ספוילר:
הם לא בדיוק אנשי כבוד כמו נד, אבל, אם תמשיך לעקוב, אולי תתחיל לסמפת אותםספוילר:למה לא?אחרי שקראתי אתכם הבנתי מה יקרה בסוף הפרק, רק שלא חשבתי שהוא יודה בבגידה.
אני לא זוכר אם הם אכן השתמשו בקלף הזה או לא, אבל זו הסיבה שגם את זה לא היה קשה לצפות.ספוילר:
וסלחו לי מראש אם זה שוב נשמע מתנשא, זוהי לא הכוונה כמובן.
אגב, כמובן שיש לי השערות שלא תמיד מתגלות כנכונות. לדוג', מהסדרה הנ"ל אני יכול לתת את ביצי הדרקון. הייתי בטוח שברגע שיניחו אותן באש, הן תבקענה. ועזבו את העובדה שהן מאובנות, זו הרי סדרת פנטזיה. זאת אומרת, הייתי בטוח שזו הדרך להעיר אותן לחיים מחדש. אה, וגם כשזה לא קרה כשקאליסי שמה ביצה באש, עדיין חשבתי שזה יקרה בשלב כזה או אחר. אבל כבר הגענו לפרק האחרון, אז כמובן שהתפתחות כזו כבר לא תתרחש בעונה הנ"ל, ומן הסתם שכבר זנחתי את הרעיון.
אני מניח שמטרת כל ההתרחשות עם הביצים (ועצם נתינתם כמתנה לקאליסי) הייתה בעצם להראות לנו שהיא עצמה הדרקון ולא אחיה.
אבל מה שכן, יש סיכוי סביר שדרקונים יחזרו לחיים בצורה כזו או אחרת בהמשך הסדרה, אחרת מה הטעם ליצור עולם שבו פעם היו קיימים דרקונים, ובהווה שלו לא.
אף תומך נלהב של הסדרה לא יכחיש את זה שג'ופרי אכזרי ובן זונה
אבל באשר לשאר המשפחה.. טיריון סרסיי וג'יימי, בוא נגיד את זה ככה
בספר הראשון רק לטיריון ממשפחת לאניסטר יש POV(יענו פרקים מזווית העין שלו), וזה לא מקרי שדווקא אותו כולם מסמפטים
אולי אם יהיה גם לאחרים אתה תבין למה אני חותר כשאני מדבר על האופי של סרסיי וג'יימי
אמרו את זה כבר הרבה פעמים
בסדרה הזאת לא אמור להיות טוב ורע, אולי בהתחלה זה נראה שכן.