!?! אבל למה!?!?!
כוסאמק! (ציניות חזקה ביותר)
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
אורח_Live at Leeds_*
נכתב ב- 12/04/2010, 22:25
הציניות שלך שברה לי ת'מסך, נאלצתי לעבור ל- LCD בסלון. אני מקווה שאתה מרוצהדיי יהומו קוקסינל חתיכת זבל כמוך לא ראיתי יזבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חחחח כן שמעתי גם את מה שרשמתם עכשיו...
נכתב ב- 12/04/2010, 22:27
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 12/04/2010, 22:30
נכתב ב- 12/04/2010, 22:42
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהציניות שלך שברה לי ת'מסך, נאלצתי לעבור ל- LCD בסלון. אני מקווה שאתה מרוצהדיי יהומו קוקסינל חתיכת זבל כמוך לא ראיתי יזבל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חחחח כן שמעתי גם את מה שרשמתם עכשיו...
אורח_omer323_*
נכתב ב- 13/04/2010, 06:07
אמרתם שקצר הומו, אז איך זה שהוא זיין תזקנה ההיא שעקצה לו תארנק? ואיך זה שהוא קיבל מציצה מהנערת ליווי במונית?
והוא מתנהג בדיוק ההפך מהומו. קצת קשה להאמין.
אני לא מאמין לזה לא בגלל זה, בגלל שהוא חלק מהכותבים של הסדרה! מי הדביל שיכתוב על עצמו שהוא הומו?
חחחח כן שמעתי גם את מה שרשמתם עכשיו...
רק שהבורר מת? הדליפו את כל ה-5 פרקים האחרונים!
נכתב ב- 13/04/2010, 15:49
זה כולה סדרה, כאילו מה אכפת לו אם בסדרה הוא יהיה הומואמרתם שקצר הומו, אז איך זה שהוא זיין תזקנה ההיא שעקצה לו תארנק? ואיך זה שהוא קיבל מציצה מהנערת ליווי במונית?
אני לא מאמין לזה לא בגלל זה, בגלל שהוא חלק מהכותבים של הסדרה! מי הדביל שיכתוב על עצמו שהוא הומו?
אורח_omer323_*
נכתב ב- 13/04/2010, 15:51
זה כולה סדרה, כאילו מה אכפת לו אם בסדרה הוא יהיה הומואמרתם שקצר הומו, אז איך זה שהוא זיין תזקנה ההיא שעקצה לו תארנק? ואיך זה שהוא קיבל מציצה מהנערת ליווי במונית?
אתה היית כותב לעצמך שאתה הומו?
נכתב ב- 13/04/2010, 16:44
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 13/04/2010, 17:06
חחח כן אבל בעיקרון זה הכי הרס...אמרתם שקצר הומו, אז איך זה שהוא זיין תזקנה ההיא שעקצה לו תארנק? ואיך זה שהוא קיבל מציצה מהנערת ליווי במונית?
אני לא מאמין לזה לא בגלל זה, בגלל שהוא חלק מהכותבים של הסדרה! מי הדביל שיכתוב על עצמו שהוא הומו?חחחח כן שמעתי גם את מה שרשמתם עכשיו...
רק שהבורר מת? הדליפו את כל ה-5 פרקים האחרונים!
יאללה כולה סדרת טלוויזיה צריך לקחת בפורפורציות...
נכתב ב- 13/04/2010, 18:01
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
אורח_omer323_*
נכתב ב- 13/04/2010, 18:25
מאיפה הוא ידע שהוא ישחק את הדמות הזאת? אם הואלא היה עובר אודישן?
כשעשו את האודישנים היו אולי איזה 5-10 פרקים כתובים, מקסימום 15, זה כבר קורה בפרקים הרבה יותר מאוחרים שהוא כבר ידע מי הוא...
שימו לב שלניוטון יש חברה והוא גם זיין אותה וקצר יהיה הומו, לפי דעתי הם התערבו וקצר הפסיד

נכתב ב- 13/04/2010, 18:36
מאיפה הוא ידע שהוא ישחק את הדמות הזאת? אם הואלא היה עובר אודישן?
כשעשו את האודישנים היו אולי איזה 5-10 פרקים כתובים, מקסימום 15, זה כבר קורה בפרקים הרבה יותר מאוחרים שהוא כבר ידע מי הוא...
שימו לב שלניוטון יש חברה והוא גם זיין אותה וקצר יהיה הומו, לפי דעתי הם התערבו וקצר הפסיד![]()
אתה חושב? אני חושב שהם כתבו את כל הסדרה לפני שהם עשו אודישנים... ככה זה עובד בד"כ. (תקנו אותי אם אני טועה
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 13/04/2010, 18:38
ובכלל לא בטוח שזה נכון אז לא צריך להעלות השערות עכשיו
- סטיבן רייט.