שרצו את מיטרוביץ בביתר שאלתי אתכם איך הוא אמרתם לי חוץ מלהדליק את הקהל לא משהו מיוחד, אולי בשביל ביתר הוא טוב,
הוא שחקן אש, איזה פספוס
אני אמרתי שהוא מוסר לא רע בכלל, אבל פאקו זיהה את היכולת הזו שלו, ונתן לו תפקיד שמתלבש עליו בול כך שהוא מממש כל פוטנציאל אפשרי.
איזו ראיית משחק מדהימה, יופי של שיחוק של פאקו. בכלל, פאקו עושה רושם של מאמן שלא נופל בכלל מסוזה ובוודאות עדיף על גרסיה המקובע (אבל מאמן מעולה לכשלעצמו).
פלופ.
3 החמצות של מצבים בטוחים ב0-0. היה לכם הרבה מזל אתמול.
גם השופט היה ביתי. לא בגללו הפסדנו אבל זה בושה שבן-חיים לא ראה אתמול אדום. אם לא על הפגיעה בלי כדור בראיוס (חוקת פיפא- הרחקה) אז על אחת מהצלילות שלו, או אינספור הויכוחים עם השופט, או נגיעת היד המכוונת.
גם עמאשה קיבל כדור מול שוער במחצית הראשונה ונשרק נבדל שלא היה.
היינו בפירוש טובים יותר עד ההרחקה (המוצדקת) וגם לאחריה החזקתם יותר בכדור אבל היינו לא פחות מסוכנים (לא ייצרתם יותר מדי). ואז עוד שיחק לכם המזל עם גול עצמי.
עלינו בהרכב לא טוב (בוקולי? עמאשה??) והחלוצים והבלמים שלנו פח, אבל בשורה התחתונה לא ראיתי שמכבי ת"א טובה יותר בצורה משמעותית. פשוט הלחץ היה עלינו ואנחנו עדיין קבוצה בבניה.
כמו ששגיא כהן אמר אתמול, זה ניצחון שלא מלמד יותר מדי על יחסי הכוחות בין הקבוצות.
אגב, זה משחק שלישי ברציפות שמורחק לנו שחקן בבלומפילד במצב של 0-0, ז"א אנחנו לא סופגים שם ב11 שחקנים.
אם ואם ואם.
היה לנו הרבה מזל? נו ובכן, גם לכם היה הרבה מזל אתמול עם כל ההחטאות של זהבי, ואפילו אחת מסמררת שיער עוד לפני ההרחקה של משומר.
אני מסכים שבן חיים היה צריך לקבל אדום, טעות של השופט, אבל כזו שניתן להבין אותה משום שזו לא עבירה אלימה, אלא עבירה בלתי ספורטיבית (ואל תתנו להצגה המוגזמת של ראיוס לעבוד עליכם, זו בסך הכל נגיעה קלילה שכואבת בדיוק לשניה). בסך הכל בחוקה יש סעיף שאומר שבמקרים מיוחדים שלא מכוסים במלואם בחוקה ויש מקום לפרשנות, יש מקום להחלטה אישית של השופט. צריך לבדוק אם זה אחד מהמקרים הללו שקצת נופלים בין הכיסאות כי, שוב, זו לא עבירה אלימה ללא כדור, אלא בלתי ספורטיבית. (ואני לא הולך לעשות את זה )
כמו שאתם עליתם בהרכב לא טוב, כך גם אנחנו. לא היינו צריכים לעלות עם זהבי כחלוץ פאלסו כי יותר קשה לו להגיע לביטוי על הלוח התוצאות מהעמדה הזו. וכך גם לא היינו צריכים לעלות עם גארסיה שמסתבר שהיה פצוע בצורה לא קלה והחמיר את מצבו כעת.
במקום לחשוב שאתם לא סופגים ב-11 שחקנים, אולי תחשבו איך לעזאזל מורחקים לכם כל כך הרבה שחקנים במשחקים נגדנו, ובמיוחד לאור העובדה שכל ההרחקות היו מוצדקות ולא כולן קשורות לכדורגל כמו מופע הכדוריד של פאלח.
דווקא עמאשה היה סבבה לגמרי, הייתי עושה רק שינוי אחד בהרכב שפתח, מויאל במקום בוקולי.
וקליפס מה אתה מבלבל במוח חח אם היינו ב-11 שחקנים לא הייתם מנצחים את המשחק הזה בחיים עזוב חרטות.
ולגבי המאמן, הוא התעצבן תוך כדי משחק, אחרי המשחק הוא לא אמר תלונה על השופט, רק בקשר למה שהיה עם טל בן חיים, שהוא אמר או אדום או כלום והוא צודק בקטע הזה.
ראינו שעד ההרחקה מכבי ת"א הייתה מבולבלת ולא מצאה את עצמה, אחרי זה כבר באמת השליטה הייתה שלה.
עריכה:
לגבי ראיוס, כולו בן אדם מותק, אני מראש שחושב שזה היה הוראה של המאמן שלנו,
מתחילת המשחק ראיוס בא להציק לטל בן חיים, כי ידוע שזה שחקן שאפשר לגרום לו לאדום בכיף,
וגם הגיע לו אתמול, רק שהשופט החליט לא ללכת על זה.
עמאשה היה בסדר.
שוב: אם ואם ואם.
קיבלתם שלוש בראש שוב, 6 משחקים ברצף. חובת ההוכחה היא עליכם ולא עלינו.
ראיוס בן אדם מותק?! איפה אתה חי?! בן אדם עם אישיות מרגיזה וכבר יש שחקן אחד שיכול להעיד כמה בן זונה הוא יכול להיות.
שוב, טל בן חיים חמום מוח מפגר וזו הנקודה החלשה שלו, הוא חייב לעבוד על זה, מתישהו זה יתפוצץ לנו בפנים.
אגב, אתמול הוא כמעט קיבל צהוב שני אחרי הנפילה של עזרא כשהתפרץ מול השופט, אבל ייני תפס אותו רגע לפני שגרינפלד שם לב אליו מתוך כל ההמולה והתעשת על עצמו.
איזה קפטן! מת עליו!