עבור אל תוכן

חוקי הפורום - נא לקרוא

תמונה

NBA

• אנא התחבר בכדי להגיב
415 תגובות לנושא זה

#301 dorel310

dorel310

Been dazed and confused for so long it's not true

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎06/06/2011‏, ‎13:01

כואב על נוביצקי, משחק באמת מצוין שלו בעיקר ברבע האחרון והחטיא את הזריקה האחרונה. מגיע טבעת לבחור.

לברון מאוד מאכזב עד כה בגמר, כרגע הוא נראה יותר כמו סקוטי פיפן, כאילו סה"כ הוא משחק בסדר ומעמיד ממוצעים לא רעים, אבל אני חשבתי שהוא יוביל, לא ככה הוא רוצה שיזכרו אותו, או שאולי כן..

#302 דור הדוזי

דור הדוזי

כבר זוכרים את השם שלי

• רשומים
  • 130 הודעות

נכתב ב- ‎06/06/2011‏, ‎22:59

הוא לא כזה מאכזב, הוא פשוט מנהל את המשחק באחריות ובחשיבה הרבה יותר רחבה. כשהוא רוצה - הוא ילך עד הסוף וכשלא - לא.

ההגנה של מיאמי רצחנית, ההתקפה אותי אישית מאכזבת. יותר מדי התקפות תקועות ושל סוף שעון.

#303 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎06/06/2011‏, ‎23:58

שמע אני מודע לכך שלווייד יש מצ' אפ טוב יותר מול דאלאס, ולברון מפנה לו את הבמה לקלוע ומעדיף לרכז, והוא עושה את זה כהרגלו טוב ויציב, אבל לברון מסוגל להשפיע יותר על המשחק, ואני לא מדבר רק על הרבע האחרון, לדעתי אם יעז יותר מיאמי יכולים לנצח בקלות יותר, למרות שכמובן אני מקווה לפלייאוף צמוד ומעניין כמו שהיה עד עכשיו.

ווייד היה פשוט ענק שעם כל זה שלברון היה לא רע הוא עדיין לא אפילו התקרב ליכולת של וויד בסדרה עד כה, אני לא מצפה ממנו להתעלות על ווייד בסדרה הזאת, כי באמת לדאלאס אין עליו שומרים טובים והמצ' אפ שלו פשוט מצוין מולם (מה שלא היה מול שיקגו שפשוט שיתקו אותו), לעומת לברון שנאלץ להתמודד עם מריון, שומר מצוין לשחקן כמוהו, אבל אני כן מצפה ממנו לצמצם את הפערים מווייד, זה גם יכול לתרום רבות לקבוצה, כי ג'יימס קולע פחות מהסטנדרט שלו עד כה בסדרה, ובניגוד בפלייאוף עד כה, בשני המשחקים האחרונים הוא לא קלע ברבע האחרון ואף החטיא זריקות קריטיות. (אבל לזכותו יאמר שבמשחק האחרון חילק ארבעה אסיסטים חשובים ברבע האחרון כולל את האסיסט לסל המכריע.)

מה שכן, במשחק האחרון השופטים התעלמו מלפחות 2-3 עבירות עליו.

אני חושב שלנוביצקי מגיע יותר לזכות באליפות מווייד ולברון כי הוא היה השחקן הטוב ביותר לאורך כל פלייאוף והוא לא שיחק עם כוכבים לידו, אבל אני לא רואה את מיאמי מפסידה את הסדרה הזאת, זה פשוט גדול על דאלאס.

#304 doc

doc

שקר כלשהו

• Q-Fame
  • 8,844 הודעות

נכתב ב- ‎07/06/2011‏, ‎01:07

דאלאס צריכה רכז יותר ווינר מקיד.
מיאמי תיקח לדעתי, אבל לא 4-1. לדאלאס יש עוד שני משחקי בית, היא תנצח לפחות אחד (אם לא את שניהם).
תמונה שפורסמה

#305 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎07/06/2011‏, ‎01:23

דאלאס צריכה התעלות של כל הקבוצה, ולא לסמוך על היכולת הרגילה של נוביצקי. הוא לבדו לא מספיק, בדיוק כמו שלברון לא מספיק לזכייה של קליבלנד.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#306 crauky

crauky

אני בחבר'ה

• רשומים
  • 733 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2011‏, ‎11:54

דאלאס השוותה ל2-2
מיאמי צריכה להגיד תודה שיש לה את ווייד בקבוצה

#307 King James

King James

לא יעזור לכם, אני לא זז מפה

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2011‏, ‎13:09

לברון היה פשוט על הפנים, יש לו איזה פחד מלקחת זריקות כשלא הולך לו..
פשוט משחק מחפיר!

כל כך חבל על האיבוד של וויד בשניות האחרונות...
תמונה שפורסמה

#308 Or.B

Or.B

כבר לא רוצים לזכור את השם שלי

• רשומים
  • 1,144 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2011‏, ‎13:40

לברון היה פשוט על הפנים, יש לו איזה פחד מלקחת זריקות כשלא הולך לו..
פשוט משחק מחפיר!

כל כך חבל על האיבוד של וויד בשניות האחרונות...

לא רק לברון נרתע לקחת זריקות שלא הולך לו, זה בערך רוב השחקנים במ-NBA. כשלשחקן יש משחק לא טוב, הביטחון האישי שלו מתערער, כתוצאה מכך ההופעה שלו על המגרש פוחתת.

#309 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2011‏, ‎13:50

נוביצקי שיחק עם 38.5 מעלות חו, כל הכבוד לו.

איזה משחק נוראי של לברון, מתי אי פעם הוא קלע רק 8 נקודות? כדי לכפר על הבושה מאתמול הוא חייבלהיות ענק במשחק הבא.

#310 Sparkles

Sparkles

Geronimo!

• ותיקים
  • 9,056 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2011‏, ‎14:04

נוביצקי מדהים, כל כך חבל לי שהוא כנראה לא יזכה בטבעת השנה.
אני מקווה ששאר שחקני דאלאס יציגו סופסוף משחק טוב ויעזרו לו.

"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.

#311 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎08/06/2011‏, ‎15:08

מיאמי חייבים לקחת את המשחק הבא..
זה חשוב מאוד כדי שאם הם ימעדו בבית תהייה להם הזדמנות לכפר על זה.

לברון חייב לטחון את כולם במשחק הבא, ווייד ממש כפה את עצמו על המשחק אתמול ולברון זרם עם זה.
חוץ מזה שלברון היה ממש לא טוב, אבל כמעט ולא היו לו הזדמנויות לכפר על זה, שמתי לב בסוף ההתקפות שהתחילו מווייד לא הגיעו בכלל ללברון.
לברון צריך לכפות את עצמו על המשחק הבא ולחדור ולשחק פיזי.

גם המאמן אשם במשחק של אתמול, הוא שינה ללברון עמדות כל שניה, פעם הוא רכז ופעם הוא פאוור פורוורד.
הוא צריך לשחק בעמדה שלו ושם הוא יביא את התפוקה הכי גבוהה.
למה שווייד לא יהיה רכז למשחק אחד?
אם לברון ישחק בעמדה שלו אני מבטיח משחק של מינימום 30 נקודות.

מתי קרה שלברון קלע פחות מ10 נקודות? לא רק בפלייאוף, אלא בכלל...
מתי קרה ששני משחקים ברצף הוא מסיים עם פחות מ15 זריקות מהשדה?

נכון שהוא היה קרוב לטריפל דאבל, אבל לברון צריך טיפה לחשוב על עצמו ולקחת על עצמו את המשחק.
הוא לא אנוכי, מחפש למסור כמה שיותר כדי ליצר מצבים הכי קלים לקבוצה.
אבל בהפוכה זה פוגע בו ובעיקר פוגע בקבוצה כשהוא יותר מידי לא אנוכי..
תמונה שפורסמה

#312 CLIPSE

CLIPSE

ג'ינג'יות, רדיוהד, אפוקליפטו.

