איייייייייייי הלבבבבבבבבבב
הבחורה מושלמת!
בבקשה שהיא תישאר ככה ולא תצבע שוב פעם את השיער לאיזה צבע סגול..
מושלמת!!!!!!
נכתב ב- 15/08/2011, 15:39
איייייייייייי הלבבבבבבבבבב
הבחורה מושלמת!
נכתב ב- 15/08/2011, 19:00
נכתב ב- 15/08/2011, 19:13
סלחו לי, אבל אין בה כלום.
לא מכוערת, אבל גם לא יפה.
אפילו לא באמצע.
נכתב ב- 15/08/2011, 19:14
נכתב ב- 15/08/2011, 19:17
אפילו לא באמצע.
/:
LAME
נכתב ב- 15/08/2011, 22:15
נהדר, תודה על הטיפים וההכוונות.לא, זה סבבה.
קולה גם זורם, העיקר האווירה.
תשאל אותה על המגמות שלה או לאן היא רוצה להגיע בצבא... אנערף. תנסה לספר חוויה מצחיקה שקרתה לך (איזה משהו טיפשי שעשית בזמן האחרון... זה משחרר קצת את המתח)
אני לא מפחד, אלא מבסס או בונה את הגשר לקראת השאלה. ואני תמיד עצמי לידה, אולי אפילו יותר טוב.תיהיה עצמך, תשתחרר.
אל תנסה להרשים אותה, אל תעשה מזה עניין, נשים חשות בזה, וזה דיי דוחה אותן.
מה יש לך לפחד? מקסימום תקבל דחיה, ממשיכים הלאה.
לאכול בבית קפה או "מסעדה", נרשם. מלבד לשאול על הלימודים, יש עוד נושאים שאפשר לדבר איתה עליהם? צבא נשמע לי נושא מוקדם מדי, ובכל זאת שני נושאים זה לא מספיק. אשמח לרעיונות! ואגב, כמו שאמרתי לקליפס, אני עצמי לידה וממש לא מנסה להיות "מישהו אחר". אני לא מפחד, אלא מבחינתי זה תהליך.בית קפה זה לא רק קפה, בנות אוהבות לאכול בבית קפה, כנ"ל בים יש מלא בתי קפה על הים (אם היא גרה בעיר בלי ים, ים לוקח בגדול)
קליפס, אם הוא יהיה עצמו הוא ישתוק
כמו שדוקי אמר בנות אוהבות לדבר (נעלים זה לא שטויות) תנסה לדובב אותה, לראות על מה היא אוהבת לדבר.
בתכלס מורדוק, אתה בחור טוב, מצחיק וחכם, אתה יכול לדבר על כל נושא, חדשות, סרטים, סדרות, אוכל...
אתה צריך להיות מסוגל להוציא את עצמך החוצה.
כמו שקליפס אמר, מה יש לפחד? לא הולך, נקסט.
תרגיש טוב, חבר.אמממממממ כנראה שמהרגע שאני נרדם אני עוזב את הפורום לתקופה קצרה...
היה לי שריטה עמוקה על הקרנית של עין ימין, זה עבר, אבל התפתח זיהום ואני ממש מתאמץ בשביל לפתוח אותה...
עכשיו חזרתי מבילוי וכל הערב הרגשתי משו מציק בעין שמאל, ואני רואה שהיא אדומה (אדום דם אשכרה)
וזה מה שהיה לי לפני עין ימין, אז כנראה שמחר אני קם מושבת
(גם הרופאים במיון הזהירו אותי שזה מאוד מדבק ויש סיכוי טוב שזה יעבור לעין שמאל.)
נכתב ב- 15/08/2011, 22:23
נכתב ב- 15/08/2011, 22:41
נכתב ב- 15/08/2011, 22:50
את "חי בלה לה לנד" אני רואה רק כל שבוע שני (זאת אומרת שבשבוע אחד אני רואה קודם את הפרקים של השבוע הקודם ואז לפי השידור הרגיל ושבוע אחר כך אני לא רואה בכלל [זה בגלל שאצל אמא שלי יש יס ואצל אבא שלי הוט]).אני מקווה שיהיה כאן דיון סוער מאוד בפרק האחרון של "לה לה לנד".
סדרת הקאלט, איכות, תרבות וריאליטי הטובה שהמדינה שלנו ראתה אי פעם.
נכתב ב- 15/08/2011, 22:51
את "חי בלה לה לנד" אני רואה רק כל שבוע שני (זאת אומרת שבשבוע אחד אני רואה קודם את הפרקים של השבוע הקודם ואז לפי השידור הרגיל ושבוע אחר כך אני לא רואה בכלל [זה בגלל שאצל אמא שלי יש יס ואצל אבא שלי הוט]).אני מקווה שיהיה כאן דיון סוער מאוד בפרק האחרון של "לה לה לנד".
מתי הפרק האחרון? כבר יש פרומואים?
נכתב ב- 15/08/2011, 22:53
נכתב ב- 15/08/2011, 22:56
ה-ר-ב-ה!אין לי מושג, עכשיו ראיתי את פרק 29 והם אמרו שיש להם רק עוד 8 ימים שם... אז כמה אפשר עוד למרוח את זה?
נכתב ב- 15/08/2011, 22:57
ה-ר-ב-ה!אין לי מושג, עכשיו ראיתי את פרק 29 והם אמרו שיש להם רק עוד 8 ימים שם... אז כמה אפשר עוד למרוח את זה?
אני רוצה שהעונה השנייה של "חי בלה לה לנד" תהיה על 6 זמרים אשכנזיים שמנסים להצליח בשכונה ד' בבאר שבע ושיוסי גיספן יהיה המנטור שלהם.
נכתב ב- 15/08/2011, 22:59
נכתב ב- 15/08/2011, 23:01
איכסה פיכסה!
איך אפשר לאהוב את דודו אהרון?
לפי דעתי לג'ולייטה מגיע לזכות - מהרגע שהיא הגיעה היא עשתה הכל בשביל לנסות להצליח ב-LA (אפילו אם זה לא בתחום השירה) בזמן שהשאר רק ישבו רגל על רגל, ובמיוחד דודו אהרון עם הגישה שאם הוא כבר כבש את ישראל, מה הוא צריך את LA (אז למה הוא הגיע לתוכנית בכלל?!).
נכתב ב- 15/08/2011, 23:07
נכתב ב- 15/08/2011, 23:12
48 פרקים.את "חי בלה לה לנד" אני רואה רק כל שבוע שני (זאת אומרת שבשבוע אחד אני רואה קודם את הפרקים של השבוע הקודם ואז לפי השידור הרגיל ושבוע אחר כך אני לא רואה בכלל [זה בגלל שאצל אמא שלי יש יס ואצל אבא שלי הוט]).אני מקווה שיהיה כאן דיון סוער מאוד בפרק האחרון של "לה לה לנד".
מתי הפרק האחרון? כבר יש פרומואים?
אין לי מושג, עכשיו ראיתי את פרק 29 והם אמרו שיש להם רק עוד 8 ימים שם... אז כמה אפשר עוד למרוח את זה?
נכתב ב- 16/08/2011, 09:26
נכתב ב- 16/08/2011, 10:44
אפילו לא באמצע.
0 משתמשים, 3 אורחים, 0 משתמשים אנונימיים