גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר
גם אמרתי שארסנל תאבק על המקום הרביעי לא?אני חושב שאני גאון כדורגל.
חחחחח אתה לפעמים סאטירה של עצמך. תתבגר
נכתב ב- 22/04/2014, 12:00
גם תרנגול עיוור מוצא לפעמים גרגר
גם אמרתי שארסנל תאבק על המקום הרביעי לא?אני חושב שאני גאון כדורגל.
חחחחח אתה לפעמים סאטירה של עצמך. תתבגר
נכתב ב- 22/04/2014, 17:07
סימאונה לדעתי יושב בול על יונייטד
הוא לא יודע אנגלית וזו בעיה די גדולה בכדורגל האנגלי.
נכתב ב- 22/04/2014, 17:36
חחחחחח רותם תקחו את רוני לוי.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 22/04/2014, 22:09
חחחחחחחחחחחחחח יונייטד רוצה את מסי טוב שהוא לא שווה מבחינה כספית את כל הסגל שלהם ביחד.
אמנם שלושת רבעי חרטא כי זה ONE אבל עדיין...
נכתב ב- 23/04/2014, 18:58
זו לא חארטה, זו המצאה מוחלטת בשביל עוד קצת כניסות.
ההנהלה ביונייטד לא מתערבת בהעברות בכלל, הסמכות אמורה להיות של המאמן בלבד, ומאחר ואין מאמן כרגע, אין ספק שזו המצאה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 27/04/2014, 16:58
איזה עקיצה של צ'לסי, בעטו פעמיים לשער וניצחו.
ליברפול ישבו עליהם כל המשחק והפסידו, טרגדיה רצינית אם היא תאבד את האליפות.
נכתב ב- 27/04/2014, 17:02
וואו. פשוט וואו. מוריניו שוב פעם מראה למה הוא המאמן הכי טוב בעולם.
איזה טקטיקן אדיר.
נכתב ב- 27/04/2014, 17:03
שמעו אני לא סובל את צ'לסי אבל קבוצה שמנצחת פעמיים את שתי היריבות העיקריות שלה בליגה ראויה לזכות.
לדעתי סיטי עוד תמעד, הכל עוד פתוח.
נכתב ב- 27/04/2014, 17:03
וואו איך כואב לי הלב על ג'רארד למרות הגול בסוף,
עדיין לדעת שהוא בעצם איבד את זה איזה כואב יאללה.
נכתב ב- 27/04/2014, 17:07
אני אוהד את צ'לסי אבל מוריניו הביא לסיטי את האליפות. ולחשוב שרק אתמול במסיבת עיתונאים פלגריני שוב ליכלך עליו. ממש מבאס למרות הניצחון.
איזה עקיצה של צ'לסי, בעטו פעמיים לשער וניצחו.
ליברפול ישבו עליהם כל המשחק והפסידו, טרגדיה רצינית אם היא תאבד את האליפות.
נכתב ב- 27/04/2014, 17:08
ראיתי 2 משחקים של צ'לסי בשבוע האחרון,בשניהם הייתי על סף הירדמות,לא יודע איך האוהדים שלהם סובלים את זה על בסיס שבועי.
לגביי המשחק הזה,ידעתי שברגע שמוריניו התחיל להתבכיין שהוא עולה עם הרכב שני שהם ינצחו,רק להזכירו גם ההרכב השני של צ'לסי שווה
(כספית) הרבה יותר מההרכב הראשון של ליברפול.
לגביי המשחק הזה אין הרבה מה לומר,טעות אחת של ג'רארד(דווקא הוא),שינתה את המשחק הזה לגמרי.
למרות שליברפול תקפו כל המחצית השנייה זה לא היה ממש קרוב.
לא שיש לי העדפה לקבוצה מסויימת בליגה הזאת,אבל אני מקווה שצ'לסי לא תיקח.
נכתב ב- 27/04/2014, 17:22
גם סיטי עושה עונה מעולה, ככה שאני לא אתבאס אם יקחו אליפות.
הפחד שלי שצ'לסי תיקח, ואביחי עוד יצא שמח מכל העסק הזה חח
נכתב ב- 27/04/2014, 18:12
ראיתי 2 משחקים של צ'לסי בשבוע האחרון,בשניהם הייתי על סף הירדמות,לא יודע איך האוהדים שלהם סובלים את זה על בסיס שבועי.
לגביי המשחק הזה,ידעתי שברגע שמוריניו התחיל להתבכיין שהוא עולה עם הרכב שני שהם ינצחו,רק להזכירו גם ההרכב השני של צ'לסי שווה
(כספית) הרבה יותר מההרכב הראשון של ליברפול.
לגביי המשחק הזה אין הרבה מה לומר,טעות אחת של ג'רארד(דווקא הוא),שינתה את המשחק הזה לגמרי.
למרות שליברפול תקפו כל המחצית השנייה זה לא היה ממש קרוב.
לא שיש לי העדפה לקבוצה מסויימת בליגה הזאת,אבל אני מקווה שצ'לסי לא תיקח.
מאיפה השטות הזו על ההרכב השני? להזכירך ליברפול היא בעלת תקציב הרכש הרביעי בגודלו בפריימרליג, כשהיא לא כ"כ רחוקה מיונייטד שמעליה רק בגלל מאטה ו-ואן פרסי, וגם הפער מצ'לסי לא מטורף כמו שאתה מנסה לצייר.
לא ראיתי את המשחק, אבל יופי שצ'לסי ניצחו, קצת עניין וקושי
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 27/04/2014, 18:31
זה מה שהיה רשום בכל אתרי החדשות,שבגלל שחשוב לו יותר האלופות,הוא עולה בהרכב שני למשחק הזה ושומר את השחקנים העיקריים למשחק ברביעי.
בסוף זה גם מה שקרה.השחקנים ששיחקו היום מההרכב הראשון,הם כאלה שלא יכולים לשחק ברביעי.
נכתב ב- 27/04/2014, 18:42
לא מבין מה הנקודה שלך קוב... ולגבי זה שההרכב השני שווה יותר מליברפול בהרכב הראשון אז רק שתדע שרק לואיס סוארז וסטראידג' שווים כמו כל ההרכב השני היום של צ'לסי.
נכתב ב- 27/04/2014, 18:56
זה מה שהיה רשום בכל אתרי החדשות,שבגלל שחשוב לו יותר האלופות,הוא עולה בהרכב שני למשחק הזה ושומר את השחקנים העיקריים למשחק ברביעי.
בסוף זה גם מה שקרה.השחקנים ששיחקו היום מההרכב הראשון,הם כאלה שלא יכולים לשחק ברביעי.
נו ו...?
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 27/04/2014, 21:14
לדעתי הופעה גרועה של צ'לסי ואפילו הופעה יותר גרועה של ליברפול.
זה שהם תקפו והחזיקו יותר בכדור לא אומר הרבה. סווארז לא עשה כלום ואכזב קשות (את הקבוצה שלו) וזו התוצאה.
נכתב ב- 27/04/2014, 21:15
נכתב ב- 27/04/2014, 21:17
נו ו...?
וכלום,אתה אמרת שטות הרכב שני,אז זה לא כל כך שטות.
לא מבין מה הנקודה שלך קוב... ולגבי זה שההרכב השני שווה יותר מליברפול בהרכב הראשון אז רק שתדע שרק לואיס סוארז וסטראידג' שווים כמו כל ההרכב השני היום של צ'לסי.
לגביי הנקודה,לא משהו מיוחד.פשוט הייתה לי הרגשה שהוא עולה הרכב שני ומנצח.
הוא באמת טקטיקן ופסיכולוג בחסד,מרדים את כולם אם הקטע של הרכב שני ואז מנצח.
נכתב ב- 27/04/2014, 21:29
מה הקשר כמה הם שווים? ליברפול שילמה עליהם משמעותית פחות ממה שצ'לסי שילמה על השחקנים שלהם. העליה המטורפת בערך של השחקנים האלה התבצעה אחרי שעברו לליברפול ולא לפני.
ההרכב ה"שני" של צ'לסי ששיחק היום עלה יותר מההרכב הראשון של ליברפול ששיחק היום.
הספסל של צ'לסי היום עלה כמו ההרכב של ליברפול היום.
הוא באמת גאון המוריניו הזה. הוא עולה למשחקים נגד קבוצות שהאמצעים שלהן לא מתקרבות לשלו, עושה בונקר ומבזבז זמן בצורה פשוט מגעילה. אם ג'רארד לא מחליק הם לא מבקיעים עוד שנתיים וזה נגמר 0-0, תוצאה שהיא לא טובה לצ'לסי.
ואז כולם מהללים אותו והאוהדים של צ'לסי בכלל מאמינים לו שזה לא כישלון אם הם לא זוכים באליפות.
לדעתי הוא בכלל לא אוהב כדורגל.
ליברפול לא תזכה באליפות, אבל בזמן שצ'לסי מסיימת גם בלי אליפות עם הכדורגל גועל נפש שלה, אני יודע איזה אוהדים יותר נהנים מהמשחק. אני רק מקווה שאתלטיקו תאנוס אותם ברביעי.
0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים