limitless הייתה ממש סבבה.
וזה שבראדלי קופר משחק שם גם בכמה פרקים זה בכלל אחלה.
נכתב ב- 25/09/2015, 14:32
limitless הייתה ממש סבבה.
וזה שבראדלי קופר משחק שם גם בכמה פרקים זה בכלל אחלה.
נכתב ב- 25/09/2015, 15:43
נכתב ב- 25/09/2015, 16:00
חדשות ישנות.
אחלה פתיחה לאימפריה.
נכתב ב- 25/09/2015, 16:41
מ1:17
נכתב ב- 25/09/2015, 16:53
חדשות ישנות.
א
נכתב ב- 25/09/2015, 21:50
גיבורים הייתה סבבה אבל טיפה נמחרה מדי בשביל שעה וחצי והרגישה גם קצת מפוזרת.
נכתב ב- 26/09/2015, 09:14
עוד מישהו ראה Scream Queens ? חח למרות שזה דפוק, זה מגניב.
נכתב ב- 26/09/2015, 10:45
סיימתי את "נרקוס". סדרה טובה, אבל די אוברייטד, גם בעולם וגם בתגובות פה ראיתי שנשפכו עליה ואני לא כזה התלהבתי.
כמו שהרגשתי בפיילוט, זאת הייתה סדרת ויקיפדיה, כל הזמן העבירו לנו את מה שקורה מבחינת ההיסטוריה במקום לתת לדמויות ולסצנות לזרום לבד. שימו לב שהפרק האחרון היה הכי מותח פשוט כי לא הייתה כמעט קריינות, וקרו דברים לדמויות עצמן בסצנות ולא כי אמרו ברקע.
היא עדיין מומלצת, אבל יש היום יותר טובות.
ותודה לקוור המלך על התרגום.
נכתב ב- 26/09/2015, 11:06
כל סדרה שמבוססת לך כמעט אחד אחד על אירועים אמיתיים, צריכה להיראות כמו נרקוס. הקריינות הייתה מושלמת, היא נתנה רקע התחלתי, היא עשתה סדר בבלאגן, והיא הבהירה המון המון דברים. בתור אחד שלא הכיר את אסקובר לפרטים, הרבה מאוד דברים היו מפתיעים פה, ואת אלמנט ההפתעה בכל פרק עשו בצורה מושלמת.
אם היו נותנים לדמויות ולסצנות לזרום לבד, ועוד בשפה שלא אנגלית, היינו רואים עכשיו עוד מקרה של בלש אמיתי עונה 2 (שהייתה זבל בכל קנה מידה) ואנחנו ממש לא רוצים את זה נכון?
כמו שאמרתי, ככה סדרה ביוגרפית צריכה להיות. זה מושלם וזו אחת הטובות של השנים האחרונות לדעתי.
נכתב ב- 26/09/2015, 11:06
עוד מישהו ראה Scream Queens ? חח למרות שזה דפוק, זה מגניב.
רציתי לפרוש אחרי 10 דקות ונשארתי בסוף לסיים את הפיילוט.
כמה שזה דפוק ככה זה מצחיק.
נכתב ב- 26/09/2015, 11:43
כל סדרה שמבוססת לך כמעט אחד אחד על אירועים אמיתיים, צריכה להיראות כמו נרקוס. הקריינות הייתה מושלמת, היא נתנה רקע התחלתי, היא עשתה סדר בבלאגן, והיא הבהירה המון המון דברים. בתור אחד שלא הכיר את אסקובר לפרטים, הרבה מאוד דברים היו מפתיעים פה, ואת אלמנט ההפתעה בכל פרק עשו בצורה מושלמת.
אם היו נותנים לדמויות ולסצנות לזרום לבד, ועוד בשפה שלא אנגלית, היינו רואים עכשיו עוד מקרה של בלש אמיתי עונה 2 (שהייתה זבל בכל קנה מידה) ואנחנו ממש לא רוצים את זה נכון?
כמו שאמרתי, ככה סדרה ביוגרפית צריכה להיות. זה מושלם וזו אחת הטובות של השנים האחרונות לדעתי.
לא צריך להיות "בלש אמיתי", אבל תראה נגיד את "שובר שורות"... אם השוטרים שרדפו אחריו היו נותנים לך קריינות על איך הוא ניהל את העסק כל פעם זה היה משעמם. פה זה שונה קצת כי זה ביוגרפי, אבל עדיין הרגיש לי מוגזם ושאני רואה דוקו עם קריינות מוויקיפדיה.
כבר היו סדרות על אירועים אמיתיים בלי קריינות, רק עכשיו היה את Show Me A Hero שהעבירה את כל הסיפור עם סצנות וזה עבד מעולה.
נכתב ב- 26/09/2015, 12:27
אני מבין איך קריינות יכולה להיות חופרת, אבל זה ממש לא הרגיש לי ככה פה. הכל הרגיש בטעם, במקום, ומשהו תורם. לי לא הייתה איתה בעיה ולא חושב שהיא היתה מוגזמת..תרמה לסדרה הרבה..
נכתב ב- 26/09/2015, 19:03
גם אני חושב שהקריינות הייתה ממש מושלמת.
נכתב ב- 27/09/2015, 07:52
עוד פרק טוב של דוקטור הו.
הדמות של מיסי אדירה.
נכתב ב- 27/09/2015, 20:52
נרקוס בלתי נתינת לצפייה, יש לי בעיה עם צילום רועד, זה עושה לי כאב ראש.
מילא בסצינות שדורשות את זה, אבל סתם ככה זה פשוט מעפן, כאילו מישהו צילם בסמארטפון סיני בלי מייצב תמונה אופטי.
לא התחברתי אליה, סדרה לא אמינה בעיניי מבחינת משחק, אה וכן, מסכים עם זיפק, חופרת.
(במקום לעמוד בפני עצמה, להכיר את הדמויות לבד עם הזמן, מזיינים לי את השכל בלי הפסקה בחרא קריינות)
נכתב ב- 27/09/2015, 21:26
סיימתי הרגע את הסוכנים-של-שילד. העונה השניה הרבה יותר טובה מהראשונה. נקווה שהשלישית תהיה לפחות באותה רמה כמו השניה, ואם נפליג בציפיות, אז אולי גם תתעלה עליה...!
נכתב ב- 28/09/2015, 06:41
סיימתי מר. רובוט, הסוף היה קצת מאכזב לפי דעתי.. נשאר פתוח מידי ולא מובן מספיק.
באופן כללי העונה הייתה אבל ממש טובה. הפרקים היו מגוונים, העלילה כל הזמן התפתחה לכיוונים מעניינים.
השחקנים היו נורא טובים, ובכללי כל הסגנון והאווירה של הסדרה ממש טובה.
מחכה כבר לעונה 2.
נרקוס, ראיתי כבר 3 פרקים, ובאמת שאני לא מבין את האנשים שמתלוננים על הקריינות ה"מציקה". זה הדבר שאני הכי אוהב בסדרה. וזה גם מבוצע נורא טוב.
השחקן שמשחק את פבלו אסקובר פשוט ענק!
אגב, איזה באסה שהעונה החדשה של המפץ הגדול לא מתורגמת, אחת הסדרות שהכי חיכיתי שתחזור.
-
נכתב ב- 28/09/2015, 12:56
חחחחחח וואו הפרק הראשון בעונה החדשה של משפחה מודרנית היה מעולה.
נכתב ב- 28/09/2015, 18:00
מר רובוט... סיימתי את העונה.
אחרי פרק ראשון מאוד מסקרן, הסדרה לדעתי הלכה לכיוון פחות טוב ממה שציפיתי. היה נחמד, אבל מאוד מוזר.
לא יודע אם אחזור לעוד עונה.
0 משתמשים, 1 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים