אשכול ספאם
נכתב ב- 23/09/2011, 00:19
אין שום סיבה מספיק טובה שתגרום לך לרצות לעשות את זה.
נכתב ב- 23/09/2011, 01:23
נכתב ב- 23/09/2011, 02:30
אז ככה, התחלתי ללמוד ובאמת שאין לי זמן לכלום,
כפיר, חבל לי לקרוא את מה שכתבת...
אתה יודע מה הכי כואב? שאתה בוחר להיות כזה, דיברתי איתך מספיק פעמים, וראיתי אותך פעמיים.
אתה מזכיר לי את עצמי שהייתי בן 17, שהייתי ביישן וחסר בטחון, ואני רואה מה יכול לצאת ממך...
אתה צריך להבין שאתה יכול לשנות את זה, אתה חייב לזרום יותר...
אני הולך לרשום לך מגילה במסנג'ר, ואני חוזר לשיעורים בפיזיקה.
בית"ר
במאבק עיקש ואכזר,
בדם ויזע,
לא נחנו אף רגע,
שיחקנו עם הלב והנשמה,
בוגרים וגם נוער,
גביע ותואר,
נרומנה בעוז והדר.
נכתב ב- 23/09/2011, 03:28
מקווה שלא תעשה שטויות, עצם המחשבה על זה כבר מסוכנת.
תחשוב על זה ככה, אתה בריא נכון? אתה רואה? שומע? הולך? מדבר? אוכל? תעריך את זה.
יש מסכנים שאין להם את זה ואפילו עושים דברים מופלאים ולא מרחמים על עצמם.
הריי מה הבעיה שלך באמת? ביטחון? תמיד אפשר לפתור את זה, הקטע הוא שאתה קיצוני, כמו שאמרתי לך בעבר - שחור או לבן.
כולך פחדים, מה אתה חושב כולנו מוצלחים שכל דבר שאנחנו רוצים אומרים לנו כן?
אני יכול להגיד לך על עצמי שקיבלתי דחיות בחיים שלי, אבל לא ויתרתי אף פעם.
אם זה מבחורות או מעבודה נחשקת שרציתי, בסופו של דבר השגתי אותם.
אם תראה את החברה שלי אתה תבין שאני בכלל לא בליגה שלה.
לא ויתרתי מראש , ניסיתי, דחיה ראשונה, דחיה שניה, ובשלישית כבר רצתה לראות על מי זה העקשן הזה שלא מוותר.
ואנחנו ביחד מעל לשנתיים היום.
החיים הם לא קלים, לא תוכנית כבקשתך, אל תצפה לקבל כן על כל דבר שאתה רוצה, אתה תצטרך לעבוד קשה בשבילו.
ובמיוחד כשאתה במצב של אין מה להפסיד כרגע, אתה יכול רק להרויח
תן חיוך ימותק :-)
נכתב ב- 23/09/2011, 18:50
נכתב ב- 23/09/2011, 19:20
נערך על-ידי NightDesign, 23/09/2011, 19:20.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 23/09/2011, 19:35
נכתב ב- 23/09/2011, 19:48
נכתב ב- 23/09/2011, 20:13
נערך על-ידי NightDesign, 23/09/2011, 20:13.
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 23/09/2011, 20:14
נכתב ב- 23/09/2011, 20:22
נכתב ב- 23/09/2011, 20:40
נכתב ב- 23/09/2011, 22:46
גם אני סוגד לQ הזהב
נכתב ב- 24/09/2011, 03:01
נכתב ב- 24/09/2011, 05:39
אה, סורי... הייתה לי אתמול עוד אפיזודה של דיכאון, כמו שיש לי בכל ביום ומס' פעמים ביום בתקופה האחרונה.כפיר אני אבעט לך בראש מה נראה לך !?
אין שום סיבה מספיק טובה שתגרום לך לרצות לעשות את זה.
חח תודה, אבל אין צורך. האמת היא שזה גם לא יעזור, שיטת טיפול התנהגותית-קוגנטיבית לא עובדת עליי. בקושי התרופתית עוזרת, אם בכלל.מחר אני אתפוס איתך שיחה במסנג'ר כדי שתבין כמה החיים הם יקרים...
קראתי ואני מעריך, תודה. אבל כמו שכתבתי לדודי, ה"יש אנשים שאין להם ידיים ולא רוצים למות!" זה לא משהו שעובד עליי או מעודד אותי. זו אחת משיטות הטיפול היותר מעצבנות שיש, שאפילו מדכאת קצת יותר (אם אפשרי ברגע הנתון).כפיר, חבל לי לקרוא את מה שכתבת...
אתה יודע מה הכי כואב? שאתה בוחר להיות כזה, דיברתי איתך מספיק פעמים, וראיתי אותך פעמיים.
אתה מזכיר לי את עצמי שהייתי בן 17, שהייתי ביישן וחסר בטחון, ואני רואה מה יכול לצאת ממך...
אתה צריך להבין שאתה יכול לשנות את זה, אתה חייב לזרום יותר...
אני הולך לרשום לך מגילה במסנג'ר, ואני חוזר לשיעורים בפיזיקה.
תודה רבה גם לך, חביבי. אתה מוזמן לראות מה כתבתי לדודי ולשניר, במיוחד לגבי המשפט המודגש שכתבת.מורדוק אח שלי היקר, שוב פעם אתה מתייאש לי?
מקווה שלא תעשה שטויות, עצם המחשבה על זה כבר מסוכנת.
תחשוב על זה ככה, אתה בריא נכון? אתה רואה? שומע? הולך? מדבר? אוכל? תעריך את זה.
יש מסכנים שאין להם את זה ואפילו עושים דברים מופלאים ולא מרחמים על עצמם.
הריי מה הבעיה שלך באמת? ביטחון? תמיד אפשר לפתור את זה, הקטע הוא שאתה קיצוני, כמו שאמרתי לך בעבר - שחור או לבן.
כולך פחדים, מה אתה חושב כולנו מוצלחים שכל דבר שאנחנו רוצים אומרים לנו כן?
אני יכול להגיד לך על עצמי שקיבלתי דחיות בחיים שלי, אבל לא ויתרתי אף פעם.
אם זה מבחורות או מעבודה נחשקת שרציתי, בסופו של דבר השגתי אותם.
אם תראה את החברה שלי אתה תבין שאני בכלל לא בליגה שלה.
לא ויתרתי מראש , ניסיתי, דחיה ראשונה, דחיה שניה, ובשלישית כבר רצתה לראות על מי זה העקשן הזה שלא מוותר.
ואנחנו ביחד מעל לשנתיים היום.
החיים הם לא קלים, לא תוכנית כבקשתך, אל תצפה לקבל כן על כל דבר שאתה רוצה, אתה תצטרך לעבוד קשה בשבילו.
ובמיוחד כשאתה במצב של אין מה להפסיד כרגע, אתה יכול רק להרויח
תן חיוך ימותק :-)
נראה לכם שאני בוכה 24/7 על בנות שמסרבות לי? כשאני עצמי, בתכל'ס זה על הזין שלי. כן, זה מבאס, אבל לא משהו ששווה למות בשבילו. פאק, ביום-יום אני לרוב מפחד מהמוות ויכול לקבל קוצר נשימה קל בגלל עצם המחשבה. אבל אין מה לעשות, יש לי אפיזודות של דיכאון שתוקפות אותי ואני מתמודד עם זה. אני הרי עדיין כאן, נכון? אין לכם מה לדאוג, אני לא חושב שהתכניות שאני מתכנן באותם רגעים באמת ייצאו לפועל. סה"כ אני יכול לומר מניסיון עבר (האמת שאני חווה את זה "רק" כחודש) שאני תמיד מרגיש ש"זה לא הרגע הנכון". כלומר תמיד יש איזשהו תירוץ לא לעשות את זה. כן, בכל פעם אני בטוח ש"זהו, היום זה קורה!", אבל בסופו של דבר לא קורה כלום. למשל אתמול גם כן הייתי בטוח שזהו, אני סוגר את הבאסטה. אבל לא יכולתי לעשות את זה לאחותי, הייתי דופק אותה נפשית לכל החיים (אני מניח). אז סה"כ אני מצליח להתחשב באיזושהי צורה באנשים שאני חשוב להם. היום האמת היה לי דווקא יום ממש סבבה, ברובו בכל אופן. אפיזודה קטנה מאוד של דיכאון, אולי אפילו שתיים אבל בכלל לא ברמה רצינית. בערב התחלתי כמעט לחוות עוד אחת, אבל אז יצאנו לשתות. מסתבר שאם אני שותה במידה, כלומר 2-3 שוטים "בלבד", אני מרגיש הכי שמח ומאושר בעולם. ברמת העקרון אסור לי לשתות אלכוהול בכלל, אבל שוב - על הזין שלי, זה שווה את זה. הלוואי שהייתה תרופה שגורמת לי להרגיש ככה 24/7, עם הרגשת ה-היי הקלה הזו. אני אשכרה מרגיש ברגעים האלו שכל העולם בכיס הקטן שלי ואני אפילו לא מדוכא בכלל, להבדיל מלהתבאס כמובן (שזה נורמלי וטבעי). הבעיה היא שכמות אלכוהול כזו קטנה מחזיקה רק ל3-4 שעות לכל היותר, במקרה הטוב. מעניין, אולי כדאי לשאול את הרופא אם יש תרופה כזו שנותנת הרגשה בסגנון... (תרופות הרגעה נותנות הרגשה דומה, אבל אסיוול 10 מ"ג וקלונקס 1 מ"ג לא עובדים עליי יותר משום מה, אלא רק מעייפים אותי).
ואם כבר מדברים באופן פתוח... למישהו יש מושג כמה עלול ואמור לעלות ניתוח פנים מקיף? מצאתי מחירים לניתוחים של איברים ספציפיים בפנים, אבל לא של ניתוח מקיף. אני מדבר על משהו סטייל הסרטים ההוליוודים, שאנשים אשכרה משנים את המראה שלהם לפנים אחרות לגמרי.
עוד משהו, אם כבר אז כבר... רזיתי 8 קילו בחודש האחרון, אבל עדיין יש לי "בטן" (נו, כרס). כן כן, אני רזה עם "בטן" (נו, כרס!). מהן הדרכים להרזייה באיזור מסוים בגוף, ספציפית הבטן? ברמת העקרון, אני מתכוון להרשם למכון כושר. כפיפות בטן או כל פעילות גופנית אחרת שאפשר/צריך/וואטאבר לעשות בבית, זה משהו שאני בחיים לא אצליח להתמיד בו. תודה מראש על העצות בסגנון "אבל בלה בלה בלה כן בבית!!!!!!111", אבל תאמינו לי שאני יודע על מה אני מדבר. מה שכן, אני מוכן להבטיח לכם שאני אעבוד בעתיד על בעיית ההתמדה שלי (מי אמר שאני פורש מכל דבר שאני נתקל בו בקצת קושי, זה היה קליפס? קלעת בול, ההורים שלי התלהבו מזה...)
כמעט שכחתי! כדי לבצע הסרת שיער לצמיתות, צריך להצמיח את השיער במקום המיועד? או שאפשר נגיד גם להסיר את השיער לפני הטיפול, למשל בשעווה או גילוח. תודה מראש, חבובים וחבובות.
*נכתב ממשתמש חדש מסיבות מובנות מאליהן*
נכתב ב- 24/09/2011, 07:41
פרקים טובים במנטליסט, הוואי פייב-0 ושובר שורות השבוע.
כפיר,
אני לא כ"כ מבין את הסיבות, אבל שיהיה.
כפיפות בטן לא יורידו לך את הכרס, תתחיל לרוץ.
ותעשה טובה, צא קצת מסרטים ותתחיל לקרוא ספרים. לי זה תמיד עוזר כשאין לי מצב רוח. (בדיוק סיימתי את ארבעה בתים וגעגוע, ממליץ בחום )
נכתב ב- 24/09/2011, 07:56
נכתב ב- 24/09/2011, 10:11
לא יודע למה אתה מטופל עם כדורים אבל נראה לי שעושים טעות איתך.
לדעתי? תתחיל לעשן מריחואנה רפואית במרשם, כל השכבות הגנה שלך ירדו, וגם לא תצטרך לקחת חומרים כימים שדופקים אותך עוד יותר.
נכתב ב- 24/09/2011, 10:26
נכתב ב- 24/09/2011, 10:28
2 משתמשים קוראים נושא זה
0 משתמשים, 2 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים