התחלנו להתפשר שאנחנו קוראים לפרק הזה פרק סבבה? מה היה סבבה בו?
פרק ש-95% ממנו זה שעמום מוחלט.
נכתב ב- 28/04/2015, 09:59
התחלנו להתפשר שאנחנו קוראים לפרק הזה פרק סבבה? מה היה סבבה בו?
פרק ש-95% ממנו זה שעמום מוחלט.
That's the way the cookie crumbles
נכתב ב- 28/04/2015, 12:11
מה זה אולי? או שראית, או שלא.
זה משנה?
זה רק היה בשביל להסביר לו שאני לא מתלונן על סדרות באופן כללי כמו שהוא אמר, כי אני פשוט לא צופה בהן.
כן, אני מאוכזב איך הסדרה השתנתה.
ושוב, לא בגלל ששינו את העלילה המקורית של מרטין, אלא בגלל שלא הצליחו לשמור על הרמה שלו, זאת ירידה דרסטית.
ההרגשה שלי שהשחקנים פחות נותנים מעצמם, הבימוי לא אותו דבר, העריכה...לא יודע, זה עשוי חרא.
נכתב ב- 28/04/2015, 14:08
מה זה אולי? או שראית, או שלא.
זה משנה?
זה רק היה בשביל להסביר לו שאני לא מתלונן על סדרות באופן כללי כמו שהוא אמר, כי אני פשוט לא צופה בהן.
כן, אני מאוכזב איך הסדרה השתנתה.
ושוב, לא בגלל ששינו את העלילה המקורית של מרטין, אלא בגלל שלא הצליחו לשמור על הרמה שלו, זאת ירידה דרסטית.
ההרגשה שלי שהשחקנים פחות נותנים מעצמם, הבימוי לא אותו דבר, העריכה...לא יודע, זה עשוי חרא.
לא חושב שזה משהו שהשחקנים יכולים לעשות, לא אשמתם שהפרקים כל כך חלשים.
כנראה שהמילה 'חרא' היא ההגדרה המדוייקת למה שעובר על הסדרה הזאת בפרקים ששודרו עד עכשיו. הפרק האחרון היה ממש מביש.
נכתב ב- 28/04/2015, 17:48
הפרק השלישי היה מצוין. זה מדהים כמה הפרקים טסים לי. הם נגמרים בטיל.
החל מהשינוי הגדול שעבר ג'ון סנואו, החכמה של מרג'רי והציניות האדירה של טיריון. פרק מביש? אני כמעט בטוח שלך אמרתי בזמנו משהו על מה עדיף לך לראות..כנראה שאתה עדיין ממשיך בדברים שלא מתאימים לך.
נכתב ב- 28/04/2015, 17:50
איזה שינוי הוא עבר? הוא עדיין לא יודע כלום
נכתב ב- 28/04/2015, 17:53
החל מהשינוי הגדול שעבר ג'ון סנואו, החכמה של מרג'רי והציניות האדירה של טיריון. פרק מביש? אני כמעט בטוח שלך אמרתי בזמנו משהו על מה עדיף לך לראות..כנראה שאתה עדיין ממשיך בדברים שלא מתאימים לך.
אמרת לי את זה על הסמויה וראיתי בסוף את כל העונות ונהניתי מאוד. אל תחשוב שבעניין הזה של טעם לסדרות יש נכון, לא נכון, יפה ולא יפה.
העונה הנוכחית לטעמי ולטעם אנשים נוספים - פחות מהנה מהעונות הקודמות לה, זה הכל. אתה חושב אחרת? זכותך.
נכתב ב- 28/04/2015, 18:11
איך שאני רואה את זה, ג'ון סנואו לא עבר שום שינוי, הוא עדיין נאמן לערכים שהוא גדל עליהם.
עכשיו שהוא מפקד הוא יודע שהוא חייב לעשות את זה למען יראו ויראו, כי זה המעמד שלו, זה עונש מקובל במשמר הלילה, מי שמסרב, דינו מוות, אין מקום לחולשה.