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2011‏, ‎12:58

אני לא מבין למה אתה בעד מיאמי, בחיי שזאת הקבוצה הכי מגעילה שראיתי בעשור האחרון.
אני מבין שאתה מעריץ של לברון ורוצה בהצלחתו , אבל באמת, כמו שאמרתי בפעם הקודמת, אף אחד לא חבר של השני שם.

פשוט קבוצה עצובה שבאה לעבוד בלבד.

#313 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2011‏, ‎13:17

אני לא מבין למה אתה בעד מיאמי, בחיי שזאת הקבוצה הכי מגעילה שראיתי בעשור האחרון.
אני מבין שאתה מעריץ של לברון ורוצה בהצלחתו , אבל באמת, כמו שאמרתי בפעם הקודמת, אף אחד לא חבר של השני שם.

פשוט קבוצה עצובה שבאה לעבוד בלבד.

עוד פעם אתה אומר משהו שפשוט לא נכון ועוד פעם אני אענה לך אותה תשובה.
ווייד לברון ובוש חברים טובים שסגרו מראש שישחקו ביחד, זה למה המהלך הזה גרר ביקורות, ששלושה חברים שהם גם במקרה שחקני NBA טובים מהנורמה סגרו מראש לשחק ביחד, תאמין שאם הם לא היו חברים לברון ווייד לא היה חוברים לשחק ביחד בחיים.

בכל מקרה, אין ספק שנוביצקי הכי ראוי לענוד סוף סוף טבעת אליפות.

#314 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2011‏, ‎17:05

זה מה שעצוב, שרק הם חברים.
אין אחווה בקבוצה הזאת...שאני רואה אותם משחקים אני בעיקר משתעמם.

שכירי חרב שהתאחדו למטרה להשיג אליפות, ולא לתת את זה ביחד עם שואו.

#315 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2011‏, ‎18:08

WTF??????????
הם לא נותנים שואו?!?!?!?

איזה קבוצה בעינייך כן נותנים שואו אם לא הם?
תמונה שפורסמה

#316 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2011‏, ‎18:29

תשמע האתלטיות של ווייד ולברון זה משהו לא מהעולם הזה, בחיים שלי לא ראיתי שני שחקנים כ"כ אתלטים משחקים באותה קבוצה. בינתיים בגמר לברון מאכזב אבל ווייד מתעלל במיאמי כמו לפני 5 שנים.
בכל מקרה בחלק האחרון של העונה הסדירה ובסדרות נגד בוסטון ושיקגו הם הרשימו, בעיקר בהגנה.

בהגנה מיאמי משחקים מצוין, גם הנגרים ביניהם. תגיד מה שתגיד, אין קבוצת הגנה יותר טובה ממיאמי היום בליגה (אולי שיקגו מתקרבת אליה). בהתקפה אני מסכים שהכל די אקראי והכל עובר דרך שלושה שחקנים, אבל אל תשכח שבכל זאת זה שנה ראשונה ואין בקבוצה הזאת הרבה מעבר לטריו, כמו גם המאמן של הקבוצה די בינוני, לפחות בניהול משחק. בשנים הבאות הם יחזקו את הרוסטר ואולי יחליפו את המאמן.
הקבוצה הזאת בשנה הראשונה היא כנראה הקבוצה החלשה של מיאמי בשנים הקרובות, אם זה יספיק ל-7 אליפויות כמו שם רוצים, אני לא יודע, בכל זאת יש הרבה קבוצות צעירות ומוכשרות עם עתיד כי שיקגו ואוקלוהומה, אבל אתה תראה בהחלט בשנים הבאות מיאמי הרבה יותר טובה ואטרקטיבית.

#317 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎09/06/2011‏, ‎19:24

תשמע האתלטיות של ווייד ולברון זה משהו לא מהעולם הזה, בחיים שלי לא ראיתי שני שחקנים כ"כ אתלטים משחקים באותה קבוצה. בינתיים בגמר לברון מאכזב אבל ווייד מתעלל בדאלאס כמו לפני 5 שנים.
בכל מקרה בחלק האחרון של העונה הסדירה ובסדרות נגד בוסטון ושיקגו הם הרשימו, בעיקר בהגנה.

