אשכול ספאם
נכתב ב- 27/09/2011, 13:58
עם עובדות אי אפשר להתווכח, שוב פעם, תסתכל מה שהגזע שלנו תרם לעולם.
בשביל להיות נוצרי לא צריך לעשות הרבה, איזה טבילה בים תאכל לחם ושתה יין.
בשביל להיות מוסלמי אותו הדבר, אחרי 2 דקות הופכים אותך לכזה.
אם נולדת יהודי זכית, ומי שרוצה להיות יהודי אתה צריך לעשות עולם ומלואו.
בשביל שיאמינו בנצרות שחטו בני אדם, כולל הקוראן.
אתה לא מבין עם מי יש לך עסק? על מי אתה מגן בדיוק?
נכתב ב- 27/09/2011, 13:59
נכתב ב- 27/09/2011, 14:01
אני אמנם לא דתי, ואפילו לא מחשיב את עצמי כמסורתי כל כך, אבל אני גאה בגזע שלי, ובדת שלי.
נכתב ב- 27/09/2011, 14:04
למה דווקא הדת שלהם שקרית? ושלך בטוח צודקת? יש מאות דתות בעולם הזה, מאיפה לך ששלך דווקא היא הצודקת?רגע, אבל זאת לא עובדה? הרגו המונים רק בשביל שיאמינו בדת השיקרית שלהם.
אני אמנם לא דתי, ואפילו לא מחשיב את עצמי כמסורתי כל כך, אבל אני גאה בגזע שלי, ובדת שלי.
אתה יהודי רק כי נולדת יהודי, הרי אם היית נולד באמריקה היית רוב הסיכויים מאמין נוצרי והיית בטוח שזו הדת הצודקת, אם היית נולד באיראן היית מאמין מוסלמי והיית חושב שהיא הדת הצודקת - זה הכל תלוי איפה ולמי אתה נולד.
נכתב ב- 27/09/2011, 14:19
העניין קליפס שזה מגיע ממך זה לא נשמע אמין במיוחד, כי אתה רחוק מלהיות גאון.מה שאלת? אם אנחנו טובים יותר מהם? ברור שכן.
ועכשיו ברצינות, בראסמי כמו שמישהו אמר פה, היהודים האשכנזים אמרו על היהודים מזרחים שהם טיפשים וחסרי השכלה, ובכל זאת אתה רואה מזרחים שבסופו של דבר הצליחו.
לחשוב שאתה יותר טוב בגלל שאתה יהודי (למרות שיש המון גויים שאתה ואני ביחד לא מגיעים לחלקיק מהאינטלגנציה של כל אחד מהם, אתה רוצה להגיד לי שאתה יותר חכם מסטיב ג'ובס, או סטיבן הוקינג? חח) זה די דבילי.
הסיבה היחידה לכך שיש הרבה יהודים מוצלחים בעולם זה בזכות חינוך טוב, היהודים היו כל השנים בגולה מיעוט וחינכו את הילדים שלהם להגיע להישגים.
ד"א למרבית היהודים המוצלחים לא הייתה זיקה לדת בכלל.
נכתב ב- 27/09/2011, 14:38
היו חילונים מוחלטים, לדעתי הקטע של העם היהודי זה לא נכון, ואל תביאו לי את הבולשיט של הלפני 2000 שנה. אין שום קשר גנטי, הדבר היחיד שמשותף זה הדת, השפה והמסורת. לא יותר מזה.העניין קליפס שזה מגיע ממך זה לא נשמע אמין במיוחד, כי אתה רחוק מלהיות גאון.
מה שאלת? אם אנחנו טובים יותר מהם? ברור שכן.
ועכשיו ברצינות, בראסמי כמו שמישהו אמר פה, היהודים האשכנזים אמרו על היהודים מזרחים שהם טיפשים וחסרי השכלה, ובכל זאת אתה רואה מזרחים שבסופו של דבר הצליחו.
לחשוב שאתה יותר טוב בגלל שאתה יהודי (למרות שיש המון גויים שאתה ואני ביחד לא מגיעים לחלקיק מהאינטלגנציה של כל אחד מהם, אתה רוצה להגיד לי שאתה יותר חכם מסטיב ג'ובס, או סטיבן הוקינג? חח) זה די דבילי.
הסיבה היחידה לכך שיש הרבה יהודים מוצלחים בעולם זה בזכות חינוך טוב, היהודים היו כל השנים בגולה מיעוט וחינכו את הילדים שלהם להגיע להישגים.
ד"א למרבית היהודים המוצלחים לא הייתה זיקה לדת בכלל.
נכתב ב- 27/09/2011, 14:48
אבל הקול הרובוטי שלו להיט.
נכתב ב- 27/09/2011, 14:53
נכתב ב- 27/09/2011, 14:57
שהכל הוא מקרי? נו באמת...שלא נדבר על אבולוציה, איזה שטויות.
נכתב ב- 27/09/2011, 15:03
נכתב ב- 27/09/2011, 15:06
חח רגע אתה רוצה להגיד לי שאתה יותר חכם מסטיבן הוקינג?מה בגלל שאני לא מאמין בחורים שחורים ובמפץ הגדול?
שהכל הוא מקרי? נו באמת...שלא נדבר על אבולוציה, איזה שטויות.
נכתב ב- 27/09/2011, 15:13
זכית להיות יהודי? חחחח הבדיחה על חשבונך, אחי.
איך אתה רואה את הקושי בלהתגייר בתור יתרון?
פעם אשתו לעתיד של חבר שלי אמרה לו שהיא רוצה להתגייר, למזלה הוא הצליח לשכנע אותה שחבל לה על הזמן.
מה הערבים תרמו לעולם? מה האתיופים תרמו לעולם? מה הכושים בארה"ב תרמו לעולם? מה אני או אתה תרמנו לעולם?
אז "זכינו" להיות באותה דת כמו מספר אנשי מפתח בעולם (לארי וסרגיי, מארק זאקרברג וכו') אבל הם לא ממש אנשי דת. כיף?
אגב, אני די בטוח שאפשר לומר גם שהרבה מהיהודים המצליחים הם רוסים (סרגיי ברין, יש לא מעט אוליגרכים יהודים [ע"ע רומן]). אז הרוסים הם הגאונים האמיתיים. (אגב, עם זה אין לי הרבה עוררין)
האלוהים הנורא שלנו, "בשביל שיאמינו" הרג את בני משפחת איוב ואת כל קרוביו רק בגלל פוקר עם השטן. אם זה לא התנהגות של בן זונה אז מה כן? ויסלח לי השם. (באמת שיסלח, יש לי מבחן ביום שני)
על מי אתה מגן בדיוק? על אילו יהודים? היהודים החכמים ועשירים לא צריכים ממך או מכל אחד כאן הגנה.
דע לך שהמון מהסטודנטים בטכניון ערבים, המון בפקולטות לרפואה בטכניון ובת"א ערבים. (בירושלים בטח פחות אבל אני לא יודע לבטח)
עוד גאון ידוע לשמצה הוא כמובן מיידוף שהרוב אוהבים.
בקיצור, אין לך מה להיות גאה בהיותך יהודי. זה כמו שתהיה גאה בזה שיש לך ימולדת ב-1 בנובמבר. אין לזה חשיבות, אין לך שום יד בכך.
על כל יהודי גאון שתביא לי, כנראה אוכל להביא עוד 2 נוצרים גאונים לא פחות (כולל איינשטיין).
נכתב ב- 27/09/2011, 15:21
לא מה קשור? , התכוונתי בגלל שאתה גזען מלא בדעות קדומות.
גזען אני ממש לא, תאמין לי, ההפך.
אבל מי שחי במציאות יודע שהדברים האלה קיימים, גזענות תמיד תיהיה, גם שלא מדברים עליה.
בוא ניקח דוגמא למשל, עניין של עבודה:
לא משנה כמה אתה מוכשר, ואיזה תארים יש לך, ואיזה אדם אתה, תמיד ישפטו אותך על חיצוניות או על גזע.
בראיונות עבודה ראיתי את זה על אנשים, אתיופים, רוסים, אנשים עם קעקועים..נפסלו בגלל החיצוניות.
ואני שיש לי מראה אירופאי נקי (בכל זאת צרפתי חח) מקבל עבודה בקלות, יודע מה? בלי להרשים בראיון בכלל.
אני עובד מגיל 15 מבחירה, כי תמיד הייתי עצמאי, בלי קשר שאני בא ממשפחה ממוצעת ושלא באמת הייתי צריך את זה.
זה שאני לא מסמפט את האויבים שלנו לא עושה אותי גזען אח שלי.
תשפוט את החברה, לא אותי...שאני גם מתעב את הדרך ההתנהלות שלה, אבל אל תאשים אותי שאני גם מנצל אותה לטובתי.
