כלתו לעתיד, היא לא אשתו.
נו גאון שלנו מה הולך לקרות עם דאינריז בפרק הבא
תן הימור
לגביה ולגבי חאל דרוגו
ועל רקע הדברים הללו הרשה לי מורדוק הנכבד לצטט לך עיצה מפי טיריון לאניסטר....
אם אדם מצייר לעצמו מטרה על החזה,
עליו לצפות שבמוקדם או במאוחר יימצא מי שיכוון אליו חץ"
וזה לא ספויילר- זאת פילוסופיית חיים.

חהחחה, אני מניח שאתה צודק.
ולגבי המזלזל: קודם כל, סלח לי אם נפגעת, אבל אני לא מבין למה אתה צריך לקחת את זה אישית. אז אני לא מופתע ממרבית ההתרחשויות בסדרה הזו, ביג דיל. אם אתה כן, אז יופי לך ושיבושם לך. באמת, שיהיה לך בכיף. אני לא מבין למה כולם מוכרחים להתלהב ולהיות מופתעים מהסדרה. מזכיר לי בצורה מפחידה וויכוחים שהיו לי עם מעריצי נמלטים.
ולענייננו: את מרבית הדברים אפשר לצפות רק במהלך הפרק עצמו, על פי ההתפתחויות שקורות בו.
ולגבי חאליסי וחאל, אני חושב שקשה לדעת מה הולך לקרות איתם בשלב זה. הרי שיש שימוש באלמנטים של כישוף בפעם האחרונה שרואים אותם, כלומר הכל יכול לקרות מהנקודה הזו. מה שאני כן יכול לנחש בשלב זה, אני מניח שהתינוק: א. ימות, אולי בפרק הבא אולי בשלב מאוחר יותר, אין לדעת כרגע. ב. יגדל להיות אדם בוגר / נער יותר מהר מהרגיל, באופן על טבעי כמובן.
הרי שנכתב ע"י mad clown שעלילת הספרים גם יחד מתרחשת על פני חודשים בודדים בלבד, קצת יותר משנה אם כי ככל הנראה לא יותר משנתיים. כך שבמקרה הזה, דמות התינוק מיותרת לחלוטין, ולכן זה מה שאפשר לנחש בשלב זה על עתידו של התינוק.
גם אפשר להניח שהעובדה שחאליסי היא גם מעין דרקון, גם לזה יהיה שימוש "מפתיע" בהמשך, אך חשוב לצין שעדיין לא הצלחתי להבין לאן הם חותרים.
אני אולי לא גאון וכמובן לא צופה הכל, אבל כמו שאמרתי, את מרבית ההתרחשויות בסדרה עד כה, את אלו שניסו להפתיע בכל אופן, הצלחתי לצפות מראש (טוב - תלוי איך מגדירים "מראש"). אבל שוב, במהלך הפרק עצמו לא קשה לצפות מה עומד להתרחש בו, לעומת הבקשה שלך למשל.