לגבי הערכים, אפשר לראות מאיפה הוא למד את זה:
נכתב ב- 28/04/2015, 18:39
איך שאני רואה את זה, ג'ון סנואו לא עבר שום שינוי, הוא עדיין נאמן לערכים שהוא גדל עליהם.
עכשיו שהוא מפקד הוא יודע שהוא חייב לעשות את זה למען יראו ויראו, כי זה המעמד שלו, זה עונש מקובל במשמר הלילה, מי שמסרב, דינו מוות, אין מקום לחולשה.
לגבי הערכים, אפשר לראות מאיפה הוא למד את זה:
דווקא רואים שעברו לו מלא מחשבות בראש ושהביטחון שלו ביכולת שלו להיות 'ראש' משמר הלילה התערער, אבל אולי אני לא טוב בקריאת אנשים.
נכתב ב- 28/04/2015, 18:42
ראו שהוא נאבק בעצמו, חושב לוותר לו אולי.
אבל בסוף לוקח את ההחלטה הנכונה, כמו שאבא שלו היה עושה, אין ברירה אחרת, אחרת יסתכלו עליו אחרת.
אפילו סטאניס ראה את זה והתרשם.
מה גם, ג'אנוס סלינט אחד השנואים, לא יודע אם אתם זוכרים אותו מעונות קודמות, זה מגיע לו :-)
נכתב ב- 28/04/2015, 19:05
ראו שהוא נאבק בעצמו, חושב לוותר לו אולי.
אבל בסוף לוקח את ההחלטה הנכונה, כמו שאבא שלו היה עושה, אין ברירה אחרת, אחרת יסתכלו עליו אחרת.
אפילו סטאניס ראה את זה והתרשם.
מה גם, ג'אנוס סלינט אחד השנואים, לא יודע אם אתם זוכרים אותו מעונות קודמות, זה מגיע לו :-)
שנאתי אותו הרבה לפני, מהסצנה הזאת:
https://youtu.be/8afaQFLSTH4?t=4m7s
נכתב ב- 28/04/2015, 19:18
אגב, בסצינה הזו מופיע גם באריסטאן סלמי, זה שמייעץ ושומר על דאינריז עכשיו.
ג'ופרי הזין הזה הוציא אותו לפרישה כי הוא זקן חח , עזבו אתכם, העונות האלה היו רמה אחרת, קשה לי להאמין שהחמישית תיהיה הצלחה.
נכתב ב- 28/04/2015, 19:23
אמרת לי את זה על הסמויה וראיתי בסוף את כל העונות ונהניתי מאוד. אל תחשוב שבעניין הזה של טעם לסדרות יש נכון, לא נכון, יפה ולא יפה.
העונה הנוכחית לטעמי ולטעם אנשים נוספים - פחות מהנה מהעונות הקודמות לה, זה הכל. אתה חושב אחרת? זכותך.
אני מסכים איתך בקטע של טעם, אבל עדיין להגיד על זה מביש זה לא פרופורציונאלי בשיט אחי
נכתב ב- 28/04/2015, 19:52
וואו, הסדרה הזו מוציאה תגובות לא פרופורציונליות מאנשים...
אף פעם לא חשבתי שזו יצירת מופת ברמה של הסופרנוס או שובר שורות (את הסמויה אני עוד מתכנן לראות... לא מוצא מספיק זמן פנוי ).
ובכל זאת עשו ממנה איזו סדרה פסיכית והיסטרית ברמות שאף פעם לא ראיתי. שום פרופורציה לאיכות האמיתית של הסדרה.
שלא תטעו, אני חושב שמשחקי הכס היא סדרה מצוינת, טובה יותר מכמעט כל דבר אחר, אבל חוץ מההפקה שהיא הדבר הכי מרשים ויוצא דופן ברמה היסטורית, אני לא יכול להגיד שהיא יותר טובה מסדרות המופת.
ועכשיו, כשיש ירידה ברמה, קצת פחות אקשן ויותר דיבורים, כולם יוצאים על הסדרה הזו, מאוכזבים עד עצמותיהם, וממש מתרעמים. וואט דה פאק???
מה נסגר? כן, יש ירידה ברמה, אבל זו עדיין סדרה יותר טובה מרוב הסדרות האחרות שמשודרות היום.
שום פרופורציה.
"עבודה קשה משתלמת בעתיד, עצלנות משתלמת עכשיו"
- סטיבן רייט.
נכתב ב- 28/04/2015, 19:56
עניין של טעם אח שלי.
לדעתי הסדרה הכי טובה בטלויזיה אי פעם, אפילו בפער.
נכתב ב- 28/04/2015, 20:06
חחח קליפס אתה הבן אדם הכי מצחיק בפורום, אין ספק...
אגב לגביי עוד סדרות שאתה רואה, אז להזכירך - הישרדות.
בכל אופן, אין טעם להתווכח פה על טיב הסדרה, יש פה כאלה שחושבים שכל פרק יהיה אקשן מטורף והוא מפספס את הדיאלוגים וההתפתחות של הדמויות.... תלכו לראות 24 או משהו, תעשו טובה.
אגב, כל הסיפור עם האיש חסר הפנים ואריה פשוט סוחף אותי למסך, אני ממש נהנה מהקו עלילה הזה....מגניב בטירוף.
ואיך שג'ון הזכיר את אבא שלו (לכאורה) עם העריפת ראש היה מצויין.
והשינוי של הג'ינג'ית לשעבר שאיכשהו הסכימה להתחתן עם המטורף ההוא.
חטיפתו של טיריון שמעניין מה יקרה אם הוא יגיע לדאינריז בתור אסיר ולא מרצונו החופשי.
קיצור היה פרק טוב ומאוד מעניין לדעתי. אתם סתם בכיינים....
נכתב ב- 28/04/2015, 20:17
אני איש קולנוע אחי, נדיר שסדרות מדברות אליי.
כבר אמרתי בעבר עשרות פעמים, אני יכול לספור על 2 ידיים את הסדרות שאני באמת אוהב.
בוא נבדוק...משחקי הכס, עמוק באדמה, תרגיע, סיינפלד, תיקים באפלה, הסופרנוס, אחים לנשק, שובר שורות, הפמליה, סאות פארק'.
גם אוז ודקסטר יכולות להכנס, לפחות העונות הראשונות, גם אבודים עשתה לי את זה בזמנו, אבל הדרדרה והשאירה טעם רע, אבל זהו, לא הרבה בכלל הייתי אומר.
נכתב ב- 28/04/2015, 20:29
לסיכום - כגודל הציפיות כך גודל האכזבות. באנו עם יותר מדי ציפיות בגלל העונות האחרונות.
וזה נכון, גם אם לא צריך תפניות מדהימות וסצנות עוצרות נשימה כדי שסדרה תהיה טובה, זה מה שהסידרה הזאת נתנה לנו עד עכשיו ולזה ציפינו.
ואם נרד לפרטים ולא נגזים עם היציאה מפרופורציות, העלילות של ג'ון סנוו וסנסה הכי מעניינות אותי כרגע. כל השאר 'מרוחות' מבחינתי והגרועה מביניהם (לדעתי, כי אני מבין שחלקכם דווקא התלהבתם) היא העלילה של אריה, שהיא מרוחה וקלישאתית בצורה מוגזמת.
נכתב ב- 28/04/2015, 20:50
עניין של טעם אח שלי.
לדעתי הסדרה הכי טובה בטלויזיה אי פעם, אפילו בפער.
אני מאחורייך אח שלייייייייייי
נכתב ב- 29/04/2015, 08:31
אני סוף סוף השלמתי את הפרקים (ראיתי את עונה 4 [האדירה] שוב)
פרקים מצוינים, רואים את השינוי מהספרים ואני נהנה מזה
ההתקדמות האיטית שיש בפרקים האלה מובילה למשהו גדול(כמו כל עונה) ומרגישים את זה
נכתב ב- 29/04/2015, 12:13
השיחה של קליפס ואייל גולן עם הסצינות הזכירה לי את השיחה הזאת חחחחחחחחחחחחחחחח
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.