נכתב ב- 27/09/2011, 15:25
אז גם הם גזענים.
מה זאת התגובה הזאת של "הם עושים את זה אז גם לי מותר אאעעאע"?
כל תגובה שלך אני יותר ויותר חושב שאתה בכיתה א'.
אנחנו אלה שיוצרים את החברה.
זכית להיות יהודי? חחחח הבדיחה על חשבונך, אחי.
איך אתה רואה את הקושי בלהתגייר בתור יתרון?
פעם אשתו לעתיד של חבר שלי אמרה לו שהיא רוצה להתגייר, למזלה הוא הצליח לשכנע אותה שחבל לה על הזמן.
מה הערבים תרמו לעולם? מה האתיופים תרמו לעולם? מה הכושים בארה"ב תרמו לעולם? מה אני או אתה תרמנו לעולם?
אז "זכינו" להיות באותה דת כמו מספר אנשי מפתח בעולם (לארי וסרגיי, מארק זאקרברג וכו') אבל הם לא ממש אנשי דת. כיף?
אגב, אני די בטוח שאפשר לומר גם שהרבה מהיהודים המצליחים הם רוסים (סרגיי ברין, יש לא מעט אוליגרכים יהודים [ע"ע רומן]). אז הרוסים הם הגאונים האמיתיים. (אגב, עם זה אין לי הרבה עוררין)
האלוהים הנורא שלנו, "בשביל שיאמינו" הרג את בני משפחת איוב ואת כל קרוביו רק בגלל פוקר עם השטן. אם זה לא התנהגות של בן זונה אז מה כן? ויסלח לי השם. (באמת שיסלח, יש לי מבחן ביום שני)
על מי אתה מגן בדיוק? על אילו יהודים? היהודים החכמים ועשירים לא צריכים ממך או מכל אחד כאן הגנה.
דע לך שהמון מהסטודנטים בטכניון ערבים, המון בפקולטות לרפואה בטכניון ובת"א ערבים. (בירושלים בטח פחות אבל אני לא יודע לבטח)
עוד גאון ידוע לשמצה הוא כמובן מיידוף שהרוב אוהבים.
בקיצור, אין לך מה להיות גאה בהיותך יהודי. זה כמו שתהיה גאה בזה שיש לך ימולדת ב-1 בנובמבר. אין לזה חשיבות, אין לך שום יד בכך.
על כל יהודי גאון שתביא לי, כנראה אוכל להביא עוד 2 נוצרים גאונים לא פחות (כולל איינשטיין).
damn right you said!
נכתב ב- 27/09/2011, 15:28
ו-?
אז גם הם גזענים.
אתה פשוט לא מבין למה אני חותר, אני בא ומסביר לך שאני לא כזה, אבל ככה מתנהל העולם.
האנחנו הזה שאתה מדבר עליו זה רק בגלל שאתה תמים מדיי.
אתה תאבד מהתמימות שלך בעתיד תרצה או לא תרצה.
נכתב ב- 27/09/2011, 15:29
חחחחח תאמין לי שקורה לי בדיוק ההפך.
ו-?
אז גם הם גזענים.
אתה פשוט לא מבין למה אני חותר, אני בא ומסביר לך שאני לא כזה, אבל ככה מתנהל העולם.
האנחנו הזה שאתה מדבר עליו זה רק בגלל שאתה תמים מדיי.
אתה תאבד מהתמימות שלך בעתיד תרצה או לא תרצה.
משפט כמו "הערבים הם אידיוטים וזה ברור" זה משפט גזעני. אין ויכוח.
נכתב ב- 27/09/2011, 15:32
אבל הם מקום שני, מקום ראשון אלו ההודים אחי, אז הנה, מצאנו משהו חיובי בגזע הזה
נכתב ב- 27/09/2011, 15:34
עכשיו אני מתחיל לחשוד שאתה סתם מטרטל אותי...חחחחחחחח שיגעת אותי תאמין לי, קשה לי להאמין שמישהו יגיד לך שערבים הם חכמים.
אבל הם מקום שני, מקום ראשון אלו ההודים אחי, אז הנה, מצאנו משהו חיובי בגזע הזה
נכתב ב- 27/09/2011, 15:36
אני בי שנאה, אוהב את כולם
תן לי להגיד לך משהו, אני שונא את עצמי, אך אין לזה שום קשר לעובדה שאני יהודי - לארי דיוויד
מלך.
נכתב ב- 27/09/2011, 15:43
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים