"שעתיים לפני תחילת המשחק כבר אפשר היה לדעת מי תנצח בסופו. השבילים לבלומפילד רעדו משאגות האוהדים של בית"ר שכבר מילאו את היציעים. הן לא נרגעו גם לקראת חצות עם צפירות נהר המכוניות לכיוון כביש 1."
"ברגע שהאוהדים מהבירה ישימו בצד את הטפל הם יהפכו לקהל הטוב בארץ כי התצוגה שהם נתנו אתמול הייתה לא פחות ממרהיבה. הם היו הגורם המכריע על כר הדשא. לא אף אחד משחקני בית"ר."
אתמול הייתה תצוגת קהל מטורפת, הדליקו איזה 4 אבוקות, ותפסו בחוץ איזה 10, הם תיכננו לשרוף את ת"א...
אתם לא מבינים, אני הגעתי שעתיים וחצי לפני שהתחיל המשחק, ות"א הייתה מפוצצת באוהדי ביתר, איזה אווירה...
מה שמעצבן אותי וזאת הפעם ה100 שאני אומר את זה, זה שבתקשורת משקרים כל הזמן על הכמויות שאנחנו מביאים....
צבענו להם את בלומפילד בצהוב, ורמוט ההומו הזה ממציא תירוצים, בגלל שנתנו את שער 8, בגלל שעמוס טעה וכו',
שלא יזיין בשכל, שחקן מוביל שמפחד לבעוט פנדל. נתן לזגורי לבעוט, ואל תשכחו "בוריס זיין את הפועל" "איך טביב זיין אתכם"
אחרי הגול ובסוף המשחק כולם שרו לדני עמוס "דני עמוס, בוא לפה, דני עמוס בוא לפה, אתה תבוא עד הגדר"
קוראץ', מלא אוהדי ביתר לא אוהבים אותו, אבל אני חושב שהוא גאון פסיכולוגי ומהיר מאוד, אתמול הוא שיגע את עמוס, והטעות של עמוס רק בגלל קוראץ',
היה קטעים שעמוס מוציא וזרקו עושה לו כאילו הוא תופס לו עם היד, הוא פשוט הלחיץ אותו כל המשחק...
אמאל'ה אני בעננים, אני יודע שרק תחילת עונה, אבל אנחנו מקום 4. לא ראיתי מקום 4 איזה 6-7 שנים...
אני רואה קבוצה נחושה... אם ננצח את נתניה וק"ש (לדעתי לא יקרה, אין לנו אופי לזה. ) ואנחנו יכולים להגיע לאירופה,
רק לא רדיוס על האבוקות, אין לי זין לנסוע רחוק למרות שמצידי כל שנה רדיוס העיקר לנצח את הפועל בבלומפילד D: