זה התחיל מהמחמאות וחשיפת הרגשות שלי כלפיה, כאשר לסיום אמרתי שאם היא מעוניינת ויכולה, אפשר בסופ"ש ללכת לראות סרט ביחד, או ללכת למסעדה או לכל מקום אחר. בתגובה היא ענתה שהיא לא יודעת לגבי הסופ"ש, כיוון שהם בדיוק מתכוננים לאילת.
אח"כ הוספתי לשאול מה הרגשתה לגבי העניין ומה דעתה למעשה, שם כבר העניינים קיבלו תפנית לא נעימה: "גם אתה מצחיק אותי וגם אני נהנית איתכם, אבל... לא יודעת, זה מרגיש לי מוזר."
שום דבר על התחברות לאופי, כנראה שהיא לא נהנית איתי ספציפית לבד אם היא כל הזמן אומרת "איתכם". ולא זוכר מה עוד...
קיצר, כן, בא לי למות. שהחיים המחורבנים האלה ייגמרו כבר, נמאס לי. נמאס לי לסבול וגם להיות לבד.
תראו מה זה, מישהי דחתה אותו והוא ניהיה לי אובדני.
אם אתה רוצה מישהי אתה צריך לעבוד על זה, ואם היא לא מעוניינת בכל זאת אז תמשיך הלאה.
אז קיבלת דחיה, באמת מת העולם? ומה זה להיות לבד? מבחינת זוגיות או בכללי?
מצד אחד אתה מתבטא יפה ועושה רושם של בחור עם ראש על הכתפיים, ומצד שני אתה נשמע כמו מישהו עם אופי חלש.
אלו הגילאים לחגוג, לא להכנס לקשרים רציניים.
מה עם קצת מועדונים, פאבים? רישיון יש לך? לך תעשה חיים, שתגיע לצבא לא יהיה לך זמן לכלום.
שאני שומע אנשים שאומרים שהחיים מחורבנים אני מתעצבן.
תעריך את זה שאתה בריא, הולך, רואה, שומע, שותה, אוכל...וכל שאר הדברים שבני אדם לא מעריכים שיש להם ולוקחים אותם כמובן מאליו.
תתעודד שמופי :-)
אני בן 23, ורציתי להציע נישואים לחברה שלי, דחיתי ודחיתי, בסוף היא נסעה לאוסטרליה ללא תאריך חזרה.
והיא האהבה הגדולה שלי בחיים, ביחד שנתיים.
ועדיין אני ממשיך הלאה, אתה חייב לראות איך אני מככב בחוץ חח כל יום מישהי אחרת.
תודה לאל שיש פייסבוק, אין לך מושג כמה שינוי הסטטוס עשה לי טוב חח