כנראה שלא הבנת ממש את הדמות והסגנון של אייזיק.אותי מעצבן שאייזק יכל להרוג את דקסטר כל כך הרבה פעמים ולא עשה את זה.. הבנאדם מאפיונר על בעל אמצעים לא נגמרים אבל הוא לא יכל להוריד בן אדם אחד? אני לא קונה את הסיפור הזה שהוא מחושב והכל. הם היו הרבה פעמים לבד לגמרי ועדיין הוא לא הרג אותו. סתם זורק דוגמא: הם היו במרינה אכלו ארוחה ואז אייזק הלך, למה לא להתחבא לו באוטו מאחורה ואז לדפוק לדקסטר כדור או משהו כזה?
בקיצר ברור שלא יהרגו את דקסטר והכל ושכל הדיאלוגים האלה זה בשביל הכיף והמתח של הצופים, אבל זה פשוט מפגר.

נכתב ב- 30/11/2012, 11:29
- King James אוהב את זה
נכתב ב- 30/11/2012, 11:35
אותי מעצבן שאייזק יכל להרוג את דקסטר כל כך הרבה פעמים ולא עשה את זה.. הבנאדם מאפיונר על בעל אמצעים לא נגמרים אבל הוא לא יכל להוריד בן אדם אחד? אני לא קונה את הסיפור הזה שהוא מחושב והכל. הם היו הרבה פעמים לבד לגמרי ועדיין הוא לא הרג אותו. סתם זורק דוגמא: הם היו במרינה אכלו ארוחה ואז אייזק הלך, למה לא להתחבא לו באוטו מאחורה ואז לדפוק לדקסטר כדור או משהו כזה?
בקיצר ברור שלא יהרגו את דקסטר והכל ושכל הדיאלוגים האלה זה בשביל הכיף והמתח של הצופים, אבל זה פשוט מפגר.
זה לא שהוא מחושב כמו שהוא אדם של כבוד (דבר שמאוד מאפיין את המאפיות הרוסיות ודומיהן).
הוא לא מהסוג שיחכה שתסתובב ואז יירה... אם הוא בא לדבר איתך, הוא רק ידבר איתך.
נכתב ב- 30/11/2012, 11:43
למה שיהיו בעיות לתוכנית שלו? אם האנה תברח, דקס יוכל להרוג את אייזק.המון דברים הציקו לי האמת בפרק האחרון..
Spoiler
בכללי אבל סדרה טובה. חוץ מהומלנד זאת הסדרה (כרגע) הכי טובה לראות.
למה לא לתת לה להכין לו אוכל? הוא לא יודע שזו האנה מק'קיי, הרוצחת. כל מה שהוא יודע זה שהיא החברה של דקסטר.
- King James אוהב את זה
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 30/11/2012, 14:11
עזוב את הבריחה של האנה..למה שיהיו בעיות לתוכנית שלו? אם האנה תברח, דקס יוכל להרוג את אייזק.
המון דברים הציקו לי האמת בפרק האחרון..Spoiler
למה לא לתת לה להכין לו אוכל? הוא לא יודע שזו האנה מק'קיי, הרוצחת. כל מה שהוא יודע זה שהיא החברה של דקסטר.
לתת למישהי שהוא אמור כביכול לשמור עליה שלא תברח כל כך הרבה חופש, זה טיפשי..
זה שהיא חברה של דקסטר, והוא לא יודע למה היא מסוגלת זה משהו אחד, אבל כל אחד שתופסים אותו ינסה להימלט.. בין אם הוא רוצח מיומן או חנון מעבדה.
-
נכתב ב- 30/11/2012, 14:20
עזוב את הבריחה של האנה..
למה שיהיו בעיות לתוכנית שלו? אם האנה תברח, דקס יוכל להרוג את אייזק.
זה שהיא חברה של דקסטר, והוא לא יודע למה היא מסוגלת זה משהו אחד, אבל כל אחד שתופסים אותו ינסה להימלט.. בין אם הוא רוצח מיומן או חנון מעבדה.
אבל כשאתה מאבטח רוסי 2 מטר גובה אתה מניח שתוכל להישתלט על חנון המעבדה בכל מצב...
נכתב ב- 30/11/2012, 14:32
נכתב ב- 30/11/2012, 14:35
איזה סגנון ואיזה נעליים, הוא הרי ירה על דקסטר במאפייה, ודקסטר לא היה מוכן לזה מן הסתם. גם עוד 2 שהוא הרג לפני זה (החנון שעבד במשטרה ועוד מישהו אחר) לא ממש עשו נגדו קרב אגרוף הוא דפק להם משהו מפתיע והרג אותם.כנראה שלא הבנת ממש את הדמות והסגנון של אייזיק.
אותי מעצבן שאייזק יכל להרוג את דקסטר כל כך הרבה פעמים ולא עשה את זה.. הבנאדם מאפיונר על בעל אמצעים לא נגמרים אבל הוא לא יכל להוריד בן אדם אחד? אני לא קונה את הסיפור הזה שהוא מחושב והכל. הם היו הרבה פעמים לבד לגמרי ועדיין הוא לא הרג אותו. סתם זורק דוגמא: הם היו במרינה אכלו ארוחה ואז אייזק הלך, למה לא להתחבא לו באוטו מאחורה ואז לדפוק לדקסטר כדור או משהו כזה?
גם עם הזה שהיה על הסירה של דקסטר הוא לא בא להרוג ועדיין הרג אותו, אז אני לא קונה מה שאתם אומרים.
נכתב ב- 30/11/2012, 16:14
כן אבל להרים מחבת ולדפוק לו בראש זה לא נורא קשה.. גם בתור חנון מעבדה.
עזוב את הבריחה של האנה..
אבל כשאתה מאבטח רוסי 2 מטר גובה אתה מניח שתוכל להישתלט על חנון המעבדה בכל מצב...
עזוב אין לי כוח להמשיך בוויכוח הזה.
-
נכתב ב- 02/12/2012, 10:30
כן אבל להרים מחבת ולדפוק לו בראש זה לא נורא קשה.. גם בתור חנון מעבדה.
עזוב את הבריחה של האנה..
עזוב אין לי כוח להמשיך בוויכוח הזה.
- ZIPC ו JCVD אוהבים את זה
נכתב ב- 03/12/2012, 09:55

נכתב ב- 04/12/2012, 23:03
סוף סוף הכניסו לגיר את הסיפור של לגווארטה שאז עכשיו היה על אש קטנה מאוד.
הסיפור של אבא של אנה היה מעולה והשחקן היה מעולה(בובי מעל טבעי).
סוף העונה יהיה מצויין,אין לי ספק.
נכתב ב- 04/12/2012, 23:05
הקודמת הייתה סבירה, וזו שלפניה עם לומן גם הייתה טובה.
דקסטר הולך לקבל זין בסוף העונה, כולם עולים עליו, יש לו בלגאן אטומי.
ולכל מזייני השכל שאומרים שהסדרה אוברייטד/משעממת/אחר, אתם מוזמנים להפסיק לצפות ולהפסיק לקדוח לנו בראש.
אף אחד לא עטף אתכם בניילון ומכריח אתכם לצפות.
- מישמיש, King James, kob317 ו-7 אחרים אוהבים את זה
נכתב ב- 04/12/2012, 23:34
סופסוף עונה נטו רק על דקסטר והתפיסה שלו, בדיוק כמו העונה השנייה.
שיט, רק עוד 2 פרקים לסוף העונה המעולה הזו :\
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 06/12/2012, 08:03
,עוד מישהו חושב שהסיפור הקצרצר הזה של הפנטום הרגיש קצת מאולץ כדי שיהיה גם בעונה הזאת רוצח עם שם מסוגנן?
הוא היה רק בשביל הקטע שדקסטר מתגבר על הנוסע האפל שלו ובעצם משלים עם זה שהוא אחראי על המעשים שלו (ועל הדרך רוצח מישהו שלא מתאים לקוד, WTF :/)
נכתב ב- 06/12/2012, 09:51
,
עוד מישהו חושב שהסיפור הקצרצר הזה של הפנטום הרגיש קצת מאולץ כדי שיהיה גם בעונה הזאת רוצח עם שם מסוגנן?
הוא היה רק בשביל הקטע שדקסטר מתגבר על הנוסע האפל שלו ובעצם משלים עם זה שהוא אחראי על המעשים שלו (ועל הדרך רוצח מישהו שלא מתאים לקוד, WTF :/)
לא מתאים לקוד?הוא רוצח אנשים.
נכתב ב- 06/12/2012, 11:02
,
עוד מישהו חושב שהסיפור הקצרצר הזה של הפנטום הרגיש קצת מאולץ כדי שיהיה גם בעונה הזאת רוצח עם שם מסוגנן?
אבא של האנה...
נכתב ב- 06/12/2012, 12:27
,
אבא של האנה...
צודק,משום מה שכחתי ממנו.
נכתב ב- 10/12/2012, 13:34
לא מאמיןןןןןןןןןןן
הפינאלה הולך להיות הכי חזק בהיסטורית האנושות חחחחחח
- bergereyal, cRaZy-BoY ו orelzor אוהבים את זה

תויגו גם עם אחת או יותר ממילות המפתח הללו: Dexter
פנאי וכאלה →
על המרקע →
דקסטר - עונה 8נפתח על-ידי Pyrophoenix , 05/04/2013 ![]() |
|