יחסית לקבוצה הכי טובה בליגה, יש לכם שוער שהוא לא בטופ 5 בארץ. והוא מבזבז משבצת של זר.
סתם לדעתי שוערים שיותר טובים ממנו.
אריאל הרוש, סטויקוביץ', אפילו קליימן שלנו עדיף, אופיר מרציאנו, השוער השני של אשדוד...
משחק רגל הכי טוב בארץ? אני לא יודע ואני לא אוהב לדבר סתם... אבל מה שכן, נגיד ו...?
התפקיד של השוער להיות טוב עם הידיים משחק רגל זה רק בונוס...
אני לא יודע אם תתנו להם ארבע, אבל מה שכן הם הולכים ללכת לזהבי על הרגלים, שיפחד על הקריירה שלו.
ק"ש תנצח, (לצערי, הם משחקים נגד בית"ר.) ובית"ר עם היכולת הטובה שמציגה השנה. לא מספיק טובה לנצח את ק"ש.
ובטח שלא מספיק בכושר לשבוע עמוס כמו זה. (רוב השחקנים שהבאנו הם שחקנים מליגה לאומית או שחקנים שלא שיחקו שנה שעברה. פשוט רעבים להצלחה, תשלב את הקהל הדוחף של בית"ר)
אני חושב שזה יהיה צמוד מאוד, וסתם אני לא יודע אם אתה זוכר, ק"ש בסוף העונה הקודמת הראתה את הכדורגל הכי יפה בליגה.
הייתה יציבה יותר, ואני לא יודע אם אתה זוכר, אבל ב"ש ויתרה על האליפות מוקדם מידי, היה כמה נפילות של מכבי ופשוט ב"ש נפלה לפני...
וק"ש הייתה יציבה, פשוט ההתחלה שלה הייתה פחות טובה...
אני מקווה שכמו שנצחנו את חיפה והפועל, נצליח לנצח אותם או להוציא נקודה, (שזה טוב גם לכם ד"א) אבל לא נראה לי....
אחי, איזה שטויות...
זה נכון שהוא מבזבז משבצת של זר, אבל אין מצב שהרוש וקליימן יותר טובים מחואן פאבלו. לדעתי רק סטוייקוביץ' ואולי מרציאנו עדיפים עליו, זהו. אולי אם הרוש היה מקבל יותר תמיכה, יציבות וראש שקט הוא היה יכול להשתפר ולהיות יותר טוב ממנו, אך במצב העניינים הנוכחי, זה ממש לא כך.
משחק רגל בימינו זה מאוד, מאוד, מאוד חשוב. תראה איך באיירן מינכן משחקת עם נוייר כבלם שלישי שעולה כמעט עד החצי בכל מגרש ושולט בחצי בקלילות, וזו כמובן הדוגמה הכי מוחשית.
גם ואלדס בזמנו בברצלונה היה מאוד חשוב למשחק המסירות של ברצלונה, וזה מה שמאפשר את ההתמסרויות הארוכות בחצי של הקבוצה שמעייפות אותו.
משחק הרגל של פאבלו זה מה שמאפשר לנו להפקיר, באופן יחסי, את ההגנה באמצעות ההצטרפות של המגנים ואלברמן להתקפה.
ק"ש הראתה את הכדורגל הכי יפה בליגה? טוב, נגיד... עניין של טעם.
ב"ש ממש לא ויתרה על האליפות, אנחנו ניצחנו אותם, וסיימנו בסופו של דבר בפער של 16 נק' ממנה, זה ממש לא ויתור, אלא נוקאאוט מוחלט. הם נפלו מהרגליים בפלייאוף, ושם הבלוף שלהם התגלה. קבוצה של אופי ולא של יכולת.
אני גם מקווה שתוכלו להוציא נקודות מק"ש כדי שנוכל לחזור למקום הטבעי שלנו
אורפז, אתה מגזים. זה נכון שהכדורים הארוכים של פאבלו מזעזעים, אבל המסירות הקצרות שלו מצוינות, והוא מבלבל שחקנים. שוב, כמו שאמרתי, הוא נוטה לחכות לרגע האחרון ולוקח יותר מדי סיכונים, וזה באמת מקריפ אותי, בדיוק כמוך, אבל שים לב איך הוא מוסר לשחקנים הקרובים אליו גם תחת לחץ.
זה מרגיז שבכל עונה הקהל של מכבי איכשהו מוצא שחקן להתלבש עליו, ובדרך כלל זה מוצדק, אבל הם נסחפים ומאשימים את השחקן בדברים לא קשורים בכלל.
אני יודע שזה לא קל אבל תנסה לראות את הכדורים של חואן פאבלו בלי לשפוט אותו מראש. גם לי לקח זמן להדחיק מעט את העצבים שלי עליו.