בהגנה מיאמי משחקים מצוין, גם הנגרים ביניהם. תגיד מה שתגיד, אין קבוצת הגנה יותר טובה ממיאמי היום בליגה (אולי שיקגו מתקרבת אליה). בהתקפה אני מסכים שהכל די אקראי והכל עובר דרך שלושה שחקנים, אבל אל תשכח שבכל זאת זה שנה ראשונה ואין בקבוצה הזאת הרבה מעבר לטריו, כמו גם המאמן של הקבוצה די בינוני, לפחות בניהול משחק. בשנים הבאות הם יחזקו את הרוסטר ואולי יחליפו את המאמן.
הקבוצה הזאת בשנה הראשונה היא כנראה הקבוצה החלשה של מיאמי בשנים הקרובות, אם זה יספיק ל-7 אליפויות כמו שם רוצים, אני לא יודע, בכל זאת יש הרבה קבוצות צעירות ומוכשרות עם עתיד כי שיקגו ואוקלוהומה, אבל אתה תראה בהחלט בשנים הבאות מיאמי הרבה יותר טובה ואטרקטיבית.

מתעלל בדאלאס כמובן, לא במיאמי חח

#318 CLIPSE

CLIPSE

• ותיקים
  • 11,442 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2011‏, ‎01:12

תשמע האתלטיות של ווייד ולברון זה משהו לא מהעולם הזה, בחיים שלי לא ראיתי שני שחקנים כ"כ אתלטים משחקים באותה קבוצה. בינתיים בגמר לברון מאכזב אבל ווייד מתעלל במיאמי כמו לפני 5 שנים.

אין ספק שאתה מבין עניין ואני דיי מסכים איתך לגביי רוב הדברים, אבל...
מה אני אעשה שאני פשוט לא מתחבר אליהם כקבוצה? לברון אין ספק שהוא שחקן ענק ,כל מילה מיותרת.
בתחילת העונה רצו אותו הבולס, אם הוא היה איתם השנה הם היו לוקחים אליפות בקלילות :)

#319 King James

King James

• מתרגמי רשת
  • 5,579 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2011‏, ‎05:52

כאב לבבבבבב, פשוט כואב לי הלב...
בא לי לבכות...
תמונה שפורסמה

#320 dorel310

dorel310

• ותיקים
  • 5,017 הודעות

נכתב ב- ‎10/06/2011‏, ‎06:05

אין ספק שאתה מבין עניין ואני דיי מסכים איתך לגביי רוב הדברים, אבל...
מה אני אעשה שאני פשוט לא מתחבר אליהם כקבוצה? לברון אין ספק שהוא שחקן ענק ,כל מילה מיותרת.
בתחילת העונה רצו אותו הבולס, אם הוא היה איתם השנה הם היו לוקחים אליפות בקלילות :)

זה שאתה לא מתחבר אליהם זה הגיוני לחלוטין, רובם לא מתחברים אליהם, לפחות לא בשלב זה. ואכן הבולס הרבה יותר מתאימים ללברון.

לגבי המשחק, הגיע לדאלאס, ועכשיו כשהממונטום עבר אליהם אני חושב שהם יזכו.
לברון שיחק טוב יותר עם טריפל דאבל אבל שוב אכזב בדקות הסיום, חבל עליו, אבל עדיף לו לא לזכות השנה באליפות, כי היא תהיה חמוצה בהתחשב בסדרה החלשה שהוא נתן. עם כל זה שהוא השחקן הפעיל האהוב עליי כיום, לא מגיע לו לזכות השנה, אם כי לווייד כן מגיע עפ"י הסדרה, אבל פחות מנוביצקי, הגרמני הזה פשוט שחקן נפלא, בלי כוכב על לידו הוא נתן את אחד הפלייאופים המרשימים לשחקן בשנים האחרונות.

0 משתמשים קוראים נושא זה

0 משתמשים, 0 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים